Dodaj do ulubionych

co na roczek??

29.06.15, 22:31
emamy co polecacie na roczek dla dziewczynki od chrzestnego?? ma już sporo zabawek garnuszek na klocuszek, pociag fisher price, chodzik, jeździk, pchacz, gadająca pszczółkę, gadającego i śpiewającego kubusia puchatka( większość zresztą po naszych dzieciach), kilka lalek szmacianek. Myśle o lego duplo, ale sama nie wiem czy to nie za wcześnie, moze mata wodna, albo lalka bobas??albo polećcie jakies inne fajne edukacyjne zabawki?
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: co na roczek?? 29.06.15, 22:36
      może kolejną zabawkę, z której wasze dzieci wyrosły ?
      • drosetka Re: co na roczek?? 29.06.15, 22:42
        na urodziny nie pasuje dawac używanych zabawek, te co dostała wcześniej były bez okazji
    • black.sally Re: co na roczek?? 29.06.15, 22:39
      kup te lego duplo i nie przesadzaj...Jeszcze bedziesz musiała nie raz i nie dwa z porządnej kasy wyskoczyć...
    • mum2004 Re: co na roczek?? 29.06.15, 22:46
      Córka dostała na roczek od babci duży zestaw lego duplo - taki w pojemniku plastikowym. Narazie ja buduje a ona burzy - ale zabawa jest przednia. No i z czasem zacznie sama skladać.
      • drosetka Re: co na roczek?? 29.06.15, 22:51
        też patrzyłam na lego w wiaderkach, ale własnie mam wrazenie ze jeszcze za wcześnie, córka dostała lego duplo na 2 urodziny i nawet wtedy jeszcze sama nie składała.
        • mum2004 Re: co na roczek?? 29.06.15, 22:56
          Dostała tez odkrywczy domek. Ogólnie dużo grania, dźwięków, kolorów - małej się podoba ale obawiam się ze szybko się znudzi.
    • stara-a-naiwna Re: co na roczek?? 29.06.15, 22:55
      rowerek biegowy albo trójkołowy?

pierwszy biegowy to np. scutlebug (scuttlebug?)
    • mama.gucia Re: co na roczek?? 30.06.15, 00:43
      Akurat mam chlopca, wiec typowych hitow dla dziewczynek nie znam. Kupilam swojemu roczniakowi Lego Duplo pociag. Starszy brat mu zlozyl, a on rozlozyl i czesci do buziwink. Klocki sa ale uzywane do smakowaniasmile.
      Potwierdzam za to, ze rowerek to dobry pomysl. Starszy dostal biegowy w okolicy 1,5 roku. Po pierwszym upadku roweru nie chcial widziec. Od okolo 2 rz tak go uzywal, ze dla brata trzeba juz nowy kupicwink. Rower biegowy byl w pernamentnym uzyciu I to byl nasz hit. Rowerek trojkolowy tez nie wyglada lepiej...
      • alakart Re: co na roczek?? 30.06.15, 13:06
        A ja kupiłam wielką księgę Kubusia Puchatka - tak na pamiątkę
    • moni_kaw Re: co na roczek?? 30.06.15, 13:13
      A może suchy basen, z tymi piłeczkami takimi
    • ga-ti Re: co na roczek?? 30.06.15, 13:32
      Jeśli mają ogródek, czy spory balkon to może coś na placyk zabaw, bujak, zjeżdżalnia, huśtawka, domek, namiot, basenik, piaskownica...
      Klocki też są bardzo fajnym prezentem i to na kilka lat i zawsze można dokupywać kolejne zestawy.
    • tatrofanka Re: co na roczek?? 30.06.15, 13:46
      Jak maja gdzie rozłożyć to możesz kupić basenik.
      Lato, dzieciaki uwielbiają tylki moczyć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka