Dodaj do ulubionych

Lot do Brukseli

21.11.15, 13:37
Poleciałybyście teraz? Powinnam niebawem służbowo, ale mam pietra. Dla mnie to miejsce przesiadkowe, ale tam jest obecnie czwarty stopień zagrożenia zamachem terrorystyczm.
Obserwuj wątek
    • iskierka3 Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 13:45
      Oj tam, histeryzujesz i siejesz panikewink we wrocławskim tramwaju ktoś podobno zerknął na Brazylijczyka i TO jest problem oraz zagrozenie a nie jakis tam alarm.
    • asmarabis Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 13:58
      Nie rozumiem -jak masz miec tylko przesiadke to po prostu zmien rezerwacje i lec przez inne miejsce, moze podroz ci sie wydluzy czy cos ale nie zginiesz.....
    • mayaalex Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:01
      na lotnisku jest wciaz 3 poziom, lotnisko jest w Zaventem, nie w Brukseli. Skoro masz tylko przesiadke to nie panikuj - a jesli nie chcesz leciec przez Bruksele to zmien trase po prostu.
    • joa66 Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:03
      Tam gdzie służby są przygotowane (najwyższy stopien zagrożenia) może (ale nie musi) być bezpieczniej niż tam gdzie nikt się tego nie spodziewa (albo spodziewa się mniej)

• nutella_fan Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:11
      Ja bym nie poleciala. Sama zrezygnowalam z wylotu do Niemiec.
    • melisaa4 Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:12
      Leciałabym, co ma być to będzie. Każdego dnia Cię samochód może potrącić i wieksza na to szansa. Chociaz mam siostre pod Londynem i ona poki co omija centrum i przesiadywania w kafejkach.
    • dorek3 Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:16
      Przesiadam się do auta, bo siedziba firmy 60 km od Brukseli, koło Ghent.
      • asmarabis Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:26
        Aha, ja bym nie jechala jesli nie musisz, dzis trzeci stopien w Belgii a jutro moze byc stan wojenny, przeciez to sie zmienia z godziny na godzine, moga was wsadzic do samolotu w polsce i na przyklad zawrocic z powietrza, nawet jak przezyjesz to po co takie atrakcje...
    • kaz_nodzieja Re: Lot do Brukseli 21.11.15, 14:33
      Moim zdaniem jesteś bezpieczniejsza w Brukseli niż w Polsce, w Polsce Murzynów biją, a jak nie Murzynów to kobiety i dzieci. W dodatku jakiś młodzian może krzyknąć na ulicy "Polska dla Polaków" i już pozamiatane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka