Dodaj do ulubionych

Fajny komplement

16.07.15, 14:20
Macie takie komplementy, które gdy usłyszałyście to z radości, szczęścia, niedowierzania, ciepła na sercu - uśmiechacie się same do siebie nawet po latach na to wspomnienie?

Mój ginekolog, w trakcie badania, na moje pytanie "I jak tam panie doktorze to wygląda?" opowiedział: "Pięknie. Jak u 13-letniej dziewicy! Jakbym był kobietą chciałbym mieć taką pochwę" big_grin

Mój pierwszy chłopak, patrząc mi kiedyś głęboko w oczy powiedział - "Chciałbym, żebyś kiedyś była matką moich dzieci" - wtedy to było dla mnie więcej niż tysiąc kocham cię wink

Mój mąż (12 lat po ślubie) - jesteś najlepszym, co mi się przydarzyło w życiu.
Obserwuj wątek
    • lady-z-gaga Re: Fajny komplement 16.07.15, 14:23
      Ginekolog był najlepszy smile
      • angeika89 Re: Fajny komplement 16.07.15, 16:55
        Tyle takich komplementów w życiu dostałam , że nawet trudno wszystkie spamiętać tongue_out
        A komplement ginekologa... Cóż dziwny uncertain
        13-letnie dziewice do ginekologa raczej nie chodzą, więc skąd wie jak wygląda pochwa takiego dziecka...
        • bei Re: Fajny komplement 16.07.15, 17:07
          smile

Aplauz panow od robót na drodze, albo tych na rusztowaniusmile
          Bo gdy inni prawia mi komplementy, to filtruję przez
          - " lubi mnie, więc chce by mi bylo miło"
          - " jest zawodowo miły, to po prostu konsekwencja marketingu"
          - " kocha mnie"
          - " jest dla wszystkich grzeczny i mily"
          - " interesownosć" .
          - " podrywacz"

A panowie budowlańcy wcale nic nie muszą, nawet nie znają mnie, więc tak w srodku uśmiechnę się, a przemykam wowczas szybko i pochylam głowę, bo w sumie to głupia sytuacja.
          • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Fajny komplement 18.07.15, 10:07
            Omg. Jest bardzo słabo, jeśli kogoś dowartościowują teksty panów z budowy.
            • nangaparbat3 Re: Fajny komplement 19.07.15, 22:12
              Zaciekawilo mnie, na jakiej podstawie sadzisz, ze te teksty ja dowartosciowuja?
          • kocianna Re: Fajny komplement 20.07.15, 12:01
            Ciemno, zimno, 6 rano w grudniu, idę do pracy, nieszczęśliwa jak nie wiem co.
            Pijaczek spod monopolowego z zachwytem do kumpla:
            "Te, patrz, ale kuuuuuuuuuuu... idzie!"

To był jeden z lepszych komplementów w moim życiu. Czysty, bezinteresowny zachwyt. On chyba nawet nie miał intencji, żebym to słyszała.
            Za to nienawidzę "a czemu pani taka ładna, a taka smutna?"
        • katriel Re: Fajny komplement 18.07.15, 04:08
          > 13-letnie dziewice do ginekologa raczej nie chodzą,

!?!
          Jak potrzebują, to chodzą. Chyba że mają głupie matki, które wolą żeby dziecko się męczyło.
        • feliz_madre Re: Fajny komplement 18.07.15, 10:00
          angeika89 napisał(a):
          > Tyle takich komplementów w życiu dostałam , że nawet trudno wszystkie spamiętać

No oczywiście, jak każdy. Nie chodzi żeby je wszystkie spamiętać tylko podać taki, który ci wyjątkowo zapadł w pamięć.

Co do 13-letnich dziewic - czyli co - przychodzi 13-latka z ostrym bólem jajnika, a ginekolog do niej - proszę przyjść za parę lat - na razie jesteś za młoda? ;-D
        • sanrio Re: Fajny komplement 18.07.15, 10:54
          > A komplement ginekologa... Cóż dziwny uncertain
          > 13-letnie dziewice do ginekologa raczej nie chodzą, więc skąd wie jak wygląda p
          > ochwa takiego dziecka...

każda twoja wypowiedź przyprawia mnie o wzdrygnięcie. Jak masz na imię Angelika i jesteś urodzona w 1989 roku to mi wystarczy. Zmień nicka czy coś, bo kiedyś się porzygam.
          • feliz_madre Re: Fajny komplement 18.07.15, 11:39
            >Jak masz na imię Angelika i jesteś urodzona w 1989 roku to mi wystarczy.

Angelika, która zakładając konto zrobiła błąd w swoim imieniu ;-D
            • bufo.bufo Re: Fajny komplement 18.07.15, 17:44
              Lepiej Wam się zrobiło, jak sobie pojechałyście po nicku tej laski? Co jak co, ale żarty z czyjegoś nicka to chyba jedno z najprymitywniejszych zachowań forumowych.
              • sanrio Re: Fajny komplement 18.07.15, 20:33
                a bufo to od bufona czy od studio buffo? big_grin

nie pojechałam po nicku tylko po kontencie, drażni mnie ta angelika i tyle. Nie wolno?
                • bufo.bufo Re: Fajny komplement 18.07.15, 21:00
                  Sprawdź sobie w google.
              • nangaparbat3 Re: Fajny komplement 19.07.15, 22:15
                Nie zgadzam sie. W przeciwienstwie do imienia czy nazwiska nicki same sobie wybieramy, mozemy zmieniac je do woli, i to jest nasza wizytowka, ktora zalezy wylacznie od nas. wybierajac nick cos o sobie mowimy publicznie - nie widze powodu by nicki byly jakos szczegolnie chronione.
                • bufo.bufo Re: Fajny komplement 19.07.15, 22:59
                  Ale to Ty wiesz, co oznacza Twój nick i dlaczego go wybralaś. Intepretacja przypadkowej forumowiczki niekoniecznie będzie słuszna.
                  Przykładowo - 11 lat temu założyłam konto na allegro i w nicku mam swój ówczesny wiek, tutaj też się spotyka takie przypadki. Gusta się zmieniają, sytuacje życiowe też. Po co w ogóle zajmować się analizą czyjegoś nicka i jeszcze tworzyć na jego podstawie jakąś pożal się Boże psychoanalizę? IMO strata czasu.
          • angeika89 Re: Fajny komplement 18.07.15, 21:26
            Jeśli moje wypowiedzi, czy wątki przyprawiają kogoś o wzdrygnięcie to po prostu niech ich nie czyta. Mój nick był celowy, nie zrobiłam błędu. Liczby są przypadkowe. Nie mam zamiaru zmieniać nicka, bo ktoś tak chce...
            Jeśli chodzi o 13-letnie dziewice to chyba istnieje ktoś taki jak ginekolog dziecięcy. I w razie dolegliwości tam się dziecko udaje. Takie teksty od starszego Pana zajmującego się dorosłymi kobietami, są dla mnie dziwne... To jest moje zdanie do którego mam prawo.
            A swoją drogą, to proszę zejść ze mnie i pilnować własnej dup..
            • niutaki Re: Fajny komplement 19.07.15, 08:00
              To jest moje z
              > danie do którego mam prawo.
              Oczywiscie, a ja mam prawo powiedziec, ze jestes dziwnasmile tejket izi, a co do nicka, to mnie akurat nie interesuje jego geneza, czy tam inna etymologiawink
            • kopiko-lol Re: Fajny komplement 19.07.15, 22:02
              Ale ginekolog dziecięcy moze przyjmować i mlode dziewuszki i te starsze. Moja byla gin np tak robila. W szpitalu byla gin dziecicym i miala prywatna praktykę dla kobiet
              • angeika89 Re: Fajny komplement 19.07.15, 22:15
                Inaczej jak coś takiego powie kobieta, a inaczej jak starszy pan...
                Może jestem przewrażliwiona.
                • niutaki Re: Fajny komplement 19.07.15, 22:42
                  a czemu inaczej jak powie kobieta?
                  • angeika89 Re: Fajny komplement 19.07.15, 23:16
                    Po prostu dla mnie to jest różnica. No ale jak już wspomniałam, może jestem przewrażliwiona na tym punkcie. Tyle się teraz słyszy o gwałtach na dzieciach, o molestowaniach... I może za bardzo to przeżywam
                    • niutaki Re: Fajny komplement 20.07.15, 07:44
                      Kobiety tez molestuja, nie wiedzialas? Kobiety tez sa pedofilkami.
                      • angeika89 Re: Fajny komplement 20.07.15, 15:50
                        Owszem masz rację, ale więcej się słyszy o facetach z tego typu "upodobaniami"...
                        W moim najbliższym otoczeniu miała właśnie taka sytuacja, więc jestem przewrażliwiona
        • niutaki angeika... 18.07.15, 11:59
          13-letnie dziewice do ginekologa raczej nie chodzą, więc skąd wie jak wygląda p
          Ty jestes jakas dziwna. W watku o masturbacji myslalas, ze mozna uszkodzic penisa w trakcie takich "zabaw", teraz znowu to... skad takie masz przemyslenia?
          • sanrio Re: angeika... 18.07.15, 20:34
            skad takie masz przemyslenia?
            >

z młodego wieku i fiu bździu w głowie
          • angeika89 Re: angeika... 18.07.15, 21:12
            Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na forum otwartym. Jeśli mnie ktoś drażni to nie atakuję go personalnie. Mnie też wiele osób tu drażni, ale to nie oznacza że od razu krytykuję jego osobę. Takie zachowanie właśnie świadczy o ograniczonym umyśle...
            Jeśli chodzi o wątek o masturbacji to wyjęłaś to z kontekstu, ponieważ chodziło o argumentację zrobienia sobie krzywdy przez dziecko, aby tego nie robiło zbyt często, bo o częstotliwość tam chodziło, żeby potem nie był jakiś zaburzony itd.
            A i nie jestem jakąś tam "siksą" co ma fiu bździu w głowie. Jestem żoną i matką i na pewno jestem bardziej ogarnięta niż niejedna forumka tutaj.

www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png
            • rosapulchra-0 Re: angeika... 19.07.15, 08:08
              angeika89 napisał(a):
              Mnie też wiele osób tu drażni, ale to nie oznacza
              > że od razu krytykuję jego osobę.

A możesz to zdanie napisać jeszcze raz, tylko po polsku. Proszę.
            • sanrio Re: angeika... 19.07.15, 11:00
              Jestem żoną i matką
              > i na pewno jestem bardziej ogarnięta niż niejedna forumka tutaj.
              >

twoje wypowiedzi o tym nie świadczą, a żoną i matką można być w wieku 18 lat
        • rosapulchra-0 Re: Fajny komplement 19.07.15, 08:03
          angeika89 napisał(a):

> 13-letnie dziewice do ginekologa raczej nie chodzą, więc skąd wie jak wygląda p

Trochę, widać, niedouczona jesteś..
          • angeika89 Re: Fajny komplement 19.07.15, 20:41
            Rosa. A skąd Ty możesz wiedzieć jakie ja mam wykształcenie?
            Proszę Cię daj na luz...
        • titta4 Re: Fajny komplement 19.07.15, 22:08
          Eeee...co? Czemu nie chodzą? To tylko w ciązy się chodzi do ginekologa???Ja byłam, moja jedna córka też, młodsza jeszcze nie, ale pewnie jak cos się pojawi nie tak to pójdzie...
      • gazeta_mi_placi Re: Fajny komplement 19.07.15, 17:49
        A moim zdaniem prymitywny.
    • mrs.petronela Re: Fajny komplement 18.07.15, 08:06
      Mój były, informatyk, jako umysł ścisły nie był zbyt dobry w komplementach. Kiedyś siedzieliśmy naprzeciwko siebie patrzy na mnie i stęka "Masz oczy...masz oczy jak, jak...Pies Husky!". To był szczyt romantyzmu smile
      • sundry Re: Fajny komplement 18.07.15, 18:48
        Mój kumpel do swojej dziewczyny:wyglądasz ...jak rzodkiewka smile wg intonacji miał to chyba być komplement smile
      • fornitta69 Re: Fajny komplement 19.07.15, 20:58
        Tzn: jedno brązowe, drugie niebieskie? big_grin
    • sanrio Re: Fajny komplement 18.07.15, 10:57
      > Mój ginekolog, w trakcie badania, na moje pytanie "I jak tam panie doktorze to
      > wygląda?" opowiedział: "Pięknie. Jak u 13-letniej dziewicy! Jakbym był kobietą
      > chciałbym mieć taką pochwę" big_grin

mój taj samo mnie skomplementował big_grin piękna szyjka! Jak nigdy nie rodzona! W ogóle bym się nie zorientował, że pani rodziła (gdyby nie blizenka po nacięciu krocza) big_grin
      • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Fajny komplement 18.07.15, 11:00
        I teraz licytacja, która ma piękniejszą c...ę. big_grin
        • rosapulchra-0 Re: Fajny komplement 19.07.15, 08:09
          No ty akurat to nie masz się czym chwalić.
          • bufo.bufo Re: Fajny komplement 19.07.15, 10:51
            Skąd wiesz? Zaglądałaś jej?
            • rosapulchra-0 Re: Fajny komplement 19.07.15, 11:42
              Po jej wpisach widać tongue_out
              • bufo.bufo Re: Fajny komplement 19.07.15, 11:49
                Po jej wpisach widać, jaką ma c...ę? Rosa, zlituj się big_grin
                Chciałabym Cię lubić ze względu na zbieżną przeszłość, ale to trudne jest big_grin
                • rosapulchra-0 Re: Fajny komplement 19.07.15, 11:55
                  No błagam! Nie musisz mnie w ogóle lubić. Nikt tego od ciebie nie oczekuje, skarbie smile
                  • bufo.bufo Re: Fajny komplement 19.07.15, 11:57
                    Ja lubię trudne zadania suspicious
                • gazeta_mi_placi Re: Fajny komplement 19.07.15, 17:52
                  Tak, te wredne mają rozklapiochy, te mniej wredne są ciasnej jak 18-stki.
                  • bufo.bufo Re: Fajny komplement 19.07.15, 18:41
                    Etam. Raczej te wredne powinny mieć wąskie, bo żal d....ę ściska big_grin
      • bufo.bufo Re: Fajny komplement 18.07.15, 17:46
        I dlatego nie uznaję mężczyzn ginów - żadna ginka mi nigdy czegoś tak bzdurnego nie powiedziała.
        • sanrio Re: Fajny komplement 18.07.15, 20:35
          żadna ginka mi nigdy czegoś tak bzdurnego
          > nie powiedziała.

no cóż, jakby ci to powiedzieć... big_grin
          • bufo.bufo Re: Fajny komplement 18.07.15, 21:02
            Wiesz, jeśli usiłujesz we mnie wywołać kompleks na tym punkcie, to daruj sobie, bo to na mnie nie działa.
            Czekam na kolejny żenujący wpis z Twojej strony w tym wątku.
            • sanrio Re: Fajny komplement 19.07.15, 11:04
              e tam, zaraz wywołać kompleks. Wzięłaś się za obronę tej angeliki z nie wiadomo z jakiej przyczyny, przecież to młody głuptas który plecie 3 po 3, jak jesteś dość długo na forum to powinnaś pamiętać niejaką lilkę69 - ten sam typ. I tyle.
              • bufo.bufo Re: Fajny komplement 19.07.15, 11:20
                Wzięłam się za obronę, bo mnie wkurza takie nalatywanie na kogoś z powodu nicka. Trąci przedszkolem.
                • rosapulchra-0 Re: Fajny komplement 19.07.15, 11:44
                  Dżizas, rzucasz kamieniami, a sama nie najeżdżasz na innych ludzi? I nie ma znaczenia czy chodzi o nicka czy o czyjąś wypowiedź. Takżętego..
                  • bufo.bufo Re: Fajny komplement 19.07.15, 11:48
                    Nie, nicków to ja się akurat nie czepiam tongue_out
                    Natomiast Ty zanim zaczniesz na kogoś krzyczeć, że najeżdża na innych ludzi, zastanów się nad sobą.
                • sanrio Re: Fajny komplement 19.07.15, 20:43
                  OK, to może jeszcze raz: nie szło mi o wyśmiewanie się z nicka. Wypowiedzi tej osoby bardzo pasują mi do kogoś o imieniu Andżelika, która urodziła się w 1989 roku - co jest przypadkiem zbieżne z jej nickiem. Takie stygmatyzowanie trochę, prawda. Andżelika, głupiutka młódka, której się wiele rzeczy wydaje, a niewiele jeszcze wie, ględzi bzdury, myśli, że 13 latki nie chodzą do ginekologa itp itd. Tak jest na forum, że opinię o kimś wyrabia się na podstawie jego wpisów oraz nicka, może ci się to nie podobać lecz tak jest.
                  Natomiast nie bardzo rozumiem tą misję obrony, ale co tam.
                  • bufo.bufo Re: Fajny komplement 19.07.15, 20:50
                    No tak, koniecznie chcesz wrzucić panią do tej samej grupy co Janusze i Sebastiany. Ale ja nie jestem przekonana, czy to słuszne. Co do rocznika 89 znam osoby z tego rocznika bardziej ogarnięte niż te z 75 przykładowo. Tak, że ten. Wiek nie świadczy o rozumie, niestetyż, jeśli żyjesz chociaż trochę już na tym świecie, powinnaś to wiedzieć smile
                    • angeika89 Re: Fajny komplement 19.07.15, 21:18
                      Dzięki Bufo. Ja nie wiem ile mam powtarzać że cyfry są przypadkowe, a nick to zbitek dwóch wyrazów. Że komuś się z czymś kojarzy to nie znaczy że ma mnie atakować. To jest bardzo dziecinna postawa. Zresztą czego można się spodziewać od kogoś kto identyfikuje się z kreskówkami...
                      • bufo.bufo Re: Fajny komplement 19.07.15, 21:26
                        Nie ma za co. Nie rozumiem po prostu tej nagonki na Ciebie tutaj w wątku.
                        • angeika89 Re: Fajny komplement 19.07.15, 21:43
                          Ja też nie bardzo to rozumiem. Jeśli komuś nie podoba się konkretna odp to niech pisze od razu a nie potem sypie na mnie lawinowo... I jakieś głupie skojarzenia z nickiem, no dziecinada po prostu...
              • angeika89 Re: Fajny komplement 19.07.15, 20:29
                Pani Sanrio chyba czytać nie potrafi. Gdzie jest napisane że mój nick to AngeLika. Angeika- to złożenie ze sobą dwóch słów. Zresztą Twój móżdżek i tak tego nie ogarnie...
                Nie znasz mnie i nie wiesz jaka jestem więc odwal się od mojej osoby i pilnuj własnej dupy!!!
                Tyle tu Trolli że aż strach...
                • sanrio Re: Fajny komplement 19.07.15, 20:36
                  skarbie, dla mnie jesteś mentalną Angeliką i tak już pozostanie na wieki. I nie wyrażaj się, chyba że nie umiesz bez wulgaryzmów?
                  • angeika89 Re: Fajny komplement 19.07.15, 20:47
                    Denerwują mnie takie ataki personalne. Ja nie piszę że masz bezsensowny nick. Równie dobrze mogłaś się nazwać "Hallo Kitty". To też jest dziecinne. I co?
        • angeika89 Re: Fajny komplement 18.07.15, 21:51
          Po porodzie jak poszłam na kontrolę to moja ginka powiedziała, że wszystko super wygląda, jakbym nigdy nie rodziła. Ale porównań do dzieci nie robiła...
    • tatrofanka Re: Fajny komplement 18.07.15, 11:09
      Drugi- tendencyjny, trzeci- wspaniały. , ale komplement nr 1- po prostu niesmaczny jakis?
      To ginekolog dzieciecy jest zeby tak gadal?
      Bleeeee, oblech jakis
    • labianka Re: Fajny komplement 18.07.15, 11:20
      "sam bym tego lepiej nie zrobił" - myślę, że to dość chodliwe jest, ale i tak ma swoją dobroczynną moc. Pamiętam, jak mi serce urosło, gdy to usłyszałam, a teraz chętnie komplementuję tak dzieci, gdy naprawdę coś im wyjdzie.
      • nangaparbat3 Re: Fajny komplement 19.07.15, 22:20
        @sam bym tego lepiej nie zrobil@ - mnie sie to wydaje okropnie pyszne.
    • joa66 Re: Fajny komplement 18.07.15, 18:35
      Osobisty trener (3 spotkania w pakiecie) zażyczył sobie mnie obejrzeć .. po sekundzie wykrzyknął "Pani w ogóle nie ma cellulitu! To się prawie nigdy nie zdarza..........To zwykły tłuszcz, którego łatwo się pozbyć" big_grin

P.S. Oj nie tak łatwo smile
    • peggy_su Re: Fajny komplement 18.07.15, 19:00
      Mam wrażenie że nigdy nie słyszałam prawdziwego komplementu. Czegoś co nie byłoby taka zwykłą uprzejmością lub interesownością.
      • gazeta_mi_placi Re: Fajny komplement 19.07.15, 17:50
        Nieźle Ci idzie odchudzanie, kilo do kila i będziesz szczupła jak kobyła smile
        • peggy_su Re: Fajny komplement 19.07.15, 18:34
          Nie, dziękuję, nie chce być szczupła jak kobyla wink
    • bufo.bufo Re: Fajny komplement 18.07.15, 21:34
      Co do tematu:
      Mój mąż, krótko po tym jak się poznaliśmy i zaczęliśmy być parą, zadedykował mi piosenkę "Daab - w moim ogrodzie". Bardzo mnie to urzekło smile
    • la_mujer75 Re: Fajny komplement 19.07.15, 18:55
      Nieskromnie mówiąc mam ładne włosy- ciemne, naturalnie kręcone i bardzo gęste. Wielokrotnie obcy ludzie zaczepiali mnie na ulicy, aby się nad nimi pozachwycać. Ogólnie nie robiło to już na mnie żadnego wrażenia, a wręcz irytowało. I z tych wszystkich zachwytów najmocniej utkwił mi komplement od ....pijaczka smile
      Byłam na wakacjach w Dębkach (połowa lat 90-dziesiątych, spanie w namiocie i mycie w rzeczce , budżet ograniczony do ogórków kiszonych i kefiru na porannego kaca, itd). I właśnie tam - miejscowy pijaczek podszedł do mnie i czkając powiedział : " Ale masz włosy...Ta cała Violetta Vilas to by się popłakała z zazdrości, jakby twoje zobaczyła" smile
      P.S. dla równowagi - jechałam autobusem na zajęcia (czasy studenckie)- za mną siedziały jakieś dziewczyny i gadały na tyle głośno, że wszystko słyszałam smile W pewnym momencie jedna z nich zaczęła rozważać zrobienie sobie trwałej, na to druga powiedziała: "Eeeeee po co ci? chcesz mieć takie kłaki ? " . Wyraźnie skierowane było to w moją stronę, czułam w kościach smilesmile smile
    • kkalipso Re: Fajny komplement 19.07.15, 20:27
      Dziś choć bardzo zmęczona, bo koleżanka się zasiedziała i wyszła o 3 rano, usłyszałam na imprezie szwagra od jego mamy, że wyglądam na 27 lat ....a to kobieta która mało komu za darmo mówi coś miłego.
    • przeciwcialo Re: Fajny komplement 19.07.15, 21:01
      Standardowe " Jestes najpiękniejszą mamą na świecie"
    • fornitta69 Re: Fajny komplement 19.07.15, 21:13
      Na jednym z moich pierwszych Woodstockow chlopak z namiotu obok strasznie się zachwycał, że mam tak bardzo jasne włosy i intensywnie niebieskie oczy i nie chciał wierzyć, że są naturalne. Ale w tamtych czasach rzeczywiście wyglądała jak elf,teraz mi już włosy latem nie bieleja. I oczy tez juz pewnie nie te... sad
    • ichi51e Re: Fajny komplement 19.07.15, 21:58
      Pisalam juz kiedys. Tz zasypiajac przytulony wymamrotal "pachniesz zupelnie jak moj szczurek..."
    • angeika89 Re: Fajny komplement 19.07.15, 22:07
      A jeszcze do tematu. Dziś od męża usłyszałam- "Jesteś wspaniałą żoną i matką. Lepszej bym sobie nie wymarzył..."
    • nangaparbat3 Re: Fajny komplement 19.07.15, 22:24
      Rozne mi sie przypominaly, ale utknelam na tym,ktory najbardziej mnie podbudowal, najbardziej w zyciu chyba. Mama wrocila z wymyslonej i organizowanej przeze mnie imprezy (kosztowala mnie naprawde wiele wysilku) i po powrocie od razu zadzwonila do mojej corki, mowiac: mozesz byc dumna ze swojej mamy. Co mi corka natychmiast powtorzyla - rozpromieniona.
      Zadna z nich nie jest wylewna bynajmniej.
    • anek130 Re: Fajny komplement 20.07.15, 11:45
      nie wiem czemu, ale ja najbardziej lubię komplementy od starszych Panów, w moim miemaniu mają oni poczucie piękna takie staroświeckie no i sa bezinteresowne. I kiedyś mijam się na schodach z Panem, ja na górę -on na dół- i się potknął - i potem powiedział, że zapatrzył się w moje piękne oczy. A wiem, ze to akurat mam ładne, więc zupełnie szczere to było.
      • angeika89 Re: Fajny komplement 20.07.15, 15:45
        Tak komplementy starszych Panów mają w sobie to coś.
        Kiedyś znajomy mojego śp. dziadka powiedział że jestem bardzo przystojna big_grin
    • kura17 Re: Fajny komplement 20.07.15, 13:01
      przypomniala mi sie obustronna akcja komplementacyjna sprzed paru lat (juz po 40-tce bylam).
      poszlam do pana profesora na emeryturze zapytac o interesujaca mnie sprawe.
      przedstawilam sie, powiedzialam, ze polecil mi go kolega x, jako guru w dziedzinie, z ktorej mam pytanie.
      pytanie zadalam, profesor sie rozpromienil i odpowiedzial komplementem - ach tak, ja sie tym zagadnieniem zajmuje juz ponad 30 lat, zaczalem, jak pani jeszcze na swiecie nie bylo smile

tak oto pokadzilismy sobie i zaczelismy owocna wspolprace, haha

a dawno dawno temu, gdy jako studentka pracowalam w londynie w sklepie z kanapkami na siadanie/lunch, codziennie na otwarcie sklepu o 5:30 czekalo dwoch chlopakow, ktorzy szli do pracy na 6 i u nas kupowali sobie buly na sniadanie.
      wszyscy spiacy niemozebnie...
      i pewnego razu dostalam od jednego z nich roze - oczywiste bylo, ze kradziona z pobliskiego skwerku smile
      bardzo mily komplemento to byl!
      ... choc bez slow wink
      • babayagapatrzy Re: Fajny komplement 20.07.15, 18:46
        Rok temu podczas wakacji usłyszałam podczas zajęć z dziećmi od animatorki: You are so great Mom.
        To było bardzo miłe i takie prawdziwe smile
    • dziennik.odchudzania Re: Fajny komplement 20.07.15, 18:45
      Taki który pamiętam po latach i bardzo mnie podbudował? Letni ranek w Łazienkach, z przeciwka szedł mocno starszy pan, jasny garnitur, krawat, doskonałe buty, laseczka ze srebrną główką, przechodząc obok, ukłonił się i powiedział: Mój Boże, jak ja pani dziękuję, tak rzadko spotyka się już ten warszawski, przedwojenny szyk i wdzięk, będę miał doskonały dzień. Prześliczna z pani dziewczyna i z jaką klasą! Przepraszam, że panią zaczepiłem, ale musiałem to powiedzieć. Pożegnał się i poszedł. Dla niezbyt pewnej siebie i swojej urody dwudziestolatki to był komplement życia, najlepiej świadczy to, że całą tę scenę wciąż pamiętam, a słowa to wryły mi się w pamięć, jak w kamień. Nawet teraz się uśmiecham na wspomnienie.

A z pijaczkowo-zabawnych pamietam jeden, w którym skomplementowano mnie i ojca. W sumie to chyba ojca bardziej. W Giżycku na targu, ojca, z którym robiłam zakupy, zaczepił pijaczek i powiedział doń: Ale masz fajną dupę, tylko młoda trochę. smile
    • bergamotka77 Re: Fajny komplement 20.07.15, 18:56
      Opinia byłego chłopaka: "Kiedys moglas miec kazdego faceta" big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka