Dodaj do ulubionych

Ha czapka!!

08.05.15, 16:24
Jak się okazuje nie tylko Polacy mają problem z czapkami, księżna Kate założyła córce czapkę tył na przód big_grin

kobieta.onet.pl/dziecko/plotki/royal-baby-2-pierwsza-modowa-wpadka-ksiezniczki-charlotte/1ke3fk
A tak off topic, dostałam właśnie od znajomych wielki wór ciuchów dla niemowlaka i tak je sobie oglądam, a tam cała reklamówka czapeczek, ryknęłam śmiechem i pierwsze co pomyślałam to "ciekawe co na to emama " big_grin
Obserwuj wątek
    • przystanek_tramwajowy Re: Ha czapka!! 08.05.15, 16:30
      Wytłumaczcie mi, jak czapeczkę wiązaną pod brodą można założyć "tyłem do przodu"? Rozumiem, że "na lewą stronę", ale tyłem do przodu?

---
      Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
      • pani.pompolinka Re: Ha czapka!! 08.05.15, 16:34
        Nie odrozniasz tylu od przodu w czapce wiazanej pod broda ??
      • ichi51e Re: Ha czapka!! 08.05.15, 16:55
        Tu strona producenta irulea.com te czapke to tak na samym czubku glowy powinno sie miec wynika ze zdjec. Pewnie za duza byla
      • kota_marcowa Re: Ha czapka!! 08.05.15, 17:01
        Można, zwłaszcza jak się nie ma doświadczenia z tak małymi czapkami, przyznam, że w tej kolekcji czapek, którą otrzymałam, tez miałam problem rozpracować w niektórych noworodkowych, gdzie przód, gdzie tył, jak one z każdej strony wyglądają tak samo big_grin
        • przystanek_tramwajowy Re: Ha czapka!! 08.05.15, 17:05
          kota_marcowa napisała:

> Można, zwłaszcza jak się nie ma doświadczenia z tak małymi czapkami, przyznam,
          > że w tej kolekcji czapek, którą otrzymałam, tez miałam problem rozpracować w ni
          > ektórych noworodkowych, gdzie przód, gdzie tył, jak one z każdej strony wygląda
          > ją tak samo big_grin

Widocznie ja jakaś bardziej inteligentna jestem, bo nigdy nie miałam z tym problemu big_grin

---
          Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
    • kalina_lin Re: Ha czapka!! 08.05.15, 16:39
      Emama ułożyła by gustowny stosik z otrzymanych czapeczek i podpaliła. Najlepiej jeszcze w obecności darczyńcy, żeby mu jasno uświadomić, jak nie na czasie jest z ubieraniem niemowląt.
      • raczek47 Re: Ha czapka!! 08.05.15, 16:47
        bo księżniczki to od razu kapelusze i diademy powinny nosić, nie czapki. Ta zresztą brzydka jest, wcale "niedziewczyńska"
    • lauren6 Re: Ha czapka!! 08.05.15, 16:52
      Tyłem na przód? Bosh, jakie problemy big_grin

Ja tam uważam, że takie małe czapki są urocze. Taki mało ematkowy pogląd ;>
      • angeika89 Re: Ha czapka!! 08.05.15, 20:51
        Ja też uważam że to nie problem,ważne że maluszek ma ciepło...Niektórym się po prostu nudzi i nie mają się czego czepiać...
    • beata985 Re: Ha czapka!! 08.05.15, 21:08
      afera z doopy strony, w ogóle bym nie zauważyła...
      ale od czego ematka i plotkarkie portale...ehhhh
    • 18lipcowa3 Re: Ha czapka!! 08.05.15, 21:18
      ja kiedys dostalam od kolezanki ''czapki letnie''
      bawelniane, dosc grube
      te lenie to moje corki zimą nosiły
      latem- chustki albo z daszkiem
      • aurinko Re: Ha czapka!! 08.05.15, 21:27
        18lipcowa3 napisała:

> te lenie to moje corki

;P
        • 18lipcowa3 Re: Ha czapka!! 08.05.15, 22:16
          aurinko napisała: