Dodaj do ulubionych

Torebka do oceny

29.01.15, 20:54
Hm miałam dziś dylemat w sklepie między dwoma torebkami - wybrałam inną szaroniebieską większą bardziej pasującą i praktyczniejszą zwłaszcza że wiosna nadchodzi - ale tak mi się ta spodobała! Warta grzechu?
www.zappos.com/nine-west-rock-and-lock-satchel-black
Obserwuj wątek
    • klubgogo Re: Torebka do oceny 29.01.15, 21:35
      W czerni wygląda dobrze, ale ja nigdy nie noszę czarnego, więc nie kupiłabym. W innych kolorach wypada według mnie słabo.
      • kkalipso Re: Torebka do oceny 29.01.15, 21:53
        O tak wygląda dobrze z bliska też ten szary pasek na krawędziach bardzo widać i jest taki fajny kontrast. Wygląda pięknie z bliska. Czarne torebki te w ostatnich latach wyglądają strasznie albo jak dla babci albo dla kobiety lekkich obyczajówsad
        • jola-kotka Re: Torebka do oceny 30.01.15, 00:56
          ta jest dla takiej młodszej babci.
    • ashraf Re: Torebka do oceny 29.01.15, 21:41
      Ładna, prosta. Wzięłabym.
    • beata985 Re: Torebka do oceny 29.01.15, 21:43
      nie moja bajka ale ja mam specyficzny gust....albo spaczony...jak kto woli...big_grin
      niebieską pokaż.
      • aqua48 Re: Torebka do oceny 29.01.15, 21:55
        Szału ni ma. ale jakaś specjalnie brzydka też nie jest. Jest po prostu nijaka.
      • kkalipso Re: Torebka do oceny 29.01.15, 21:57
        Nie mogę znaleźć fotek tej drugiej. Zrobię zdjęcie jutro a i tak już nie wymienię bo pozrywałam metki. Ale ta czarna nie daje mi spokoju sad
        • stara.mostowiakowa Re: Torebka do oceny 29.01.15, 22:07
          Skoro już mowa o torebkach, to co sądzicie o tej? Wpadła mi w oko:
          allegro.pl/wloska-torebka-skora-cieleca-worek-5-kol-s346-i5013578637.html
          • kkalipso Re: Torebka do oceny 29.01.15, 22:15
            Nie lubię takich torebek kojarzą mi się z workiem do w-f . Torebka musi być sztywna stać tak jak postawię a nie leżeć jak zwłoki ....
          • aankaa Re: Torebka do oceny 29.01.15, 22:20
            (może tym razem mnie nie wytną)

jeśli nie będzie wypchana wszelkimi przydasiami postawiona/położona będzie wyglądała jak zwłoki
          • thea19 Re: Torebka do oceny 29.01.15, 22:23
            a ja lubie takie worki
          • aqua48 Re: Torebka do oceny 29.01.15, 22:30
            stara.mostowiakowa napisał(a):

> Skoro już mowa o torebkach, to co sądzicie o tej? Wpadła mi w oko:
            > allegro.pl/wloska-torebka-skora-cieleca-worek-5-kol-s346-i5013578637.html

Mnie się podoba, ja lubię takie miękkie torebki. Problem w tym, że zazwyczaj uszy nie wytrzymują tego co do nich pcham, mogę mieć tylko małe, bo im większe tym więcej się mieści sad
          • gaga-sie Re: Torebka do oceny 29.01.15, 23:00
            Ja mam trochę inny fason włoskiej torebki-worka, mam kolor czarny, koleżanka kupiła granatowy i ten jej jest brzydko zabarwiony ( w sensie- czarny taki typowo skórzany, a ten granat jakoś powleczony farbą ). Rzadko ją noszę, bo pomimo organizera, który przekładam do torebek, wiecznie w niej wszystkiego szukam, bo się kotłuje.
          • butch_cassidy Re: Torebka do oceny 29.01.15, 23:05
            Też banalna, ale przynajmniej ze skóry.
            Nie czepiałabym się smile Uznałabym że ktoś ma taki gust i tyle.
          • kitka05 Re: Torebka do oceny 30.01.15, 00:20
            Nie w moim typie
          • maggi9 Re: Torebka do oceny 30.01.15, 12:55
            stara.mostowiakowa napisał(a):

> Skoro już mowa o torebkach, to co sądzicie o tej? Wpadła mi w oko:
            > rel="nofollow">allegro.pl/wloska-torebka-skora-cieleca-worek-5-kol-s346-i5013578637.html

Sama torebka nie jest zła ale rączka jest fatalna a właściwie te 2 kółka łączące rączkę z torebką. Więc - nie.
    • mayaalex Re: Torebka do oceny 29.01.15, 22:26
      nie, nie podoba mi sie. niby ok ale czegos jej brakuje... albo proporcje ma nie takie, jak powinna.
    • butch_cassidy Re: Torebka do oceny 29.01.15, 23:01
      Wg mnie nie.
      Jak za tę cenę jest zbyt banalna.
      Ale co kto lubi smile
      Niektórzy preferują klasykę...
      Ta się wydaje przyzwoita, ale np. mojej uwagi by nie zwróciła.
      • butch_cassidy Re: Torebka do oceny 29.01.15, 23:03
        Jezu, doczytałam że ona z eko-skóry... Nigdy tongue_out
        Eko skóra jest fajna, ale w wersji awangardowej: amarant, żółć... szafir, itp.
        Czarna lub brązowa sprawia wrażenie, jakby ktoś lubił spokojną klasykę, a za licho nie miał na nią kasy...
        Fason też przeciętny.
        • aankaa Re: Torebka do oceny 30.01.15, 00:30
          Jezu, doczytałam że ona z eko-skóry

cerata/"eko-skóra"
          jeden pies
        • ashraf Re: Torebka do oceny 30.01.15, 08:35
          Jak skajowa, to jednak odpada. Ze skory moglaby byc. Wg mnie klasyczne fasony wygladaja dobrze tylko w szlachetnych materialach.
    • gaga-sie Re: Torebka do oceny 29.01.15, 23:05
      Ta niekoniecznie, nie lubię torebek na długich paskach, wolę podwójne uszy- takie, żeby nosić na ramieniu. A poza tym, czy ona nie obija biodra? Bo wydaje się mocno sztywna ( ja to mam zawsze problem-albo za miękka, albo za sztywnawink)
    • kitka05 Re: Torebka do oceny 30.01.15, 00:19
      To zależy ile masz lat, bo jak dla mnie to ma babciowaty fason.
    • evee1 Re: Torebka do oceny 30.01.15, 03:33
      Fason nie w moim guscie, wiec tutaj sie nie wypowiadam, ale po tej torebce widac, ze nie jest ze skory i to mi sie w niej nie podoba.
    • lady-z-gaga Re: Torebka do oceny 30.01.15, 08:35
      Za te pieniądze nie kupiłabym sztucznej, chyba, ze miałaby jakiś odjechany kolor albo fason.
      A ta nie ma. Jak kupowac spokojną, klasyczną (czytaj: nudną smile ) czarną torebkę, to raczej ze skory. Niech się broni dobrą jakością smile
    • default Re: Torebka do oceny 30.01.15, 08:50
      Przede wszystkim wybierałaś między DWIEMA torebkami.
      Poza tym - torebka nijaka, bezpłciowa, a cena kompletnie odjechana jak na sztuczną skórę. W Deichmannie za jedyne 6-8 dych jest duży wybór tego rodzaju torebek - i to o niebo ładniejszych i ciekawszych.
      www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-dodatki/damskie-torebki-torebki.cat;jsessionid=846F38E2F9C98CB31159173AF279ADE9.appserver16t4
      • asia_i_p Re: Torebka do oceny 30.01.15, 19:05
        Dwoma też poprawnie. Dwoma używamy ze wszystkimi rodzajami, dwiema tylko z żeńskim.
    • na_pustyni Re: Torebka do oceny 30.01.15, 08:54
      Nie moj styl, pasuje do formalnego stroju. Nie podoba mi sie w tej czarnej biale wykonczenie.
    • gazeta_mi_placi Re: Torebka do oceny 30.01.15, 12:22
      sad
      Moja Babcia śp. rocznik 1915 taką nosiła do kościoła sad
    • sonniva Re: Torebka do oceny 30.01.15, 12:51
      Przeczytałam do momentu confusedMade of synthetic leather. I dalej już nie musiałam się zastanawiać. Nie!
    • maggi9 Re: Torebka do oceny 30.01.15, 12:56
      Jaj dla mnie to nawet dychy niewarta. Pseudo-kuferek z eko skóry. Nie, nie.
    • lafiorka2 Re: Torebka do oceny 30.01.15, 13:06
      nie mój typ w ogóle
    • kkalipso Re: Torebka do oceny 30.01.15, 14:45
      Przeczytałam wasze opinie z kilkoma się nawet zgadzamsmile
      Torebka nadal mi się podoba, ale nie kupię, bo jest niepraktyczna, niewygodnie by się nosiła, bo ni to na ramię, ni na tym pasku. Co do tego, że to nie skóra to mi absolutnie nie przeszkadza (markę tę znam, wypróbowałam wiele par butów i torebek nosiłam) rzeczy z Nain West są niezniszczalne, perfekcyjnie wykonane. Drugiej nie pokażę życie mi miłetongue_out A jeszcze się okaże, że czarna już ładniejsza!

p.s. Za czarną chodziłam, bo jutro mam pogrzeb a właśnie na początku tyg. zdałam sobie sprawę, że nie mam czarnej torebki takiej na co dzień. Nie lubię czarnych torebek, ale czasem się przydają.
    • kol.3 Re: Torebka do oceny 30.01.15, 15:24
      Jak dla mnie brzydka, ale ja w ogóle nie lubię takich fasonów a la solidna gospodyni domowa z lat 50-tych. A niestety ta moda wrociła i to co panie w latach 50 nosiły jako torbę roboczą na rynek, teraz nosi się jako torbę do ubrania.
    • marcelina4 Re: Torebka do oceny 30.01.15, 16:13
      wiesz, ona nie jest taka zła, tzn fason niby taki oficjalny, spokojny, tak jak napisałaś czasem taka torebka się przydaje, jednak na co dzień chyba niezbyt wygodna, bo albo noszona na przedramieniu, albo na tym pasku, a długość w tedy ni w pięć, ni w dziesięć, może potraktuj ją jako okazjonalną, a codzienną spraw sobie inną
    • asia_i_p Re: Torebka do oceny 30.01.15, 19:01
      Do mnie nie przemawia. Estetyczna, proporcjonalna, ładnie wykończona, ale nie podeszłabym do półki, na której stoi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka