katnip 16.05.15, 22:41 Czy któraś to czytała? Przeczytałam 400 stron z 900. Jest to tak nudne, że nie daję już rady. Mam ochotę rzucić i zacząć czytać coś innego. Z drugiej strony - książka na lubimyczytac ma 9,1 na 10! No i nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: Sanderson - Droga królów 16.05.15, 23:16 CytatZ drugiej strony - książka na lubimyczyta > c ma 9,1 na 10! > No i nie wiem... Powinnaś ją ocenić i Ty - zgodnie ze swymi osobistymi odczuciami. To, że jacyś obcy ludzie zachwycili się jakąś książką, nie oznacza jeszcze, że Ty też musisz. Jak masz ochotę rzucić i zacząć coś innego - cóż, ja bym tak zrobiła. Życie jest za krótkie, by je marnować na książki, które nas nudzą - i tak nie zdążymy przeczytać wszystkiego tego, co warto. Odpowiedz Link Zgłoś
sea.sea Re: Sanderson - Droga królów 17.05.15, 01:19 Tak samo. Też próbowałam czytać strasznie napalona, bo recenzje zarówno na lubimyczytac, jak i na goodreads sufitują, a ja zmarłam z nudów, jestem w stanie w palcem w nosie podać 10 bardziej interesujących pozycji z gatunku... Przetrwałam też jakieś 400 stron i kurde, nie dam rady dalej, nuda, drętwość straszliwa, zieeeeeew. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Sanderson - Droga królów 17.05.15, 15:54 Dobra, przekonałaś mnie! Ściągam sobie na czytnik. I zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś