kozica111 25.03.15, 18:06 Od jakiegoś miesiąca obserwuje u młodzieży...goła kostka i do tego trampki/adidasy...i obcisłe zwężane spodnie..jakaś nowa moda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Gołe kostki 25.03.15, 18:08 kozica111 napisała: > Od jakiegoś miesiąca obserwuje u młodzieży...goła kostka i do tego trampki/adid > asy...i obcisłe zwężane spodnie..jakaś nowa moda? Wiosna. Wyższe temperatury. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Gołe kostki 25.03.15, 18:11 Jaka wiosna, jakie cieplej?! Ww tym roku od stycznia młodzież pomykała w puchówkach, grubych czapkach i szalikach i w trampach z gołymi nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Gołe kostki 25.03.15, 18:10 a co mieliby mieć na tej kostce? lancuszek ? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Gołe kostki 25.03.15, 18:12 Od miesiaca?ja od dwóch lat tak chodze i tak chodzacych widuje.Co jest nie tak z gola kostka? Odpowiedz Link Zgłoś
bumbunierka1 Re: Gołe kostki 25.03.15, 18:20 Tez widze taki styling od lat, i sama tak sie ubieram. Converse produkuje zreszta takie ukryte skarpetki do swoich butow. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Gołe kostki 25.03.15, 18:29 To wychodzi na to ze sie ocknęłam nie zauważyłam wcześniej...moze jakoś więcej tego stylu teraz....To ze skarpety ukryte to sie domyśliłam....co cie w tym stylu pociaga, jest taki se.... Odpowiedz Link Zgłoś
bumbunierka1 Re: Gołe kostki 25.03.15, 19:06 To ze skarpety ukryte to sie domyśliłam....co cie w tym > stylu pociaga, jest taki se.... No jak na moj gust, to jakos glupio wyglada dluzsza skarpetka wystajaca ze szmacianych trampek. To lekkie buty, lekki material, wiec skarpetka powinna byc ledwo widoczna, albo wcale. Do sandalkow nie ubierzesz zadnej skarpetki, do conversow taka wycieta lub ukryta, do skorzanych biker boots porzadna skarpete. No jakos to musi wspolgrac. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Gołe kostki 25.03.15, 18:14 Nic nie jest, poza tym ze wygląda to dziwnie, zazwyczaj w miejscu gołej kostki były spodnie/ skarpetki,a tak wygląda to jak tramposze założone na goła stopę i przykrótkie spodnie, dziwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Gołe kostki 25.03.15, 18:40 Nie przebrnę tematu. Starsza w zasadzie nosi tylko stópki, czasem jak zrobię aferę zimą łaskawie zakłada normalne skarpety ( z fochem ). Praktycznie zawsze widać gołą kostkę. Śmieszne to wygląda-goła biała kostka i puchowa kurtka , komin, kaptur Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Gołe kostki 25.03.15, 18:55 Już ze dwa razy pytałam o to samo na forum. Ta moda to już tak od ubiegłego roku, ale zadzwiające jest dla mnie, że chodzą tak w bardzo mroźne poranki. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Gołe kostki 25.03.15, 19:05 Lepsze gole kostki niz gole nerki i/lub przydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Gołe kostki 25.03.15, 19:01 Też tak noszę. To po prostu fajnie wygląda. Poza tym jak nosić spodnie typu chinos? Jak dla mnie tylko w połączeniu z trampkami na gołą stope i lekko podwiniętą nogawką. Tylko fakt - dziwi, że młodzież tak nosi już od jakiegoś miesiąca. Ale może to taka nastolatkowa moda bo widywałam już w lutym gimnazjalistów w t-shirtach. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Gołe kostki 25.03.15, 20:50 noooo ja to samo zaobserwowałam. Przy + 3 stopniach. Oraz do tego u dużej części gołe stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Gołe kostki 25.03.15, 21:06 Sama tak chodzę i do teraz nie wiedziałam, że to kogoś może zadziwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Gołe kostki 26.03.15, 05:26 Dla mnie jest to dziwne i z wyglądu i funkcji - tak mniej więcej jak wyjście np; w płaszczu z dużym wycięciem pod szyją bez szalika i golfa- można, można ale wygląda to nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Gołe kostki 26.03.15, 06:17 Ale grozi to czymś gorszym niż brak czapeczki u niemowlaka? 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Gołe kostki 26.03.15, 08:48 Szczerze mówiąc nie mam takich problemów, nie obserwuję i nie analizuje dlaczego ktoś ma gołe kostki, a ktoś inny gołe plecy. Tzn. widzę, że ma bo mam oczy, ale kompletnie mnie to nie zastanawia. Ktoś tak się ubrał, widocznie lubi i jak dla mnie koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Gołe kostki 26.03.15, 06:03 No to moja córka jeszcze nie młodzież (9 lat) i zawsze ma gołe kostki ). A to dlatego, bo kompletnie nie uznaje skarpet. Nawet zimą kozaki zakłada na gołe stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Gołe kostki 26.03.15, 08:07 Nowa jak nowa, od kilku lat sie tak nosi Inna sprawa - kiedy. Jak uwazam to za fajne polaczenie w okresie pozna wiosna - wczesne lato, to podczas mroznej zimy, do puchowki i komina wyglada to dziwnie. Ale coz, w UK to podobnoz nawet w japonkach po sniegu niektore modnisie chodza, wiec co sie dziwic. Aaaa, czytalam ostatnio artykul w ukrainskim modowym pismie, autorka zachwycala sie golymi nogami w szpilkach na zimowych ulicach NYC i Paryza, piala jakie to seksowne, cudne i zachecala Ukrainki do takiego noszenia w okresie jesien-zima. Coz, seksowny to bedzie reumatyzm na starosc po takich modowych ekscesach Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Gołe kostki 26.03.15, 08:36 Ciepło przecież jest. Śnieg nie leży. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikka Re: Gołe kostki 26.03.15, 08:54 Dokładnie, te gołe zimowe kostki za parę lat się upomną o swoje prawa Do puchówki wygląda to wg. mnie głupio. Wiosna, lato, jesień jest super i sama tak chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Gołe kostki 26.03.15, 09:00 Ja rozumiem, że ludziom gorąco. Tej zimy miałam ubrany zimowy płaszcz może z 6-7 razy. Zimowego obuwia nie założyłam ani razu. Wczoraj chodziłam w sukience bez rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikka Re: Gołe kostki 26.03.15, 09:05 E tam, chyba było zimno bo masa młodzieży - góra: puchówka, czapka i gruby komin, dół: sine kostki i trampki. Pomijam, że wyglądają niemal jak odzieżowe klony, zero inwencji własnej. Odpowiedz Link Zgłoś