Dodaj do ulubionych

No dobra, a Icoone?

07.01.15, 22:53
O Zafiro wypowidziałyscie się, a teraz o Icoone. Zna któraś? Miała z takim zabiegiem do czynienia? Ponoć świetny? Czekam na opinie smile
Obserwuj wątek
    • milenalee Re: No dobra, a Icoone? 26.10.15, 15:08
      Zdecydowanie polecam zabieg Icoone! Ja robiłam sobie zabieg na twarz. U mnie po zabiegu - doskonałe efekty! Zwłaszcza w okolicach dekoltu, twarzy, szyi, konturów ust i oczu. Dosłownie - rezultat liftingu bez użycia igły i skalpela. Polecam Klinikę Urody i Pięknej Sylwetki, jeśli jesteś z Bemowa lub okolic!
    • karolinakarola1 Re: No dobra, a Icoone? 26.10.15, 15:20
      Słuchajcie dziewczyny, a można robić ten zabieg Icoone na całe ciało, czy tylko na twarz? Chyba na ciało całe się robi, bo to tez odchudza i rozprawia się z cellulitem! Ja bym potrzebowała na całe ciało. Długo sie czeka na terminy w tej Klinice na Bemowie? Gdzie to dokładnie jest?
      • morgen_stern Re: No dobra, a Icoone? 26.10.15, 15:21
        Płaczę big_grin
        • kk345 Re: No dobra, a Icoone? 26.10.15, 15:27
          To dlatego,. ze nie skorzystałaś z Icoonebig_grin
          • tak_to_nowy_nick Re: No dobra, a Icoone? 26.10.15, 16:27
            Może skorzystała ale nie w przewspaniałej Klinice Na Bemowie tongue_out
      • milenalee Re: No dobra, a Icoone? 26.10.15, 15:24
        Icoone można na twarz, szyje i dekolt ale tez na całe ciało! Klinika mieści się na Bolkowskiej 2A, obok apteki, Łatwo trafić! To sprawdzone i zaufane miejsce!
        • tak_to_nowy_nick Re: No dobra, a Icoone? 26.10.15, 16:26
          > To sprawdzone i zaufane miejsce!

Ale chyba klientów zbyt wielu to nie mają, co? Skoro nie stać ich na oficjalną reklamę na portalu big_grin
    • ulalala35 Re: No dobra, a Icoone? 04.01.25, 13:55
      Zdecydowałam się na serię 10 zabiegów Icoone z 4 focusami w renomowanej klinice we Wrocławiu, ale niestety nie mogę tego polecić osobom, które szukają skutecznego sposobu na ujędrnienie ciała lub poprawę wiotkiej skóry. Przy zakupie pakietu obiecywano mi świetne efekty, jednak dopiero podczas ostatniego zabiegu dowiedziałam się, że widoczne rezultaty pojawiają się zazwyczaj dopiero po 2-3 pełnych seriach. Nie zdecydowałam się na kolejną serię, ponieważ po pierwszej nie zauważyłam znaczącej poprawy.

Jestem osobą bardzo aktywną fizycznie i w czasie zabiegów byłam na diecie pod opieką dietetyka, więc robiłam wszystko, aby osiągnąć jak najlepsze rezultaty. Faktycznie, cellulit delikatnie się zmniejszył, a skóra na tylnej stronie ud stała się gładsza, ale cellulit nie był moim głównym problemem. Moim celem było ujędrnienie skóry na brzuchu, ramionach (tzw. "pelikany") i udach po odchudzaniu, jednak w tych obszarach i zakresie nie zauważyłam żadnych efektów.

Co więcej, poprawa gładkości skóry i zmniejszenia cellulitu była krótkotrwała – aby utrzymać ten rezultat, trzeba regularnie powtarzać zabiegi, które są bardzo kosztowne. Jeśli ktoś ma możliwość zainwestowania około 10 tysięcy złotych w kilka serii, być może efekty będą bardziej widoczne, jednak jedna seria to zdecydowanie za mało, by osiągnąć trwałe rezultaty. Moim zdaniem nie jest to warte swojej ceny.

Wiele opinii, które można znaleźć w internecie, to niestety często jedynie reklamy salonów, a rzeczywistość okazuje się zupełnie inna. Droga do znalezienia skutecznego zabiegu bywa długa i kosztowna, ponieważ opiera się na metodzie prób i błędów. W mojej ocenie większość zabiegów oferowanych w salonach nastawiona jest głównie na generowanie zysków, a niekoniecznie na dostarczanie realnych rezultatów. Aby zobaczyć zauważalne efekty, często potrzeba ogromnych nakładów finansowych oraz dużego zaangażowania czasowego. Niestety, nie każdy może sobie na to pozwolić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka