Dodaj do ulubionych

Poczta gazetowa mi padła

15.10.15, 09:37
Pracują nad rozwiązaniem problemu. Padła po zaakceptowaniu nowego regulaminu. Wiem, że niektóre z was już przechodziły na nową - też miałyście takie problemy? Ile to trwało? Mam w tej poczcie jedyny link do webinarium, które mam dzisiaj i na których cholernie mi zależy - wiem, powinnam była sobie skopiować.
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Poczta gazetowa mi padła 15.10.15, 09:40
      U mnie gładko poszło przejście na nową.
      • asia_i_p Re: Poczta gazetowa mi padła 15.10.15, 09:43
        A teraz ci działa?
        • aurinko Re: Poczta gazetowa mi padła 15.10.15, 09:53
          Działa, ale za to nie mogę wejść na drugie konto żeby zaakceptować regulamin.
    • feel_good_inc To było do przewidzenia 15.10.15, 09:42
      Studenci, którzy robią za support IT są jeszcze na zajęciach, więc przez jakiś czas nic się nie ruszy. Póki poczta stała na gmailu, to jeszcze jakoś to dyszało, bo kręgosłup zapewniał gugiel, a teraz należy się przyzwyczajać do takich komunikatów.
    • echtom Re: Poczta gazetowa mi padła 15.10.15, 09:44
      Też mi padła, a rano miałam totalny misz-masz - znalazłam w odebranych powiadomienia o nowych postach z ostatniego miesiąca, które dawno wyrzuciłam do kosza.
      • echtom Chwilowo działa 15.10.15, 10:00
        ale nie ma wątkowania i powiadomienie o każdym poście otrzymuję osobno - przez godzinę uzbierało się ze 30. Da się to przywrócić albo w ogóle wyłączyć powiadomienia?
        • asia_i_p Re: Chwilowo działa 15.10.15, 10:09
          Mam jakiś totalny bajzel, mam w odebranych to, co miałam w koszu, a ważnych maili nie ma.
        • baltycki Re: Chwilowo działa 15.10.15, 11:35
          Ustawienia > Powiadomiania..

Powiadamiaj mnie o wpisach

przyjaciół
          nieprzyjaciół

Zapisz
          • baltycki Re: Chwilowo działa 15.10.15, 11:37
            PowiadOmienia smile
    • asia_i_p Jestem wściekła 15.10.15, 10:17
      Miałam pięknie posprzątaną skrzynkę, w tej chwili mam w niej 900 starych wiadomości i nie mam w ogóle wiadomości z trzech ostatnich dni (poniedziałek - środa), w tym tej z linkiem do webinarium. Sprzątnięcie bajzlu, który zrobili, zajmie mi wieki, bo dotychczas oznaczałam ważne gwiazdkami, dawałam zaznacz resztę i usuwałam, a oni usunęli gwiazdki.
      • dorotek83 Re: Jestem wściekła 15.10.15, 10:52
        A to w odebranych mam usunięte maile.
        Szlag by to trafił, też mam bałagan i w ogóle mi się nie podoba nowa poczta.
        Rano w ogóle nie mogłam się połapać co gdzie jest sad
        • asia_i_p Re: Jestem wściekła 15.10.15, 10:56
          Weź nic nie mów, przetrzepałam wszystko mail po mailu, alfabetycznie według autorów, żeby nie przeoczyć i nie, nie ma tych z ostatnich trzech dni, chyba, że były w koszu - te ocalały. Napisałam już do nich na helpline, może coś to da, ale chyba będę pisała do tej babki od webinarium, może wyśle mi link jeszcze raz.
          • gosiasadowska77 Re: Jestem wściekła 15.10.15, 11:29
            Ja weszłam na pocztę przez Google i mam starą wersję, spróbuj tak.
            • asia_i_p Re: Jestem wściekła 15.10.15, 11:31
              Jesteś wielka - to działa!
              • gosiasadowska77 Re: Jestem wściekła 15.10.15, 11:35
                Na szczęście smile Pytanie jak długo..
        • kanga_roo Re: Jestem wściekła 15.10.15, 10:59
          a tak, ja mam w wysłanych maile z lat 2008-2011, a nie mam nowych. w odebranych brakuje tylko ostatnich trzech dni. boję się, że nie odzyskam tych starych maili. nie podoba mi się to.
          • wilowka Re: Jestem wściekła 15.10.15, 11:19
            Ja też mam burdello w mejlach - beznadzieja! Czy to się naprawi?
          • wilowka Re: Jestem wściekła 15.10.15, 11:24
            No i brakuje mi mejli z tego tygodnia!!FAk!
          • wilowka Re: Jestem wściekła 15.10.15, 11:24
            No i brakuje mi mejli z tego tygodnia!!FAk!
    • rosapulchra-0 Re: Poczta gazetowa mi padła 15.10.15, 11:28
      Mam podobnie. Tzn. mogę się zalogować, mogę wysłać (chyba?, bo mam w wysłanych) maile, ale nie mam żadnych nowych, choćby stałych powiadomień.
    • beata985 Re: Poczta gazetowa mi padła 15.10.15, 11:30
      zjadło mi niektóre maile...sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka