bei Re: Ile wydajecie na spodnie? 15.02.15, 20:39 Na ponadczasowe mogę wydać dużo ( klasyczne jeansy i na wizytowe) Od ponad trzydziestu lat nie zmieniłam rozmiaru, rzeczy nie niszczę, spodnie kupuję rzadko, więc kilkaset zlotych rozlozone na długi czas nie są tak naprawdę dużym wydatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Ile wydajecie na spodnie? 15.02.15, 20:41 rzadko kupuję spodnie; jak już udaje mi się znaleźć takie, które na mnie pasują to nie patrzę za bardzo na metkę z ceną, bo spodnie na moją figurę to prawdziwa rzadkość Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Ile wydajecie na spodnie? 15.02.15, 20:44 od kilkunastu złotych (allegro albo lumpeks) do prawie 300 akurat te moje najdroższe spodnie - tommy hilfiger, zwykłe dzinsy, "dobrze leżały" największy niewypał - kilka par: każda tak samo się rozwalała (wyrywała mi się tylna kieszeń), ten sam model i rozmiar - a rozmiar różny (jedne większe). Cena nieadekwatna do jakości. Polubiłam ostatnio inną markę Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_bra Re: Ile wydajecie na spodnie? 15.02.15, 20:45 od kiedy odkryłam, że nawet za 39 zł można kupić całkiem porządne wygodne spodnie to wydanie więcej niż 100zł za jedne- uważam za niepotrzebną rozrzutność. choć pamiętam jeszcze swoje wranglery za sporo ponad 200zł, były cudne. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ile wydajecie na spodnie? 15.02.15, 21:00 0, w ogole nie noszę spodni. Odpowiedz Link Zgłoś