Dodaj do ulubionych

Homo - hetero

24.11.15, 21:54
Wiadomo, że orientacja seksualna nie jest zerojedynkowa, tylko plasujemy się na skali od-do. Zakładając skalę:
-5 (100% homo)
0 (biseksualna/y)
+5 (100% hetero)
gdzie byście się znalazły?
Nie chodzi mi o doświadczenia, tylko wewnętrzne odczucie.
Ja jestem gdzieś w okolicach +1,+2 i gdyby nie fantastyczny mąż i udane życie seksualne, to mogłabym mieć dzisiaj dziewczynę wink Ale nigdy tego nie potwierdziłam w praktyce, tylko teoretyzuję.

A jak jest u Was?
Obserwuj wątek
    • leanne_paul_piper Re: Homo - hetero 24.11.15, 22:01
      Ja lubię patrzeć na kobiety i ewidentnie są dla mnie atrakcyjne seksualnie, ale nie mogłabym się związać z kobietą, a i seks z samą kobietą to byłoby dla mnie za mało (w zasadzie to dla mnie nie jest seks, ot, takie mizianiewink). Tak więc nie wiem, gdzie się postawić na skali. Do kobiet w sumie mam taki sam stosunek jak do truskawek - lubię na nie patrzeć, lubię czuć ich zapach, ale niekoniecznie mam ochotę je konsumowaćwink.
      • niutaki Re: Homo - hetero 24.11.15, 22:07
        leanne_paul_piper napisała:
        Do kobiet w sumie mam taki sam stosunek
        > jak do truskawek - lubię na nie patrzeć, lubię czuć ich zapach, ale niekoniecz
        > nie mam ochotę je konsumowaćwink.
        big_grin
      • kkalipso Re: Homo - hetero 24.11.15, 22:29
        Normalnie się podpiszę, ewentualnie jak już, to mogłabym być konsumowana....Chyba?tongue_out
        Nie próbowałam.
      • morgen_stern Re: Homo - hetero 25.11.15, 09:11
        a i seks z samą kobietą to byłoby dla mnie
        > za mało (w zasadzie to dla mnie nie jest seks, ot, takie mizianiewink).

Od razu widać, że to tylko teoria i jeszcze nigdy nie wyszłaś z łóżka kobiety na miękkich nogach wink facetom często wydaje się, że seks między kobietami to takie przytulanie i mizianie, co innego kiedy wejdzie on ze swoim płonącym konarem i pokaże co to seks!
        • niutaki Re: Homo - hetero 25.11.15, 09:26
          morgen_stern napisała:
          co innego kiedy wejdzie on ze swoim płonącym konarem
          > i pokaże co to seks!
          o to tobig_grin
    • beataj1 Re: Homo - hetero 24.11.15, 22:06
      Uwielbiam kobiety, nasz świat, emocjonalność bogactwo przemyśleń emocji i relacji. Milion razy wole i bardziej szanuje kobiety niz mężczyzn.
      Ale niestety nie odczuwam pociągu do kobiet. No może jedna moja przyjaciółka mogłaby zachwiać moją pewnością że wolę mężczyzn ale nigdy nie sprawdziłam tego w praktyce.

Może jakbym poznała jakąś naprawdę doświadczoną lesbijkę to by mnie przekonała- choc nie jestem przekonana że by się dało. Ale na pierwszy rzut oka jeśli chodzi o biologię/seks jestem hetero.

• jdylag75 Re: Homo - hetero 24.11.15, 22:16
      zmierzam do 0 po wartościach dodatnich smile
    • figrut Re: Homo - hetero 24.11.15, 22:19
      Ja akurat biseksualna.
    • mamusia1999 Re: Homo - hetero 24.11.15, 22:44
      dość często mam wrażenie że poza seksem i romansowaniemto znaczną część życia wolałabym spędzać z kobietami. no może jeszcze pracować z facetami wolę. ale rodzić i wychowywać dzieci, robić zakupy, jeździć na wakacje, remontować dom etc etc to ja bym wolała z kobietami.
    • cosmetic.wipes Re: Homo - hetero 24.11.15, 22:54
      Zdecydowanie +5. Sprawdzone doświadczalnie big_grin
    • redheadfreaq Re: Homo - hetero 24.11.15, 22:59
      W okolicach +1.
    • triismegistos Re: Homo - hetero 24.11.15, 23:08
      Jakieś mniej więcej +4, choć mogą temu przeczyć moje doświadczenia wink
    • penelina Re: Homo - hetero 25.11.15, 00:13
      Bez sensu tworzyć skalę na potrzeby ematek.

Skala jest, całkiem nieźle działa.

Wygooglajcie sobie tabelę orientacji seksualnej Kleina i wtedy dopiero pomyślcie o odpowiedziach, eMatki i Autorko wątku smile
    • tereska.z.bombaju Re: Homo - hetero 25.11.15, 06:33
      Jestem bi
    • gaskama Re: Homo - hetero 25.11.15, 08:23
      Doświadczeń homoseksualnych nie mam żadnych. I raczej tak zostanie, więc chyba 5+. Ale z drugiej strony częściej oglądam się na ulicy za ładnymi kobietami, niż za mężczyznami. No i ZAWSZE marzyłam o żonie, o prawdziwej polskiej żonie, nawet takiej emamie. Więc może jednak 3+?
    • dziennik-niecodziennik Re: Homo - hetero 25.11.15, 10:52
      +5.
      jestem wybitnie hetero.
      • niutaki Re: Homo - hetero 25.11.15, 10:56
        z tym hetero to wiesz, jest troche tak jak ze zdrowymi psychiczniewinksuspicious
        • dziennik-niecodziennik Re: Homo - hetero 25.11.15, 11:10
          możliwe.
          tym niemniej - mam ponad 30 lat i nie podniecają mnie kobiety w ogóle. nigdy sie z żadną nie całowałam - więcej, nigdy nawet nie chciałam się z żadną całować. o niczym więcej nie wspominając. nie potrafię sobie siebie wyobrazić w łóżku z babką, nie podnieca mnie wizja trójkąta z drugą babką (z drugim facetem - marzenie!), sceny erotyczne z babkami mnie nie robią, wręcz przeciwnie - zniesmaczają po dłuższej chwili.
          mężczyzn uwielbiam pasjami.
          • jolie Re: Homo - hetero 25.11.15, 11:19
            Ja mam identycznie i zawsze dziwią mnie sugestie typu <jesteś bi tylko jeszcze o tym nie wiesz, dowiesz się jak spróbujesz>. Nie, nie spróbuję, bo po co?
          • niutaki Re: Homo - hetero 25.11.15, 11:31
            zartowalam, tejket izismile
            • jolie Re: Homo - hetero 25.11.15, 11:35
              smile
    • edelstein Re: Homo - hetero 25.11.15, 11:51
      +2
      Nie ma imprezy na której nie spodobalabym sie jakies lesbijce,tylko wiernosc mnie powstrzymujetongue_out
    • kia5 Re: Homo - hetero 25.11.15, 12:25
      zdecydowanie +4,5, ale jedna z moich najlepszych przyjaciółek to lesbijka smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka