dorek3 21.11.15, 13:37 Poleciałybyście teraz? Powinnam niebawem służbowo, ale mam pietra. Dla mnie to miejsce przesiadkowe, ale tam jest obecnie czwarty stopień zagrożenia zamachem terrorystyczm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskierka3 Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 13:45 Oj tam, histeryzujesz i siejesz panike we wrocławskim tramwaju ktoś podobno zerknął na Brazylijczyka i TO jest problem oraz zagrozenie a nie jakis tam alarm. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 13:58 Nie rozumiem -jak masz miec tylko przesiadke to po prostu zmien rezerwacje i lec przez inne miejsce, moze podroz ci sie wydluzy czy cos ale nie zginiesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:01 na lotnisku jest wciaz 3 poziom, lotnisko jest w Zaventem, nie w Brukseli. Skoro masz tylko przesiadke to nie panikuj - a jesli nie chcesz leciec przez Bruksele to zmien trase po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:03 Tam gdzie służby są przygotowane (najwyższy stopien zagrożenia) może (ale nie musi) być bezpieczniej niż tam gdzie nikt się tego nie spodziewa (albo spodziewa się mniej) Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:11 Ja bym nie poleciala. Sama zrezygnowalam z wylotu do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
melisaa4 Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:12 Leciałabym, co ma być to będzie. Każdego dnia Cię samochód może potrącić i wieksza na to szansa. Chociaz mam siostre pod Londynem i ona poki co omija centrum i przesiadywania w kafejkach. Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:16 Przesiadam się do auta, bo siedziba firmy 60 km od Brukseli, koło Ghent. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:26 Aha, ja bym nie jechala jesli nie musisz, dzis trzeci stopien w Belgii a jutro moze byc stan wojenny, przeciez to sie zmienia z godziny na godzine, moga was wsadzic do samolotu w polsce i na przyklad zawrocic z powietrza, nawet jak przezyjesz to po co takie atrakcje... Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:33 Moim zdaniem jesteś bezpieczniejsza w Brukseli niż w Polsce, w Polsce Murzynów biją, a jak nie Murzynów to kobiety i dzieci. W dodatku jakiś młodzian może krzyknąć na ulicy "Polska dla Polaków" i już pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś