Dodaj do ulubionych

faceci są łatwi

23.02.15, 11:34
wróciłam z wyjazdu integracyjnego. i przykro mi to stwierdzić (bo sama mam męża) ale nie ma faceta, którego by się nie udało wyhaczyć. i to wcale nie trzeba być jakąś superlaską ani facet nie musi być w sztok pijany. z koleżanką zrobiłyśmy sobie zakłady i wybrałyśmy dość "twarde obiekty", nie obmacujące każdej kobiety, wycofując się już w sytuacji kiedy wiadomo było, że poszliby z nami do łóżka. przy jednym z nich trochę dłużej to trwało ale też uległ. obrączki idą w kąt.
w sumie wiedziałam to i wcześniej, ale teraz przekonałam się całkowicie...
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:37
      Oj, zjedzą cię tu zaraz big_grin ale to niestety prawda.
      • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:39
        Nie wszyscy maja meskie ku...wy za mezow.Wspolczuje
        • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:45
          No właśnie o tym mówiłam smile musisz mieć jakiś potężny uraz, skoro podchodzisz za każdym razem do podobnych tematów tak emocjonalnie, że aż sypiesz wyzwiskami. Aaa zapomniałam zdradzający to k..., ale syn jako męska prostytutka już jest ok. Na planecie edel widać inne zasady wink
          • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:53
            Prostytutka to zawod,k...rwa to charakter.
            • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:56
              No nie wiem, ja wolałabym, żeby moja córka zdradziła męża niż była prostytutką i obciągała jakimś starym dziadom za pieniądze, ale każdy sądzi wg siebie.
              • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:07
                Dobrze,ze nie masz corki.
                • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:10
                  Szkoda, ominie ją kariera prostytutki, mogłaby w Niemczech trzepać ojro big_grin
                  • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:14
                    Lepiej trzepac innemu za plecami meza co nie morgen?zdradzajace szmaty sa takie zalosne.
                    • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:19
                      Oj edel edel, tak niewiele trzeba, by wylazła z ciebie prostaczka. Naprawdę nie dziwię się dziewczynom, które uważają, że dorabiałaś jako prostytutka, one właśnie tak ze sobą rozmawiają. Szkoda energii, cham cię i tak na końcu zawsze obrzyga.
                      • riki_i [...] 23.02.15, 12:24
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:31
                          Chodzi o sposób rozmawiania. Nie obracam się w towarzystwie, które wyraża się tak, jak edel, natomiast dobrze pamiętam "masażystki" z nocnego klubu. Jak zaczęły się kłócić, to było tak, jakby 10 edel prowadziły ze sobą "dyskusję" big_grin
                          • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:34
                            Nie obracasz sie,ale wieszbig_grin wow
                            • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:36
                              Edel, przestań wymyślasz kocopoły, pisałam nie raz, że byłam kelnerką w klubie nocnym, a ty robisz miny jakbyś ameryke odkryła. Razem pisałyśmy już na ten temat w długaśnym wątku. Taktak, nie zapomnij napisać, że pewnie też dawałam na pokojach.
                              • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:37
                                morgen_stern napisała:

> Edel, przestań wymyślasz kocopoły, pisałam nie raz, że byłam kelnerką w klubie
                                > nocnym

Pisałaś, że byłaś barmanką, a nie kelnerką
                                • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:40
                                  Robi sie co raz ciekawiejbig_grin
                                  • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:43
                                    Nie edel, twoją koleżanką nigdy nie byłam smile
                                    • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:48
                                      To z pewnoscia.Nie toleruje $! $!&# w swoim towarzystwie.
                                      • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:51
                                        Zaraz zaraz, bo się zaczynasz gubić. Skoro uważacie z rikim, że byłam prostytutką, to powinnaś sie od razu ze mną zaprzyjaźnić, bo przecież nie raz pisałaś, że znasz to środowisko, znasz bogatych burdelmanów etc., nawet nie miałabyś nic przeciwko temu, żeby twój syn tak kiedyś dorabiał, to przecież twój świat smile
                                        • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:58
                                          Przyjaznienie sie ze wzgledu na zawod?wow
                                        • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:07
                                          Nie twierdzę Morgen, że byłaś prostytutką. Pani Sasza Różycka zapewne też nią nie jest. Za prostytutkę uważam osobę regularnie i zawodowo kupczącą ciałem, dla której stanowi to główne źródło dochodu. Uważam tylko, że pracując w takim miejscu coś niecoś zawsze się przytrafi (do Pani Różyckiej przychodził stały klient, który został jej chłopakiem - no, ale na początku płacił , czyż nie? przynajmniej za te gorące tańce).
                                          • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:18
                                            Najwyraźniej byłam tak mało atrakcyjna, że jakoś mi się nic nie przytrafiało big_grin
                                            • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:24
                                              W tych miejscach trudno być nieatrakcyjną. Przychodzą nawaleni faceci z ciśnieniem... raczej nie mają wielkich wymagań wink
                                • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:42
                                  Wymieniałam się z koleżanką obowiązkami, jak był duży ruch obie lałyśmy drinki i obie chodziłyśmy na salę, mam pisać za każdym razem, że "byłam kelnerką, a często też barmanką", żebyście byli usatysfakcjonowani? Adres klubu i telefon też mam ci podać, żebyś sobie dokładnie sprawdził? Na bank mnie tam pamiętają.
                                  OJP detektyw się znalazł big_grin
                                  • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:52
                                    Po prostu mam dobrą pamięć. Swoją drogą, to jest zadziwiające, że jest na świecie tyle pań, które co prawda pracowały w oborze, ale nigdy przenigdy nie spadła na nie nawet najmniejsza kropla gnojówki. Ostatnio w tv i na portalach produkuje się taka jedna Sasza Różycka, stiptizerka co to napisała książkę o swej zayebistej pracy, no i tutaj też dziewczyna po prostu święta Cecylia. Nigdy seksu za kasę, nawet dotknąć się nie dała. Druga taka, to ukraińska królewna od Czarka Pazury. Tańczyła na rurce w agenturze u Nikosia, ale Boże broń, żeby ona kiedykolwiek z kimkolwiek coś więcej. A ja powiem, że każdy kto bywał w klubach go go (już nie wspominam o klubach z masażem), wie że wszystkie pracujące tam panny są do wyjęcia (co najmniej na petting , na private pokazie za opłatą zrobią też dobrze ręką, a więcej... zazwyczaj jest to tylko kwestia ceny - owszem, zwykle 5-6 razy drożej niż w agencji). Wytłumacz mi Morgen, dlaczego real tak rozmija się z virtualem?
                                    • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:58
                                      Nie wiem, co ci się w głowie rozmija, drogi riki, ale ja się niczego wstydzić nie muszę ani też niczego nie muszę nikomu udowadniać. Nie, nie wszystkie kelnerki chodziły na pokoje. Znasz każdy burdel w Polsce? Gratuluję.
                                      Jedna z moich koleżanek zza baru była mężatką z dwójką dzieci, głęboko wierząca (!), świetna dziewczyna. Ona też nie chodziła, a pracowała tam chyba z 10 lat, była bardzo szanowana przez szefa. Ja wiem, że ci się ogląd świata teraz zawalił, ale musisz z tym żyć niestety. Albo nadal fantazjuj, to już naprawdę nie mój problem smile
                                      • riki_i [...] 23.02.15, 13:03
                                        • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:11
                                          Nigdzie tego nie napisałam. Szanował ją, bo ciężko pracowała i była uczciwa. Mógł zawsze na niej polegać. Czy wam się wszystko wokół d.. kręci?
                                          • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:13
                                            Wszystko kręciło się wokół d... w miejscu, w którym pracowałaś.
                                            • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:19
                                              Jeśli chodzi o pracę za barem, to szefowi zależało, żeby kasa się zgadzała, a klienci dostawali napoje na czas i nasze d... go nie interesowały, ale skoro wiesz lepiej...
                                              • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:25
                                                Ale klientów interesowały w tym miejscu d..y, a nie drinki.
                                                • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:36
                                                  Wyżej pisałeś o szefie i nie mieściło ci się w głowie, że taki ktoś może szanować swojego pracownika. Zaczyna mnie już męczyć ta dyskusja, bo chodzi tylko i wyłącznie o to, żeby zrobić ze mnie k..., a nie o logiczną rozmowę.
                                                  • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:43
                                                    To była ironia. Rozmowa jest logiczna, tylko uciekasz od dyskusji o meritum. Skoro uważasz, że w lunaparze można pozostać świętą Cecylią, no to ja chcę konkretów. A Ty do mnie ogólnikami i zaklęciami...
                                                  • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:46
                                                    Ale jakich konkretów? big_grin Mam ci dać telefon do kierownika? Nadal tam pracuje, o ile wiem. Nieco się zagalopowałeś, pisałam wyżej, że naprawdę nie muszę ci nic udowadniać, a twoje fantazje na mój temat mnie średnio interesują.
                                                    I nie przesadzaj, dla ciebie każda, która nie idzie do łóżka za pieniądze to święta? Jeśli tak ,to owszem, byłam i jestem święta smile
                                                  • riki_i [...] 23.02.15, 13:52
                                                  • riki_i re 23.02.15, 13:59
                                                    Wycięcie tej mojej wypowiedzi to chamstwo. Nic tam nie było strasznego.
                                                    Powtórzę, praca w takim miejscu co najmniej zmienia obyczajowość i styl życia. Normalni ludzie nie wiedzą, jak rozmawiają między sobą prostytutki. Ty Morgen, wiesz doskonale.
                                                  • morgen_stern Re: re 23.02.15, 14:07
                                                    Tak, to mnie po prostu zniszczyło! Nic już odtąd nie było takie same, bo usłyszałam 10 edelów na żywo big_grin przestań bredzić.
                                                  • riki_i Re: re 23.02.15, 14:10
                                                    Z kim przestajesz, takim się stajesz.

A przynajmniej coś się przyczepi... słownictwo, maniery, sposób podejścia do ludzi, ogląd świata i tym podobne duperele.
                                                  • morgen_stern Re: re 23.02.15, 14:13
                                                    Trudno, muszę z tym żyć taka zbrukana smile
                                                  • riki_i Re: re 23.02.15, 14:20
                                                    Możesz sobie żyć, ale ja jako typowy facet wolałbym panią, która nie miała takich doświadczeń.
                                                  • morgen_stern Re: re 23.02.15, 14:32
                                                    Na szczęście kompletnie mnie nie interesujesz jako facet big_grin
                                                  • riki_i Re: re 23.02.15, 15:06
                                                    A tego to akurat nie wiesz.
                                                  • iwles Riki 23.02.15, 14:40

nie przeklinaj, to nie będziesz wycinany.

• flo-bo Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:27
                                          A wiesz,ze ktoś kto obrzuca gnojem bardziej się może upaprac niż obrzucany? To tak w Twojej estetyce wypowiedzi.
                                          A czasem po obrzucanym widać, jak w tym wypadku -wielką kulturę i klasę.
                                          O obrzucajacym tego w żadnym wypadku nie da się powiedzieć.
                                          • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:28
                                            Pracując w agenturze / klubie go go / salonie z "masażem... sama się tytłasz w gnoju. Nikt cię już nie musi dodatkowo nim obrzucać.
                                          • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:38
                                            No morgen jest dzis mega kulturalna.Nowy nick przy szedl na pomocbig_grin
                                            • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:10
                                              Nie przypominam sobie, żebym kogoś tu wyzywała od k.. i szmat, więc nie jestem dziś "wyjątkowo" kulturalna. W przeciwieństwie do ciebie.
                                              • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:15
                                                Insynuowanie prostytucji jest mega kulturalne,tak samo jak "uciekanie spod palki"czy jak to lecialo.
                                                • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:17
                                                  Nie rozumiem, dlaczego ty możesz wyzywać mnie od k.. i szmat, a ja nie mogę napisać, że wyrażasz się jak prostytutka? Bo jest "niekulturalne", ludzie trzymajcie mnie.
                                                  • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:27
                                                    Wiekszosc Polakow para sie wiec prostytucja,bo uzywaja slow "k...a"i"szmata"big_grin slodkie.
                                                    Trzeba bylo nie zdradzał meza,nie czulabys sie wywolana do tablicy.
                                              • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 17:27
                                                morgen_stern napisała:

> Nie przypominam sobie, żebym kogoś tu wyzywała od k.. i szmat, więc nie jestem
                                                > dziś "wyjątkowo" kulturalna. W przeciwieństwie do ciebie.
                                                >

Ja! Ja! Ja wyzwałam takiego jednego trolla od szmaty. Przyznaję się bez bicia!
                      • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:25
                        Oh próbujesz gryzc,bo ktos jednoznacznie ocenia twoje postepowanie.Spoko pierwsza taka dowiedziala sie co o niej mysle gdy mialam lat 14.To sie nazywa ugruntowany poglad na sprawe.
                        • flo-bo Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:29
                          Lub brak kultury wypowiedzi
                          • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:30
                            To ty tak klikasz moje posty na kosz? Przykro mi, ale nie będę nazywał szamba perfumerią.
                            • flo-bo Re: faceci są łatwi 23.02.15, 16:47
                              Nie, nie ja.
                              Moje uwagi biorą się stąd, że lubię kulturalną dyskusję, a nie "najazd" na jedna osobę. I nie, nie jestem nowa.Piszę baaaardzo rzadko,ale od kilku lat.
                            • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 17:31
                              riki_i napisał:

> To ty tak klikasz moje posty na kosz? Przykro mi, ale nie będę nazywał szamba p
                              > erfumerią.

Riki, JA nie klikam!, czytam właśnie z wielkim przejęciem i dochodzę do (żeby nie było) wniosku, że dziewczyny całkowicie nie rozumieją, co do siebie piszą. Znaczy się, może.. chyba.. tak mi się wydaje.. wink
                          • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:37
                            Przykro mi,ze jezyk polski nie przewiduje kulturalnego slowa na osobe zdradzajaca meza/zone.
                            • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:42
                              Chyba rzeczywiście już zapomniałaś polskiego.
                              • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:43
                                No to jakie morgen?
                                • ichi51e Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:55
                                  Wiarolomca :p
                                  • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:57
                                    Cudzołożnik. Określenia owszem, pejoratywne, ale nie chamskie.
                                    • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:05
                                      Cos tam bylo o jezyku gietkim i glowietongue_out cudzoloznik nie oddaje tego co mysle.
                                      krzyczeine "ty cudzoloznico " slabe jest.Zbyt duzo znam zrujnowanych zyc Przez Szmaty obu plci
                                      • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:12
                                        Myli ci się język uliczny z literackim. Wyżej pisałaś, że nie ma kulturalnego określenia na zdradzającego, teraz nagle okazuje się, że chcesz kogoś wyzwać, więc to nie jest to samo. Ty po prostu jak zwykle nie masz pojęcia o czym mówisz, a kiedy schodzisz na "kulturę" robi się jeszcze zabawniej.
                                        • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:17
                                          Jezyk to jezyk,po to jest,by go uzywac i nazywac rzeczy po imieniu.
                                          • potworski hehe= 23.02.15, 15:38
                                            edelstein nie znam cię, kojarzę tylko twój nick z forum gazeta.pl, ale bazując tylko na parunastu twoich postach mogę stwierdzić, że jeśli twoja osobowość choć w 20% pokrywa się z internetową kreacją, która wyłania się zza twojego nicka to skojarzenie mam tylko jedno=upierdliwa i zrzędliwa baba gdzieś ze ściany wschodniej lub miejscowości typu Wałbrzych mieszkająca na parterze kamienicy, która całymi dniami siedzi w oknie z rękami opartymi na poduszce leżącej na parapecie i obserwująca ludzi. Sposób w jaki kategoryzujesz ludzi i ich szufladkujesz na podstawie z du#py wyjętych przesłanek jasno wskazuje, że twoje horyzonty są jak horyzonty żaby siedzącej na dnie studni i myślącej, że niebo nad nią to całe niebo na świecie.
                                            • edelstein Re: hehe= 23.02.15, 15:51
                                              Dowcip ci sie stepil potworski i to bardzo.
                                              Ani ze sciane wschodniej,ani z Walbrzycha,w kamienicy tyz nigdy nie mieszkalam.Niby jak kategoryzuje ludzi?
                                              • potworski Re: hehe= 23.02.15, 16:05
                                                edelstein napisała:

> Dowcip ci sie stepil potworski i to bardzo.

Sęk w tym, że to nie był dowcip.
                                                • edelstein Re: hehe= 23.02.15, 16:13
                                                  Gorzej dla ciebie,oznacza,ze twoja wyobraznia jest b.ograniczona.
                                                  • potworski Re: hehe= 23.02.15, 19:54
                                                    Nie, to wcale tego nie oznacza. Napisałem po prostu jak sobie ciebie wyobrażam na podstawie pisanych przez ciebie postów. Równie dobrze możesz mieszkać na pierwszym piętrze a nie na parterze i nie w Wałbrzychu a np w Świętochłowicach=to nie ma znaczenia. Znaczenie ma fakt, że kategoryzujesz i oceniasz ludzi zerojedynkowo=jak typowy zaścianek, który nie rozróżnia odcieni szarości i nie podejmuje się tak skomplikowanej czynności jak głębsza refleksja i analiza pewnych zachowań. I serio=nie napisałem tego wcale złośliwie, albo, żeby ci dopierd#olić.

edelstein napisała:

> Gorzej dla ciebie,oznacza,ze twoja wyobraznia jest b.ograniczona.
                                                  • edelstein Re: hehe= 23.02.15, 21:25
                                                    Trudno,jestem zasciankowa i zdrade traktuje zero jedynkowo.Nie interesuje mnie czy pan poszedl sie gzic z motywacja"ze zona go nie rozumie,ze wcale ze soba nie spia"czy,bo mu sie akurat zachcialo.Brzydze sie takimi ludzmi i tyle.Dla mnie sa spaleni.Stoje do swoich poglad owca murmelte o 14 roku zycia i od lat mi sie nie odmienilo.Nie musi ci sie to podobac.
                                            • rosapulchra-0 Re: hehe= 23.02.15, 17:40
                                              Potworski, ale tak dokładnie robi od 99,88 (wersja optymistyczna) do 99,999999999% procent ematek na tym forum. Uwierz.
                                              • potworski Re: hehe= 23.02.15, 19:54
                                                Racja=odsetek rozsądku na tym konkretnym forum jest wyjątkowo niski.

rosapulchra-0 napisała:

> Potworski, ale tak dokładnie robi od 99,88 (wersja optymistyczna) do 99,999999
                                                > 999% procent ematek na tym forum. Uwierz.
              • 7dosia Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:12
                morgen_stern napisała:

> No nie wiem, ja wolałabym, żeby moja córka zdradziła męża niż była prostytutką
                > i obciągała jakimś starym dziadom za pieniądze,

znaczy, wolałabyś żeby córka obciągała za darmosmile
                • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:15
                  A ty nie "obciągasz za darmo"? Co trzeba mieć w głowie, żeby tak nazywać seks między dwojgiem dorosłych ludzi, za które nikt nie bierze pieniędzy czy innych korzyści? Doprawdy, co za okropieństwo, seks za darmo smile ja chyba żyję w jakimś matriksie.
                  • 7dosia Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:25
                    Zasadniczo nie zdradzam, więc nie wiem, czy obciągam "za darmo", czy w może w ramach wzajemnej wymiany dóbr i usług pomiędzy stronami związku, to już kwestia interpretacjismile. Zdradzanie za free jest nie warte zachodu, jak na mój gust, ale pewnie wiele kobiet sądzi inaczejsmile
                    • aneta-skarpeta Re: faceci są łatwi 23.02.15, 15:52
                      B o widocznie sekS nie jest dla ciebie przyjemnością sama w sobie. Jak nie masz extra profitów to ci się nie opłaca.
                      • 7dosia Re: faceci są łatwi 23.02.15, 16:18
                        Nie chodzi o to, czy lubię seks, tylko o to, że małżeństwo i wierność stawiam wyżej niż chwilową przyjemność seksualną, bez której mogę się obejśćsmile. W tym sensie zrozumiem prostytutkę która obciąga za pieniądze, ale trudno mi zrozumieć kobietę, która zdradza bo "lubi seks". To nie moja bajka.
                        • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 17:50
                          A jesteś pewna, że twój mąż podobnie (nie tak samo!!) myśli?
                          Bo ja ci powiem w tajemnicy, że nie.
                          Faceci ru..ją myślami, oczami, nosem, językiem, palcem, a na samym końcu penisem. Widzą kobietę i się na jej widok ślinią, ale w życiu jedynym się nie przyznają do tego swojej żonie. Jest takie powiedzenie - mężczyźni zdradzają, a kobiety szukają miłości. I to jest prawda.
                          • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 21:28
                            Ja jestem pewna.Miedzy mysla,a czynem jest przepasc.Nie wszyscy faceci rosa sa jak twoj maz,przyjmij to na klate.
                    • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 17:44
                      7dosia, naprawdę bierzesz do buzi?? shock I jeszcze publicznie się do tego przyznajesz???

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                  • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 17:42
                    morgen_stern napisała:

> A ty nie "obciągasz za darmo"? Co trzeba mieć w głowie, żeby tak nazywać seks m
                    > iędzy dwojgiem dorosłych ludzi, za które nikt nie bierze pieniędzy czy innych k
                    > orzyści? Doprawdy, co za okropieństwo, seks za darmo smile ja chyba żyję w jakimś
                    > matriksie.
                    >
                    >
                    Żyjesz normalnie. To forum i panie, którym się wydaje, że z każdym połykiem mają więcej rozumu niż inni.
                • aneta-skarpeta Re: faceci są łatwi 23.02.15, 15:50

• edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 16:00
                    No niektorzy tak bardzo lubia,ze loda stawiaja wyzej niz malzenstwo.

"Dwa tysiące loopy
                    Dwa miesiące zupy
                    W taki upał każda głupia dupa da ci dupy
                    Spójrz, ej, na jej ruchy
                    Ujrzyj
                    Jak się męczy
                    Weź ulżyj jej
                    Sprawdź jak jęczy"
                    • triss_merigold6 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 16:12
                      OJP, Edel, nie dziel się może z dorosłymi ludźmi gustem muzycznym. tongue_out
                      • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 16:15
                        Ten cytat opisuje cie w 100procentach,powstal tyle lat temu,a nadal aktualny,wiedzialam,ze sie kiedys zjawisz.
                        • triss_merigold6 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 16:19
                          Zjawiam się przewidywalnie, lubię wątki w których popisujesz się znajomością branży. To takie budujące jak ktoś autentycznie lubił i cenił robotę za którą brał kasiorę.
                          • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 16:33
                            Cos kiepsko czytasz triss,oprocz morgen nikt sie tu na ten temat nie produkowal.
                      • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 17:52
                        triss_merigold6 napisała:

> OJP, Edel, nie dziel się może z dorosłymi ludźmi gustem muzycznym. tongue_out

Przestań, ledwo trzydziestkę osiągnęła, albo obcią.. sorry, dociąga do niej. Jest młoda, więc dajmy jej fory. Serio, serio.
                        • triss_merigold6 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 17:55
                          No ale są granice obciachu... wklejać jakieś gimbazowe melorecytacje z ławeczek w podblokowych krzakach. uncertain
                          • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 21:17
                            Paktofonika istnieja przed gimnazjum,doucz sie.
                        • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 21:30
                          No pacz pani,mloda,a potrafi panowac nad swoja chucia lepiej niz te stare.
                          • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 03:15
                            Tu ci muszę przyznać rację.
          • ichi51e Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:37
            Zdradzajacy maz i ktos dorabiajacy sobie seksem za kase to sa 2 rozne sprawy. Chociazby maz zdradzajacy krzywdzi zone i dzieci, zigolak tylko siebie uncertain
            • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:43
              A zdradzajaca zona?jak widac na tym forum mamy ich nadreprezentacje
              • ichi51e Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:57
                Zona niestety gorzej bo moze zajsc w ciaze i oszukiwac ze to dziecko meza.
                W sumie maz z dziecieciem na boku tez niewesolo (a tam potencjalnie kolejna babka i dziecko z zyciem zlamanym...)
    • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:38
      Tych paru gosci jest grupa reprezentacyjna dla wszystkich facetow?wow
      • anula_anka Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:42
        reprezentacyjna big_grin
    • cosmetic.wipes Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:39
      Jesteś pewna, że panowie nie prowadzili podobnych badań statystycznych?

I co na to szanowny małzonek? big_grin
      • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:40
        Malzonek korzystal,ze zona na wyjezdzie.W koncu faceci sa latwitongue_out
        • joa66 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:43
          big_grin
        • cosmetic.wipes Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:49
          No to teraz będą się w czasie seksu wyhaczać porożami big_grin
          • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:02
            Jaki seks?Ona bedzie szukac szminki na koszuli,on zagladac do szafytongue_out
            • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 03:19
              Edel, wysyłasz mi szmatkę do czyszczenia monitora!!!!
              big_grinbig_grinbig_grin
      • dziennik-niecodziennik Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:42
        małżonek tez testował, tyle ze podatnosc na tekst "zona mnie właśnie porzuciła" big_grin
    • lisciasty_pl Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:44
      beatrycze_nowa napisała:
      > wróciłam z wyjazdu integracyjnego. i przykro mi to stwierdzić (bo sama mam męża
      > ) ale nie ma faceta, którego by się nie udało wyhaczyć.

Pewnie jakaś dynamiczna i stresująca branża, bankowcy, ubezpieczeniowcy czy inni naciągacze? tongue_out
      • menodo Re: faceci są łatwi 23.02.15, 15:29
        dynamiczna i stresująca branża, bankowcy, ubezpieczeniowcy czy inni naciągacze? tongue_out"

Może stacja telewizyjna?
      • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 03:20
        Lisciaty, branża nie ma znaczenia - sperma i krew musi się polać. I już.
      • beatrycze_nowa Re: faceci są łatwi 24.02.15, 08:53
        lisciasty_pl napisał:

> Pewnie jakaś dynamiczna i stresująca branża, bankowcy, ubezpieczeniowcy czy inn
        > i naciągacze? tongue_out

pudło wink
    • lilly_about Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:46
      Współczuję ludzi dookoła. Gdybym myślała twoimi kategoriami nie miałabym ani faceta, ani przyjaciół, bo kur... chyba nie warto sie otaczać? Ale grunt, ze miałas niezły ubaw. A może to ty jesteś taką jurną kotką?
      • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:54
        Nie przesadzaj. Myślę podobnie, a mam i faceta, i przyjaciół, z tym że ja nie wyzywam zdradzających od k... z cieknącą śliną i zakładam, że ludzie są nie pozbawieni ludzkich słabości. Ogólnie zdrada to nic fajnego i ja to rozumiem, ale czasem jak was czytam to mam wrażenie, że żyjemy w szariacie i za zdradę najchętniej ucinałybyście fiutki i łechtaczki smile Ludzie zdradzają i będą zdradzać i dziewczyna ma rację - samotny facet na służbowym wyjeździe to bardzo łatwy cel. Nie musi być nawet wyjazd, po prostu sprzyjające warunki, fajna chętna dziewczyna i po sprawie.
        Nie piszę że KAŻDY pójdzie, ale owszem - większość.
        • lilly_about Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:58
          morgen, ja jeżdżę na wyjazdy szkoleniowo-integracyjne, jeżdżę w ogóle na wyjazdy sama i widzę, co widzę. Naprawdę się czasem zastanawiam, czy obsesja zdrad na tym forum rodzi się tylko w niektórych głowach, czy naprawdę ktoś ma tak nieciekawe doświadczenia. I o ile owszem jakiś tam skok w bok - zarówno faceta, jak i kobiety, bo w czym niby jesteśmy lepsze, jeśli już, można uznać za zdradę, to chyba to o czym pisze autorka wątku, to już masowe kur....?
          • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:07
            Ja nie nazywam tego masowym ku..., zresztą ona twierdzi, że do niczego nie doszło, tak? Chyba że z góry zakładasz kłamstwo. Statystycznie kobiety zdradzają rzadziej, ale chyba zbliżamy się do facetów smile jak równouprawnieni to równouprawnienie tongue_out
            • lilly_about Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:09
              A swoją drogą właśnie, że się chce kobietom takie prowokacje robić. To, ze do niczego nie doszło to przecież tylko i wyłącznie jej zasługawink Zakończyła eksperyment na fazie wstępnej.
              • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:12
                Cóż, dość łatwo jest stwierdzić, kiedy facet jest "chwycony" i kiedy trzeba się ewakuować, żeby nie pójść za daleko.
                • kropkacom Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:14
                  Gorzej jak potem facet nie wyhamuje. Nie żebym tłumaczyła facetów.
                  • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:19
                    Spoko, wiem, o co ci chodzi.
                  • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 03:42
                    kropkacom napisała:

> Gorzej jak potem facet nie wyhamuje. Nie żebym tłumaczyła facetów.

To się po prostu gwałt nazywa. Czasem tylko molestowanie seksualne.
                    Jeden pan w moim zaprzyjaźnionym sklepie zaproponował moim dwóm córkom randkę (na trójkąta). Teoretycznie był grzeczny, ale tu glasknął, tam dotknął, powiedział, że chciałby zostać ich przyjacielem, wypytywał o różne rzeczy i takie tam. Gdy po tym incydencie mnie zobaczył w sklepie, a para mi uszami poszła, uwierz, to najpierw się zapierał, że nie wiedział, że to moje córki, a potem bardzo przepraszał. Gdy średnia wczoraj weszła do tego sklepu, a on ją zobaczył, to po prostu uciekł. Bo wie, że gdy się do niej odezwie, to już nie będzie dla niego fajnie. Co ciekawe, nie tylko on o tym wie, ale jego współpracownicy, jego brat (właściciel sklepu), ludzie z sąsiednich sklepów (jeden mnie pytał, czy wyrażam zgodę na łomot dla niego), że jego zachowanie było bardzo nie fair. I jeszcze jedno - on wie, co w tym kraju mu za to grozi.
                    • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 03:43
                      Pan ma 41 lat.
                • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:19
                  Ba, niektóre to chcą się ewakuować w trakcie penetracji. big_grin
                  • kropkacom Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:21
                    Każdy ma prawo powiedzieć stop. Nawet podczas penetracji. Tylko to już nie jest zabawa.
                    • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:29
                      No, ja znam takie panie co mówiły stop w trakcie penetracji, niektóre już po paru ruchach. Takie szczere rozmowy prowadziłem z paroma egzemplarzami (na szczęście mnie osobiście takie cóś nie spotkało).

Uważam podobne akcje za wyjątkowe chamstwo względem facetów. W w/w przypadkach ci panowie kończyli zgodnie z życzeniem (niektórzy z pomstowaniem na puchnące jaja wink ), ale ja nie wiem czy bym skończył. Jak mnie pani dopuszcza do krocza, to nie po to, aby się ze mną drażnić. Poza tym mężczyzna jest tak skonstruowany, że jak zaczyna, to po to, aby skończyć. Penis w erekcji ma swój cel wink, to nie jest pieszczotka do pomiziania.
                      • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:32
                        ale ja nie wiem czy bym skończył. Jak mnie pani dopuszcza do krocza,
                        > to nie po to, aby się ze mną drażnić. Poza tym mężczyzna jest tak skonstruowan
                        > y, że jak zaczyna, to po to, aby skończyć. Penis w erekcji ma swój cel wink,

OJP
                        Bez komentarza. Dziękuję losowi, że nie trafiłam nigdy na taki egzemplarz. Już wiadomo, skąd są randkowe gwałty.
                        • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:36
                          Morgen, naprawdę uważasz, że jest w porządku wpuścić faceta w swoje krocze, po czym w trakcie go wyprosić?
                          • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:39
                            Czy ty masz dobrze w głowie? Tutaj nawet nie ma o czym dyskutować.
                            • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:41
                              No chyba jest.
                              • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:46
                                Swoją drogą musiało być coś z tobą nie tak, skoro ci dziewczyny spod pałki zwiewały, nieświeży oddech, kiepski w te klocki? Brałeś sobie do wyrka pijane dziewczyny i robiło się im niedobrze? Nie przychodzi ci do głowy żaden powód dla którego dziewczyna może zrezygnować ze stosunku w jego trakcie? Jak już rozłożyła nogi to ma zacisnąć zęby i męczyć się z jakimś kiepskim Zdzichem do końca, żeby się biedaczyna nie pogniewał albo czasem nie zasunął? Po prostu brak mi słów.
                                • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:50
                                  Ktos tu pisal o prostackim slownictwiebig_grin
                                  • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:52
                                    Kiedy rozmówca ma problem ze zrozumieniem prostych kwestii, trzeba czasem zacząć mówić jego językiem.
                                    • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:02
                                      Insynuujesz,Ze Riki w burdelu pracowal?big_grin co raz lepsze te twoje teksty
                                      • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:04
                                        Nie, tylko że ma prosty język. Edel, ochłoń już, nie wszystko się kręci wokół burdelu.
                                        • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:13
                                          Przeciez to ty przy okazji kazdej dyskusji nie idacej nie po twojej mysli piszesz o burdelu.
                                • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:58
                                  Zwiała mi jedna i to nie spod pałki, tylko po pettingu. Powiedziała, że idzie pod prysznic, a wróciła z dwoma kolegami (rzecz się działa w akademiku). Celem było utarcie mi nosa (panna słój z Lubelszczyzny i miastowy pachnący urodziwy pan na gościnnych występach).

Cytuję opowieści znajomych pań. I nie, nie było to wyganianie kiepskiego Zdzicha o nieświeżym oddechu po pół godzinie słabej rąbanki, tylko np. odpychanie kolesia po paru ruchach, bo pani już swój orgazmik zaliczyła , a jego ma w nosie. Poza tym jeszcze ją ubrudzi i będzie musiała iść pod prysznic...
                                  • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:05
                                    Rozbrajają mnie te twoje łóżkowe opowieści, jesteś chyba największym pechowcem świata jeśli chodzi o partnerki seksualne.
                                    • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:09
                                      Opowiedz Morgen kilka swoich historii - chętnie posłucham.
                                      • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:20
                                        Nie mój styl, wybacz.
                          • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 04:11
                            riki_i napisał:

> Morgen, naprawdę uważasz, że jest w porządku wpuścić faceta w swoje krocze, po
                            > czym w trakcie go wyprosić?

Tak.
                      • fornitta69 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 21:07
                        A jak facetowi sie w trakcie odechce to tez wyjatkowe chamstwo? I jest zobowiazany doprowadzic pania jakos do orgazmu bo sie napalila po to zeby skonczyc przeciez? masz do intymnosci takie mniej wiecej podejscie jak zwierze- zero wrazliwosci, sam instynkt. smutne.
                      • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 03:55
                        riki_i napisał:
                        Penis w erekcji ma swój cel wink, to
                        > nie jest pieszczotka do pomiziania.

Penis w erekcji nie ma sumienia. Jego właściciel również wink
                    • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 03:43
                      kropkacom napisała:

> Każdy ma prawo powiedzieć stop. Nawet podczas penetracji. Tylko to już nie jest
                      > zabawa.
                      Kropka 100% racji.
                  • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:22
                    Ojej, no przecież wiadomo riki, że takiej k.. to nie można zgwałcić, nie? sama się napraszała, a potem się wycofuje, niech ma szmata za swoje.
                    • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 04:16
                      morgen_stern napisała:

> Ojej, no przecież wiadomo riki, że takiej k.. to nie można zgwałcić, nie? sama
                      > się napraszała, a potem się wycofuje, niech ma szmata za swoje.
                      >
                      Tej, uważaj!! "Szmata" jest moja! suspicious tongue_out
                  • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:32
                    Bo im sie przypomnialo,ze maz w domutongue_out
              • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 03:31
                lilly_about napisała:

> A swoją drogą właśnie, że się chce kobietom takie prowokacje robić. To, ze do n
                > iczego nie doszło to przecież tylko i wyłącznie jej zasługawink Zakończyła eksper
                > yment na fazie wstępnej.
                Raz (ależ brzydkie słowo), faceci (to chyba jest jeszcze brzydsze) powinni mieć takie chipy, co to reagują na erekcję. Jak mu zaczyna się podnosić na widok jakiejś pani i to w tym czasie, gdy jego osobista właścicielka (tego pana w sensie) jest poza zasięgiem, to ten chip tę właścicielkę powinien od razu zawiadomić bardzo głośnym alarmem, a panu od razu spowodować ból erektora (jest w ogóle takie słowo???, bo wiecie - nie chce wulgaryzować, żeby potem mnie moderacja pocięła). O. To jest myśl.
                Ale co zrobić z paniami? Może taki chip im np. oczy wydłubać? Albo cycki obciąć? Drastyczne. Wystarczy, że doda im 30 lat i 60 kg. Co sądzicie?
        • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:12
          Myślę podobnie, a mam i faceta, i przyjaciół, z tym że ja nie w
          > yzywam zdradzających od k... z cieknącą śliną i zakładam, że ludzie są nie pozb
          > awieni ludzkich słabości.

Niech zagadne,sama doprawilas mezusiowi rogi?jestes w doborowym towarzystwie na tym forum.
          • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:14
            Nie musisz zgadywać, już tu o tym pisałam nie raz. Nigdy nie kreowałam się tu na świętą kwoczkę wink
            • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:22
              Zawiode cie,twoje szmacenie sie niespecjalnie mnie interesuje.
              • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:23
                Wyżej cię bardzo interesowało, nie jesteś konsekwentna i wypadasz z roli smile
                • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:27
                  Gdyby mnie to interesowalo,to wiedzialabym to juz duzo wczesniej.
                  • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:34
                    Ale wyżej tez pisałaś smile za późno włączyłaś opcję "mam wywalone na to co piszesz i nie interesuje mnie to".
                    • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:46
                      Nie wlaczylam takiej opcji.Wrecz przeciwnie,z przyjemnoscia czytam jak .$#!&^ sie pograza.
                      • semihora Re: faceci są łatwi 23.02.15, 17:44
                        Owszem, ktoś się tu pogrąża. Ale nie jest to morgen.
                        • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 21:35
                          Nastepna,ktora nie umie sie powstrzymac,bo ja swedzibig_grin
        • drinkit Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:59
          Podpisuję się pod morgen. Na forum to czerń i biel, w życiu - odcienie szarości....
        • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 03:23
          morgen_stern napisała:

> Nie przesadzaj. Myślę podobnie, a mam i faceta, i przyjaciół, z tym że ja nie w
          > yzywam zdradzających od k... z cieknącą śliną i zakładam, że ludzie są nie pozb
          > awieni ludzkich słabości. Ogólnie zdrada to nic fajnego i ja to rozumiem, ale c
          > zasem jak was czytam to mam wrażenie, że żyjemy w szariacie i za zdradę najchęt
          > niej ucinałybyście fiutki i łechtaczki smile Ludzie zdradzają i będą zdradzać i dz
          > iewczyna ma rację - samotny facet na służbowym wyjeździe to bardzo łatwy cel. N
          > ie musi być nawet wyjazd, po prostu sprzyjające warunki, fajna chętna dziewczyn
          > a i po sprawie.
          > Nie piszę że KAŻDY pójdzie, ale owszem - większość.
          >
          100/100! Nic dodać, nic ująć.
      • menodo Re: faceci są łatwi 23.02.15, 15:31
        Współczuję ludzi dookoła."

Ja też, życie w takim gnoju musi być obrzydliwe. Fuj.
    • guderianka Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:47
      generalnie masz rację, a wyjątki potwierdzają regułę
    • kropkacom Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:49
      Dobrze, że mój nie jeździ na te integracyjne nie wiem co. Na pewno by was pyknął... O to chodzi?
      • cosmetic.wipes Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:01
        Dokładnie o to big_grin
        • kropkacom Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:03
          big_grin
    • snakelilith Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:51
      Matko, jako odkrycie. Nie widziałaś nigdy starego jak świat eksperymentu, gdzie dziewczyna o przeciętnej atrakcyjności proponowała seks facetom na ulicy i żaden jej nie odmówił? Z drugiej strony, nie wiadomo, co dzieje się później, gdy dochodzi do konkretów, ty sama doszłaś na tym wyjeździe też tylko do sytuacji, gdy "wiadomo było, że poszliby do łóżka", ale tego nie sprawdzałaś. A właśnie, że nie wiadomo, bo faceci zachowują się według społecznych standardów oczekujących od nich seksualnej gotowości, przy okazji wiedzą jednak, że to kobiety prowadzą grę i to one bardzo często nawet po jednoznacznych deklaracjach mówią jednak nie. Tak było przecież też w twoim przypadku, prawda? Więc nie śpieszą się z wyciąganiem obrączek i udowadnianiem wierności małżeńskiej.
    • ina_nova Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:51
      no i co w tym złego?
    • antyideal Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:53
      Masz rację.
      BTW a Twój mąż bywa na wyjazdach integracyjnych ? suspicious
      • beatrycze_nowa Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:06
        na szczęście nie wink
    • psiamama6 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:55
      No jasne, ze zdradzają . Zdradza ten, kto moze.
      • marzeka1 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:57
        A jakie są kobiety, jak już jedziemy takimi uogólnieniami?
        A jacy są ojcowie?
        Jakie są mamy?
        Teściowe? Politycy? Itd. itp.
      • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 04:30
        psiamama6 napisała:

> No jasne, ze zdradzają . Zdradza ten, kto moze.

I ma okazję.
    • rafalzalu Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:58
      "Facet to najprostsze urządzenie na świecie. Tylko jedna dźwignia." wink
    • lauren6 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 11:59
      Podejrzewam, że 90% tych romansów to wymysł wybujalej wyobrazni autorki. Jest taki typ kobiet. Wystarczy, że chlop z grzecznosci zaprosi ja do tanca, a ona to potraktuje jako przejaw uwielbienia i grę wstepna. Zawsze mi bylo zal takich kobiet.
      • beatrycze_nowa Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:05
        zdecydowanie nie chodziło o zaproszenie do tańca big_grin
    • aniakoles polecam film 23.02.15, 12:02
      www.filmweb.pl/film/Niewierni-2012-638357#
      "Niewierni" można trochę spróbować zrozumieć facetów, chociaż zakończenie jest takie, że ...
    • memphis90 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:05
      Wy też zachowywałyście się tak, że faceci mówią teraz "same k...wy na tych wyjazdach, były dwie takie, mężatki, ale jak nic poszłyby do łóżka...".
      • beatrycze_nowa Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:08
        no właśnie nie "poszłyby" bo sytuacja była jednoznaczna i to my się wycofałyśmy.
        • memphis90 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:13
          Jednoznaczna? Znaczy się już macanki były czy tylko takie pitu-pitu przy coca-coli?
          • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:17
            Nigdy nie flirtowałaś i nie uwodziłaś? Gdybyś wiedziała, jak to się robi, nie zadawałabyś takich pytań. Aaaa zapomniałam, obowiązujący tu model to "ja się nigdy nie musiałam starać, to o mnie zabiegano", zdecydowanie nie pasuję do księżniczkowego towarzystwa smile
            • snakelilith Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:59
              morgen_stern napisała:

> Nigdy nie flirtowałaś i nie uwodziłaś? Gdybyś wiedziała, jak to się robi, nie z
              > adawałabyś takich pytań.

No właśnie, że chyba się zna, bo rozróżnia ostre macanki od erotycznego pitu pitu przy coca coli. To drugie, to dla wielu jak widać dowód, że facet usidlony i czeka niecierpliwie ze wzwodem wymagającym natychmiastowej ulgi. A nawet te macanki dla faceta o niczym nie muszą świadczyć, ale istnieją kobiety dla których odwrócenie głowy na ulicy za inną laską jest już dowodem na męską niewierność.
              • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:06
                No nie wiem, ja nawet przy rozmowie przy coli wiedziałam, czy jest chwycony czy nie. To się po prostu wie.
                • snakelilith Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:37
                  morgen_stern napisała:

> No nie wiem, ja nawet przy rozmowie przy coli wiedziałam, czy jest chwycony czy
                  > nie. To się po prostu wie.
                  >

No ciekawe, telepatka się znalazła. Ja tam czasem sama nie wiem, czy w trakcie erotycznego flirtu wyląduję z facetem w łóżku, bo coś mnie może po drodze u niego odrzucić, a ty wiesz oczywiście, że każdy facet na ciebie poleci. Miałam taką koleżanką, strasznie przekonana o swojej atrakcyjności, bo ładna dziewczyna faktycznie była, miała za to skłonność do śmierdzącego oddechu i założę się, że niejeden facet uciekł, gdy podeszła za blisko.
                  • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:58
                    Nie wiedziałam, że to wymaga jakiejś szczególnej telepatii, myślałam, że prawie każda kobieta ma intuicję.
                    • snakelilith Re: faceci są łatwi 23.02.15, 17:30
                      morgen_stern napisała:

> Nie wiedziałam, że to wymaga jakiejś szczególnej telepatii, myślałam, że prawie
                      > każda kobieta ma intuicję.
                      >

Intuicja to nie pewność. Intuicja to automatyzm bazujący na doświadczeniu zdobytym w standardowych sytuacjach. Sprawdza się czasem w innych standardowych sytuacjach, ale nie w każdym przypadku, a często wcale. Pewność, że jakiś facet zdecyduje się na seks z tobą, to masz dopiero podczas konsumpcji. Wcześniej, to sobie możesz gdybać. Pomiędzy bowiem "pociąga mnie i chętnie bym ją schrupał", a "schrupię i mam w d..pie konwenansy i ewentualną przysięganą komuś wierność" jest różnica. Kobiety szybko zaświadczają facetom łatwość, bo nie rozumieją, że męski repertuar zachowań seksualnych dopuszcza więcej i że męskie zainteresowanie ewentualną opcją seksu nie oznacza automatycznie decyzji. Faceci lubią seks, lubią o nim gadać, lubią się nim podniecać i na jego temat fantazjować. Nie oznacza to jednak, że przelecą każdą laskę, która się podstawi. Niektóre kobiety i nie piszę tu koniecznie o tobie, nie wiedzą wiele o mężczyznach. Nie dziwota więc, że najpierw skaczą z romantycznym księciem z lampy, a za chwilę rozwodzą się, bo okazało się, że trafiły jednak na ch..a. A facet nie jest ani pierwszym, ani drugim, tylko trafił na babę z zero jedynkowym spojrzeniem na świat.
              • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 10:43
                snakelilith, ty jednak jesteś ostro walnięta na łeb.
            • memphis90 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 19:21
              > Nigdy nie flirtowałaś i nie uwodziłaś?
              Morgen, flirtowałam, ale to nie znaczy, że każdorazowo planowałam seks. Dlatego też nie zakładam, że każdy facet, który ze mną poflirtuje będzie chciał mnie obowiązkowo spenetrować. Skoro ja, flirtując sobie, nie jestem łatwa, to czemu chłop- tak samo flirtując- ma być?
              • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 19:26
                Ale ja zupełnie nie o tym. Po prostu każda rozgarnięta kobieta wyczuje, kiedy mężczyzna jest "gotowy" i właściwie wystarczy go tylko zaprosić na oglądanie znaczków smile Dopytywanie się, czy były macanki czy rozmowa przy coli wydaje mi się niepoważne, bo nawet przy coli i bez jednego dotyku można kogoś "ugotować". Szukacie sensacji i czepiacie się, tak to odbieram.
                • memphis90 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 20:28
                  Ok, są faceci, po których widać, że bzykną wszystko, co się rusza i nie zwiewa na drzewo. Ale po co ekstrapolować ich zachowania na wszystkich, szczególnie, jeśli tacy właśnie panowie zostali podpuszczeni? Jest też spora grupa gawędziarzy, z którymi można snuć niesamowite fantazje, ale... wiadomo, że ostatecznie na nic się nie zdecydują. Że już nie wspomnę o wstydnisiach, którym na samą myśl o flircie czerwiernieją uszy - ci aż się proszą o zaczepki, wyłącznie dla fun'u wink Zdarza mi się flirtować, ale nie chodzę po świecie opowiadając, że każdy chciałby mnie bzyknąć i faceci są be - uważam, że większość chce tylko poświntuszyć werbalnie i pomasować sobie ego. Mnie flirt też dobrze na samopoczucie robi, więc czemu nie?
                  • beatrycze_nowa Re: faceci są łatwi 24.02.15, 09:01
                    specjalnie dla Memphis doprecyzowuję, choć miałam nadzieję uniknąć takich dosłowności: macanki w drzwiach pokoju i naleganie na dalszy ciąg w środku - liczy się czy to dalej kategoria gawędziarstwa przy coli?
                    i napisałam w pierwszym poście że nie byli to panowie z gatunku tych co bzykną wszystko, na takich eksperyment byłby za łatwy.
                    • memphis90 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 16:22
                      Opowiedziałaś mężowi i szczegółach eksperymentu? Dla mnie zamężna kobieta, która obściskuje się z obcym chłopem jest tak samo łatwa, jak i on.
                      • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 25.02.15, 11:35
                        I już oceniasz.
              • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 10:44
                Nie jesteś każdym chopem, a przeważająca większość właśnie dąży do penetracji.
      • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:08
        Ale ona nie pisała, że faceci to k.., tylko że łatwo ich zaciągnąć do łóżka. K...mi to już reszta pojechała.
        • memphis90 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 20:31
          Morgen, mnie tam akurat nie boli co z kim robisz - pod warunkiem, że nie z moim mężem wink (Hmmm, czy Ty na zloty moto jeździsz, bo coś mi się kojarzy...? ). Chciałam tylko zwrócić uwagę autorce, że tak jak ona ocenia facetów po jakimś werbalnym flircie, tak sama może być oceniona.
    • riki_i [...] 23.02.15, 12:14
      • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:21
        Ojej, i został biedaczyna z postawiona pałką, świat się zawalił, jądra go potem pewnie całą noc bolały big_grin Macie poprzestawiane we łbach z tym "kur...m".
    • gryzelda71 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:29
      Kobiety też.
    • ichi51e Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:34
      Na szybkie macanko z zainteresowana osoba (jesli ta jest do rzeczy) to malo kto niechetny (dochodza opory typu "na wyjezdzie ze swiadkami dojdzie do zony pracownica wiec bedzie sie ja ogladalo itp) problemem jest wyjac kogos na dluzej
      • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:39
        ichi51e napisała:

> Na szybkie macanko z zainteresowana osoba (jesli ta jest do rzeczy) to malo kto
        > niechetny

Po wypiciu to i nie musi być bardzo do rzeczy, byle była chętna wink
      • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 10:50
        Młoda jesteś i strasznie naiwna.
    • volta2 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:36
      słaba firma widać, to i towarzystwo takie hmmm

czuję że nie tylko faceci są tam łatwi, beznadziejnego towarzystwa tam dostek,
      no ale pewnie dowartościować się chciałaś, skro firma taka ujowa
      • gryzelda71 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:39
        Co boli panie z zajebistymi mężami w zajebistych firmach?
        • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:40
          imho koniec zagranicznego kontraktu big_grin
          • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:48
            Mnie się wydawało, że ludzie chodzą ze sobą do łóżka, bo mają ochotę na szybki seks albo czują się samotni, ale co ja tam wiem.
            • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:52
              Poki sa wolni moga nawet z tego lozka nie wychodzic,jak sa w zwiazku to to jest zwykle k...stwo.
        • volta2 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:03
          na szczęście nic - nie ma integracji, no ale to trzeba do zajebistej firmy najpierw trafić, żeby wiedziećsmile

rozumiem, że jeszcze tam nie dotarłaś? zmień metody prezentacji to może szybciej ci odpuszczą integrację.
          • gryzelda71 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:49
            Czyżby mąż JUŻ nie jeżdził na integracje? No nic luzik, ważne ze tobie się podoba.
            • volta2 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:28
              nie, nie jeździł, nie ma takiego zwyczaju w firmie od dawna. a jak zwyczaj był - to z połówkami więc jeździłam, przed ślubem i po również. nawet z dzieciami. nikt kluczowym pracownikom na romanse w robocie pozwalał nie będzie, szkoda firmy...
              • gryzelda71 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:33
                Pozwolić na romans? To się ludziska pytają?
          • dyzurny_troll_forum Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:51
            volta2 napisała:

> na szczęście nic - nie ma integracji

Znaczy, po prostu, Ci nie mówi?! Rozmawiacie jeszcze czasem ze sobą?
            • volta2 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:42
              ma mówić o integracji której nie ma? nie jest idotą twego pokroju, byś się od niego nieco poduczył to moze byś emigrować nie musiał?
              • dyzurny_troll_forum Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:50
                volta2 napisała:

> ma mówić o integracji której nie ma?

Ale cały czas nie wiemy czy nie ma dla Ciebie czy nie ma w ogóle... Podobno misio w firmie na poziomie tyra, a co to za firma na poziomie, która nie robi integracji?

> nie jest idotą twego pokroju, byś się od niego nieco poduczył

Poduczył czego? Jak być ciapom i pontoflem?! A po co? A komu to potrzebne???
      • dyzurny_troll_forum Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:52
        volta2 napisała:

> słaba firma widać, to i towarzystwo takie hmmm

A co Ty możesz wiedzieć o firmach?! Hmmm....
        • volta2 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:31
          na temat takich, w których ci tak słabo płacili że trzeba sie na socjal europejski udać to niewiele, na temat zajebistych to coś tam wiem, coś mi świta, że więcej od ciebie w każdym razie.

• a.va Re: faceci są łatwi 23.02.15, 12:56
      No Ameryki nie odkryłaś. Pamiętam, jak bywałam na wyjazdach integracyjnych, to tylko jeden (jeden!) facet na ok. 20 zatrudnionych w firmie stanowczo odmawiał udziału w wyjazdach do agencji towarzyskiej i ucinał flirty przy kielichu. Reszta bawiła się do upadłego, a rano dzwonili do żon z pytaniem, jak spały i całuskami.
    • kill.emall Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:11
      Wszyscy lekarze biorą łapówki
      Wszyscy Żydzi mają dużo pieniędzy
      Każda kobieta leci na faceta wyłącznie dla kasy
      Wszyscy faceci zdradzają
      Wszyscy księża mają albo kochankę, albo kochanka, albo gwałcą dzieci

Coś pominęłam?
      ... bo mniej więcej taki sam sens ma Twój post smile
      • kill.emall Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:11
        A... i zapomniałam o najważniejszym - bo każdy pijak to złodziej!
        smile
      • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:17
        Dobrzy lekarze oraz lekarze którzy coś mogą (np. załatwić szybko operację) są podatni na łapówki.
        Wielu Żydów ma b. dużo pieniędzy.
        Sporo kobiet, zwłaszcza pięknych, leci TAKŻE na kasę.
        Większość facetów zdradzi jak będzie mieć atrakcyjną okazję.
        Księża mają problem z popędem seksualnym i różnie go rozwiązują.

Pomogłem?
        • kill.emall Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:29
          Sądy można wydawać, jak się zna 100 procent danej reprezentacji. W przeciwnym razie to tylko klepanie, godne baby z targu smile
          • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:41
            Dziwnym trafem przyklaskuja temu te ktore zdradzily.
            • kill.emall Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:42
              Czemu przyklaskują konkretnie?
              • edelstein Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:46
                A o czym jest watek?tongue_out
                • morgen_stern Re: faceci są łatwi 23.02.15, 19:27
                  Ktoś tu pisał, że zdrada jest super? Ja na pewno nie. Jeśli czemuś przyklasnęłam to temu, że owszem, faceta nietrudno jest zaciągnąć do wyrka, nie wiedziałam, że dla tylu kobiet to jakaś wiedza tajemna.
            • a.va Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:43
              Jeśli cię to interesuje, to wyjaśnię - nigdy nikogo nie zdradziłam. Ale to nie sprawia, że jestem ślepa i nie widzę cudzych zdrad.
          • riki_i Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:46
            Stereotyp to podstawa naszej cywilizacji. W slumsach w Rio mogę zostać obrabowany ,ale oczywiście mogę też zaliczyć uroczą nocną przechadzkę. Radzisz mi iść na spacer, czy kierować się potocznym klepaniem godnym baby z targu?
            • kill.emall Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:49
              Rób co chcesz smile
    • bei Re: faceci są łatwi 23.02.15, 13:55
      Łatwi mężczyźni z łatwymi kobietami w parze. Oczywiście, ze tak bywa, ale to nie 100 procent populacji 100 procent okazji wykorzystuje.
    • czar_bajry Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:17
      ŻENADA...
      • motyllica Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:47
        ale dlaczego nie wierzycie?

właśnie wyczytałam chyba w claudii o babkach, które zajmują się testowaniem facetów.
        dostają zlecenia od przyszłych żon, żon teraźniejszych jeszcze, od przyszłych teściowych...
        i babka stwierdziła, że 7 na 10 testowanych jest gotowa zdradzić, niektórzy od razu, nad niektórymi trzeba troszkę bardziej popracować,
        więc nie łudźmy się..
        • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: faceci są łatwi 23.02.15, 15:04
          7 na 10 to nie 10 na 10.
          • triss_merigold6 Przypuszczam, że wynik 23.02.15, 15:25
            Przypuszczam, że wynik byłby podobny gdyby sprawdzano kobiety.

Daj znużonej nieco wieloletnim małżonkiem matce i żonie 2 tygodnie anonimowej wolności w przyjemnych okolicznościach przyrody. Żaden tam camping ze szwagrem, teściową, psem i wekami czy działka w Małkini z dzieciakami, tylko 2 tygodnie all inclusive samej + adoracja cowieczorna miłego w obyciu i wyględnego faceta. Tańce, spacer plażą pod gwiazdami/inne romatyczne, dłuższe pogawędki, wspólne nurkowanie, parę drinków.
            Obstawiam, że 9/10 świętych i wiernych by majtki ściągało w locie.

Aha, skuteczność eksperymentów z podstawionym adoratorem/ką w dużo mniejszym stopniu dotyczy par z malutkim stażem, będących jeszcze na etapie zauroczenia nowością.
            • dyzurny_troll_forum Re: Przypuszczam, że wynik 23.02.15, 15:37

> Daj znużonej nieco wieloletnim małżonkiem matce i żonie 2 tygodnie anonimowej w
              > olności w przyjemnych okolicznościach przyrody. Żaden tam camping ze szwagrem,
              > teściową, psem i wekami czy działka w Małkini z dzieciakami, tylko 2 tygodnie a
              > ll inclusive samej + adoracja cowieczorna miłego w obyciu i wyględnego faceta.
              > Tańce, spacer plażą pod gwiazdami/inne romatyczne, dłuższe pogawędki, wspólne n
              > urkowanie, parę drinków.
              > Obstawiam, że 9/10 świętych i wiernych by majtki ściągało w locie.

2 tygodnie?! Weekend, może przedłużony....
            • 7dosia Re: Przypuszczam, że wynik 23.02.15, 16:31

>
              Ty też? że zapytam nieśmiałosmile
              • edelstein Re: Przypuszczam, że wynik 23.02.15, 16:34
                Przeca wszyscy wiedza,ze meza w rogi walnela.
                • triss_merigold6 Re: Przypuszczam, że wynik 23.02.15, 16:44
                  Ściślej rzecz biorąc: obu.
                  Monogamiczność nigdy nie była moja mocną stroną, obecny zresztą też w tej konkurencji nie zająłby miejsca na podium. tongue_out
              • triss_merigold6 Re: Przypuszczam, że wynik 23.02.15, 16:38
                Ja nie jestem ani wierna, ani święta więc nie deklaruję, że nigdy przenigdy.
                Policzyłam, że ponad 8 lat żyję w monogamii i jak na mnie jest to niewiarygodnie wręcz długo i po raz pierwszy w dodatku. Skorzystanie z okazji to nic osobistego względem małżonka, nie wymydli się. big_grin
                • 7dosia Re: Przypuszczam, że wynik 23.02.15, 16:55
                  To ciekawe co piszesz. A małżonek wie o twoim podejściu do sprawy i akceptuje to?
                  • morgen_stern Re: Przypuszczam, że wynik 23.02.15, 19:28
                    Przecież wyżej o tym pisze. Szukacie sensacji na siłę, na serio.
            • jagienka75 Re: Przypuszczam, że wynik 25.02.15, 09:23

i tu się mylisz, bo nie wszystkie.
              ja sama bym na pewno majtek nie ściągnęła i znam kobiety, które by tego nie zrobiły.
              nie mierz innych swoją miarą.

Ludzie często domagają się prawdy, ale rzadko lubią jej smak.
              • rosapulchra-0 Re: Przypuszczam, że wynik 25.02.15, 11:36
                jagienka75 napisała:

> > Obstawiam, że 9/10 świętych i wiernych by majtki ściągało w locie.
                >
                >
                >
                > i tu się mylisz, bo nie wszystkie.
                > ja sama bym na pewno majtek nie ściągnęła i znam kobiety, które by tego nie zro
                > biły.
                > nie mierz innych swoją miarą.
                >
                > Ludzie często domagają się prawdy, ale rzadko lubią jej smak.

Ej, bądź sprawiedliwa. Dała margines.
        • priszczilla Re: faceci są łatwi 23.02.15, 15:53
          Tego typu testy to sobie robią chyba jednak specyficzni ludzie; nie przenosiłabym wyników na całość populacji.
    • rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:42
      Dzieciaku, dopiero teraz to odkryłaś?? shock

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka