mala.mi27 14.05.15, 09:24 www.pudelek.pl/artykul/79200/mucha_znow_pozuje_z_ubraniami_zdjecia/ co to za firma tych pomarańczowych cudów ? Są śliczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Buty Anny M. 14.05.15, 09:39 oo worki po ziemniakach są modne.... buty ładne nie powiem ale nie odważyłabym się ich założyć... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Buty Anny M. 14.05.15, 09:44 Nie wiem co ślicznego w butach uwidaczniających haluksy pani M. Mi się podobają zdrowe stopy, nawet jeśli są w butach tańszych od tych o kilka tysięcy Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Buty Anny M. 14.05.15, 09:53 Ty chyba nigdy haluksow nie widzialas. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty Anny M. 14.05.15, 21:25 ja tez nie widze zadnych haluksow. Widze natomiast zylasta stope po solarium na jaka niespecjalnie potrzeba sciagac uwage tego typu obuwiem we wscieklym pomaranczu stojac na palcach bo to takie szczudly. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Buty Anny M. 14.05.15, 09:46 Boze - mozna mnie bylo ostrzec ze ona tam ma orgazm z etola/swetrem... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Buty Anny M. 14.05.15, 09:58 Mucha pewnie już w ciązy to i bardziej pobudzona. Ostatnio cicho o niej było to lans jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Buty Anny M. 14.05.15, 09:51 Fajne te butki. Ale mnie zdecydowanie bardziej podoba jej sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Buty Anny M. 14.05.15, 10:01 Fajne, fajne! Mam bardzo podobne z primamody, ale kupione w zeszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Buty Anny M. 14.05.15, 10:12 przecież to jakieś koszmarki, stopa ustawiona prawie u baletnicy, pionowo do pozowania i przejażdżki samochodem się nadają kolor fajny bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Buty Anny M. 14.05.15, 10:16 Pod warunkiem, że to mąż ją będzie wozić - a'propos samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Buty Anny M. 14.05.15, 10:14 buty butami, ale wreszcie ją ktos uczesał że nieprzylizana!! i sweterek fajny Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_czarnooka Re: Buty Anny M. 14.05.15, 10:19 zbyt wysokie koturny do jej krótkich nóg, wygląda to kuriozalnie Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga o, tu widać najlepiej 14.05.15, 10:28 jak można się czyms takimś zachwycać? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: o, tu widać najlepiej 14.05.15, 10:36 nooo, mnie bola nogi od samego patrzenia . kolor swietny i bardzo chetnie buty w takim kolorze bym przygarnela, ale te mega koturny, brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Buty Anny M. 14.05.15, 18:48 Krótka nóżka na wysokim bucie. Zaburzona właściwa proporcja noga-but. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Buty Anny M. 14.05.15, 20:26 No to napisz jaka, chciałabym coś w tym kolorze, ale na niższym obcasie, może mają? Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: Buty Anny M. 14.05.15, 20:55 > Krótka nóżka na wysokim bucie. Zaburzona właściwa proporcja noga-but. To akurat najmniejszy problem - przy krotkich nogach zawsze jakas proporcja bedzie zaburzona - lepiej juz wyglada zaburzona proporcja noga-but, niz zaburzona noga-reszta-ciala. Gorzej, ze te obcasy sa tak kuriozalnie wysokie, ze na ich widok czlowiek automatycznie mysli o bolu stop, no i musi sie przyglac jej nogom, co nie pomaga ukryc ich krotkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty Anny M. 14.05.15, 21:23 Gorzej, ze te obcasy sa tak kuriozalnie wysokie, ze na ich widok czlowiek automatycznie mysli o bolu stop, no i musi sie przyglac jej nogom, co nie pomaga ukryc ich krotkosci. dokladnie. Upiornie niezdrowe dla kregoslupa. Nie wyobrazam sobie lazenia na takich szczudlach caly dzien. i jak kolezanka nizej mowi but z wycieciem na palce sugerujacy ciepla pore roku i do tego etola....<=dziwaczne Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Buty Anny M. 14.05.15, 21:02 Dziwczne buty w ładnym kolorze. I dziwaczne połączenie futrzanej etoli z butami bez palców. Odpowiedz Link Zgłoś
morwa23 Re: Buty Anny M. 14.05.15, 22:01 też zwróciłam uwagę na buty ale one nie są do chodzenia , mnie bardziej interesuje bransoletka "dwie kulki" , podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś