Dodaj do ulubionych

kobiece tu i tam..

02.09.15, 19:36
Kiedy spod ubrania przebijają majtki. Efekt dobrobytu. Nosić non stop gacie modelujące czy grubsze tkaniny stroju? A może zwykłe majtki ale w większym rozm?
Obserwuj wątek
    • kurdesz35 Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 19:41
      Jeśli efekty dobrobytu za bardzo się wylewają, to się nie nosi obcisłych ubrań.
      • mildenhurst Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 19:44
        Nie obcisłe. Bawełna, jedwab, miękka dzianina. Raczej materiał nia fason jest dylematem.
        • pitahaya1 Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 19:52
          Poszukaj innej bielizny. Takiej, w której na obrzeżach nie ma zgrubień i grubych szwów. Taka bielizna "druga skóra", czyli bielizna bezszwowa (takie hasło wrzuć w google).
          Tego typu:
          ediva.pl/pl/bielizna-fitness/1786-bezszwowe-majtki-wella.html
          www.webkupiec.pl/a/lista_produktow/idx/6041207/mot/Bielizna_bezszwowa/lista_produktow.htm
          Miałam, nosiłam.

• lady-z-gaga Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 20:36
          Niestety, miękka dzianina wygląda dobrze wyłącznie na ciałach jędrnych i bez fałd.
          Z upodobaniem noszą ją osoby z nadwagą, bo zapewnia jaki taki komfort przy nadmiarze ciała wink
          tak więc masz wybór - wygoda, albo dobry wygląd - jesli zrezygnujesz z tkanin podkreślających każdy wałek, z dopasowanych ubrań oraz z majtek z ciasną gumką, Twoj "dobrobyt' nie będzie rzucał się w oczy smile
    • anorektycznazdzira Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 20:12
      Ja wiem, że nie o to pytałaś, ale nie mogę się powstrzymać: kupiłabym sobie 2 numery za małe stringi i rowerek treningowy... suspicious
      • kurdesz35 Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 20:18
        anorektycznazdzira napisała:
        kupiłabym sobie 2 n
        > umery za małe stringi i rowerek treningowy... suspicious

Jeśli w stringach na rowerze, to koniecznie trzeba dokupić indywidualnie dopasowane anatomicznie siodełko :=D
        • anorektycznazdzira Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 20:24
          o pomyślałabym, pomyślała big_grin
      • mildenhurst Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 20:36
        Pewnie tak. Jestem po 3 tyg urlopu to ten dobrobyt.
    • morgen_stern Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 20:14
      Bezszwowa, cielista bielizna. Koniec kłopotu.
      • fomica Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 20:41
        Popieram. W Marsks&spencer sprzedają takie 5-paki smile Gładkie, beżowe. Oczywiście rozmiar tez ma znaczenie.
        Ja tam dawno temu przestałam się przejmowac widocznością majtek. Nie używam stringów ani żadnych uciskowych, normalne gacie żeby były wygodne, nie wpijały się. Najwyżej ludzie na ulicy dowiedzą się że mam na sobie majty (zgroza!) i uciekną w popłochu.
    • aankaa Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 20:23
      A może zwykłe majtki ale w większym rozm?

a może...
    • heca7 Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 21:05
      Jak kiecka dłuższa to chodzić bez majtek tongue_out
      • kurdesz35 Re: kobiece tu i tam.. 02.09.15, 21:13
        heca7 napisała:
        > Jak kiecka dłuższa to chodzić bez majtek tongue_out

Ale wtedy trzeba uważać na metro! big_grin
        https://marilynstar.cba.pl/wp-content/uploads/2013/05/slomiany-wdowiec.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka