olikol 27.03.15, 09:23 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17666338.html#MTstream Oto jedyne konsekwencje afery Amber Gold... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 09:25 Co w takiej sytuacji? Może mieć odroczony areszt z powodu ciąży? Mam nadzieję, że ją wypuszczą, dziecku potrzebna jest mama A jak wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 09:30 Kiedyś oglądałam jakiś program o więziennych matkach i do roku dziecko może być z matką w więzieniu a potem je zabierają do rodziny, która żyje na wolności - jeśli brak - to bidul. Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 09:37 Ale to przecież nie sierota, ojciec dziecka na wolności do tego często widujący się z matką z racji pracy Ciekawe czy ta pani nie zaszła w ciążę świadomie, żeby dzięki temu szybciej z więzienia wyjść. W końcu jak z mężem nie miała skrupułow okraść tysięcy ludzi na gigantyczną kasę to nie widzę powodu by sobie nie pogrywała ze wszystkimi dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 09:42 Ale przecież nie pisałam że to na pewno sierota.... Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 13:44 Ekhm. Jeżeli państwo Plichtowie są małżeństwem, to chwilowo jako tata dziecka w dokumentach figurował będzie pan Plichta - dopóki ktoś nie wytoczy powództwa o zaprzeczenie ojcostwa. A pan Plichta, z tego co mi wiadomo, też siedzi w areszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 09:51 > A jak wygląda? a jakie to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:02 Ma znaczenie, bo pewnie wychowawca nie ślepiec tylko normalny mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:25 doprecyzuję - jakie ma to znaczenie w tej sprawie?... jakby bzyknął brzydką to byłoby lepiej? gorzej? jak kobieta jest piękna to znaczy ze sytuacja normalna i do zaakceptowania?... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:21 Nic w takiej sytuacji. Nie może, pani już jest w areszcie, może jeśli będzie taka potrzeba ze względów zdrowotnych pójść do szpitala - ewentualnie przeniosą ją do Grudziądza, mają tam super wyposażoną porodówkę. Z jakiej racji mają ją wypuszczać, w ciążę zaszła raczej nie z powodu pomroczności czy w wyniku przestępstwa. W więzieniach są domy dla matek z dziećmi. Sądy pozwalają przebywać dziecku z matką do 4 r.ż. nawet, no tu jest jeszcze ojciec na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 09:48 Napawa nadzieją, że osoby odpowiedzialne za resocjalizację tak dogłebnie i osobiście się angażują Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:01 Ma to sens, wiele kobiet pozytywnie się zmienia gdy zostaje matkami (nie licząc tych z forum E-Mama). Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:36 znaczy, przepisują majątek na dzieci, żeby móc dalej robić przekręty a komornik nie miał z czego ściągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:08 ROTFL, czytałam rano. No, przynajmniej wiadomo że wychowawca się osobiście zaangażował. Pani od Amber Gold gratuluję, przynajmniej nie marnuje czasu w areszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:35 Widzisz...., to może być to! Pani nie chciała czasu marnować jak i tak siedzi "w domu" , to sobie dzieci w trakcie zrobi i odchowa Odpowiedz Link Zgłoś
bumbunierka1 Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:42 > Widzisz...., to może być to! Pani nie chciała czasu marnować jak i tak siedzi > "w domu" , to sobie dzieci w trakcie zrobi i odchowa Tez mysle, ze ona logicznie mysli. Jak wroci na rynek pracy to kazdy ja chetnie przyjmie z juz odchowanym dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 11:08 W tym kontekście zasadne jest pytanie gazety "jak wygląda". Tylko, że chodzi o to jak wygląda ten wychowawca więzienny bo co jak co, ale każda kobieta chce mieć ładne dzieci więc z rozsądku to z jakimś pokurczem ich by nie robiła Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:29 Ciekawe, czy małżonkowie wzajemnie obciążali sie zeznaniami? Jesli nie to moze teraz zaczną Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:32 Ja pierdziu zawsze WINNEGO znajdą, wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:56 jak to co?? nie dopilnował....jeszcze alimenta bedzie płacił.... żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:57 Coś jak opiekun na koloniach. Odpowiedz Link Zgłoś
akniwlam Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 14:27 Dyrektorowi chyba można zarzucić brak właściwego nadzoru - no bo chyba przy właściwej kontroli taka sytuacja nie mogłaby się zdarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 15:08 Ale, że co? Dyrektor ma łazić krok w krok za wszystkimi klawiszami i pilnować żeby każden jeden wacka trzymał w zamknięciu? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 10:46 olikol napisała: > Oto jedyne konsekwencje afery Amber Gold... Slodki dzidzius i dwa rozwody ? Niemało Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 13:12 Wychowawca chciał pewnie "liznąć" celebryckiego świata, jakakolwiek by ta celebryckość nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 13:38 to mógł na tym lizaniu poprzestać.....od lizania to sie w ciunże raczej nie zachodzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 15:03 Romans romansem, ale mnie to bardziej ruszylo, ze wciaz ludzie siedza po dwa lata w areszcie wydobywczym... to byli w koncu megamalwersanci, a nie mordercy? U tych chociaz zdaje sie jest malo watpliwoscie, ze to oni, a ilu siedzi bardziej watpliwych? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Żyjemy w matrixie 27.03.15, 15:10 Mąż pani na pewno zachwycony, gdy się dzisiaj dowiedział, ze żona w ciąży. Z panem pracującym w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś