27.08.15, 11:35
Co myślicie o tym zjawisku drogie jematki? Uprzedzam, podnosi ciśnienie!
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: co za... 27.08.15, 11:37
      Nudni są. Ile można w kolko ten sam hejt zmarłych. Na mnie nie robi to juz wrażenia.
    • ola_dom Karaczan? 27.08.15, 11:40
      Myślimy, że to znowu Karaczan?
      A dzięki temu ciśnienie mniej wzrasta, jednak.
    • mag1982 Re: co za... 27.08.15, 11:40
      Nie ma sensu nagłaśniać ich działań bo oni to właśnie po to robią.
    • dyzurny_troll_forum_2 Re: co za... 27.08.15, 11:49

Nie podniosło mi specjalnie, może dlatego, że zdaję sobie sprawę z tragicznego dostępu do opieki psychistrychnej w nowej Polsce. I wiem, że masa świrów zamiast w zakładzie zamkniętym to na wolności.
    • dziennik-niecodziennik Re: co za... 27.08.15, 11:50
      ohyda.
      ale z drugiej strony - kurde, faktycznie juz mniej robi wrażenie. poprzednim razem zbulwersowałam sie okrutnie, a teraz juz jakos tak... wzruszam ramionami, stwierdzam "co za debile" i koniec.
      sami siebie ośmieszają takim doborem ofiar swoich akcji.
    • katnip Re: co za... 27.08.15, 11:55
      Niestety, zakladając ten wątek zrobiłaś to, czego oni chcieli. Mnie to nie podnosi ciśnienia, gdyż wiem, kto za tym stoi. Jedyną odpowiedzią na to powinien być ignor. A wtedy cała akcja sama zdechnie.
      • dyzurny_troll_forum_2 Re: co za... 27.08.15, 12:07
        katnip napisała:

> Jedyną odpowiedzią na to powinien być ignor.

Ależ oni są zignorowani, przez społeczeństwo, rodzinę, znajomych stąd ten rozpaczliwy krzyk "zauważcie mnie!"
    • mary_lu Re: co za... 27.08.15, 12:13
      Matki im powiedziały, że od września będą limity na internet, bo się nie uczą, to biedaki chcą coś jeszcze nastukać w necie.

Szkoda, że te matki swoich gróźb nie zrealizują, no ale ci geniusze jeszcze tego nie rozumieją.
      • dyzurny_troll_forum_2 Re: co za... 27.08.15, 12:18
        mary_lu napisała:

> Matki im powiedziały, że od września będą limity na internet, bo się nie uczą,
        > to biedaki chcą coś jeszcze nastukać w necie.
        >
        > Szkoda, że te matki swoich gróźb nie zrealizują,

Ależ czemuż to miałyby nie zrealizować? Spokojnie na ruterku się ustawia dostęp na dwie godziny dziennie trzy razy w tygodniu....
        • mary_lu Re: co za... 27.08.15, 12:26
          Bo większość matek nie realizuje takich gróźb, niestety. Chyba jednak wolą, jak synuś gnije przed kompem, bo jeszcze by na dwór wyszedł i coś mu się stało. W dodatku tacy uzaleźnieni pitrafią tak wyć mamusiom, że te ustępują dla świętego spokoju, jak z kaźdym uzaleźnieniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka