Dodaj do ulubionych

Zielony jęczmień

04.11.15, 13:43
Działa to?
Gdzie to kupić?
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Zielony jęczmień 04.11.15, 14:16
      Kupic wszędzie ( na eko dziale w byle hipermarkecie, albo w sklepie zielarskim).
      Czy działa? Nie mam pojecia.
      Raz dodałam do puddingu z tapioki i musiałam wywalic, bo nie dało sie zjesc wink
      Ponoc najlepiej dorzucac łyzke do koktajlu/smoothie.
    • thea19 Re: Zielony jęczmień 04.11.15, 14:20
      mysle, ze gryzonie beda zachwycone. zolty jeczmien juz nie jest taki smaczny.
    • kk345 Re: Zielony jęczmień 04.11.15, 15:29
      > Działa to?
      Jasne, ze działa. Nie zauważyłaś, ze ludzkość zrobiła się ostatnio zdrowa i szczupła? smile
    • sebastiano33 Re: Zielony jęczmień 25.01.17, 12:26
      Witam
      Działa działa smile

MAm do sprzedania super jakościowe produkty Green Ways. Zapraszam na priv
      • hermenegilda_zenia Re: Zielony jęczmień 25.01.17, 12:43
        Drogi spamerze to ja dla równowagi napisze, ze zielony jeczmien i różne inne modne superfoodsy można za grosze kupić w Lidlu
        • sebastiano33 Re: Zielony jęczmień 29.01.17, 18:15
          Nie używał bym tego ,,za grosze,, ...
          Uważam że cena świadczy o jakości. Tak jest w wielu aspektach życia i z wieloma prouktami.
          Wiesz, wiertaką nazywa się i to co kosztuje 49zł i to co kosztuje 599zł.. No niby funkcja ta sama, ale jakość pracy, prezycja i wytrzymałość dość różne, prawda ?
          Owszem są przegięcia gdy super marki sprzedają to samo mega drogo, ale uwierz mi - to co ma Green Ways to nie jest to samo co leży w sklepach ,,za grosze,,.
          Pozdrawiam!
          • thea19 Re: Zielony jęczmień 29.01.17, 18:59
            oj sebix... masz ludzi za idiotow?
    • tt-tka Re: Zielony jęczmień 29.01.17, 18:50
      Na co ma dzialac ?
      (na przeczyszczenie, jak sie za duzo zje, to i owszem)
      Nie kupuje, wysialam w kilku doniczkach. Jak juz tak przyjemnie podrosnie, to wyjadam. Potem sieje nastepny.
    • liisa.valo Re: Zielony jęczmień 29.01.17, 19:05
      W zielarni. Dobrze ze mi przypomniałas. Dobre nie jest, ale u mnie działało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka