jan.kran 27.02.15, 18:52 Leonard Nimoy odszedł dziś ,czarny dzień dla Trekkies ,smucimy się ja i moja młodzież, dzięki Mu za to co nam dał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Żegnaj Spock... 27.02.15, 18:56 Live long and prosper ...idę sobie pochlipac .... Odpowiedz Link Zgłoś
oteczka Re: Żegnaj Spock... 27.02.15, 18:57 Spock tak ma na imię mój pies ,a kto to był bo ja niestety nie wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Żegnaj Spock... 27.02.15, 19:33 Bardzo przykra wiadomość. Jako Trekkies jest mi smutno. To takie nielogiczne... Moja córka miała przez chwilę na domku dla dzieci flagę Federacji mojej roboty ale niestety flaga nie przetrwała zimy. Bo bym ją teraz opuściła do połowy masztu... Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Żegnaj Spock... 27.02.15, 19:41 Nie sądziłam, że tutaj - na ematce - się o tym dowiem Chyba zajrzę na USS Phoenixa się posolidaryzować w żalu. Odpowiedz Link Zgłoś
wt.opek he boldly went 27.02.15, 21:03 where he had never gone before żegnaj Panie Spock...może gdzieś, kiedyś, daleko stąd.... (i) Odpowiedz Link Zgłoś