Dodaj do ulubionych

jeansy idealne?

02.01.15, 13:39
macie taki sklep, taką markę, że wiecie, że jeśli tam pójdziecie, to z pewnością kupicie dobrze dopasowane, z porządnego materiału i w ładnym kolorze jeansy.

Przyznam, że mam zawsze problem, albo kolor, albo fason, albo szmatławy materiał, gdzie te dawne "pewexowskie" jeansysad

Nowe jeansy - moje postanowienie noworocznesmile
Obserwuj wątek
    • madame_edith Re: jeansy idealne? 02.01.15, 14:00
      To bardzo indywidualna sprawa. Mnie osobiście najlepiej leżą na tyłku jeansy MAVI.
      • b-b1 Re: jeansy idealne? 02.01.15, 14:05
        Mam dwa fasony idealne-rurki i skiny z big stara i zachowawczo kupuję co najmniej dwie-trzy pary w różnych kolorach, bo często wycofują dany model.
    • viridiana73 Re: jeansy idealne? 02.01.15, 15:03
      Tak. W Orsay. Może nie mają obłędnego wyboru fasonów, ale zawszę coś znajdę. Mają modele z wyższym stanem, żadne "boczki" się nie wylewają, rozmiar pasuje zawsze ten sam (w innych sklepach bywa różnie), uwzględniają kształt kobiecej sylwetki (czyli talię i doopę). Zresztą materiałowe spodnie też tam kupuję.
      • aqua48 Re: jeansy idealne? 02.01.15, 16:09
        Versace, mają dobrze skrojone klasyczne jeansy na damskie biodra i pupę, dobrą jakość materiału. Raz miałam też obłędnie leżące Armani. Niby marka to snobizm, ale w przypadku jeansów krój ma podstawowe znaczenie.
    • bella_roza Re: jeansy idealne? 02.01.15, 16:40
      Jeszcze w życiu nie trafiłam na dżinsy które by dobrze leżały na moim tyłku w stylu j.lo sad cieszę się jak mi przedziałek w kucaniu nie wystaje
    • wielkanocnaniespodzianka Re: jeansy idealne? 02.01.15, 16:44
      tak, Tiffi oraz Rocky-ich jeansy zawsze idealnie mi pasują, więc jeszcze od czasów studenckich kupuję tylko tam.

lieu napisała:

> macie taki sklep, taką markę, że wiecie, że jeśli tam pójdziecie, to z pewnośc
      > ią kupicie dobrze dopasowane, z porządnego materiału i w ładnym kolorze jeansy.
      >
      > Przyznam, że mam zawsze problem, albo kolor, albo fason, albo szmatławy materia
      > ł, gdzie te dawne "pewexowskie" jeansysad
      >
      > Nowe jeansy - moje postanowienie noworocznesmile
    • noushka Re: jeansy idealne? 02.01.15, 16:55
      Myslalam, ze juz nic nie przebije 7 for all mankind, az odkrylam Paige.
      I te ostatnie przebijaja jakoscia te pierwszesmile

• tully.makker Re: jeansy idealne? 02.01.15, 17:23
      Ja lubie NYDJ
    • sfornarina Re: jeansy idealne? 02.01.15, 17:47
      Na moja figure - Wrangler albo Fornarina.
      We wszystkich Dieslach za to (pieknych na innych, notabene) wygladam jak tlusta pokraka, mimo iz blizej mi do rozmiaru 32 niz 34 big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka