Dodaj do ulubionych

Do Warszawianek

23.03.15, 22:36
Gdzie przenocować w stolicy, żeby było w Centrum i tanio. Nocleg dla 3/4 osób na jedną noc więc nie musi być super wygodny. Chciałabym dzieciom pokazać stolicę. Im bliżej dworca Centralnego lub Krakowsiego Przedmieścia tym lepiej bo myślałam o tym, żeby jechać Pendolino. Czy jest realne, że udałoby mi się wynająć jakiś pokój dla nas w cenie około 150 zł?
Obserwuj wątek
    • incubus_0 Re: Do Warszawianek 23.03.15, 22:43
      Polecam booking.pl . Tam są nie tylko hotele.
    • joa66 Re: Do Warszawianek 23.03.15, 23:10
      spróbuj hostel okidoki

okidoki.pl/wp/ceny/lang/pl/
    • antypomidorowa Re: Do Warszawianek 23.03.15, 23:33
      nocuj.waw.pl/index.html
    • iwa01 Re: Do Warszawianek 23.03.15, 23:53
      Stare Miasto przy placu Krasińskich
      patrz na dół strony - "pozostałe pokoje"

www.edsm.pl/pl/cennik
      www.bursa.waw.pl/pl/noclegi
    • valtho Re: Do Warszawianek 24.03.15, 00:02
      Apartamenty - Pando apartments albo airbnb
    • mamma_2012 Re: Do Warszawianek 24.03.15, 00:03
      Ze znalezieniem "normalnego" hotelu w tej cenie i to w centrum pewnie będzie problem, ale pokój czy hostel znajdziesz.
      Skorzystaj z którejś z wyszukiwarek, czasem można trafić na fajną promocję, ceny różnią się też w zależności od terminu, a przy takim budżecie na nocleg nawet 30 złotych robi różnicę.
      Z ciekawości zerknęłam i np. w najbliższych dniach noclegi w tej cenie w centrum są dostępne.
    • ewa_mama_jasia Re: Do Warszawianek 24.03.15, 12:08
      Na Tamce jest hostel Tatamka. Nie wiem jak cenowo, ale warunki chyba przyjazne, bo czasami widuję młodych ludzi tam zmierzających. Lokalizacyjnie pasowałoby Ci.
    • angazetka Nieco OT 24.03.15, 13:23
      Takie pytanie chyba lepiej kierować do niewarszawianek. Ludzie z danego miasta z reguły nie są za dobrze zoreintowani w jego ofercie hotelowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka