Dodaj do ulubionych

Źli muzułmanie pobili Duńczyków

29.12.14, 15:08
www.pudelek.pl/artykul/74719/muzulmanie_pobili_w_danii_pare_wracajaca_z_wigilii_butelka_i_lancuchami/14/#comments
Taki artykuł na Pudelku i 500 rasistowskich komentarzy. Z ciekawości przeczytałam artykuł w duńskim Ekstra Bladet, na który się powołuje "redaktor" Pudelka. W tekście nie ma ani jednego słowa o tym, ze sprawcami napasci byli muzulmanie albo ze pobicie mialo jakikolwiek podtekst religijnny. Czemu służy takie nakęcanie strachu i nietolerancji? Rzyg...
Obserwuj wątek
    • jamesonwhiskey Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 15:14
      dunczycy i cala skandynawia z ta ich wielka tolerancja zostanie zadeptana
      przez wyznawcow religii pokoju
      • agnieszka77_11 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 16:24
        jamesonwhiskey napisał:

> cala skandynawia z ta ich wielka tolerancja zostanie zadeptana przez wyznawcow religii pokoju

Sztokholm - europejska stolica gwałtów.
    • mx3_sp Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 15:16
      Duńczycy mogliby w ogóle napisać, kto i z jakiego powodu kogo zaatakował jeśli byliby to muzułmanie?
      • adellante12 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 17:23
        Ani Duńczycy ani Szwedzi nie mogą zgodnie z prawem podac ze byli to muzułmanie czy kolorowi.. Zabronione.
        • aka10 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 20:58
          adellante12 napisał:

> Ani Duńczycy ani Szwedzi nie mogą zgodnie z prawem podac ze byli to muzułmanie
          > czy kolorowi.. Zabronione.

Ekstra Bladet podaje:

"Nanna beskriver voldsmændene som unge med indvandrerbaggrund. En var somalier.

Politiet har et signalement på to af overfaldsmændene. Det går på:
          A: Mand, udlænding, mulig somalisk baggrund 16-17 år iført lyseblå hættetrøje, mørkt tøj og hvide sneakers-sko.
          B: Mand måske somalisk 16-17 år, skaldet iført sort dynejakke med hvid hættetrøje, lyse jeans og mørke sko."

Wikipedia podaje:
          Struktura religijna kraju:
          islam – 99,6%
          chrześcijaństwo – 0,3%:
          prawosławie – 0,22%
          katolicyzm – 0,04%
          niezależne kościoły – 0,03%
          protestantyzm – 0,01%
          hinduizm – 0,1%

"Pudel" od siebie dodal, ze owi Somalijczycy byli muzulmanami. Ot, co.
          • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 03:00
            No wlasnie o to chodzi, ze Pudel "sobie dodał". Ach, ludzie. Rece opadają. Dobranoc
            • mdro Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 10:39
              Aha. Czyli Twoim zdaniem akurat ci Somalijczycy byli w tych czterech dziesiątych procenta (0,004, żeby może lepiej zobrazować) wyznających inną religię niż islam? Mało to prawdopodobne, nie sądzisz?
              • riki_i Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 10:54
                Szkoda czasu na gadanie z nia i tłumaczenie czegokolwiek, to fanatyczna lewacka kretynka.
              • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 13:34
                Dziewczyna opisala dwoch napastnikow, jako ciemnoskorych, BYC MOZE Somalijczykow. Do tej pory nikogo nie zlapano, wiec praktycznie nie wiadomo, kim sa ci debile. Dunka ani slowem nie wspomina, zeby napasc miala kontekst zwiazany z jakakolwiek religia. Mamy byc moze Somalijczykow, ktorzy byc moze sa muzulmanami i artykul pt. "muzulmanie skatowali katolikow" + aktualnie 2000 rasistowskich komentarzy. Rozumiesz, o co mi chodzi?
    • edelstein Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 15:17
      Nie trzeba nakrecac.Debile z IS maja zamiast podbiv Europe i skonsultowac o glowe wszystkich niewiernych,to tak w ramach religii pokoju.Zabici w kawiarni w Australli to tez pewnie propaganda.
    • krejzimama Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 15:19
      Nie wiem czemu słuzy. Wiem co dobrze służyłoby Europie.
      Wywalanie muzułmanów na zbity pysk, a wyznawanie tej religii powinno być zakazane pod karą śmierci.
      • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 15:25
        Odezwały się nożyce. Jeszcze większy rzyg
        • edelstein Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 15:44
          Chcesz mi wmowic,ze IS nie istnieje?big_grin
          • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 16:12
            IS istnieje, podobnie jak Rydzyk i inne religije oszolomy. Ale chyba nie zrozumilas, o co w tym watku chodzi.
            • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 16:17
              wyslalo sie za wczesnie... Zydzi zjadajacy niemowleta, pobicie przez nieznanych sprawcy, (na razie nie wiadomo, kto pobil tych Dunczykow), to na pewno muzulmanie przesladujacy katolikow -dokladnie to samo i prowadzi dokladnie w tym samym kierunku.
              • aka10 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 20:49
                ulla_cebulla napisał(a):

> wyslalo sie za wczesnie... Zydzi zjadajacy niemowleta, pobicie przez nieznanych
                > sprawcy, (na razie nie wiadomo, kto pobil tych Dunczykow)
                Wyczytalam, ze ze szukaja dwoch osob w wieku 16-17 lat i podejrzewaja, ze sa to Somalijczycy.
              • aka10 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 18:22
                ulla_cebulla napisał(a):

> wyslalo sie za wczesnie... Zydzi zjadajacy niemowleta, pobicie przez nieznanych
                > sprawcy, (na razie nie wiadomo, kto pobil tych Dunczykow), to na pewno muzulma
                > nie przesladujacy katolikow -dokladnie to samo i prowadzi dokladnie w tym samym
                > kierunku.

Piszesz, ze czytalas to po dunsku. Chyba zatem rozumiesz, co "mulig" och "måske" znaczy.
                • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 18:55
                  Tak, rozumiem. Nie "zrozumial" redaktor Pudelka. Jak juz napisalam:

"Dziewczyna opisala dwoch napastnikow, jako ciemnoskorych, BYC MOZE Somalijczykow. Do tej pory nikogo nie zlapano, wiec praktycznie nie wiadomo, kim sa ci debile. Dunka ani slowem nie wspomina, zeby napasc miala kontekst zwiazany z jakakolwiek religia. Mamy byc moze Somalijczykow, ktorzy byc moze sa muzulmanami i artykul pt. "muzulmanie skatowali katolikow" + aktualnie 2000 rasistowskich komentarzy."

Czy bandyci sa Somalijczykami i muzulmanami okaze sie jak ich zlapia. Mam nadzieje, ze zostana zlapani i ukarani, ale na razie sa tylko przypuszczenia i populistyczne "dziennikarstwo".
                  • aka10 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 19:17
                    ulla_cebulla napisał(a):

> Czy bandyci sa Somalijczykami i muzulmanami okaze sie jak ich zlapia. Mam nadzi
                    > eje, ze zostana zlapani i ukarani, ale na razie sa tylko przypuszczenia i popul
                    > istyczne "dziennikarstwo".

Wg. mnie, jak juz w ogole wspominaja slowo Somalijczyk, to jest to stosunkowo pewne.
                    Tlo religijne, to czysty idiotyzm. Po prostu akurat ci im weszli w droge.
                    • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 19:26
                      "Wg. mnie, jak juz w ogole wspominaja slowo Somalijczyk, to jest to stosunkowo pewne."

No niby tak, ale zrodlo to jednak Ekstra Bladet... wink
                      • aka10 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 19:32
                        ulla_cebulla napisał(a):

> "Wg. mnie, jak juz w ogole wspominaja slowo Somalijczyk, to jest to stosunkowo
                        > pewne."
                        >
                        > No niby tak, ale zrodlo to jednak Ekstra Bladet... wink

To Nanna mowi, ze sadzi, ze to byli Somalijczycy, nie Ekstra Bladet. Poza tym, czytalam to samo jeszcze w innych zrodlach. A Ty, Ulla, nie poznasz Somalijczyka z daleka?
                        • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 19:49
                          Az wygooglalam sobie zdjecia Somalijczykow. Moze cierpie na slepote rasowa, ale dla mnie moga byc rownie dobrze z Kongo albo z Ugandy. Kiedys bylam przez dwa miesiace w Afryce i nauczylam sie rozrozniac niektore plemiona, ale raczej po ciuchach i fryzurach niz po fizjonomii. Narodowosci bez szans.

"To Nanna mowi, ze sadzi, ze to byli Somalijczycy, nie Ekstra Bladet."

Moze czegos nie doczytalam... Na FB pisala o emigrantach w 2. generacji.
                          • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 19:50
                            imigrantach
                          • aka10 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 20:12
                            ulla_cebulla napisał(a):

>
                            > "To Nanna mowi, ze sadzi, ze to byli Somalijczycy, nie Ekstra Bladet."
                            >
                            > Moze czegos nie doczytalam... Na FB pisala o emigrantach w 2. generacji.

Z tym sobie tez pewnie poradzisz:

"Nanna och Mads har uppgett att samtliga i gänget som överföll och misshandlade dem såg ut att ha utländskt ursprung. De har kunnat uppge mera detaljerade signalement på två av de unga våldsmännen:

Gärningsman 1 är troligen 16 – 17 år gammal och ser ut att ha somaliskt ursprung. Han var vid tillfället iklädd ljusblå huvtröja och vita gymnastikskor.

Gärningsman 2 är troligen 16 – 17 år gammal och ser ut att ha somaliskt ursprung. Han var vid tillfället iklädd svart dunjacka, vit huvtröja, ljusa jeans och mörka skor." /Avpixlat.info

Jak widzisz, jest jeszcze gorzej. Nanna i Mads mowia, ze wszyscy czlonkowie tej "bandy" byli obcokrajowcami, a dwoch z nich opisuja dokladniej, jako prawdopodobnych Somalijczykow.
                            • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 20:58
                              No tak, ale Twoj cytat to jest wlasnie 1:1 przedruk z Ekstra Bladet:

ekstrabladet.dk/112/brutalt-juleoverfald-politiet-fortsat-uden-gerningsmaend/5375376

Wiesz, bardzo mi zal tej dziewczyny, ale nie bylam przy tam zajsciu ani nie znam jej ani wyznawanch przez nia pogladow, a jej zeznania to do tej pory jedyne zrodlo opublikowanych informacji. Znam za to poglady reprezentowane przez wspomniane zrodlo. Nie wiem, jaka byla wymiana zdan miedzy jej chlopakiem, ktorego profil na FB zdobi napis "Jestem dumny, ze jestem Dunczykiem" i jaka byla wymiana zdan miedzy nim i tym czarnoskorym nastolatkiem zanim doszlo do ataku. To jest bardzo jednostronna relacja i chociaz uwazam, ze zadne werbalne pyskowki nie usprawiaja takiej agresji, to wole zostawic wydawanie wyrokow odpowiednim instancjom.
                              • agnieszka77_11 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 21:42
                                ulla_cebulla napisał(a):

> Nie wiem, jaka byla wymiana zdan miedzy jej chlopakiem, ktorego profil na FB zdobi napis "Jestem dumny, ze jestem Dunczykiem"

Przepraszam, a co jest złego w tekście "Jestem dumny, że jestem Duńczykiem"? Czy ja pisząc "Jestem dumna, że jestem Polką" nawołuję do rasizmu?? W ogóle takie coś nie powinno być poruszane w dyskusji.
                                Teraz już najlepiej nic nie pisać, bo zaraz zostanie się posądzonym o rasizm. To wszystko co się dzieje w kwestii poprawności politycznej jest chore.

A tu masz wypowiedź chłopaka na temat zamieszania wokół:

"Hej alle, må desværre lige slå fast med det samme, at jeg ikke er fra nogle højre - eller venstre orienterede miljøer. Der er gået en del rygter omkring mit cover billede - nu er det så nået så vidt på diverse forums - at det er vendt til et cover billede med teksten "Danmark for danskere"
                                Heldigvis er jeg ligeglad med hvad folk tror, mine danske og muslimske venner ved hvem jeg er, hvad jeg står indenfor, og hvad min holdning er til tingene.
                                Så må alle andre tro hvad de vil. For hvis folk tror jeg selv har startet et slagsmål mod 4-5 mand med flasker og kæder - ene mand. Så tror jeg det er jer den er gal med.
                                Håber i alle får en fortsat god jul og et godt nytår"

Wypowiedź z 27.12 udostępniona na jego profilu www.facebook.com/schollhammer?fref=ufi
                                • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 22:32

"Czy ja pisząc "Jestem dumna, że jestem Polką" nawołuję do rasizmu?? W ogóle takie coś nie powinno być poruszane w dyskusji. Teraz już najlepiej nic nie pisać, bo zaraz zostanie się posądzonym o rasizm."

Zgoda, nie ma w tym nic zlego i Ty ani Mads nie nawolujecie do rasizmu (zakladam). Z drugiej strony bardzo dobrze wiesz, jakie srodowiska "przywlaszczyly sobie" tzw. dume narodowa (jesli nie, zapraszam na fronde i tym podobne, sa w kazdym kraju) i afiszowanie sie takimi tekstami na zdjeciu profilowym FB, koszulkach, naklejkach samochodowych itp. grozi zaszufladkowaniem przez jednych i bywa znakiem rozpoznawczym dla innych, niestety, czy to mi sie podoba czy nie.

Swoja droga ciesze sie, ze nie tylko trolle odezwaly sie w tym watku. Hilser
                                  • agnieszka77_11 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 22:42
                                    Ta dziewczyna ma "polubioną" stronę "Stop Racism". Myślisz, że spotykałaby się z kimś kto ma kompletnie odmienne zdanie na ten temat?
                                    • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 22:53
                                      Nie. Ogolnie uwazam, ze nie nalezy sie spieszyc z sadzeniem. Dlatego zalozylam ten watek.
                                      • agnieszka77_11 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 23:02
                                        A nie sądzisz, że to co się dzieje jest chore? I to jest zupełnie inaczej niż Tobie się wydaje? Ze to wszystko idzie w złą stronę. Poczytaj co się dzieje w Europie. My jadąc do krajów arabskich musimy szanować inną kulturę. Nie sadzisz, że ten rasizm to jest skierowany w inną stronę?

www.polishexpress.co.uk/nie-obsluze-cie-poszcze-muzulmanin-z-londynu-odmowil-sprzedazy-wina-szynki-szef-go-poparl/
                                        www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/miesiac-wiezienia-za-pocalunki-w-dubaju,130548.html
                                        • agnieszka77_11 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 23:08
                                          Też jedna z ostatnich akcji (TEGOROCZNYCH):

www.wykop.pl/link/2306348/niemcy-atak-mlodych-muzulmanow-na-kosciol-podczas-pasterki/
                                        • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 23:32
                                          Tak, z mojego punktu widzenia, to co zalinkwowalas to sa absurdy i dzieja sie rozne chore rzeczy, nie tylko w Europie. Jednak wychodze z zalozenia, ze wiekszosc ludzi jest normalna, a producenci newsow chetnie manipuluja w swoim interesie. Rozne religie trawie o ile zaspakajaja spirutalne potrzeby, boje sie ekstremistow, nie tylko religijnych. Gleboko by mnie zastanowilo na przyklad gdybym nagle znalazla sie sie w obozie wspolnych pogladow (nie mowie tylko o tym watku) z bytami pokroju krejzimama, kota_marcowa, riki_i itp. To jeden z moich prywatnych drogowskazow.
                                          • aka10 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 23:37
                                            ulla_cebulla napisał(a):
                                            Gleboko by mnie zastanowilo na przyklad gdybym na
                                            > gle znalazla sie sie w obozie wspolnych pogladow (nie mowie tylko o tym watku)
                                            > z bytami pokroju krejzimama, kota_marcowa, riki_i itp. To jeden z moich prywat
                                            > nych drogowskazow.

Szkoda wobec tego, ze nick zmienilas...
                                            • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 23:39
                                              ?
                                          • agnieszka77_11 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 23:53
                                            www.polishexpress.co.uk/muzulmanie-walcza-o-prawo-niehumanitarnego-uboju-zwierzat-w-europie/
                                • aka10 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 22:35
                                  agnieszka77_11 napisała:

> Przepraszam, a co jest złego w tekście "Jestem dumny, że jestem Duńczykiem"? Cz
                                  > y ja pisząc "Jestem dumna, że jestem Polką" nawołuję do rasizmu?? W ogóle takie
                                  > coś nie powinno być poruszane w dyskusji.
                                  > Teraz już najlepiej nic nie pisać, bo zaraz zostanie się posądzonym o rasizm. T
                                  > o wszystko co się dzieje w kwestii poprawności politycznej jest chore.
                                  >
                                  Tak na to wyglada.
                                  > A tu masz wypowiedź chłopaka na temat zamieszania wokół:
                                  >
                                  . Så
                                  > ; tror jeg det er jer den er gal med.

Otoz to.
            • agnieszka77_11 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 17:07
              ulla_cebulla napisał(a):

> IS istnieje, podobnie jak Rydzyk i inne religije oszolomy. Ale chyba nie zrozum
              > ilas, o co w tym watku chodzi.

Wejdź sobie na fejsa tej dziewczyny i przeczytaj kto jest odpowiedzialny za to co się stało, gdy wracali z Wigilii.
        • krejzimama Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 15:46
          Uważaj żeby sobie butów nie orzygać.
        • przeciwcialo Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 16:55
          Masz muzłumańskiego męża?
          • edelstein Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 17:11
            Stawiam orzeszki,ze tak
            • adellante12 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 17:24
              Ona i cztery jej kolezanki - tego samego big_grin
              • edelstein Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 17:27
                big_grin
              • kota_marcowa Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 17:31
                big_grin
                • riki_i Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 19:51
                  smile
              • noname2002 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 31.12.14, 20:20
                Ona i cztery jej kolezanki - tego samego big_grin

Wyjątkowo zabawne jak się pomyśli z iloma koleżankami dzieli się mężem żona Adellante12 big_grin big_grin big_grin
          • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 03:06
            Tak, jestem kozą ru...ą przez 300 ciapatych. Masz mózg?
          • rosapulchra-0 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 03:25
            przeciwcialo napisała:

> Masz muzłumańskiego męża?

A jakie to ma znaczenie dla dyskusji?
            • dyzurny_troll_forum Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 10:15
              rosapulchra-0 napisała:

> przeciwcialo napisała:
              >
              > > Masz muzłumańskiego męża?
              >
              > A jakie to ma znaczenie dla dyskusji?

Zmienia optykę z obiektywnej na subiektywną!
              • rosapulchra-0 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 31.12.14, 01:18
                Dla mnie nie ma żadnego znaczenia. Nie mam nikogo w rodzinie będącego muzułmaninem, znam kilku, w tym Polaka, który niedawno zmienił wiarę. I to bardzo spokojny człowiek. Jakoś nie widzę powodu, żeby za incydent osądzać całą społeczność i to negatywnie. W tym wątku napisano mnóstwo rasistowskich postów. Jak widać w Polsce jest to dozwolone..
    • rhaenyra Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 15:27
      pogielo cie ?
    • agnieszka77_11 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 16:36
      ulla_cebulla napisał(a):

> W tekście nie ma ani jednego słowa o tym, ze sprawcami napasci byli muzulmanie albo ze pobicie mialo jakikolwiek podtekst religijnny.

Ichnia poprawność polityczna???
      • agnieszka77_11 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 16:55
        www.facebook.com/nanna.skovmand/posts/10204309908161972
    • baltycki Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 16:42
      > W tekście nie ma ani jednego słowa o tym, ze sprawcami napasci byli muzulmanie....
      O Somalijczykach nawet nie wspomnisz?
      • anetchen2306 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 10:25
        Ale to praktycznie podobna sytuacja, gdy w Polsce Polak Polaka pobije a potem napisza, ze katolik (ten bijacy, bo rzekomo Polska w ponad 90% katolicka jest) napadl na ateiste/chrzescijanina (bo moze innego wyznania byl, ten pobity) ...
        Malo to katolikow w Polsce zakatowuje drugiego (i nie pyta o wyznanie) na smierc??
        • mdro Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 10:49
          Obecnie mniej niż 90%, ochrzczonych jest 87%, regularnie praktykujących jakieś 40%. Innych wyznań chrześcijańskich (łącznie z ŚJ) ok. 8%. To jednak ciut inne proporcje niż w Somalii.
    • heca7 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 29.12.14, 16:54
      Nie patrząc w kalendarz można się dowiedzieć kiedy gimbaza ma ferie...
      • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 03:16
        Gratuluje przenikliwosci. Bo tylko gimbaze moze wq...c zenujaca, prymitywna manipulacja zerujaca na najnizszych instynktach? To spoko, wracam do obsranych pieluch i innych waznych spraw
        • ceide_fields Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 07:28
          Inszallah big_grin
        • heca7 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 11:42
          ulla_cebulla napisał(a):

> Gratuluje przenikliwosci. Bo tylko gimbaze moze wq...c zenujaca, prymitywna man
          > ipulacja zerujaca na najnizszych instynktach? To spoko, wracam do obsranych pie
          > luch i innych waznych spraw

Tak stanowczo wróć do obsranych pieluch tongue_out
    • saszanasza Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 10:20
      Przykro mi, ale jeśli chodzi o muzeumanów to tak-jestem rasistką.
      Uważam ich za realne zagrożenie dla bezpieczeństwa światowego sensu largo.
      • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 13:06
        Nie wiem, co to są muzeumanie, ale mam nadzieje, ze ci nic zlego nie zrobia
    • mid.week Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 10:50
      Ciekawe czy źli Duńczycy spuszczą manto dobrym muzułmanom...
    • dyzurny_troll_forum Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 14:53
      buhahahahahaha:

natemat.pl/128577,1400-molestowanych-dziewczynek-jak-poprawnosc-polityczna-zamyka-usta-ws-gwaltow-azjatow-w-europie\
      W 9-milionowej Szwecji kilka proc. imigrantów odpowiada za 77 proc. popełnianych gwałtów. Wśród nich dominują muzułmanie.

Czy to Szwecja, czy Holandia, Francja albo Wielka Brytania, mieszkańcy dobrze znają problem muzułmańskich gangów, które terroryzują miejscową ludność.
      -------------------

Opowiedz nam jeszcze, Ullla, jacy to oni są wspaniali.... Pociskaj!
      • aka10 Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 18:24
        dyzurny_troll_forum napisała:

> W 9-milionowej Szwecji kilka proc. imigrantów odpowiada za 77 proc. popełnianyc
        > h gwałtów. Wśród nich dominują muzułmanie.
        >
        Tylko 77?
      • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 19:03
        Twoj link nie dziala. Nie wiem, co gwalty w Holandii maja do opisanej sytuacji? Nie wiadomo, kto pobil tych ludzi i jaka wyznaja religie jesli w w ogole.

Nie wiem, o czym mam ci opowiadac. Muzulmanie zyja w moim kraju, prowadza sklepy, restauracje i swoje biznesy. Osobiscie znam jednego. Byl moim sasiadem i zalozyl mi szwy (jest lekarzem), kiedy wieczorem sobie rozwalilam reke. Jakos mnie przy tym nie zgwalcil.
        • dyzurny_troll_forum Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 30.12.14, 23:05
          ulla_cebulla napisał(a):

> Twoj link nie dziala.

Wystarczyło usunąć jeden znak:

natemat.pl/128577,1400-molestowanych-dziewczynek-jak-poprawnosc-polityczna-zamyka-usta-ws-gwaltow-azjatow-w-europie

Teraz powinien działać.
          • ulla_cebulla Re: Źli muzułmanie pobili Duńczyków 31.12.14, 00:11
            No przeczytalam, niestety jakis straszny belkot i w dodatku czerstwo przetlumaczony. Skad pochodza dane, oprocz swietnego zrodla "Daily Telegraph"? Puste frazesy, dramatyczne "fakty" i populistyczna frazeologia. Drogi Dyzurny Trollu, chetnie z Toba podyskutuje, ale musisz sie bardziej postarac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka