Dodaj do ulubionych

Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera

19.07.15, 23:26
Jest mi po prostu po ludzku żal człowieka...
Jedna z największych tragedii stracić dziecko.
A pier...one hieny już mają pożywkę, hejterzy.

www.facebook.com/ChajzerFilip/posts/473870899446123
www.pudelek.pl/artykul/81468/nie_zyje_10-letni_syn_filipa_chajzera/
Obserwuj wątek
    • joann_80 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 19.07.15, 23:33
      Wracałam do domu z Warszawy. Był korek w Szczytnikach. Potem dojechaliśmy do miejsca zdarzenia. Widziałam samochód wbity w TIRa i pomyślałam, że bardzo bym chciała żeby na fotelu pasażera nikogo nie było...
      Niestety był...
      Zrobiło mi się zimno jak dziś o tym przeczytałam.
      Potworne. Bardzo Filipowi współczuję sad
    • iwoniaw Przeklejone: autor naomi19 19.07.15, 23:55
      Starszna tragedia, samochód prowadził dziadek. Można przy okazji wspomnieć, że nie tylko 2 lampki wina z wątasku obok sprawiają, ze się nie jedzie. Ze czasem ból głowy, czy kołatanie serca też są przeciwskazaniem do jazdy. Oczywiście nie twierdzę, że zasłabnięcie nie było nagłe i nie dało się tego przewidzieć, ale to tak dla rozwagi. Przemęczone, w nienajlepszym stanie fizycznym/ psychicznym- nie wsiadamy za kierownicę.
    • leanne_paul_piper Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 19.07.15, 23:57
      O mój Boże, współczuję. Znałam Filipa, studiowałam z nim 5 lat. To jego jedyne dziecko.
    • wegatka Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 00:11
      To straszne, tak nagle dowiedzieć się, że ktoś najbliższy na świecie, zupełnie niespodziewanie traci życie. Bardzo mu współczuję sad
      • misiekzdzisiek2 Facet, któremu zginął syn, pisze o tym na fejsie? 20.07.15, 00:21
        Jak to się ma do prywatności, o której poszanowanie prosi?
        Czy tylko ja tu czegoś nie rozumiem?
        • solejrolia Re: Facet, któremu zginął syn, pisze o tym na fej 20.07.15, 00:27
          Tak im bardzo współczuję,
          to najgorsze co może w zyciu spotkać rodzica- utrata dziecka.
          Brak słów po prostu na taką tragedię
          (*)
          ..........
        • turzyca Re: Facet, któremu zginął syn, pisze o tym na fej 20.07.15, 04:26
          Mniej więcej tak jak taka sama prośba wyrażana za pomocą tradycyjnego nekrologu. Dla mnie raczej zrozumiałe samo przez się, stare treści w nowym medium.
        • wegatka Re: Facet, któremu zginął syn, pisze o tym na fej 20.07.15, 09:36
          Myślę, że nie tyle chciał poinformować o śmierci syna (i tak wszystkie portale będą o tym trąbić, lub trąbią), co poprosić właśnie o poszanowanie prywatności.
    • burina Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 02:47
      Święty mocny! Widziałyście komentarze na pudelku? Najłagodniejsze przypadki chamstwa to okraszenie kondolencji zadeklarowaniem, że bardzo się Filipa nie lubi.

Ale te najpopularniejsze komentarze??? Czy my naprawdę żyjemy wśród takich idiotów?
      • wioskowy_glupek Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 02:56
        Przeczytałam i do tej pory rzygam. .. Coś koszmarnego. A Filipowi straszne współczuję ogromna tragedia
      • turzyca Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 04:30
        Zwykłe wyrazy współczucia też są - to te zaminusowane...

Też jestem wstrząśnięta.
        • lauren6 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 08:08
          Na gazecie pod roznymi artykułami o śmierci wyłączają możliwość komentowania. Widać redakcja wie jakie bydło przyciągają tego typu newsy.
      • fornitta69 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 09:02
        Teraz weszłam, na pierwszej stronie same normalne komentarze w stylu "wspolczuje", "straszna tragedia". Tylko jeden wredny ale zaminusowanny.
        • burina Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 09:47
          To się ciesz, jeśli nie widziałaś tego, co tam było jeszcze parę godzin temu. Np skatologicznych wizji tego, co się działo na pogrzebie zaplusowanych ponad tysiąc razy!!!
          • fornitta69 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 09:52
            Ale to,ze zniknęły te komentarze to akurat chyba świadczy o tym,ze ludzie nie są tacy zli-pewnie mnóstwo osób je zgłaszalo do usunięcia.
            • burina Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 10:18
              Ale kto twierdzi, że to źle, że zniknęły?
              • fornitta69 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 10:24
                Chodziło mi o to,ze generalnie ludzie nie są hienami (nawet czytelnicy pudla) a chamskie komentarze w takich sprawach to zazwyczaj "zasluga" tylko kilku osob. Dlatego szybko znikają.
    • koza_w_rajtuzach Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 07:26
      Bardzo przykre sad.
      To chyba najgorsze co może spotkać człowieka, stracić własne dziecko. Mam nadzieję, że ten chłopiec nie jest jedynakiem.. wtedy może jeszcze jakoś łatwiej jest znieść ten ból.
      • leann32 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 07:49
        To jest jego jedyne dziecko. Drugie ma sie dopier urodzic i to nie wiem czy jakos niebawem bo juz pare ladnych miesiecy temu pisal na fb ze bedzie tata po raz drugi. Nie ukrywam ze jak przeczytalam wpis ze stracil dziecko pomyslalam ze chodzi o to dugie dziecko, ze cos przy porodzie poszlo nie tak. A to jego 9 letni synek sad koszmar po prostu sad((
        • ravny Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 09:52
          A z kim to drugie dziecko? Bo z tego co prasa nadawała od dawna, to z żoną Julią się rozwodzili i walczyli o opiekę nad tym biednym śp. 10latkiem. sad
          • leann32 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 10:02
            Z nową partnerką. Nie mam pojęcia kto to, bo nie śledzę jego życia prywatnego, ale z mamą tego chłopczyka się rozwiódł i z nową partnerką spodziewali się wspólnego dziecka. Tak przynajmniej pisał na swoim profilu już jakiś czas temu ( nie wiem, z 4-5 miesięcy) więc przypuszczam że info musiał mieć dobrze potwierdzone, więc co za tym idzie maluszek chyba urodzi się niebawem. Dlatego myśl;ałam właśnie że to o to dziecko chodzi kiedy pisał o utracie dziecka, bo o śmierci tego małego nie dowiedziałam się z mediów a z jego profilu właśnie...
            • ravny Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 10:05
              Więc to jedyne dziecko jego exżony.
    • ravny Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 09:53
      To bardzo ciekawe, że tak strasznie ci żal czlowieka i tak cię brzydzi negatywne obgadywanie go, że postanowiłaś rozdmuchać jak najszerzej wredne komentarze o nim. Gratuluję hipokryzji.
    • tryggia Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 11:11
      Ledwo przestałam się straszyć po informacji o śmierci syna Nicka Cave'a, a tu znowu.
      Coś potwornego.
      Za tydzień mój 9letni syn jedzie z dziadkiem na Mazury, a ja jestem taka panikara w tych sprawach, że teraz niewiem, czy ich puszcze
      • marzeka1 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 12:24
        Straszne doświadczenie, ale myślę, że przy takich wpisach, powinna być wyłączona możliwość komentowania zaraz pod wiadomością,bo to często ohydny wylew nienawiści innych ludzi.
      • leann32 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 12:45
        Moja teściowa jeździ jak wariatka. Do tego ilekroć ze mną rozmawia przez telefon to słysze jakieś trąbienie innych kierowców albo jej krzyki że ktoś jest idiotą.
        Negocjuje trzeci tydzień zabranie mojego 4 latka na dwa dni w górym jedzie się tam 3 godziny. Powiedziałam że absolutnie nie. Umarłabym ze strachu.

Co do jazdy ze starszymi ludźmi (teść P. Filipa Chajzera ponoć zasłabł) mój dziadek również o mało nas tak nie pozabijał. Miał 70 lat, wiózł mnie i 2 inne osoby i mimo że była 12.00 w południe po prostu zasnął za kierownicą i wrąbał z prędkością 150km/h w barierki. Tego wypadku nie zapomnę do końca życia, choć film urwał mi się po uderzeniu. Od tej pory nie wsiadam do auta ze starszymi ludźmi bo się zwyczajnie boję. Dzieci też nie puszczam. Dodam, że dziadek byl wypoczęty, wyspany i zdrowotnie w super formie. Zdarzyło mu się to ponoć pierwszy raz.
        • angiz Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 12:57
          A ten wypadek teścia to w Polsce?
        • volta2 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 13:20
          o, to mój teść, żwawy, aktywny zawodowo, wiózł mnie do szpitala na badania z miesięczniakiem

jak zobaczyłam że przejechał na czerwonym(i to nie późnym ani wczesnym) to nagle przestałam się bać prowadzić i następną wizytę odbyłam samodzielnie swoim autem.
          i jeszcze komentował że to chyba czerwone było i w sumie nic takiego, takie tam martwe skrzyżowanie...

w sumie racja - było martwe, ale kto wie, kiedy następnego nie zauważy?
          • angiz Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 13:34
            A gdzie w Polsce można jechać 150 km/h, tak jak jachał teść przedpiszczyni z nią w środku?
            • malwa51 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 17:11
              Przeciez to nie musialo byc w Polsce.
            • wegatka Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 17:20
              Chyba pomyliły Ci się przedpiszczynie big_grin
              • leann32 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 17:24
                Rozumiem ze pytanie bylo o mojego dziadka. Otóż Jechal w polsce, po autostradzie. Ograniczenie oczywiscie 130 ale czy by te 20 km mniej cos pomoglo to nie wiem. Auto bylo do kasacji, policja myslala ze beda dame trupy jak widzieli samochod.
    • bergamotka77 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 15:30
      K**** , po prostu coz acholernie niesprawiedliwy swiat...Nie moge dojsc do siebie po tej wiadomosci, tym bardziej ze Filipa poznalam osobiscie.
    • angeika89 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 15:42
      To straszne stracić dziecko. Bardzo współczuję Filipowi. Wyobrażam sobie jaką pustkę teraz czuje. A komentarze niektórych ludzi są po prostu żałosne.
    • semihora Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 20:17
      Przeczytałam tę wiadomość na portalu regionalnym i komentarze są tak samo żenujące i ohydne.
    • olga727 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 21:58
      pina_colada88 napisała:

> Jest mi po prostu po ludzku żal człowieka...
      > Jedna z największych tragedii stracić dziecko.
      > A pier...one hieny już mają pożywkę, hejterzy.
      >
      > www.facebook.com/ChajzerFilip/posts/473870899446123
      > www.pudelek.pl/artykul/81468/nie_zyje_10-letni_syn_filipa_chajzera/

Kto niby jest tym Hejterem ?
      • wioskowy_glupek Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 22:08
        Trzeba było wczoraj to poczytać...
        • olga727 Re: Nie żyje 10 letni syn Filipa Chajzera 20.07.15, 22:29
          Wczoraj,to ja burzę miałam.O śmierci tego chłopca dowiedziałam się teraz wieczorem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka