beverlyja90210 25.09.15, 19:10 Dziewczyny pomocy,cos mi sie stalo z twarza i dziwnie reaguje na podkladybw kremie.Potrzebuje szybko kupic cos sypkiego,kiedys mialam fajny podklad Loreal sypki okazalo sie ze zostal wycofana.Co mozecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_incubo Re: Podklad sypki 25.09.15, 19:32 Polecam podkłady mineralne Lily Lolo, nie wiem czy są dostępne gdzieś stacjonarnie, ja kupuję w necie, do żadnych innych już nie wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Podklad sypki 25.09.15, 19:48 ja używam puder w kamieniu (zgodnie z zaleceniem dermatologa) i uzywam Rimmel, stay matte- cena do jakości jest bardzo OK, kolor -dobrałam do cery perfekcyjnie ( w innych firmach jakoś nie moglam utrafić), puder nakładam dużym pędzlem- ogólnie, to dla mojej cery jest ok. i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Podklad sypki 25.09.15, 21:16 Clarins - Skin illusion, nadaje się do używania rownież jako puder ( ja tak stosuję). Jest błogosławieństwem dla mojej wrażliwej skóry, ktora na dodatek ma swoje lata robi subtelny, naturalnie wyglądający makijaż, jest drogi. ale bardzo wydajny. Polecam odcień 108 (bardzo naturalny "polski" koloryt), chyba, że należysz do kategorii "krolewna śnieżka" i lubisz białe odcienie Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Podklad sypki 26.09.15, 07:57 Wiem, o którym Lorealu mówisz. Świetny był i tani. W weekendy używam podkładu mineralnego Lily Lolo, kolor blondie - świetny jest. www.costasy.pl/menu,13,podklad_mineralny_lily_lolo Polecam. Wcześniej używałam Bare Minerals, ale droższe i nielepsze.. Odpowiedz Link Zgłoś