nangaparbat3 11.06.15, 23:10 Zobaczcie, film o matce, ktora odrzucila dziecko, i jak się skończyło - czary. www.youtube.com/watch?v=tVUE5PZfJLE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: odrzucone dziecko 11.06.15, 23:28 Usiłuję sobie tłumaczyć, że montaż, że muzyka, ale i tak wzruszenie Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: odrzucone dziecko 12.06.15, 00:03 Ja też Odtąd będę mówiła: płakać jak wielbłąd. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: odrzucone dziecko 12.06.15, 00:33 Mój wujek, myśliwy, opowiadal, ze upolował kiedys sarenke, kiedy do niej podszedł, zyla jeszcze - płakała. Ale ta historia z filmu to jakby opowieśc o psycho/muzykoterapii. Też. My tak jeszcze malo wiemy o świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: odrzucone dziecko 12.06.15, 06:05 Ostatnio, w domu, jestem na etapie słuchania i oglądania różnych filmów o zachowaniach zwierzęcych, ale ten przebił wszystkie. Dziękuję. Zwrot "płakać jak wielbłąd" jest tu bardzo na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: odrzucone dziecko 12.06.15, 18:21 jestem na etapie słuchania i oglądania różnych filmów o zacho > waniach zwierzęcych Podrzuciłabyś co? Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: odrzucone dziecko 12.06.15, 09:02 Ojej jak oglądałam, to obok niewidzialny ninja kroił cebulę. Albo raczej całe kilo cebul. Odpowiedz Link Zgłoś