Dodaj do ulubionych

małe psy....

• asia_i_p Re: małe psy.... 22.10.15, 08:51
      Ja wiem, że problem poważny, tym niemniej przechichotałam pół postu. Masz talent komiczny, pisz chociaż bloga.
    • antychreza Re: małe psy.... 22.10.15, 10:39
      Wczoraj widziałam najgłupsza właścicielkę małego psa eversad
      Wyrabiam kilometry na spacerach z dzieckiem, po drodze przechodzę koło podstawówki, akurat często wypada w porze kiedy rodzice odbierają dzieci. Szkoła blisko północnej granicy Krakowa, więc mnóstwo ludzi z rejestracjami KRA odbiera dzieci samochodem. Chcę przejść przez wjazd do szkoły, więc zatrzymuję się bo akurat jedzie samochód i widzę jak do szkoły wjeżdża pani, której na kolanach podskakuje i rzuca się na szybę jakiś mały biały szczurowaty piesek (coś w rodzaju maltańczyka). Kobieta prowadziła samochód trzymając psa na kolanach sad
    • wrednarzeka Re: małe psy.... 22.10.15, 11:41
      bo ułożyć psa trzeba umieć. I trzeba umieć korzystać z ułożenia psa.

Znam "Coś w rodzaju goldena" - psa który szarpie właścicielką gdy ta prowadzi go na smyczy. Raz oddała smycz znajomej. Pies i znajoma znali się słabo ale okazało się, że pies JEST ułożony i POTRAFI chodzić przy nodze nie tylko w momencie gdy ma maksymalnie skróconą smycz. Ale właścicielka nie jest szkolona i w jej rękach pies nadal szarpie jak durny i prowadzi gdzie mu się żywnie podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka