triismegistos 27.08.15, 11:35 Co myślicie o tym zjawisku drogie jematki? Uprzedzam, podnosi ciśnienie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauren6 Re: co za... 27.08.15, 11:37 Nudni są. Ile można w kolko ten sam hejt zmarłych. Na mnie nie robi to juz wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Karaczan? 27.08.15, 11:40 Myślimy, że to znowu Karaczan? A dzięki temu ciśnienie mniej wzrasta, jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: co za... 27.08.15, 11:40 Nie ma sensu nagłaśniać ich działań bo oni to właśnie po to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum_2 Re: co za... 27.08.15, 11:49 Nie podniosło mi specjalnie, może dlatego, że zdaję sobie sprawę z tragicznego dostępu do opieki psychistrychnej w nowej Polsce. I wiem, że masa świrów zamiast w zakładzie zamkniętym to na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: co za... 27.08.15, 11:50 ohyda. ale z drugiej strony - kurde, faktycznie juz mniej robi wrażenie. poprzednim razem zbulwersowałam sie okrutnie, a teraz juz jakos tak... wzruszam ramionami, stwierdzam "co za debile" i koniec. sami siebie ośmieszają takim doborem ofiar swoich akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
katnip Re: co za... 27.08.15, 11:55 Niestety, zakladając ten wątek zrobiłaś to, czego oni chcieli. Mnie to nie podnosi ciśnienia, gdyż wiem, kto za tym stoi. Jedyną odpowiedzią na to powinien być ignor. A wtedy cała akcja sama zdechnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum_2 Re: co za... 27.08.15, 12:07 katnip napisała: > Jedyną odpowiedzią na to powinien być ignor. Ależ oni są zignorowani, przez społeczeństwo, rodzinę, znajomych stąd ten rozpaczliwy krzyk "zauważcie mnie!" Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: co za... 27.08.15, 12:13 Matki im powiedziały, że od września będą limity na internet, bo się nie uczą, to biedaki chcą coś jeszcze nastukać w necie. Szkoda, że te matki swoich gróźb nie zrealizują, no ale ci geniusze jeszcze tego nie rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum_2 Re: co za... 27.08.15, 12:18 mary_lu napisała: > Matki im powiedziały, że od września będą limity na internet, bo się nie uczą, > to biedaki chcą coś jeszcze nastukać w necie. > > Szkoda, że te matki swoich gróźb nie zrealizują, Ależ czemuż to miałyby nie zrealizować? Spokojnie na ruterku się ustawia dostęp na dwie godziny dziennie trzy razy w tygodniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: co za... 27.08.15, 12:26 Bo większość matek nie realizuje takich gróźb, niestety. Chyba jednak wolą, jak synuś gnije przed kompem, bo jeszcze by na dwór wyszedł i coś mu się stało. W dodatku tacy uzaleźnieni pitrafią tak wyć mamusiom, że te ustępują dla świętego spokoju, jak z kaźdym uzaleźnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś