Dodaj do ulubionych

wątek obgadujący

23.03.15, 07:50
Katarzyna Figura skończyła 53 lata...zszokowało mnie to, nie interesowałam się nigdy dogłębnie, nie wchodziłam w jej BIO na wikipedii, ale myślałam, że 50 jej stuknęła z 10 lat temu. Od mnie więcej czasów Killera wydaje mi się mocno dojrzałą kobietą, a szkoda bo śliczna dziewczyna z niej była.
Druga do obgadania - Margaret w najnowszej reklamie Play. Ależ mnie ona irytuje, ktoś jej kazał mówić tym infantylno - kreskówkowym głosem czy to własna inwencja? Brrrr

wątek na luzie, nie spinajcie się zbytnio.
Obserwuj wątek
    • evolene Re: wątek obgadujący 23.03.15, 08:58
      Po co się zaznacza, że wątek to na luzie?smile
      Plotkowanie, to chyba z założenia luxne tematy.
      Nie słyszałam Margaret, ale podejrzewam, że wiem jaki rodzaj głosu masz na myśli.
      Juz jakiś czas radiowe reklamy uwielbiają takie damskie głosy, pewnie ma to być głos zmysłowy, a jest zwyczajnie irytujący. We francuskich stacjach radiowych większość reklam to takie niby namiętno-zmysłowe głosy. I właśnie:brr

Katarzyna Figura miała(a może nadal ma?) okres w którym wolała poużywać, to się jednak odbija na twarzy. Ona chyba od paru lat ma problemy z alkoholem, mniej lub bardziej nagłaśniane.
      • lauren6 Re: wątek obgadujący 23.03.15, 10:11
        Ostatnio modne stało się zaznaczanie na początku wątku, że jest na luzie, bo inaczej zaraz się zlecą te straszne forumowe trolle i będą zaczepiać.
    • nowi-jka Re: wątek obgadujący 23.03.15, 10:09
      mi tez sie wydaje tam mocno dojrzała w kilerze, rany a ona tam miała 35lat
      szok
      • bei Re: wątek obgadujący 23.03.15, 10:30
        Zapewne za dziesięć lat tez będziemy jej dawać 53 i za dwadzieścia. To taki typ urody, wpierw dojrzałość przyspiesza, później stoi do końca w miejscusmile
        • agusia79-dwa Re: wątek obgadujący 23.03.15, 10:51
          wygląd jak wygląd- postarzała się, ale imiona córek mnie rozłożyły na łopatki: Koko Claire i Kaszmir Amber Figura-Schoenhals. Ciekawe jak one się czują z takimi imionami. Dobrze, że chociaż syn ma normalnie brzmiące imię- Aleksander.
          • 3-mamuska Re: wątek obgadujący 23.03.15, 10:59
            agusia79-dwa napisała:

> wygląd jak wygląd- postarzała się, ale imiona córek mnie rozłożyły na łopatki:
            > Koko Claire i Kaszmir Amber Figura-Schoenhals. Ciekawe jak one się czują z taki
            > mi imionami. Dobrze, że chociaż syn ma normalnie brzmiące imię- Aleksander.

Weź popatrz na imie i nazwisko jej meza.
          • aurita Re: wątek obgadujący 23.03.15, 14:17
            Kaszmir to byl pies mojego ojca a koko dobre dla papugi... teraz rozumiem dlaczego nasze prawo jest tak restykcyjne w nadawaniu imion-rodzicom odbija...
          • madi138 Re: wątek obgadujący 24.03.15, 05:27
            Dziewczyn beda mamie dozgonnie wdzieczne, gdy kiedys wyjada za granice I beda dostawac szalu za kazdym razem, gdy kaza im przeliterowac imie I nazwisko. No I w kazdym formularzu rubryczki tez beda dla nich za male big_grin
    • tojadow Re: wątek obgadujący 23.03.15, 16:38
      Mnie ostatnio też kilka "gwiazd" zaskoczyło jeśli chodzi o wiek, tzn. myślałam że one sporo starsze są a tu się okazuje że ta czy tamta ma dopiero tyle i tyle lat.
      Przykłady:
      A. Popielewicz - skończyła 30 lat (chyba w pudlu pisali), a ja myślałam że ona z 35 już ma.
      I. Wągrowska - to samo, myślałam że ona już grubo po 40-tce.
      M. Rozenek - dawałam jej 45 lat smile
    • kota_marcowa Re: wątek obgadujący 23.03.15, 16:58
      Co do Figury, to zawsze się dziwiłam, że ktokolwiek kiedykolwiek uważał ją za seksbombę. Chyba tylko dlatego, że przeważnie latała z gołą doopą i obwisłymi cyckami przed kamerą. Dla mnie ona zawsze była nalaną, obwisłą pulpą. Na dodatek z twarzy tez nieurodziwą.
      Choć zapewne hektolitry wypitego alkoholu, tez się jej urodzie nie przysłużyły.
      • sanrio Re: wątek obgadujący 23.03.15, 17:37
        Chyba tylko dlatego, że przeważnie latała z gołą doopą i obwisłymi cy
        > ckami przed kamerą. Dla mnie ona zawsze była nalaną, obwisłą pulpą

big_grin big_grin big_grin
        no w Pierścieniu i Róży była ładna i nieobwisła, już nie mów wink
        • to_ja_caryca_katarzyna Re: wątek obgadujący 24.03.15, 15:36
          Juz w Kingsajzie mi sie nie podobala. Zawsze uwazalam ja za dosc wulgarnej urody. Proporcje nie te. Rozumiem ze moze sie podobac. Rozumiem tez dlaczego nie zrobila wielkiej kariery.
    • anorektycznazdzira Re: wątek obgadujący 23.03.15, 18:04
      > wątek na luzie, nie spinajcie się zbytnio.

Farna jest gruba a Mucha nie ma cycków...
      • sanrio Re: wątek obgadujący 23.03.15, 19:33
        big_grin Mucha ma cycki ale za to brzuch nalany od owych cycków już sięgający aż po łono wystający. O!
    • nanuk24 Re: wątek obgadujący 24.03.15, 02:11
      Nigdy nie zrozumiem, jakim cudem Julia Roberts uchodzi za pieknosc. Nie to, ze sie jej ust czepiam, ale..
      • madi138 Re: wątek obgadujący 24.03.15, 05:24
        Ja wciaz nie moge zrozumiec, jakim cudem Anja Rubik uchodzi za pieknosc!
    • hermenegilda_zenia Re: wątek obgadujący 24.03.15, 13:43
      Figurę parę dni temu widziałam na żywo, siedziała przede mną w samolocie i muszę powiedzieć, że wyglądała znacznie korzystniej niż na zdjęciach czy przy okazji jakichś występów telewizyjnych. Faktem jest, że jest dość przy sobie, napisałabym nawet, że korpulentna, ale na twarzy wyglądała zaskakująco dobrze, choć nie miała na sobie makijażowej tapety.
      • sanrio Re: wątek obgadujący 24.03.15, 18:07
        może to nie była ona? wink
        no jest w niej jednak coś takiego, że od 35 r.ż wygląda dość dojrzale - patrząc na znane mi dziewczyny w tym wieku to wręcz mogłaby wizualnie być ich matką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka