Dodaj do ulubionych

Randka w ...jacuzzi?

02.09.15, 17:38
Przed chwilą dzwoniła moja młodsza siostra, abym udzieliła jej porady. Widać moje "nauki" wzięła sobie do serca, bo od lat powtarzam, żeby słuchała się rodziców i straszej siostry.
No więc tak: poznała mężczyznę, prawie sąsiada. Mieli juz jedno spotkanie na mieście, a teraz on zaproponował jej spotkanie w saunie i proponował w jacuzzi. No i nie wie co mu odpowiedziec. Ja randkowałam w czasach prehistorycznychbig_grin, więc nie było mowy o takich miejscach, park, kawiarnia -no same wiecie. Wykrecilam się btlrakiem czasu, no i tym, że odzwonię i będziemy kontynuować temat. Ale pierwszy raz nie wiem co doradzić, ja miałabym obawy. Mówi, że spokojny, ułożony, kulturalny. Widać, ze iej na nim zależy...
No ale. Człowiek tez korzystał z takich miejsc, bo teraz to powszechne, i dla zdrowotnoscismile Tyle, ze drugie spotkanie i w takim miejscu?
Zaraz wiedziałam, że zapytam Was. Co byście doradziły? Proszę o Wasze opinie. smile
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 17:47
      Miejsce jak miejsce fajnie ,facet zaproponował cos innego niż oklepana kolacje, teatr czy kino nad czym tu sie zastanawiać?
    • awesome810 sauna, jacuzzi 02.09.15, 17:54
      to już dużo nie trzeba z siebie zdejmować... i siup wink.
      Tak, trochę na skróty pan idzie. Niechby, ze trzy randki w ubraniach, neutralnych miejscach...
      • nota_bene0 Re: sauna, jacuzzi 02.09.15, 17:57
        No właśnie. Nie chce być podejrzliwa, ale...Może mu chodzić o lukanie na ciało kobiety, czy choroba wie co.
    • e-kasia27 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 17:55
      Pewnie chce obejrzeć, czy towar nie ma jakichś ukrytych pod ubraniem wad.

Osobiście wiałabym od takiego faceta ile sił w nogach.
      Dlaczego?
      Bo to według mnie facet, któremu kolejna dziewczyna tylko do zaliczenia potrzebna.
    • kurdesz35 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:00
      Facet chce sprawdzić czy siostra nadaje się na żonę. Jeśli siostra zgodzi się na tę saunę, to znaczy że się nadaje, ale nie na żonę big_grin
    • asmarabis Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:10
      Mam nadzieje ze siostra zartowala.....a jesli to jednak prawda to zaczela bym sie juz martwic, czy na pewno juz powinna chodzic na randki, moze niech poczeka kilka lat az dojrzeje...
      • nota_bene0 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:16
        Ona jest nim zachwycona, bo ma tematy i takie same zapatrywanie na sprawy w kraju, konflikty na Bliskim Wschodzie i rozmowy o politycebig_grin Z żadnym facetem jak twierdzi tak.dobrze się nie dogadywala. Nawet dają sobie rady jak najlepiej gotować rosółbig_grin
        Z moich krótkich obserwacji on chyba ja fizycznie nie bardzo pociąga, więc nawet chyba nie pomyślała o erotyzmiesmile
        • asmarabis Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:29
          D Z żadnym facetem jak
          > twierdzi tak.dobrze się nie dogadywala.

Ile ona ma lat? Chodzi juz do szkoly?
    • 1matka-polka Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:16
      Skoro siostra pyta czy ma iść do tej sauny, to zdecydowanie nie jest jeszcze na ten krok gotowa wink
      • nota_bene0 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:20
        Też tak myślę, ze nie jest i dobrze. Muszę spytać mojego jak wróci z pracy jak z perspektywy mężczyzny to widzi. Chociaż pewnie powie, że "ale je się nie znam"big_grin lub "nie wtrącaj.się, bo będzie na ciebie" sad
    • beverly1985 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:26
      Moim zdaniem trudno jest sie wyluzowac na randce, jesli ma sie na sobie tylko kostium albo recznik. Wiec moze nie byc to randka udana.
      • nota_bene0 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:32
        No więc tak właśnie. Jak być wyluzowaną. A może ona nie widzi go w chwili obecnej jako swojego faceta, a jako znajomego i stąd może na luzie i bez skrępowania będzie się czuć? No bo tak.sobie myślę, gdyby ją pociągał fizycznie, to może chciałaby wypaść jak najlepiej i by kategorycznie na tym etapie odmówiła? A tak niezbyt zależy, może nie do końca się podoba i zakłada, że będą dyskutować o swoich tematach. No nie ogarniam. sad
        • iwoniaw Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:40
          CytatA może ona nie widzi go w chwili obecn
          > ej jako swojego faceta, a jako znajomego i stąd może na luzie i bez skrępowania
          > będzie się czuć?

No przypuszczam, że wątpię - gdyby tak było, to by o nic nie pytała. Skoro pyta, to znaczy, że sytuacja jest co najmniej dwuznaczna. A skoro ma wątpliwości, to nie powinna się na drugą randkę umawiać bez ubrania i koniec tematu.
        • aankaa Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:47
          rozebrani do rosołu będą dyskutować o potrzebie i sposobach asymilacji emigrantów w Europie wink
      • jola-kotka Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 21:52
        Przesadzasz. Ogólnie wszystkie przesadzacie.
    • triismegistos Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:37
      Pan szybko biegnie do bramki tongue_out Jeśli siostra ma ochotę na niezobowiązującą rozrywkę to dlaczego nie?
      • nota_bene0 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:42
        Nie, ona zbyt powściągliwa jest, konserwatywna i poważna. Analizuje matematycznie za i przeciw, i ciekawska trochę też. Najgorsze jest to, że nie wiem co mam jej poradzić, żeby moj autorytet nie poległbig_grin
        • nota_bene0 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:51
          Jak myślicie czy tak bedzie dobrze gdy jej powiem, że wg.mojej opinii zbyt mało się znacie, aby na drugą rendez-vous umawiac się w termach. Tylko gorzej jak powie, że idąc tam spotyka się w neglizu i obce przecież sobie osoby.
          • aankaa Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:55
            ale to są obce osoby a nie 2 osoby umówione na spotkanie (bo zaraz tam randka)
        • triismegistos Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 18:57
          Jak jest konserwatywna i poważna to przeczuwam, że z tej mąki chleba nie będzie. Konserwatywni i poważni faceci nie umawiają się na drugą randkę w saunie. No, chyba, ze tamże poznali wybrankę, albo w jakimś klubie naturystów, ale to chyba odpada?
    • anka_z_lasu Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 19:02
      "Z moich krótkich obserwacji on chyba ja fizycznie nie bardzo pociąga, więc nawet chyba nie pomyślała o erotyzmie"

To niech się z nim umówi w tym jacuzzi i obejrzy go sobie dokładnie, to będzie się mogła zdecydować wte albo wewte - kumpel czy cos wiecej.
      Może przy okazji jakiś inny atrakcyjny rozebrany towar tam wyhaczy? tongue_out
    • rosapulchra-0 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 19:03
      Nie poszłabym.
      • nota_bene0 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 19:16
        Ja tez nie poszlabym, tyke, ze nawet siebie obecue posądzałam o to, że wypadłam z rynku randkowego big_grin i nie wiem, czy ławka w parku jest jeszcze " do przyjęcia"wink
    • sanrio Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 19:28
      a nie może powiedzieć, że nie może chodzić do sauny a jacuzzi się brzydzi? Zresztą, ile ona ma lat? 17? Czy raczej 35?
      • nota_bene0 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 20:01
        Ma lat 22, a on 27
        • asmarabis Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 20:09
          I serio tak ze wszystkim do ciebie dzwoni a ty nia sterujesz?
          Jak ona ma nauczyc sie zyc?
          Juz teraz widac jakies dweiacje, skoro nie wie jak potraktowac takie dwuznaczne propozycje...
          • nota_bene0 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 20:16
            Zwierza mi się, a ja nią nie steruje. Gdybym była taka wprawna, to bym nie pytała na forum. Tyle, że ona nie ma doświadczenia z męską częścią widowni, bo miała tylko jednego chłopaka, który intelektualne poległ. To typ kujonki, indywidualistki, nie w głowie były jej amory tylko nauka.
    • froshka66 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 21:56
      Milion lat temu, mój były chłopak ( wtedy "jeszcze nie chłopak") zapytał mnie, co robię w (np) sobotę, zgodnie z prawdą odpowiedziałam, że wybieram się na basen. Gdyby wtedy powiedział, OK to spotkajmy się po basenie, raczej by nie był moim chłopakiem. Poszedł jednak ze mną i zaprezentował walory fizyczne, które skłoniły mnie do zastania jego dziewczyna. I dodam , nie był to wyłącznie wygląd spodenek, który mógł być mylący, tylko czas w jaki robił 100 m stylem klasycznym smile oprócz czasu obserwowałam również styl smile
    • anika772 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 22:02
      On chce się pewnie pochwalić muskulaturą a i ją i przy okazji obejrzećwink
      Niech idzie, raz się żyje.
    • lauren6 Re: Randka w ...jacuzzi? 02.09.15, 22:20
      Jeśli ktoś idzie na basen czy do aquaparku to i tak pokazuje swoje walory obcym ludziom. Facet pewnie chce i porandkowac, i fajnie spędzić czas w termach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka