Dodaj do ulubionych

przeczytajcie to uważnie!!!!

10.09.04, 11:38
Zastanawiam się, dlaczego to właśnie ja jestem tak wyjątkowa? Dlaczego
wszyscy ludzie wokół mnie są tacy zwykli i tacy zwyczajni i tacy nijacy? Czym
sobie na to zasłużyłam? Czy tym, że pochodze z arystokratycznego rodu? Czy
tym, że sama „natura” wśliznęła się do mego nazwiska? Nie pojmuje tego
chociaż studiowac zaczęłam kabałę i wiedzę ezoteryczną. I w zwiazku z tym mam
dla was rady, jak postępować z partnerem:
· nie wolno pokazywac mu albo jej swoich złych emocji bo to
automatycznie implikuje sytuację zwrotną
· nie należy dopuszczać do zaniedbania swojego wyglądu tak zewnętrznego
jak i wewnętrznego, bo o dusze też trzeba dbac, np. poprzez codzienną minimum
2-minutową medytację
· uważać należy co się je i kiedy, nie wolno np. jeść flaków w
obecności partnera! Doprowadzić to może to trwałego rozpadu więzi!
· Trzeba za to używac na okrągło olejków zapachowych lub wód
toaletowych, ale nie perfumowanych, bardzo dobrej jakości!!! Nie podróbek!
Lepiej mniej jeść a zaoszczędzić te 200-300 zł miesięcznie i kupić sobie i
jemu lub jej dobrą droga wode toaletową

Obserwuj wątek
    • hratli Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 10.09.04, 11:42
      oja zaoszczedzic 300 zl miesiecznie mniej jedzac - brzmi tak idealnie - ze
      maloprawdopodobnie :0
    • mimka21 Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 10.09.04, 11:55
      No wlasnie, i aby jeszcze stac sie rownie wyjatkowa i niezwykla , a dla swego
      partnera atrakcyjna, nalezy o swicie przechadzac sie boso po rosie, nie
      zapominac przenigdy o drogiej bieliznie (zwlaszcza podczas porodu), okazywac
      tylko pozytywne emocje. Flaki, ale rowniez salceson i kaszanke wykreslic z
      jadlospisu i uzupelnic go woda rozana (droga i oryginalna) i fiolkami w cukrze,
      Ewentualnie flaki spozywac, gdy partner na chwile zniknie w kuchni. Unikac
      toalety, aby nie powstalo podejrzenie, ze moglybyscie jej uzywac do celow
      innych niz spryskanie sie woda toaletowa (nie perfumowana...) itd...
      • allija Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 10.09.04, 12:19
        A ty pisałaś to przed czy po medytacji?
        • merlott do allija 12.09.04, 18:32
          smile)))))))))))))))
          super komentarz!
    • oluncia Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 10.09.04, 12:38
      na poczatku zrobilam eeeeee? teraz tylko powiem jeszcze hmmmmsmileAle ja tam nie
      medytuje pewnie dlatego taka ograniczona jestemsmile)))
    • mala_kruffka Flaków i tak nie lubię 10.09.04, 12:58
      ale wygląd mam okropny. Może dlatego że dusza chora.
      A mężowi brzucho rośnie. I medytacja by mu się przydała. Czy do mężczyzn te
      porady tez się stosują???????????
      mk
      • hanka_79 Re: Dzięki- bo w życiu bym się nie domysliła! 10.09.04, 13:17
        Twoje rady są poprostu idealne. Dzięki tobie już wiem dlaczego czasem nie
        miewam ochoty na sex!!! Do tej pory myślałam, że to dziecko, dom, sprzątanie,
        pranie, prasowanie, gotowanie, zmywanie, zakupy z dzieckiem na ręku, szkoła,
        działka... Ale się myliłam, to dlatego, że mój wstrętny mąż, z który jestem 5
        lat, a znamy się 10, który pracuje jak wół, pomaga mi przy dziecku i jest
        najwspanialszym przyjacielem!! To przez niego, bo nie oszczędza na jedzeniu i
        nie kupuje wody za 300 zł, a jeśli nasz związek zacznie się rozpadać, to z całą
        pewnością dlatego, że oboje uwielbiamy flaki i objadamy sie nimi na maxa.
        Pozdrawiam cieplutko i życzę dalszych sukcesów.
        • tynia3 Mam jeszcze kilka propozycji... 10.09.04, 13:44
          ... mianowicie:
          1)Należy wstawać wcześniej i kłaść się później niż ukochany, żeby wybranek nie
          miał okazji widzieć nas bez makijażu i z nieumytą głową;
          2)Matki karmiące powinny ubierać się w satynę i udawać za parawanik w celu
          nakarmienia potomka;
          3)W żadnym wypadku nie należy uświadamiać partnera, że dziecko wymaga
          przewijania, zaś zużyte pieluchy natychmiast wyrzucać przez okno.
          4)Bieliznę i wszelkie zabrudzone rzeczy osobiste przechowywać i prać u sąsiadki.
          5)W przypadku złapania jakiejkolwiek infekcji, przejawiajacej się ogólnym
          zmęczeniem, przekrwionymi oczami i katarem, należy niezwłocznie przenieść się
          do rodziców, albo przyjaciółki, pod pretekstem wyjazdu na arcy ważne szkolenie.
          6)Absolutnie unikać wspólnego jedzenia i (o zgrozo!) rozmów przy stole (rzecz w
          otwartej paszczy). Zalecane jest jedynie wspólne picie wody, zaś za
          zaoszczędzone pieniądze, zakupienie namiotu do przeprowadzania medytacji.
          7)Zlikwidować toaletę w łazience, co nie powinno sprawiać kłopotu, bo po co ma
          stać, jak się nie je... .
          8)I... najważniejsze... pożucić ukochanych i poszukać durnia, który chciałby
          mieć taką idealną żonę.

Powodzenia.
          Zadbana najzwyczajniej w świecie - Marta.
          • tynia3 Sorry za "orta" ;-) 10.09.04, 13:46
            8)I... najważniejsze... pożucić ukochanych i poszukać durnia, który chciałby
            > mieć taką idealną żonę.

poRZucić miało być, rzezc jasna wink
          • ja_goda Re: Mam jeszcze kilka propozycji... 10.09.04, 20:51
            he, he, he smile))!!!
    • bea.bea Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 10.09.04, 13:35
      mam pytanie natury technicznej smile))
      ponieważ mój mąż lubi flaki, ja zresztą też.....smile)
      czy? :
      - kiedy on je , ja mam wychodzić z kuchni....?
      - czy jeśli jemy razem , to ja w kuchni on w pokoju....albo odwrotnie...?
      - a co jeśli dziecko chce zjeść flaki..../

odpowiedz proszę to bardzo ważne dla mojego związku...smile))))))))
      • kalafior_tez_kwiat Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 10.09.04, 15:33
        Dawno się tak nie uśmiałam !!!
      • p_swiat Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 13.09.04, 10:13
        rewelka , ale sie usmiałam bea. bea smile
      • p_swiat Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 13.09.04, 10:21
        1.kupujcie najlepszą markowo bielizne bo jak zacznie zdzierać to może nie
        pękniesmile
        2. myjcie zeby najlepsza pasta bo jak pocałuje to niech mu blask oczy oslepi na
        jakieś niedokonałości w uzebieniusmile
        3. nie wsiadajcie na rower to takie nie kobiece i deformuje nogismile
        4. po wieczornej kapieli full makijarz i oczywiście tylko markowa woda bo innna
        zasmrodzi wasz nastrój smile
        5. jak idziecie do toalety to bierzcie ze soba przenośne radio aby zagłuszyło
        niestosowne dzwiękismile
        Dokładniej nie dajcie sie zwariowaćsmilesmile zyjmy też dla siebie ha ha ha
    • yenna_m Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 10.09.04, 16:02
      Widac ten szum wokoł choroby wscieklych krów spowodowany jest troską o jakość i
      trwałość malzenskich stosunkow wink

Swoja droga, czego ci ludzie nie wymyslą wink
    • mamaestery Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 10.09.04, 20:39
      achasmile
      mam kolezanke,chciala byc tajemnicza dla meza i w sekrecie przed nim farbowala
      sobie wlosywinkokres i podpaski to tez byl temat "nie tego"..wlasnie sie
      rozwiedli....
      • olgusiaimamusia Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 10.09.04, 21:05
        Swietne. Naprawdę
        A może np. klasc się spać w makijażu?
        • merrlin Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 10.09.04, 21:25
          wiem, ze to bardzo nieładnie tak robić, ale....
          coś chyba te rady "nieteges" w praktyce, buuuuu:
          <https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=15645451>

No ale ja osobiście dziękuję serdecznie -dawno sie tak nie naśmialam. tylko jak
          dostanę teraz zmarszczek mimicznych i mąż się ze mną rozwiedzie?
        • merrlin Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 10.09.04, 21:27
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=15648364
          hmmmm....
    • mamadwojga Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 10.09.04, 21:32
      Dawno się tak nie ubawiłam smile))))
      Ja to dopiero jestem wyjątkowa.
      Oczywiście żadne pokazywanie złych emocji- jak mąż nie ma czasu wyrzucić śmieci
      na ten przykład, to zamiast warczeć, robię mu masaż stóp (bardzo drogim i
      pachnącym kremem kupionym za zaoszczędzone na jedzeniu pieniądze). Dzięki temu
      że tak oszczędzam na jedzeniu jednocześnie załatwiam kolejny punkt programu-
      czyli dbanie o wygląd zewnętrzny. Przy takich jedzeniowych cięciach w budżecie
      to figura - marzenie. Flaków na szczęście nie jadam w obecności partnera (nie
      umiem ich ugotować) wobec czego rozpad związku mi nie grozi. A od oparów
      drogich wód toaletowych aż wierci w nosie.
      Dodatkowo nauczyłam dzieci medytować. Arystokratyczne korzenie na pewno też
      posiadam.
      "Jestem mądra, jestem zgrabna,
      Wiotka, słodka i powabna,
      A w dodatku, daję słowo,
      Mam rodzinę wyjątkową: "
      moja córka się maluje,
      mój syneczek medytuje,
      mąż mój z głodu wychudł bardzo
      a ja flakami pogardzam.
      • edzio_grubas Oj mamodwojga, dobra jestes! 10.09.04, 22:19
        Ale sie ubawilam,a wierszyk naucze sie na pamiec!
    • mama1974 czy ty jesteś sprzedawcą wód toaletowych? 11.09.04, 14:24
      Bo Twój post zabrzmiał jak reklama.

mama (trochę zaniedbana duchowo)
    • umasumak Taki sam wątek jest już zalożony na FK przez.... 11.09.04, 15:01
      ....poniekąd znaną nam joanne-naturalny vel lakszmi
      • lisovva Re: Taki sam wątek jest już zalożony na FK przez. 12.09.04, 14:40
        Umosumak przyznaję że nie rozumiem? Czy tylko dlatego, że skopiowałam wypowiedź
        innej internautki gdyż chciałam założyć podobny wątek, a nie za bardzo lubię
        pisać na klawiaturze, posądzasz mnie o coś, o co, doprawdy nie wiem? Jeśli nie
        masz dowodów, to nie oskarżaj nikogo, bo to bardzo nieładnie, pani muzykolog o
        zarobkach biznesmena. A tak na marginesie: nie przechwalaj się czymś, czego nie
        potrafisz udowodnić. Ja mogę napisać, że mam dom z basenem na Florydzie i za
        męża Almodovara, natomiast moim dzieciom do kołyski gra Anne Sophie Mutter –
        czy sądzisz, ze inne emamy w to uwierzą? To ten twój mąż wąsacz robi takie
        kokosy na taryfie czy Ty ucząc pacholęta w szkole muzycznej?

• marianka15 Re: Taki sam wątek jest już zalożony na FK przez. 12.09.04, 15:38
          Lisovva, jaka z Ciebie miła kobieta... sad sad sad
          • umasumak marianka15.... 13.09.04, 12:57
            marianka15 napisała:

> Lisovva, jaka z Ciebie miła kobieta... sad sad sad

.... to nie kobieta, tylko nasz troll smile). Nie przejmuj się. Ja się nie
            przejmuje smile)

• umasumak do lakszmi 12.09.04, 21:57
          lisovva napisała:

> Umosumak przyznaję że nie rozumiem? Czy tylko dlatego, że skopiowałam
          wypowiedź
          >
          > innej internautki gdyż chciałam założyć podobny wątek, a nie za bardzo lubię
          > pisać na klawiaturze, posądzasz mnie o coś, o co, doprawdy nie wiem?

Nie posądzam Cię, tylko jestem pewna. Jeśli chcesz udawać, że nie jesteś
          joanna_naturalny vel lakszmi to zmień jeszcze styl wypowiedzi, bo po wredocie
          czuć Cię na odległość.

Jeśli nie
          > masz dowodów, to nie oskarżaj nikogo, bo to bardzo nieładnie, pani muzykolog
          o
          > zarobkach biznesmena.

Nie jestem muzykologiem, tylko muzykiem mądralo, a zarobki nie są moje, tylko
          męża. A co chciałabyś mieć takie pacholę w domu co zarabia na dostatnie życie,
          prawda?

A tak na marginesie: nie przechwalaj się czymś, czego nie
          >
          > potrafisz udowodnić. Ja mogę napisać, że mam dom z basenem na Florydzie i za
          > męża Almodovara, natomiast moim dzieciom do kołyski gra Anne Sophie Mutter R
          > 11;
          > czy sądzisz, ze inne emamy w to uwierzą?

Ja nie muszę niczego udowadniać miła, a Ty sobie pisz co Ci się żywnie podoba,
          nawet, że masz zamek ze złota na Antarktydzie, krokodyla w wannie i jamnika pod
          szafą. Dla mnie bez różnicy.

To ten twój mąż wąsacz robi takie
          > kokosy na taryfie czy Ty ucząc pacholęta w szkole muzycznej?

Pudło. Ani mój mąż nie jeździ na taryfie (nawet nie ma wąsa), ani ja nie uczę w
          szkole muzycznej.

Paaaaaaa
          >
          • lisovva Re: do lakszmi 14.09.04, 19:19
            Umosumak, to dobrze, ze nie raczysz się przejmowac. To bardzo nawet dobrze
            rzekłabym. Ludzie potrafią być podli. I zawistni. I wredni. Potrafią po nocach
            nie spać obmyślając, jak tu włożyć szpilę. To nie ludzie, to wilki!
            Nie jestem żadnym trollem. Nie wiem co to takiego ale byłabym wdzięczna za
            uświadomienie, bo nie lubię zyc w nieswiadomosci. W ramach obopólnej sympatii
            masz nawet obowiazek to uczynic, nespa?
            Jesteś pewna, mówisz. No cóż, niech ci będzie, pani muzykolog, nie jest moim
            celem wprowadzanie zamentu i sianie fermentu.
            Nie mam penwosci, czy twój mąż nie ma wąsa, jak to raczylas określić, bo skad
            niby tę pewność mam mieć? Ale niech ci będzie.

• umasumak Re: do lakszmi 15.09.04, 12:11
              lisovva napisała:

> Umosumak, to dobrze, ze nie raczysz się przejmowac. To bardzo nawet dobrze
              > rzekłabym. Ludzie potrafią być podli. I zawistni. I wredni. Potrafią po
              nocach
              > nie spać obmyślając, jak tu włożyć szpilę. To nie ludzie, to wilki!

smile)))))Ha! I kto to mówi smile))

> Nie jestem żadnym trollem. Nie wiem co to takiego ale byłabym wdzięczna za
              > uświadomienie, bo nie lubię zyc w nieswiadomosci. W ramach obopólnej sympatii
              > masz nawet obowiazek to uczynic, nespa?

Kochana, a skąd wiesz, że nie jesteś trolem, skoro nie wiesz co to takiego?
              Może mimowolnie jesteś?

> Jesteś pewna, mówisz. No cóż, niech ci będzie, pani muzykolog, nie jest moim
              > celem wprowadzanie zamentu i sianie fermentu.

i tu przyznam zaniemówiłam wink))))). Jaki Ci zatem cel przyświeca?

> Nie mam penwosci, czy twój mąż nie ma wąsa, jak to raczylas określić, bo skad
              > niby tę pewność mam mieć?

Poprostu zaufaj mi smile)))). Pozdrawiam.
              >
        • mkonkol Nie można pozostawić tego bez komentarza ;)))))))) 13.09.04, 09:54
          Hej lisowa,
          czyżbyś o medytacji zapomniała? Bo wiesz duszę trzeba karmić, a Twoja to chyba
          z głodu umiera. Poza tym, patrząc na Twojego drugiego posta, prędzej żyłka
          pierdząca Ci pęknie niż napiszesz coś w stylu Joanny_Naturalny.
          Idź więc dziewczyno, nakarm swoją duszę, spryskaj się wodą, może faktycznie
          pobiegaj jeszcze po rosie (nie zapomnij! na bosaka - tylko uważaj bo na rosie
          jest ślisko i możesz orła wywinąć a jak mąż to zobaczy to ulalala,
          pozamiatane). Ciśnienie Ci spadnie i może tak sama od siebie coś równie
          wymyślnego wymyślisz wink

A swoją drogą poniedziałek zaczął się bosko. Więcej takich postów proszę!!! wink))
          • lisovva Re: Nie można pozostawić tego bez komentarza ;))) 14.09.04, 19:20

Mkonkol, ciekawie piszesz. Ale jedna rzecz mnie ubodła. Dosadnie nawet, ze tak
            powiem. Mianowicie fakt, że imputujesz mi coś, czego nie zrobilam. Ale niechaj
            ci będzie. Nie jestem obrazalska tak, jak np. Umasumak, która udaje w prywatnej
            korespondencji, ze jest śpiewaczką operowa, potem pisze, ze jednak nie, ze jej
            się pomyliło, i ze gra na klarnecie, żeby potem, po tym wszystkim, wyznac
            publicznie, ze jednak nie gra na niczym tylko z dziecmi ćwiczy rytmikę. Tego
            pojąć nie mogę, naprawdę! No bo skąd w ludziach tyle fałszu i obłudy?
            • umasumak Re: Nie można pozostawić tego bez komentarza ;))) 15.09.04, 12:17
              lisovva napisała:

>
              Umasumak, która udaje w prywatnej
              >
              > korespondencji, ze jest śpiewaczką operowa, potem pisze, ze jednak nie, ze
              jej
              > się pomyliło, i ze gra na klarnecie, żeby potem, po tym wszystkim, wyznac
              > publicznie, ze jednak nie gra na niczym tylko z dziecmi ćwiczy rytmikę. Tego
              > pojąć nie mogę, naprawdę! No bo skąd w ludziach tyle fałszu i obłudy?

Jakże mnie zraniłaś Kochana. Czemu odsłaniasz przed światem kulisy naszej
              prywatnej korespondencji? Czy Ty, Moja Droga byłabyś szczęśliwa, gdybym
              opowiadała wszystkim na prawo i lewo, jaką profesją się trudnisz?

Ale wybaczam Ci. Nie mniej pamiętaj, nie nadwyrężaj naszej przyjaźni więcej, bo
              mi serce pęknie.... wink
    • tynia3 DZIEWCZYNY!!! Przypomniało mi się ;-)))! 11.09.04, 21:38
      JAJEK nie wolno jeść w towarzystwie partnera, absolutnie!!! Przecież kura ich
      dziobem nie zniosła... .
      • barbs Re: DZIEWCZYNY!!! Przypomniało mi się ;-)))! 13.09.04, 14:50
        Tynia, cudowna riposta smile Uśmiałam się do łez smile
    • inkaa1 idź się leczyć wariatko. 12.09.04, 17:37

• aziolek Joanna_Naturalny napisala...... 13.09.04, 09:33
      tego posta w piatek. Zdazylam przeczyatc przed skasowaniem. Czyzby zaczela
      pisac jako ktos inny?
      • milarka Re: Joanna_Naturalny napisala...... 13.09.04, 10:07
        aziolek napisała:

> tego posta w piatek. Zdazylam przeczyatc przed skasowaniem. Czyzby zaczela
        > pisac jako ktos inny?

bo lisovva, jak przystało na dobrego trolla - ma wiele różnych nicków -
        Joanna_naturalny, lakszmi, i jeszcze wiele innych przypominających (a raczej
        udających) nicki niektórych dziewczyn z forum emama
        • lisovva Re: Joanna_Naturalny napisala...... 14.09.04, 19:21
          Milarko, a ty już przeszlas samą siebie, wiesz? Jestes wstrętną intrygantką.
          Tylko po co to robisz? Po co sprawiasz mi przykrosc? Joasiiik tez sprawiłaś
          wielką przykrość az tak wielką ze dziewczyna poszła w sina dal i napisała mi,
          ze wiecej tu przez ciebie nie wróci.
          • joasiiik25 Re: Joanna_Naturalny napisala...... 14.09.04, 19:53
            lisovva napisała:

> Milarko, a ty już przeszlas samą siebie, wiesz? Jestes wstrętną intrygantką.
            > Tylko po co to robisz? Po co sprawiasz mi przykrosc? Joasiiik tez sprawiłaś
            > wielką przykrość az tak wielką ze dziewczyna poszła w sina dal i napisała mi,
            > ze wiecej tu przez ciebie nie wróci
            tyle ode mniesmile
      • lisovva Re: Joanna_Naturalny napisala...... 14.09.04, 19:21
        Aziolku nie kłam i nie wprowadzaj emam w bład!!!! Pisałam wyraźnie, ze
        skopiowałam ten wpis, bo uwazalam, ze jest tego wart. Ten post jest po prostu
        wartościowy i tyle. A ze nie ja jestem jego autorką to cóż z tego? Zabijesz
        mnie i zjesz mój mózg na deser? Wiem, ze jestes do tego zdolna, ale nic z tego,
        moja droga!
        • edzio_grubas Biedny Aziolek... 16.09.04, 01:04
          ma zjesc Twoj mozg na deser??? Ojojoj.... to sie nie naje ta jedyna szara
          komorka co laczy oczka z lapkami... sad
          • aziolek Oj biedny, biedny......... 16.09.04, 09:59
            I glodny sad
    • wrokk Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 13.09.04, 13:08
      ...teraz rozumiem o co chodzi z tymi trollami...
      K.
      • asiaasia1 Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 13.09.04, 13:39
        studiuesz wiedzę ezoteryczną ?
        Jak Ci poszło czytanie Blavatzky i Bailey ?
        Czekam na wrażenia z lektury .
        Twoja fanka .
        • lisovva Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 14.09.04, 19:22
          Asia1 to nie ja studiuję wiedze ezoteryczną ale chetnie czegos nowego się
          dowiem. Ostatnio rozczytuje się we wczesnym Dostojewskim, nawet ucze się tego
          jezyka, ale nie wiem, jak to dalej pójdzie, bo chce teraz zajsc w ciaze. No
          zobaczymy. Buziaki.

• michiko buhahaha 15.09.04, 12:13
            no to jak zajdziesz w ciążek to dziecko nauczy się pisania po rosyjsku razem z
            tobą
    • syrena_bosto Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 15.09.04, 22:20
      beeeeeez kitu, świat zawriował!!! aaaaaaa cha cha chaaaaaaaa łiiiiiiii ;o
    • matka34 Re: przeczytajcie to uważnie!!!! 16.09.04, 12:16
      Proszę jeszcze wybrać sie do lekarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka