zetka50 Re: Ładna? 16.02.15, 21:17 Ladana kobieta, no i w rozmiarze L pewnie, a nie xxl, wszystko na swoim miejscu, niejedna kobieta chciała by tak wyglądać, chude baby nie sa sexi. Może ocenią mężczyźni, bo kobietom nie dogodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Ładna? 16.02.15, 21:30 zetka50 napisała: > chude baby nie sa sexi. Dokładnie, kobietom nie dogodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Ładna? 16.02.15, 21:42 Z mojego punktu widzenia ładna buzia się zawsze obroni. A pani ma bezapelacyjnie ładną twarz. Figurę też. Chociaż nie zgodną z dzisiejszymi trendami. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ładna? 17.02.15, 11:06 Oj zgodną z dzisiejszym trendami, bardzo zgodną i niestety futurystyczną patrząc na to co się dzieje w cywilizowanych krajach z wagą już małych dzieci i młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Ładna? 16.02.15, 21:42 Bardzo ładna. I wreszcie normalna. Powinno być więcej takich, żeby chociaz trochę znormalizować wiedzę społeczeństwa o tym, jak "pownna" wyglądać kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
vocativa Re: Ładna? 16.02.15, 21:50 Ładna i zgrabna-zazdroszczę kobiecych kształtów Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Ładna? 16.02.15, 21:57 Witam Szczerze? Przeciętna. Twarz ok, ale bez euforii, ciało mocno otłuszczone. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Ładna? 16.02.15, 22:32 Nie. Nie ładna. Ale jak się sobie podoba to mi nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: Ładna? 16.02.15, 22:35 przygruba ale nie jest źle. Cyc ma. Twarz przeciętna. W sumie, nawet ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Ładna? 17.02.15, 09:38 HAHAA wiadomo... Cindy to "ładna,normalna 50 latka" nawet sflaczała...a młoda babka ,nie żaden patyk " ładna,ale gruba: Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: Ładna? 17.02.15, 09:44 Cindy to "ładna,normalna 50 latka" przypomnij mi, gdzie ja coś takiego o Cindy napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Ładna? 17.02.15, 11:39 panirogalik napisała: > Cindy to "ładna,normalna 50 latka" > > przypomnij mi, gdzie ja coś takiego o Cindy napisałam. a pokaż mi gdzie to pisałam do ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski hahaha= 17.02.15, 09:42 Hahaha=jak to zwykle w tego typu kurnikach bywa=wśród kilku nielicznych głosów rozsądku (np snakelilith) oczywiście dominują głosy zachwytu nad modelkami XXL. Najczęściej jako argumentacji stosuje się opozycję do tzw "szkieletorów" bo wtedy łatwiej przyjąć do wiadomości, że taka potężna figura powinna być uważana za normalną=jak nie lubisz dżumy, to zaprzyjaźniasz się z cholerą. Tłumaczenie, że tak powinna wyglądać kobieta i że to jest obowiązujący kanon piękna mógłbym porównać z tłumaczeniem, że obowiązującym kanonem piękna u faceta jest wiszący piwny brzuch. A nie jest. Wręcz przeciwnie=postęp cywilizacyjny sprawił, że mamy dostęp do coraz większej ilości niezdrowego żarcia, ludzie nie muszą już nigdzie chodzić i biegać tylko wsiadają w samochód i wożą dupę nawet po baterie paluszki do Biedry za rogiem, a wieczorem kładą się na kanapie i wpier#dalają kubeł lodów czytając Greya. Potem robią im się takie sylwetki XL i zamiast wziąć się za siebie i iść na fitness/siłownię i przestać wpieprzać Nutellę to wolą czepiać się takich wątków jak ten tutaj i dopasowywać do takiej rzeczywistości swoją teorię, że to jest "normalne". A jako, że kłamstwo powtórzone wiele razy (w dodatku przez wiele nicków - co widać na tym wątku) staje się prawdą to tym bardziej łatwo w to uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: hahaha= 17.02.15, 09:45 >Tłumaczenie, że tak powinna wyglądać kobieta i że to jest obowiązujący kanon piękna mógłbym porównać z tłumaczeniem, że obowiązującym kanonem piękna u faceta jest wiszący piwny brzuch. A nie jest. 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Ładna? 17.02.15, 09:44 Ładna, proporcjonalna, ale nadwagę ma na pewno. Za normę bym tego nie uznała, jak niektóre ematki. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Ładna? 17.02.15, 10:29 Pani jest ładna. Ale ja uważam, że jest za gruba. Tu mimo fotoszopa widać zwisające ramiona i cellulit na nich a na bank starano się wszystko wyretuszować. Na żywca zapewne ciało tej pani nie wygląda aż tak ponętnie. Przy tej tuszy za 10 lub 20 lat będzie wyglądała po prostu słabo. Ale buzie będzie miała pewnie nadal bardzo ładną. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love oszustwo, w realu ma fałdy,rozstępy i brzuchol jak 17.02.15, 11:34 Henryk, lat 57, długoletni koneser piwska Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: oszustwo, w realu ma fałdy,rozstępy i brzucho 17.02.15, 11:40 W sumie czemu nie ma akcji "Modele w rozmiarze XXL"? Przecież skoro puszyste kobiety są sexy, to analogicznie - puszyści faceci są sexy? Macie jakieś fotki puszystego modela w rozmiarze XXL? Mamy równouprawnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: oszustwo, w realu ma fałdy,rozstępy i brzucho 17.02.15, 11:41 ach te ematki w rozmiarze 34 na plaży.... Odpowiedz Link Zgłoś
szamanta Re: Ładna? 17.02.15, 12:36 Z twarzy bardzo ładna, z figury zbyt potężna i za masywna Odpowiedz Link Zgłoś