Dodaj do ulubionych

Piękna z daleka

27.03.15, 22:32
Jestem typem obserwatora. Patrzę, podglądam, szpieguje, zachwycam się lub odwracam wzrok.
. Z daleka piękna, a z bliska centymetr tapety . Spotykam takich kobiet coraz więcej.
Czy wy lustra nie macie? to co ładnie wygląda w sztucznym świetle , niekoniecznie ładnie wygląda w świetle dnia.
Kobiety wyglądacie komicznie, z centymetrowym pudrem na twarzy i sztucznymi rzęsami jak łopaty .
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: Piękna z daleka 27.03.15, 22:40
      zachwycam się lub odwra
      > cam wzrok.

moze powinnas/es skupic sie bardziej na swoim zyciu wewnetrznym niz na wiecznym zajmowaniu sie szczegolami dotyczacymi innych osob typu ile cm pudru maja.
      Moze jakas tam za mocno sie umalowala ale po 15 min rozmowy zobaczysz jaka zyczliwa osoba, ciepla, mila, i jak niskie ma poczucie wartosci przez jakiegos gnojka jaki ja skrzywdzil i dlatego teraz stara sie na" zapas byc piekna".... mocno malujac rzesy

Obserwuj z serca a nie powierzchownie. Otworz sie
    • jdylag75 Re: Piękna z daleka 27.03.15, 22:57
      ale że centymetrowy? naprawdę?
      jestem, typem obserwatora-inżyniera, nie zanotowałam do tej pory centymetrowej warstwy makijażu,a nam się na pomiarach.
      Okulary zmień
    • kkalipso Re: Piękna z daleka 27.03.15, 23:03
      Prawda. Też wiele razy się zastanawiam po co tyle tego. 💄
      • princesswhitewolf Re: Piękna z daleka 27.03.15, 23:09
        A ja nie. Niektorym kobietom sie podobaja kolczyki w nosie bo chca przykuc uwage, inni przykrywaja niedoskonalosci silnym makijazem. Inne chodza klasycznie i elegancko, dla innych zas to nudne i niekreatywne. Nie wazne. To sa szczegoly. Pod spodem jest prawdziwy czlowiek.

• kkalipso Re: Piękna z daleka 27.03.15, 23:18
          Teoretycznie masz racje.
          Kiedyś lubiłam oglądać zdjęcia pewnej blogerki. Byla ładną naturalną dziewyna. Dziś wygląda jak klaun rzęs, brwi włosy sztuczne. Już mi się nie podoba.
        • priszczilla Re: Piękna z daleka 27.03.15, 23:28
          Jak się ktoś przesadnie przejmuje swoim wyglądem, to jest po prostu trudne do zniesienia na dłuższą metę, bo automatycznie mocno ogranicza okoliczności spotkań. Np. na wspólnych wyjazdach jest ciągle zajęta łazienka, i w ogóle w grę wchodzą tylko warunki hotelowe. Odpadają spływy, rejsy, biwaki, mycie się w studni, spanie w śpiworze itp. Poza tym kobiety używające dużo makijażu zwykle generują taką kitę zapachową, że ciężko mi z nimi wytrzymać w jednym pokoju.
          • lady-z-gaga Re: Piękna z daleka 28.03.15, 09:40
            >Odpadają spływy, rejsy, biwaki, mycie się w studni, spanie w śpiworze itp.

Dla wielu kobiet, ktore się wcale nie malują, tez odpadają.
        • kura17 Re: Piękna z daleka 28.03.15, 11:26
          bardzo ladnie napisane.
          zgadzam sie.
    • fomica Re: Piękna z daleka 28.03.15, 07:22
      Tak wyglądają kandydatki na miss. Z daleka piekna buzia, figura, włosy, z bliska mocny makijaż postarzający o 10 lat, sztuczne rzęsy, tapeta, krechy na powiekach.
    • rosapulchra-0 Re: Piękna z daleka 28.03.15, 07:38
      A po co szpiegujesz? Płaci ci ktoś za to?
    • anorektycznazdzira Re: Piękna z daleka 28.03.15, 07:41
      "Wy". Czyli to do m.in. mnie? big_grinbig_grin
    • sumire Re: Piękna z daleka 28.03.15, 08:40
      Rozumiem, że ty prezentujesz światu swe uderzające naturalne piękno. Z bliska.
      Nieładnie się gapić, wiesz?
    • maggi9 Re: Piękna z daleka 28.03.15, 08:58
      Dlaczego "wy"? Wszystkie "wy"? Jest tylko ty i wy? Czyli jak rozumiem Ty makijażu nie nosisz w ogóle?
    • zona_mi Re: Piękna z daleka 28.03.15, 10:19
      Serio?
      Kiedy mnie ostatni raz widziałaś - i to z bliska?
    • aqua48 Re: Piękna z daleka 28.03.15, 11:19
      arkanna napisała:

> Jestem typem obserwatora. Patrzę, podglądam, szpieguje
      > Kobiety wyglądacie komicznie.

Znajdź sobie inne hobby, bardziej twórcze?
    • kota_marcowa Re: Piękna z daleka 28.03.15, 11:32
      Nie jesteś typem obserwatora, tylko zwykłą plotkarą. Znam taką jedną, też obserwuje, nie zapomnę jak po jakimś pogrzebie przez pół dnia dostawała orgazmu gorsząc się, bo wypatrzyła, że córka zmarłego miała paznokcie pomalowane czerwonym lakierem.
      • marzeka1 Re: Piękna z daleka 28.03.15, 12:26
        A ja chyba wiem, o co chodzi Arkannie: miałam kiedyś zrobiony 2 razy taki profesjonalny makijaż: wyglądałam naprawdę pięknie- z daleka, na zdjęciach, ale z bliska w lusterku czułam się jak osoba z nałożonym nadmiarem kosmetyków. Ale naprawdę był to wygląd świetny.
        Może dlatego bardzo lubię się malować, ale podobają mi się (i wymagają jednak chyba więcej uwagi) makijaże, gdy wygląda się niezwykle naturalnie, jakby było się nieumalowaną (trochę trwało nim tego się nauczyłam).
        • black_magic_women Re: Piękna z daleka 28.03.15, 13:21
          marzeka1 napisała:
          miałam kiedyś zrobiony 2 razy taki profe
          > sjonalny makijaż: wyglądałam naprawdę pięknie- z daleka, na zdjęciach, ale z b
          > liska w lusterku czułam się jak osoba z nałożonym nadmiarem kosmetyków. Ale nap
          > rawdę był to wygląd świetny.

Miałam podobnie po makijażu telewizyjnym. Zmywałam to przez godzinę, ale wyglądałam zjawiskowo, właśnie tak "gwiazdorsko". Tylko nie we własnym lusterku. Najlepiej to widać w telewizorach HD, jest kolosalna różnica jak się przełączy ten sam kanał hd i zwykły. Na korzyść zwykłego, łaskawszego.
      • olewka100procent Re: Piękna z daleka 28.03.15, 12:27
        a tak z ciekawości pytam, nie można mieć czerwonych pazurów na pogrzebie ?
        • nowel1 Re: Piękna z daleka 28.03.15, 12:33
          Wszystko można.
          Kwestia wyczucia i wrażliwości.
          Komentować też można.
          Znowu : kwestia wyczucia i wrażliwości.

O zwykłym sv już nie wspomnę.
        • kota_marcowa Re: Piękna z daleka 28.03.15, 12:41
          > a tak z ciekawości pytam, nie można mieć czerwonych pazurów na pogrzebie ?

Nie mam pojęcia, do głowy by mi nie przyszło, żeby się nad tym zastanawiać. Myślę, że kwestia była raczej tego typu, że dziewczyna młoda, ładna i bardzo zgrabna, do niczego innego się nie można było przyczepić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka