trzy_szczurki 04.11.15, 13:43 Działa to? Gdzie to kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Zielony jęczmień 04.11.15, 14:16 Kupic wszędzie ( na eko dziale w byle hipermarkecie, albo w sklepie zielarskim). Czy działa? Nie mam pojecia. Raz dodałam do puddingu z tapioki i musiałam wywalic, bo nie dało sie zjesc Ponoc najlepiej dorzucac łyzke do koktajlu/smoothie. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Zielony jęczmień 04.11.15, 14:20 mysle, ze gryzonie beda zachwycone. zolty jeczmien juz nie jest taki smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Zielony jęczmień 04.11.15, 15:29 > Działa to? Jasne, ze działa. Nie zauważyłaś, ze ludzkość zrobiła się ostatnio zdrowa i szczupła? Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiano33 Re: Zielony jęczmień 25.01.17, 12:26 Witam Działa działa MAm do sprzedania super jakościowe produkty Green Ways. Zapraszam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Zielony jęczmień 25.01.17, 12:43 Drogi spamerze to ja dla równowagi napisze, ze zielony jeczmien i różne inne modne superfoodsy można za grosze kupić w Lidlu Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiano33 Re: Zielony jęczmień 29.01.17, 18:15 Nie używał bym tego ,,za grosze,, ... Uważam że cena świadczy o jakości. Tak jest w wielu aspektach życia i z wieloma prouktami. Wiesz, wiertaką nazywa się i to co kosztuje 49zł i to co kosztuje 599zł.. No niby funkcja ta sama, ale jakość pracy, prezycja i wytrzymałość dość różne, prawda ? Owszem są przegięcia gdy super marki sprzedają to samo mega drogo, ale uwierz mi - to co ma Green Ways to nie jest to samo co leży w sklepach ,,za grosze,,. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Zielony jęczmień 29.01.17, 18:50 Na co ma dzialac ? (na przeczyszczenie, jak sie za duzo zje, to i owszem) Nie kupuje, wysialam w kilku doniczkach. Jak juz tak przyjemnie podrosnie, to wyjadam. Potem sieje nastepny. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Zielony jęczmień 29.01.17, 19:05 W zielarni. Dobrze ze mi przypomniałas. Dobre nie jest, ale u mnie działało. Odpowiedz Link Zgłoś