ichi51e 27.11.15, 20:41 ktos upolowal cos fajnego? ja juz zaopatrzylam dziecko na ubrania do jesieni buty do lata i siebie na kilka miesiecy. prezenty choinkowe tez mi sie udalo (dziecku) ze znizka serwery padaly w sklepach takie obciazenie. lubicie? korzystacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asmarabis Re: black friday 27.11.15, 20:50 > serwery padaly w sklepach takie obciazenie. Serio, bo ja nie widze zadnej sensownej promocji a na reklamy i udawane promocje trudno mnie nabrac ? Ale ty zakladam mieszkasz w USA? Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: black friday 28.11.15, 08:23 Ja rowniez nie widzialam promocji. Caly tydzien to samo. W piatek nadal te same promocje czyli nic. Wyprzedaz z lata sukienek itp. Nowe kolekcje nie sa przecenione. Wiec co to za promocja. f4 lubie te ubrania ale to jest tak pazerny sklep ze ostatnia pare spodni nie przecenia. Wisi jedna para po normalnej cenie. Dno Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: black friday 27.11.15, 20:53 Trzeba nie pracowac albo urlop brac. Zadna z tych alternatyw nie wchodzi w gre. Jutro sie wybiore, moze przez przypadek cos znajde. Odpowiedz Link Zgłoś
vikatl Re: black friday 27.11.15, 20:55 Ja upolowalam ciuchy corce i kozaki sobie i jej.Fajne rzeczy,super ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 27.11.15, 21:07 obkupiłam młodego w jeansy w c&A wychodziły po 20 zeta a spodnie u niego wytrzymuja maks tydzień, więc jestem bardzo zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: black friday 27.11.15, 21:25 Spodnie maks tydzień??? Papierowe kupujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: black friday 28.11.15, 02:08 Co oni mają z tymi kolanami? Brak raczkowania czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: black friday 28.11.15, 08:26 Moj tez zalatwia spodnie na kolanach. Kup 4fvza 120 zl to zobaczysz ze wytrzymaja dluzej. Sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: black friday 28.11.15, 12:49 Jakiekolwiek sportowe spodnie dzieciece (odzież taktyczna np z cordury, etc-przy okazji szybkoschnaca. Zainwestuj w 2-3 pary zamiast 10*tyle par watpliwej jakości jeansow. I takie spodnie dla np czterolatka można dostać za mniej niż 120zl, wystarczy polować na promocje Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: black friday 29.11.15, 19:58 Ja się zaprzyjaźniłam z kolorowymi łatami i naszywkami na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 20:05 Po kilku razach dałam sobie spokój-przebija się przez łaty a szycie to dla mnie największa kara więc wole po prostu obciąć na krótkie-szortów ma za to nadmiar Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 20:10 > Po kilku razach dałam sobie spokój-przebija się przez łaty a szycie to dla mnie > największa kara Z twoich wpisow wywnioskowalam ze zakupy to najwieksza kara dla ciebie ale widze ze sa gorsze rzeczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 21:44 no widzisz nawet wniosków nie potrafisz wyciagnąć....ale generalnie to chyba ogólnie nieiwele potarfisz bo ani folderu wkleić ani drzewka nie ogarniasz....pamięc krótka....bidulka... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 27.11.15, 21:48 Spodnie dla DZIECKA za 20 PLN w C and A po obnizce to TANIO???? Mdleje...... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 27.11.15, 21:55 No spodnie jeansowe za dwie dychy to taniocha. Sorki ale jeansowe spodnie baaardzo rzadko udaje mi isę za tyle kupić i jestem bardzo zadowolona jak kupię jakieś do 50 złotych... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 27.11.15, 22:00 jestem bardzo zadowolona jak kupię jaki > eś do 50 złotych... Ale o takich problemach to nie powinoo pisac sie w watku o promocjach tylko w watku 'ratunku, dlaczego nie umiem korzystac z promocji tak jak kolezanki i ciagle przeplacam ?' Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 27.11.15, 22:06 ależ nie przepłacam i poluję na takie do 50 ale spoko chętnie dowiem się gdzie kupię jeansy za dyszkę -dawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 27.11.15, 22:25 Zdarzalo mi sie kupic na wyprzedazach jeansy dla OSOBY DOROSLEJ w cenie 20 w sklepach typu mango czy zara. Ale to fakt nigdy podczas pseudo czarnego piatku sluzacego do naciagania nieuswiadomionych A za jeansy z c i a to tobie powinni doplacic 20 pln, ze je w ogole bierzesz... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 27.11.15, 22:26 tez mam spodnie za 16 zł z mango dla siebie, ale pytanie było o dziecięce. Dawaj - gdzie kupimy spodnie dla dziecka za mniej niz 20 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 27.11.15, 22:35 Sugerujesz ze ciuchy dla dziecka sa DROZSZE od ciuchow dla doroslego? No prosze same championki oszczedzania Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: black friday 27.11.15, 22:43 Ja nie uważam ze udane zakupy to są "wow udało mi się kupić 5pak rajstop za 5zeta" tylko raczej mam swoje sklepy i cieszę się ze udało mi się kupić kilka rzeczy w cenie jednej Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 27.11.15, 22:45 no a może zamiast pustego walenia w klawiaturę zapodasz te spodnie dla dzieci za dychę? rozmiar 122, 128 i 134 poproszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 27.11.15, 22:48 no championko, jakos nie możesz z siebie wykrztusić, gdzie to kupujesz jeansy dziecięce za 20 zł Bo mnie się zdarza za tyle kupic, ale to juz sa szczegolne okazje np. 3 za 2, albo 2 za 1 na wyprzedaż w Kappahl, a nie reguła i codzienność. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 27.11.15, 22:51 > lbo 2 za 1 na wyprzedaż w Kappahl, a nie reguła i codzienność. Tak, bo dobre promocje i wyprzedaze zdarzaja sie codziennie. Jesli tak myslisz, to daj sobie spokoj, bo jestes nie do odratowania... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 27.11.15, 22:54 Nie wiem, naprawdę, o co ci chodzi. Slonko cieszy się z jeansów za 20 zł (to faktycznie tanio), ty uważasz, że za tyle kupic to nie sztuka, a poproszona o szczegóły wyjeżdżasz z jakimis szmatami z pepco i aldiego. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 09:57 Podalam wam ceny za jakie mozna porzadne rzeczy kupic dla doroslego. Dla dzieci sa rzeczy duzo tansze wiec nie wiem jaki macie problem zeby znalezc spodnie za 20 pln???????? Dla mnie to bardzo duzo dla dzieciecy ciuch. Skoro nie potraficie znalezc dobrej przeceny wiec wyslalam was do sklepow ktore maja za tyle w NORMALNEJ ofercie bez koniecznosci polowania. Oczywiscie dla mnie to o wiele za drogo za taki szajs ale jak wy nie umiecie nic kupic w fajnej cenie to moze na poczatek to dobra opcja. I znowu zle. No ale wiadomo zlej baletnicy to przeszkadza nawet rabek spodnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: black friday 28.11.15, 10:00 a mozesz podac konkretne nazwy tych sklepow? bo chyba nie zyjesz na innej planecie Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 10:49 Dla dzieci > sa rzeczy duzo tansze wiec nie wiem jaki macie problem zeby znalezc spodnie za > 20 pln???????? no skoro nie ma problemu to ciągle czekamy na jakis linki ze spodniami-spodniami nie sztucznymi farbujacymi sztywnymi szmatami- poniżej 20 zlotych....tylko jakoś poza bezsensownym produkownaiem sie tutaj nie potrafisz żadnego wkleić.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 11:22 HAHAAHA, ale to niemozliwe- teraz sa tylko pseudo promocje z okazji 'czarnego piatku'wiec wszystko razy drozsze niz normalnie, taka zasadzka na championki oszczedzania.... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 11:30 juz daj spokój i sie nie osmieszaj mistrzyni oszczędzania bo jakos nie potrafisz pokazać tym głupim blondynkom jak i gdzie się kupuje spodnie za dyszkę...chociaz to ponoc prościzna i w pierwszym lepszym katalogu są takie w cenach regularnych...czyżbyś tego katalogu tez nie potrafiła znaleźc i ciągle walisz bez sensu w klawiature? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 11:43 > juz daj spokój i sie nie osmieszaj mistrzyni oszczędzania bo jakos nie potrafis > z pokazać tym głupim blondynkom jak i gdzie się kupuje spodnie za dyszkę. Ok, to sie troche uspokoilam bo myslalam ze to ja niewyraznie pisze. Otoz rzeczywiscie nie mozna oczekiwac ze glupie blondynki zrozumieja ze fajne promocje nie wisza miesiacami i nie sa na zawolanie i tez nie czekaja az slonko laskawie cos kupi, tylko sa kwestia polowan, szczescia i szybkich decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 12:30 przeciez pislas że spodnie w tej cenie to drogo i taniej można bez promocji mozna dostac i są w kazdym katalogu-no więc czekam GDZIE?. "Spodnie dla DZIECKA za 20 PLN w C and A po obnizce to TANIO???? Mdleje..." Dla dzieci sa rzeczy duzo tansze wiec nie wiem jaki macie problem zeby znalezc spodnie za 20 pln???????? Dla mnie to bardzo duzo dla dzieciecy ciuch. Skoro nie potraficie znalezc dobrej przeceny wiec wyslalam was do sklepow ktore maja za tyle w NORMALNEJ ofercie bez koniecznosci polowania. Oczywiscie dla mnie to o wiele za drogo za taki szajs ale jak wy nie umiecie nic kupic w fajnej cenie to moze na poczatek to dobra opcja Naprawde nie umiesz znalezc spodni dla dziecka w takiej cenie????????????????? To wez na pierwsze cwiczenie folder z aldiego czy pepco- tam rzucaja cyklicznie za tyle, bez zadnej przeceny. Jak zaliczysz ten test to sprobuj poszperac w normalnym sklepie z ciuchami a wiec wskaż mi spodnie w C&A lub jakimkolwiek innym sklepie w tej cenie bez obnizki albo taniej... to dawaj ciagle czekamy gdzie te sklepy i katalogami ze spodniami za dwie dychy bez obniżki albo z obniżką taniej bo 2 dychy to ponoć strasznie drogo.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 12:38 Droga blondynko, w zacytowanych przez ciebie fragmentach jest info o katalogach itp. Ale to bylo pisane jezykiem do nie-blondynek, czyli na za wysokim dla ciebie poziomie, wiec nie miej do siebie pretensji. Ja nie mam doswiadczenia w komunikowaniu sie z 'glupimi blopndynakim' jak to siebie okreslilas, wiec chyba nie potrafie ci pomoc, ale moze macie specjalne fora gdzie tlumaczycie informacje na swoj jezyk????? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 28.11.15, 12:42 slonko, chce ci się z takim czymś dyskutować? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 12:52 żadne inne się nie napatoczyło i nie dało podpuścić więc patrzę jak cudnie robi z siebie idiotkę bo doskonale wiemy, że tych spodni nasza mistrzyni zakupów nie wklei... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: black friday 28.11.15, 13:57 slonko1335 napisała: > żadne inne się nie napatoczyło i nie dało podpuścić więc patrzę jak cudnie robi > z siebie idiotkę bo doskonale wiemy, że tych spodni nasza mistrzyni zakupów n > ie wklei... Pięknie powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 12:50 Rozumiem, że nie potrafisz wkazać gdzie mozna kupic jeansy za dwadzieścia złotych w cenie regularnej mimo, ze ponoc w takich cenach w pierwszym z brzegu katalogu? Cóż możesz sobie tutaj wypisywac bzdury i dalej robic z siebie idiotkę na forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 12:57 O ludzie, jak ty NIC nie rozumiesz, to jest bardziej przerazajace niz smieszne,dowcipy o blondynkach to nic przy tobie. Ale w sumie dobrze - dzieki takim jak ty sklepy c i a zbijaja miliony sprzedajac szajs za grube pieniadze a ja mam mniejsza konkurencje w szukaniu okazji Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 13:03 Nie chcę Cię martwiić ale naprawdę obrzucanie mnie inwektywami nie ukryje tego, że się wpuściłas sama w maliny i teraz się wypetac nie potrafisz i wyjśc z twarzą...a wystaczyłby jakis link, których jak głosiłaś pełno ....cóz musisz być glupsza od tych blondynek skoro jednak im się udało znaleźć a tobie nie... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 14:22 To ty sie wpuscilas, wiec nie odwracaj kota ogonem. Ok, przyznalas ze jestes glupia blondynka wiec mialas prawo nie wiedziec jak szukac okazji ale mialas wytlumaczone przeze mnie i tez przez WIELE innych osob w watku, co oznacza czarny piatek w polsce. Wszyscy pisali ze NIE MA zadnych godnych uwagi promocji. Czytac chyba umiesz. To ze bedziesz bezustannie pokrzykiwac za jakims linkiem ( w sumie nie wiem skad ci sie to wzielo bo nigdzie nie napisalam ze kupuje w internecie ale rozumiem ze pali ci sie grunt pod nogmami wiec musisz krzyczec niewazne co ) nie wymaze tego co tu nawypisywalas. Jak nie przestaniesz krzyczec o tym linku to jestem gotowa pomyslec ze oprocz tego ze nie umiesz kupowac na promocjach to nie wiesz jak dzialja strony internetnetowe sklepow online i w ogole na czym polega SPRZEDAWANIE... Nie jestem dobra w opowiadaniu dowcipow ale moze ktos z twoich wypocin tutaj moglby ulozyc przesmieszny dowci p o zakupach online blondynki i poszukiwaniu tajemniczych linkow z promocjami... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 16:09 Ja napisałam gdzie kupiłam spodnie za 2 dychy w promocji Balck Firday Ty twierdzisz, ze to drogo starsznie bo tyle kosztuja normalnie i w piewrszym leopszym katalogu można takie znaleźc-kłamiesz bezczelnie i nie potrafisz jakos z tego pierszego lepszego katalogu żadnych wkleić za dwie dychy...możesz sie tłumaczyc mętnie że tych tanszych wkleić nie mozesz bo akurat nie ma promocji to dawaj wklejaj te strasnzie dorgie za 2 dychacze które są wszedzie...co nie mozesz? nie sa jendka wszędzie? nie w kazdy byle katalogu? Ja nie musze nic krzyczec to Ty kłamiesz,ze jest pelno miejsc gdzie mozna kupić jeansy za dwie dychy tylko jakoś wkazać żadneog od dwoch dni nie potrafisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 16:22 w promocji Balck Firday Ty twierd > zisz, ze to drogo starsznie bo tyle kosztuja normalnie Nigdzie nie napisalam ze to normalna cena ale ze jest mnostwo okazji zeby za tyle albo i mniej kupic spodnie dla dziecka z DOBREJ firmy i chwalenie sie ze szmatka z c i a za 20 jako wielkim osoagnieciem jest dziwne... i w piewrszym leopszym k > atalogu można takie znaleźc-kłamiesz bezczelnie i nie potrafisz jakos z tego pi > erszego lepszego katalogu żadnych wkleić za dwie dychy Tyle napisalam bo krzyczalas jak katarynka o jakims linku i to nie pislala o katalogu ale folderze 'To wez na pierwsze cwiczenie folder z aldiego czy pepco- tam rzucaja cyklicznie za tyle, bez zadnej przeceny. ' To ile wedlug ciebie kosztuja spodnie dzieciece w pepco? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 28.11.15, 16:26 > Nigdzie nie napisalam ze to normalna cena ale ze jest mnostwo okazji zeby za t > yle albo i mniej kupic spodnie dla dziecka z DOBREJ firmy 'To wez na pierwsze cwiczenie folder z aldiego czy pepco- t > am rzucaja cyklicznie za tyle, bez zadnej przeceny. ' > To ile wedlug ciebie kosztuja spodnie dzieciece w pepco? To piszesz o dobrej firmie czy o Pepco? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 16:34 > To piszesz o dobrej firmie czy o Pepco? Musisz rozdzielic; moje dziecko chodzi w ciuchach dobrej firmy bo ma obrotna matke, a dziecku slonka zostaja ciuchy z pepco albo c i a , bo matka nic za taka kwote markowego wyszperac nie potrafi i dziecko musi chodzic jak ofiara.... uff, mam nadzieje ze wreszcie zrozumiecie Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 18:35 No to zdradxzisz nam jakiej dobrej formy jenasy za mniej niz dwie dychy nosi Twoje dziekco? czy dalej sobie tak bedziesz chlapac bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 18:47 Ma jedne jeansy z Esprit, bo jeansy u nas sie nie sprawdzaja jakie spodnie, nie chcesz wiedziec ile kosztowaly bo bys sie do konca zycia podnosila z upokorzenia hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 18:54 oj pewnie za darmo dali jak zobaczyli małego asraliliska w dresiaczach z pepco za dychę Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 19:04 onko1335 napisała: > oj pewnie za darmo dali jak zobaczyli małego asraliliska w dresiaczach z pepco > za dychę Oj, ktos tu sie zrobil bardzo sfrustrowany....jednak prawda w oczy kole Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 19:24 znaczy jaka prawda? bo ciagle tejmnicy nie zdradziłas i ciągle te mityczne meijsca ze spodniami za dwie dychy istnieją tylko w twojej głowce... Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: black friday 29.11.15, 11:09 Az z ciekawosci weszlam na strone esprita zeby zobaczyc co maja w kategorii 2-9 lat i najtansze aktualnie sa szorty letnie ... za 10-12 euro, kilka modeli i nie wszystkie rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 29.11.15, 11:39 black_halo napisała: > Az z ciekawosci weszlam na strone esprita zeby zobaczyc co maja w kategorii 2-9 > lat i najtansze aktualnie sa szorty letnie ... za 10-12 euro, kilka modeli i n > ie wszystkie rozmiary. > Bo ona pewnie w lumpeksie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 11:48 wygrzebalam z konteneru czerwonego krzyza, jesli ci to poprawi nastroj to sobie tak mysl Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 29.11.15, 11:54 asmarabis napisała: > wygrzebalam z konteneru czerwonego krzyza, można i tak, ale dyskusja była o nowych ubraniach Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 13:00 Ale slokno pisalo ze nawet uzywanych nie umie znalezc w dobrej cenie, wiec o czym my tu rozmawiamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 29.11.15, 14:08 asmarabis napisała: > Ale slokno pisalo ze nawet uzywanych nie umie znalezc w dobrej cenie, wiec o cz > ym my tu rozmawiamy.... Ależ umie, i to nowe, np. wspomniane jeansy z C&A za 20 zł. Ty natomiast nie podałaś ani jednej ceny ani jednych spodni, kupionych rzekomo w BDB (niskiej) cenie, nie mówiąc o wklejeniu linku na potwierdzenie swoich słów. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 14:26 Ty natomiast nie po > dałaś ani jednej ceny ani jednych spodni, kupionych rzekomo w BDB (niskiej) cen > ie, nie mówiąc o wklejeniu linku na potwierdzenie swoich słów. Wiele dziweczyn pisalo ze kupowalo taniej np w tk maxx i tez nie wkleily linku, czemu ich sie nie czepiasz i nie krzyczysz ze kupily rzekomo? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 29.11.15, 14:33 Ciebie się czepiam, bo ty tu awanture robisz. Juz nie oczekuje linku, ale podaj jakie spodnie, w jakiej cenie, gdzie kupiłaś, i w jakim rozmiarze. Zaspokój moją ciekawośc Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 15:40 Ty dalej myslisz ze dyskusja tutaj jest o JEDNYCH spodniach? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 14:51 >Wiele dziweczyn pisalo ze kupowalo taniej taaa, tak smao wiele jak wiele linków wkleiłas spodni za dwie dychy w regularnej cenie...i dziewczyna ktora to napisała to nie trolica forumowa tak się składa i nie ma powodu by jej nie wierzyć, napisała sama prawdę przeciez...... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 15:38 to nie trolica forumowa tak się składa >li i nie ma powodu by jej nie wierzyć, napisała sama prawdę przeciez...... Oh, czyli laskawie przyjelas do wiadomosci ze mozna kupic za taka cene? Cudownie, jakis postep jest. Co prawda pierwszy krok na dlugiej drodze ale zawsze cos Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 20:08 wow brawo, brawo pojęłaś-tak, tak nigdzie nie pisałam że to niemożliwe-ufff chociaz tu mamy jasność bo widzę, że w pozostałych kwestiach ciągle beton... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 14:54 a wkleisz gdzie słonko tak pisało? aaa pewnie się doczekam tak jak tych folderów ze spodniami za 2 dychy.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 15:38 No wlasnie, tak w ogole to ja tez czekam az wkleisz swoj zakup Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 20:07 a po co przecież spodni za dwie dychy na pęczki podobno...tylko jakoś ciagle się nie doczekałam gdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 20:09 Tak jak sie nikt nie moze doczekac folderu ze spodniami ktore ty kupilas....no ale dzien sie jeszcze nie skonczyl Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 20:17 ale po co Ci folder ze spodniami za dwie dychy skoro w tej cenie można kupić wszędzie i to dla ciebie straszna cena i nigdy za tyle nie kupujesz...gorzej ci? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 20:19 złap sie czegoś cobyś nie spadła z krzesła widząc te straszne ceny wejdź na stronę C&A i są tam te spodnie-to naprawdę bardzo, bardzo proste...może nawet ty dasz radę.... Sygnaturka się zgubiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 20:21 To jak mam uwierzyc ze tak przeplacilas, skoro nie przedstawilas zadnego dowodu? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 20:30 aa to teraz nie wierzysz, że przepłaciłam...to o czym teraz dyskutujemy? bo dotychczas o mojej niegospodarności i widzę że ci się zaczął ten watek sypać... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 20:39 slonko1335 napisała: > aa to teraz nie wierzysz, że przepłaciłam. No wreszcie to przyznalas, bo przez dwa dni nie mozna sie bylo doprosic, uffff Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 20:43 noo...przecież dwie dychy za ciuch dla dziecka to dla ciebie straszna rozrzutność. Ja kupiłam spodnie które chciałam kupić dużo taniej z czego się bardzo cieszę ale mnie dwie dychy za spodnie nie przerażają i nie mdleję przy takich kwotach za jeansy, no ale też w pojemnikach nie grzebie ani na wyprzedażach w aldiku i pepco na dresiki nie biorę udziału Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 20:52 > zę ale mnie dwie dychy za spodnie nie przerażają i nie mdleję przy takich kwota > ch za jeansy, Powtarzasz sie, to juz podalas do wiadomosci piszac swoj pierwszy post. WIec powtorze po raz 10 ok- jak chcesz przeplacac to przeplacaj, ale po co dodajesz takie prowokacyjne wpisy w watku ktory mial dotyczyc kupowania TANIEJ.....rozumiem gdybys te jeansy kupila po 5 zlotych i przyleciala sie pochwalic ale tak z czym do ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 21:32 bo spodnie kupilam taniej taaak wiem, że wyciągnąc moglam z pojemnika albo zapolować w aldiku na jakiś fajny dresik ale wolę jendak te jeansy z C&A za kwotę która doprowadza cię do omdlenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 11:45 aczyc co maja w kategorii 2-9 > lat i najtansze aktualnie sa szorty letnie ... za 10-12 euro, kilka modeli i n > ie wszystkie rozmiary. No dokladnie, kolejna osoba zauwaza ze nie ma teraz zadnych fajnych promocji z okazji czarnego piatku, ktorym tak emocjonuja sie forumowe blodnynki... Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: black friday 29.11.15, 13:09 > No dokladnie, kolejna osoba zauwaza ze nie ma teraz zadnych fajnych promocji z > okazji czarnego piatku, ktorym tak emocjonuja sie forumowe blodnynki... W esprit nie kupisz jeansow dla dziecka za 5 euro nawet w sezonie wyprzedazowym. Chyba, ze w dziale 0-6 miesiecy i majac dodatkowa znizke z jakiejs okazji dla stalych klientow. Dresowych tez nie. Kupuje tam internetowo regualarnie, mam platynowa karte i asortyment znam. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 14:04 nie. Kupuje tam internetowo regualarnie, mam p > latynowa karte i asortyment znam. Aha, czyli nie bywasz stacjonarnych, ja dla odmiany nic u nich przez interenet nie kupowalam, byc moze te platynowe karty i inne to takie odwrocenie uwagi i mamienie falszywymi znizkami. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: black friday 29.11.15, 16:23 Ty jak widac w ogole nie bywasz bo bys wiedziala, ze stacjonarnie nigdy nie maja takich przecen jak w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: black friday 29.11.15, 17:36 No właśnie - ja np upolowalam wyprzedaż - resztki z poprzednich kolekcji wszystko 80% :p w sklepach coś takiego się raczej nie zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: black friday 29.11.15, 18:51 Warto zapisac sie do newslettera, zawsze przychodzi cos z okazji urodzin, dodatkowe znizki np. 20% i nawet na te przecenione juz artykuly. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 19:10 20 % to jest duza znizka? Ja nawet maila nie otwieram, bo czuje sie obrazona .... Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: black friday 29.11.15, 19:14 I stad wiem, ze nigdy nie kupujesz w Esprit. Bo Esprit ma znizki caly rok praktycznie, codziennie dochodza nowe rzeczy a czesc stara jest juz przeceniona. I np. bluzka kosztowala 50 euro, teraz jest w cenie 15 euro a z dodatkowa znizka bedzie kosztowalo 12. Wiem, ze 3 euro to nie majatek, mozna kupic i bez ale przeciez taka oszczedna osoba jak ty poluje na najlepsze okazje, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 19:35 Codziennie sledzisz ich strone? Tu mnie posadzono ze za duzo czasu szperam ale ty to chyba bijesz rekordy To z Esprit masz te 44 pary jeansow o ktorych kiedys pisalas? Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: black friday 29.11.15, 19:43 Bozzzsszze araceli, ile tych masz nickow? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 28.11.15, 19:17 asmarabis napisała: > moje dziecko chodzi w ciuchach dobrej firmy bo ma obrotna matke, a dziecku slon > ka zostaja ciuchy z pepco albo c i a , bo matka nic za taka kwote markowego wys > zperac nie potrafi i dziecko musi chodzic jak ofiara.... > > uff, mam nadzieje ze wreszcie zrozumiecie Nie, nie rozumiem. To GDZIE w końcu, i za ile kupujesz ubrania swojemu dziecku? Dodaj z grubsza wiek dziecka, bo większe rozmiary często są droższe. W lumpeksie, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 20:52 ALe po co tak drazysz, skoro juz wmowilyscie sobie zgodnie ze to nie moze byc prawda co ja pisze.... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 29.11.15, 00:19 żal mi się ciebie robi i mam ciągle nadzieję, że jakoś wybrniesz z twarzą ale chyba jednak nie Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 10:14 Moim zdaniem nie wybrnie, za bardzo sie zagalopowala.... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 10:40 uuuu bidulka oprócz cen drzewka także nie ogarniasz... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 10:54 Jedyna ktora tu niczego nie ogarnia jestes ty, ale w sumie podalas dobre usprawiedliwienie wiec ok Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 11:10 nie biduniu... ...podpowiem ci znowu bo moglas zpaomniec od wczoraj...wczesniejsze posty można ciągle przeczytać...to nie ejst tak, ze one znikają po napisaniu...twoje nędzne wypocinki i k amstwa sa dla wsyztskich widoczne cały czas...i bzdury które wypisywałas mozna ciągle przecyztac.. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 11:46 o nie ejst tak, ze one znikają po napisani > u...twoje nędzne wypocinki i k amstwa sa dla wsyztskich widoczne cały czas...i > bzdury które wypisywałas mozna ciągle przecyztac.. Raczej twoje, naprawde nie zdawalam sobie wczesniej sprawy ze jestes taka nieporadna w prowadzeniu domu.... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 11:51 ale wiesz co klepanie tutaj czegoś bez sensu kompletnie nie pomoże ci wybrnąc z sytuacji....no może linki do tych mitycnzych sklepow coś by daly ale tego się przeciez nie doczekamy bo one istnieją tylko w towjej pustej głowce... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 12:59 Juz nawet twoi klakierzy wklejaja te ceny ktore SAMA wkleilas wiec juz bys mogla przestac juz sie ich domagac bo tracisz juz calkiem grunt pod nogami Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 14:46 nie, to nie ja ten grunt tracę...cóz pora się z tym pogodzić Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 29.11.15, 11:38 asmarabis napisała: > Moim zdaniem nie wybrnie, za bardzo sie zagalopowala.... asmarabis, piszesz o sobie w trzeciej osobie Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 11:47 Blondynki nie umiom sie domyslec z kontekstu o kiem ja pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 11:54 o sobie to oczywiste dla wsyztskich tylko nie dla ciebie beidaczynko...może popros administrację o instrukcje jakies dotyczace odczytywania drzewka i postów w watku...może jakis kurs dla ciebie zrobią...chcoiaż jak widzę to niewiele da.. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 13:01 A ty koniecznie kurs czytania folderow reklamowych bo ogladasz, za chwile zapominasz i wszystkie promocje przechodza ci kolo nosa, zal..... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 14:48 nie misiu ty zpaominasz i ciągle nic nie wkleiłas żeby potwierdzić że nie klepiesz bzdur ......ale spoko pogrążaj się dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 15:39 Ciebie to juz chyba nie widac z powierzchni ziemi tak jestes pograzona Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 29.11.15, 20:11 i znowu ci się pomyliło...ale tak nie wymagamy już zbyt wiele...pokazałaś sie w całej krasie w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 20:16 Nie - ten watek to twoj coming out, wczesniej byly tylko blondynkowe podrygi.... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 18:34 Wkleiłam Ci link ze szmatlawcem z pepco, nie potrafisz odczytac ile kosztuje? owszem napisałas najpierw, że spodnie za dwie dyczy to tak drogo że mdlejesz a potem, że dla ciebie dwie dychy to bardzo dorgo jak na dziecięcy ciuch a zaraz potem, że nas wysłałas do sklepow które w normalnej cenie mają za tyle-tylko jakos kilka osób juz pytalo co to za sklepy i jakoś wskazac żadnego nie potrafisz...mam ci znowu cytować twoje bzdury? nie ogarnaisz co sama wypisujesz? bo że głupoty to już wiemy ale żeby bezczelnie wciskac w tym samym wątku, że się czegos nie napisało.....uuuu mistrzyni zakupów i intelektu Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 18:42 że spodnie za dwie dyczy to tak drogo że mdlejesz a p > otem, że dla ciebie dwie dychy to bardzo dorgo jak na dziecięcy ciuch To sie zgadza, bo mdleje jak mozna sie chcalic spodniami z c i a za 20.. a zaraz p > otem, że nas wysłałas do sklepow które w normalnej cenie mają za tyle-tylko jak > os kilka osób juz pytalo co to za sklepy Ciebie wyslalam, bo gdzie wyslac taka niezaradna zyciowa kobiete- przykladowe sklepy ci podalam, dziewczyny jeszcze uzupelnily liste, wszyscko masz podane na tacy a ty dalej sie miotasz, moze jeszcze ci zrobic zakupy i przywiezc do domu i dziecko ubrac???? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 18:56 Ty mnie wysłalaś? niby gdzie? w to tajemnicze miejsce o którym ciągle bębnisz w klawiaturę? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 18:45 slonko1335 napisała: > Wkleiłam Ci link ze szmatlawcem z pepco, nie potrafisz odczytac ile kosztuje? o A ty sie dobrze czujesz? Najpierw peany tu spiewasz ze kupilas spodnie za 20 ze taki interes zycia, a za chwile spodnie mniej wiecej takiej samej jakosci za 29 juz sa dla ciebie be i nieakceptowalne???? Zawsze masz takie wahania nastrojow czy tylko przy okazji zakupow? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 18:50 no zaraz zaraz, miały być w tej samej cenie najwyżej i tak jakośc pepcowych spodni jest dla mnie nieakceptowalna a Ty twierdzisz, ze szmaty z pepco są w tej samej cenie albo tańsze a tu zonk-proszę bardzo nie potrafiłaś wkleić ja to zrobilam...tylko jakoś tansze nie są wbrew temu co tu wypisujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 19:01 a a Ty twierdzisz, ze szmaty z pepco są w tej s > amej cenie albo tańsze a tu zonk-proszę bardzo nie potrafiłaś wkleić ja to zrob > ilam...tylko jakoś tansze nie są wbrew temu co tu wypisujesz... Ale ktoras dziewczyna w watku pisala ze kupila za 10? Musisz mniej patrzec w foldery a zyc w swiecie realnym i patrzyc co rzeczywiscie sprzedaja w sklepie, moze i tobie sie kiedys uda cos fajnego kupic Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 19:10 No skoro twierdzisz, że dwie dychy to starsznie duzo za ciuch dla dziecka i ta cena to normalna bez przeceny to chyba w przecenie kupujesz taniej czy ty w przecenie drożej? bo u ciebie to widze wszystko mozliwe.... przeciez to ty do folderow nas odsyłalas, nie pamietasz już? biedactwo....to tłumaczy dlaczego cen nie pamietasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 20:47 slonko1335 napisała: > No skoro twierdzisz, że dwie dychy to starsznie duzo za ciuch dla dziecka i ta > cena to normalna bez przeceny to chyba w przecenie kupujesz taniej czy ty w pr > zecenie drożej? bo u ciebie to widze wszystko mozliwe. No wlasnie po raz kolejny mieszasz dwie rzeczy, ale przez to ze uczciwie wyjawilas kim jestes nie mam absolutnie zadnych pretensji... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 19:08 > Nigdzie nie napisalam ze to normalna cena uuu kłamczuszek... "Dla dzieci sa rzeczy duzo tansze wiec nie wiem jaki macie problem zeby znalezc spodnie za 20 pln???????? Dla mnie to bardzo duzo dla dzieciecy ciuch." Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 20:45 No dobra, ujawnilas sie juz i okreslilas jako glupia blondynka wiec moze doprecyzuj gdzie w zacytowanych fragmentach ja pisze ze kupuje za 20 PLN jako regularna cene. Mylisz dwie rzeczy, to co JA robie i gdzie kupuje i ta druga kwestie- pochylanie sie nad TWOIM problemem i udzielanie ci rad... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 21:02 Nie przecież Ty nie kupujesz za dwie dychy bo za ciuch dla dziecka to dla Ciebie za drogo tak, tak Ty to napsiłaś, kolejny raz mam wklejac?) i za tyle mozna wedlug ciebie znaleźć spokojnie w regularnej cenie spodnie jeansowe chociaz ciągle nie potrafisz wskazać gdzie bo w proponowanych przez ciebie szmatłochach są jakoś droższe szmaty...ty kupujesz przecież dużo taniej na promocjach ale podobnież jak z tymi w regularnej cenie za 20 nie potrafisz wskazac gdzie sa te promocje spodni za dychacza...bo rozumiem ,że skoro dwie dychy to tak drogo to wiecej jak dychacza nie wydajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 21:10 slonko1335 napisała: > Nie przecież Ty nie kupujesz za dwie dychy bo za ciuch dla dziecka to dla Ciebi > e za drogo tak, tak Ty to napsiłaś, kolejny raz mam wklejac?) i za tyle mozna w > edlug ciebie znaleźć spokojnie w regularnej cenie spodnie jeansowe chociaz ciąg > le nie potrafisz wskazać gdzie bo w proponowanych przez ciebie szmatłochach są > jakoś droższe szmaty...ty kupujesz przecież dużo taniej na promocjach ale podob > nież jak z tymi w regularnej cenie za 20 nie potrafisz wskazac gdzie sa te prom > ocje spodni za dychacza...bo rozumiem ,że skoro dwie dychy to tak drogo to wiec > ej jak dychacza nie wydajesz? Ale kiedy ty wreszcie zauwazysz ze to TY masz problem z zakupami, bo jak na razie to go wypierasz...ty nie bylas nigdy w sklepie podczas wyprzedazy, nie widzialas tlumow grzebiacych w ciuchach, nie przegladalas metek ze zmieniana cena? Bo dziwisz sie jak male dziecko i nie wiem jak mam z toba rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 21:17 Ależ, ja nie mam żadnego kompletnie problemu to ty wypierasz znaną wsyztskim oczywistośc glupio się upierajac, ze spodnie jeansowe za dwie dychy to badrzo drogi ciuch dla dziecka i spokojnie mozna znaleźc tańsze bo za dwie dychy to się kupuje w regularnych cenach...gdzieś...lecz nie wiadomo gdzie....i mimo, ze ponoć pełno takich miejsc i w kazdym folderze można to sprawdzic jakoś żandego od dwóch dni nie potrafiłaś wskazac... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 21:32 Ale czy ty rozumiesz slowo WYPRZEDAZ? Bo to najpierw trzeba ustalic po tym jak wyszlo na watku ze nie rozumiesz czym jest polski czarny piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 21:39 zawsze możesz mi wskazać na stronie C&A jeansy za 2 dychy bez wyprzedaży ale dobrze wiemy jak to wskzywanie się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 21:54 W zyciu nie zagladam na ich strone jak nie ma sezonu wyprzedazy, inaczej podzielila bym twoj los Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 23:27 i całe szczęscie po zagladać i mdleć z powodu taaaakich cen-zawsze można jakies galoty w pepco albo aldiku upolowac na wyprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Asmarabis, przestań w końcu 28.11.15, 13:59 trollować. Sprawdź ceny ubrań dziecięcych i porównaj z cenami dla dorosłych. A potem przeproś i wyjdź. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Asmarabis, przestań w końcu 28.11.15, 14:24 A co tobie z tego porownania wyszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Asmarabis, przestań w końcu 28.11.15, 21:05 pewnie, ze spreawdziła i dlatego teraz rżnie głupa .... tylko tyle jej pozostało ...... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: black friday 29.11.15, 19:38 Już się tak nie pluj. Pewnie kupujesz ciuchy dla dziecka w szmateksach, więc nie dziwota, że kosztują 5 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 29.11.15, 19:40 Pisalam ze wygrzebuje z konteneru czerwonego krzyza, znowu nie doczytalas... Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: black friday 27.11.15, 23:47 Nie zawsze są droższe, ale uwaga: dorosłe ciuchy o niebo łatwiej kupić w mega niskiej cenie. Wystarczy, że fason jest sprzed paru sezonów, albo mają niechodliwy wygląd, małe/wielkie rozmiary, dziwny kolor, są źle skrojone etc. etc - i już mamy spodnie za 19,99. Bez powodu tego nie przeceniają do takiego poziomu, gdyby było zainteresowanie, to by sprzedali drożej. W dziecięcym segmencie to nie działa, ciuchy są bardziej uniwersalne. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: black friday 28.11.15, 06:48 asmarabis napisała: > Sugerujesz ze ciuchy dla dziecka sa DROZSZE od ciuchow dla doroslego? > No prosze same championki oszczedzania Widać, że nie masz dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: black friday 28.11.15, 11:43 Hehe, Ja też nie mam dzieci, a wiem, że sklep z ubrankami to niezły biznes. Jak kiedyś w razie będę bez pracy to przemyślę sprawę. Ceny ciuchów dziecięcych są absurdalne w zestawieniu z ilością użytego materiału i przewidzianym czasem użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: black friday 27.11.15, 22:31 Czy ja wiem czy naciągania nieświadomych? Ja to specjalnie czekam na takie dni i kupuje wyłącznie jak jest obniżka Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 27.11.15, 22:43 Też mi sie zdrarzyło, nawet dośc często się zdarza....male rozmiary wiszą do końca wyprzedaży przewaznie...ale dawaj te spodnie dla dzieci za dychacza...a spodnie z CA jak każde inne-wytrzymuja tydzień, wiec firma mi nie robi żadnej róznicy w tej kwestii... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: black friday 27.11.15, 22:48 Ja tam gdzie takie za dychacza sprzedają nie wiem - jak już pisałam dla mnie to oszczędność to jest kupić kilka par pożądnych w cenie jednej a nie jak najtaniej Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 27.11.15, 22:58 Ichi ja pisze do asralilis nie do Ciebie, czkeam z niecieprliwościa na te spodnie za dychę Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 27.11.15, 22:49 Naprawde nie umiesz znalezc spodni dla dziecka w takiej cenie????????????????? To wez na pierwsze cwiczenie folder z aldiego czy pepco- tam rzucaja cyklicznie za tyle, bez zadnej przeceny. Jak zaliczysz ten test to sprobuj poszperac w normalnym sklepie z ciuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 27.11.15, 22:57 No oświec zacofana blondynke i pokaż folder ze spodniami z regulacją w pasie(to moje wymaganie) za mniej niz dwie dychy...za farbujace szmaty z pepco dziękuję ale takich też za mniej niż dwie dychy tam nie widzialam ale zawsze możesz mi pokazać, tylko jakoś od kilku postów ci ise to nie udaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: black friday 28.11.15, 00:51 Ja się z Tobą zgadzam Słonko, 20 zł za jeansy z c&a to dobra cena. Ja za tyle kupuje w lidlu. Wbrew pozorom są niezłe, dla mojego chuderlaka w sam raz. Mają też gumkę do ściągania. Nie spierają się szybko, kolana tez wytrzymują. Polecam na przyszłość jak zależy Ci na cenie a nie na metce. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: black friday 28.11.15, 14:36 ja tez bede bronic lidlowych jeansow dzieciecych, sa zaskakujaco dobrej jakosci i duzo bardziej wytrzymale niz z roznych sieciowek. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 28.11.15, 16:05 może chlopięce sa fajniejsze, ja kupiłam raz dla córki, były sztywne, szczególnie w pasie, i jakies takie niezgrabne, nie leżały dobrze po prostu. Lubię z Lidla dziecięce piżamy, ale już mi dzieci wyrosły z rozmiarówki (nie widziałam dziecięcych na 164), a damskie juz nie są chyba takie fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: black friday 28.11.15, 18:58 dziewczece te z tych mniejszych rozmiarow (fakt, nie byly super miekkie, ale w pasie regulowane i na mojej chudzinie lezaly choc dosyc czerokie byly, ale i wygodne przez to) to byly jedyne spodnie, ktorych corce nie udalo sie nigdzie rozedrzec mimo bardzo czestego noszenia. Z wiekszych rozmiarow jakis czas temu kupilam z takim fajnym cieplym meszkiem w srodku. Poza tym sporo legginsow corce kupuje w lidlu - bawelniane, takie bardziej rajstopowe albo z ociepleniem. Ale nie jestem fanka ich pizam - maja bardzo krotkie koszulki. Z doroslych ubran to ew. sportowe rzeczy sa sie kupic albo majtki i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 28.11.15, 19:25 Ja ich piżamki lubiłam, bo były niezbyt grube i nie defasonowały się. A, przypomniałam sobie, lubię ich skarpetki, są dobre jakościowo, miękkie, dobrze rozciągliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 jeansy z lidla 28.11.15, 16:19 fanlidla.pl/gazetka/2013.02.11.moda.mlodziezowa/8972,Chlopiece,jeansy kurka i jakoś nie chcą dwie dychy kosztować...chociaz w byle katalogu niby za tyle... wsiurskie jeansy z pepco i uwaga,uwaga jakoś też nei za dwie sychy..., pepco.okazjum.pl/gazetka/gazetka-promocyjna-pepco-02-03-2015,12013/12/ no wiec dawaj, dawaj asralilis... Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: black friday 28.11.15, 08:32 Asmarabis, pepco to badziwie plastikowe. Raz kupilam dziecku to nie chcial zalozyc mowi ze go drapue i swedzi Tam bawelny nie ma. Anu zadnego porzadnego materialu. Jezeli preferujesz najgorsze dziadostwo to i za 5 zl tam znajdziesz w przecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolteta Re: black friday 28.11.15, 10:15 A ja kupiłam córce spodnie w pepco, bardzo fajne i wcale nie sztuczne i w bardzo dobrej cenie (były przecenione). Chyba nie ma reguły na to. Lidlowe bardzo się u nas sprawdziły - mają gumkę, nie sprały się szybko i kolana też wytrzymałe. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 10:46 W pepco trzeba trafić, zdarzaja sie rzeczy outletowe ale mnie si zdarzyło tylko kilka razy w mneijszych rozmiarach cos sensownego kupić, w tych wiekszych już niestety nie... Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: black friday 28.11.15, 13:30 Przed chwilą zdjęłam z suszarki i złożyłam body z pepco, 100% bawełny. Za 10 zł, jakość dokładnie taka sama, jak ze smyka za 25 zł. Nie żebym broniła pepco albo tej durnej trollicy. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 14:23 No widzisz, ale zrozum- ty umiesz czytac metke ze skladem procentowym, ale blondynki jak widac nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: black friday 28.11.15, 13:12 Róg Jagielońskiej i Piastów cichbuda i masa nowych firmowych ciuchów w cenie 60 zł za kg. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 13:17 jestem co tydzien jak młody ma karate to chyba najlepsza ciuchlandia obecnie u nas...ostatnio kupiłam sobie trzy pary za...dychacza wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: black friday 28.11.15, 08:25 Slonko to po co badziew kupujesz ma tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 09:13 Każde spodnie jakie miał zalatwiał w tydzień na kolanach, bez względu na ich cenę(załatwił i levisy które dostał od cioci). Sorry ale nie mam zamiaru dzieciakowi kupować jeansow za trzy stówy bo musze tych par mieć kilka bo codziennie prania nie robię a pewnie i z takimi sobie poradziłby . Wolę kupic kilka par za 40-50 zeta lub jak się uda i trafi i za 20 i nie denerwować się jak przychodzi z kolejną dziurą.....w ciuchlandii też kupuję jak najbardziej-w tej koło domu pani wie, ze jak ma ten rozmiar z regulacja w pasie to ma odkładać bo wezmę na pewno ale rzadko takie do niej trafiają w całości. Lidlowe też mi się zdarza ale to już jak jestem bardziej zdesperowana i bo jakość widocznie gorsza i na krócej starczają i też zdarzyło ise, ze farbowały. W świetlicy mają twardą i szorstką wykładzinę , na orliku kamyczki, na placu dziurowane podłoże, na drugim boisku beton a młody nie należy do dzieci spacerujących jak zostanie wypuszczony po siedzeniu w ławce na dwór....owszem teraz straty bedą nieco mniejsze bo będą na dwór rzadziej wychodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: black friday 28.11.15, 15:18 zmień c&a na pepco, kupiłam jeansy dziecku rok temu, nadal je sciera i wyglądają całkiem nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: black friday 27.11.15, 21:23 Tiaaa, diabeł mnie podkusił z zakupów jestem zadowolona, tyle, że to kolejne rzeczy, które kupuję z myslą "a co tam, zrobię sobie prezent" P prezenty na święta dla innych leżą odłogiem... Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: black friday 27.11.15, 21:30 Taka nowa ogólnoświatowa tradycja w duchu Thanksgiving: nakupować jak najwięcej, może być i badziewie, byle jak najtaniej. W końcu jeansy za 20zł spadły z nieba, a nie zostały wykonane kosztem środowiska i czyjejś niewolniczej pracy. Ciekawe, że hierarchom kościelnym czy też innym z wrażliwymi uczuciami religijnymi takie święto z zaprzeczeniem nauczania Jezusa się nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 27.11.15, 21:34 W końcu jeansy za 20zł spadły z nie > ba, a nie zostały wykonane kosztem środowiska i czyjejś niewolniczej pracy. myslisz, że takie za 80 to spadaja czy tez je trzeba przypadkiem kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: black friday 27.11.15, 21:40 Nie chodzi mi o klienta, tylko o to, kto i za ile produkuje. Jeansy, które ktoś sprzedaje za 20zł nie spadły temu komuś z nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 27.11.15, 21:57 Te jeansy sprzedawano wcześniej za 80 złotych i raczej były wyprodukowane w tym samym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: black friday 27.11.15, 21:44 chinczyk dostaje taka sama stawke niezaleznie od tego za ile sklepy to pozniej sprzedaja. I tak najwiekszy kosz to nie koszt produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.stefa Re: black friday 28.11.15, 09:18 Te za stówkę też raczej zostały wyprodukowane kosztem środowiska i czyjejś niewolniczej pracy. I są równie g..nianej jakości - tak samo po paru miesiącach będą się nadawały wyłącznie na szmaty. To już lepiej obkupić się w te za 20. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: black friday 27.11.15, 21:43 Qwa. Od kilku dni nie otwieram poczty, nie oglądam TV, a dziś się bałam do lodówki zajrzeć, żeby na mnie zeń nie wyskoczył jakiś black friday. Świat ocipiał. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: black friday 27.11.15, 22:07 Powiedzmy sobie szczerze w Polsce nie ma zadnego black friday. No chyba, ze do lidla znów rzuca karpie. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: black friday 27.11.15, 22:29 Ja to robię tylko zakupy w necie - w sklepie już z 5 lat nie byłam. W sieci to wrze najbardziej podoba mi się ze bezpłatna przesyłka w eu robi się standardem smutno tylko ze funt taki drogi Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: black friday 27.11.15, 22:13 Miałam pójść na sklepy ale się rozgadałam przez telefon...Może i dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: black friday 27.11.15, 22:28 czekałam, przejrzałam rano wszystkie obniżki i stwierdzam, że to jeden wielki pic na wodę, a nie black friday większość sklepow przeceniła ( i to nieznacznie) tylko te artykuły, ktore są mało atrakcyjne i im nie schodziły, niektóre internetowe łaskawie szarpnęły się na darmową dostawę, toż to śmiech na sali..... profanacja nazwy, bo w Stanach ludzie robią tego dnia naprawdę super atrakcyjne zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 27.11.15, 22:37 > większość sklepow przeceniła ( i to nieznacznie) tylko te artykuły, ktore są ma > ło atrakcyjne i im nie schodziły, niektóre internetowe łaskawie szarpnęły się n > a darmową dostawę, toż to śmiech na sali..... profanacja nazwy, bo w Stanach lu > dzie robią tego dnia naprawdę super atrakcyjne zakupy Dokladnie - podpisuje sie, mam identyczne obserwacje juz z poprzednich lat! Odpowiedz Link Zgłoś
awesome810 a jaki tam: black friday 27.11.15, 22:37 powinno być raczej: pic na wodę, a w niektórych sklepach: podpiszemy "black friday" to może się ktoś skusi na to badziewie... Odpowiedz Link Zgłoś
jusiakr Re: black friday 27.11.15, 22:40 Laptop Dwa kartony lego Jeden karton lego duplo Robot batmana Bazę Paw patrol Bramki do grania w piłkę nożną Sukienkę i golf dla mnie Trzy bodziaki dla młodszej Piżamę dla starszego A i jeszcze jeden zestaw Hot Wheels i trzy DVD z bajkami W sumie, udane łowy Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: black friday 27.11.15, 22:47 Ja kupiłam 2 telefony na Amazonie. Stacjonarnie nic, nie lubię chodzić po sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: black friday 27.11.15, 23:54 Wkurzają mnie te wszystkie promocje. Pół dnia w szpitalu i w końcu pielęgniarki do mnie mówią: jedź do sklepu, może coś złapiesz dla siebie, masz mnóstwo czasu. Nie zdążyłam wyjechać z terenu szpitala i telefon - wracaj! I tyle sobie z czarnego piątku skorzystałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: black friday 28.11.15, 02:17 >ktos upolowal cos fajnego? Polska kraj kolonialny, bez przesady z tymi wyprzedażami prosze. Jak za bardzo opuszczą, to tych beznadzijnych sprzedawców będą musieli zwolnic i co wtedy? Na serio - wyprzedaze w Polsce są między świętami a sylwestrem, potem po nowym roku, Zawszde wtedy kupuję w Camaieu swetry, co z tego ze wystawiane od 2010 roku te same spady - zawsze te 20-30 % upuszczą, nizej sie niestety nie da. Od 3 lat nie musze kupowac na zapas, zawsze przed nowym rokiem wystawiają to co im sie nie sprzedało przez 10 lat Szkoda, ze nie robi tego C&A, wszystko na pniu za normalne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: black friday 28.11.15, 06:45 Siostra koleżanki kupiła sobie spodnie we czwartek (nie pamiętam nazwy sklepu). Oglądała również sweter dla dziecka, kosztował 35 zł. W domu okazało się, że spodnie mają zerwane dwie szlufki, więc w piątek złożyła reklamację. Przy okazji zauważyła promocję na ten właśnie sweterek: PROMOCJA! Obniżka o 50%!! Z 69 zł na 35 zł!!! Zapytała kierowniczkę sklepu, co to w ogóle za promocja, jeśli ta rzecz dzień wcześniej kosztowała tyle samo. Pani zrobiła głupią minę i powiedziała, że widocznie dzień wcześniej promocja była "ukryta". Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: black friday 28.11.15, 08:19 nic na szczescie, po zakupach nie latalam, a internetowe promocje drugie za 50% albo 30% na wszystko mnie nie biorą zaden szał Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: black friday 28.11.15, 08:28 a pomimo wyostrzonego promocyjnego nosa dzinsow dla starszych dzieci tez nie widuje w cenie 20 zl - kupilam, owszem fajne, za 14,99 w kiku, ale w rozmiarze 86 Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 28.11.15, 13:48 Ja kiedys trafiłam w Kappahl na 2 za 1 na przecenione ubrania; jeansy dziecięce (ale w większych rozmiarach, brałam od 134 do 164) wychodziły wtedy po 20 zł, albo i taniej (nie pamiętam, czy cena za jedne to było 40 czy 30 zł). I to są bardzo fajne, ładne, zgrabne, wygodne spodnie, z regulacją szerokości, dobrej jakości (ale moje już nie testuja spodni na kolanach). Wzięlam wtedy w sumie 4 pary. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 14:26 agni71 napisała: > Ja kiedys trafiłam w Kappahl na 2 za 1 na przecenione ubrania; A mozesz wstawic linka bo przeciez slonko nie uwierzy na slowo i posadzi cie o klamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: black friday 28.11.15, 14:41 asmarabis napisała: > agni71 napisała: > > > Ja kiedys trafiłam w Kappahl na 2 za 1 na przecenione ubrania; > > A mozesz wstawic linka bo przeciez slonko nie uwierzy na slowo i posadzi cie o > klamstwo no sorry, ale upolowanie kilku par w odpowiednim rozmiarze na takiej promocji graniczy z cudem Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 16:04 ależ wierze bo ja kupuje na tych smaych promocjach co agni tak sie sklada ale twierdzisz, ze 20 zeta to starsznie drogo i za tyle chodza w cenach regularnych tylko jakos ciągle udowodnic tego nie potrafisz...ja juz nie pytam o te z promocji które taniej kupujesz przeciez bo 20 zeta to starsznie drogo-wklej chociaż te regularne ceny za 20... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 16:14 slonko1335 napisała: > ależ wierze bo ja kupuje na tych smaych promocjach co agni tak sie sklada ale t > wierdzisz, ze 20 zeta to starsznie drogo i za tyle chodza w cenach regularnych > tylko jakos ciągle udowodnic tego nie potrafisz TO skup sie teraz i mi napisz gdzie w moim wpisie widzisz ze kupuje za 20 w cenach regularnych, dla ulatwienia w klejam ponizej zeby sie nie wymigiwala ze jako blondynka nie umiesz znalezc: 'asmarabis 27.11.15, 22:25 Zdarzalo mi sie kupic na wyprzedazach jeansy dla OSOBY DOROSLEJ w cenie 20 w sklepach typu mango czy zara. ' Nie chcialam doprowadzac do twojego ostatecznego upokorzenia ale sama sie prosisz Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 28.11.15, 16:19 > TO skup sie teraz i mi napisz gdzie w moim wpisie widzisz ze kupuje za 20 w cen > ach regularnych, dla ulatwienia w klejam ponizej zeby sie nie wymigiwala ze jak > o blondynka nie umiesz znalezc: > > 'asmarabis 27.11.15, 22:25 > Zdarzalo mi sie kupic na wyprzedazach jeansy dla OSOBY DOROSLEJ w cenie 20 w sk > lepach typu mango czy zara. ' A dla dziecka ci się zdarzało? Jak nie, to cicho juz bądź. Bo ci pare osób tłumaczy, że, paradoksalnie czy nie, łatwiej dopaść w tak niskiej cenie ciuch dorosły niz dla dziecka. To, że dla dorosłych kupiłaś, to nie jest ŻADEN argument w dyskusji o cenach odzieży dziecięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 16:30 > A dla dziecka ci się zdarzało? Jak nie, to cicho juz bądź. Bo ci pare osób tłum > aczy, że, paradoksalnie czy nie, łatwiej dopaść w tak niskiej cenie ciuch doros > ły niz dla dziecka. Boszzzz, to nie napisze za ile kupuje dla dziecka bo wpadniecie w furie. Te pare osob co tu tak pokrzykuja to widze ze mogloby pojsc na kurs 'jak nie dac sie manipulowac przez sklepy falszywymi promocjami', bo mowia troche od rzeczy juz zaczynajac od zachwycania sie promocjami w ten weekend.... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 28.11.15, 19:27 > Boszzzz, to nie napisze za ile kupuje dla dziecka bo wpadniecie w furie. Jakbys miała co napisać, to juz dawno byś to zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 20:55 > Jakbys miała co napisać, to juz dawno byś to zrobiła. Ale sie boje, osmielilam sie skrytykowac sens chwalenia sie kupowaniem zlej jakosci spodni za 20 i jaki wrzask sie podniosl, juz sobie wyobrazam kolejne wrzaski... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 28.11.15, 16:16 slonko1335 napisała: > ależ wierze bo ja kupuje na tych smaych promocjach co agni he he, dokładnie, slonko dobrze wie o tych samych promocjach, z których i ja korzystam Przykład Kappahla podałam, bo była to wyjątkowo korzystna promocja. Normalnie jeansy za 40-50 zł dla moich dziewczyn to całkiem OK cena dla mnie. Do moofki, akurat Kappahl w ciągu ostatnich paru lat ma dośc regularnie takie promocje na wyprzedaż, 3 za 2 najczęściej, ale i 2 za 1 też się zdarza. Trzeba miec ich kartę i dostawać powiadomienia o promocjach, no i jeszcze na odp. forum trzymac rękę na pulsie. Powiem ci, że wcale sie ludzie jakoś specjalnie wtedy nie rzucali na te jeansy, i spokojnie mogłam się dłuższy czas pozastanawiać, które i w jakich rozmiarach wziąć. Znaczenie ma tez miasto i sklep. Jeśli w danym mieście jest tylko jeden Kappahl, to na pewno ubrania szybciej schodzą. Teraz doszedl internetowy - ciekawa jestem, jak będzie z wyprzedażami, bo ja zdecydowanie wole kupowac przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: black friday 28.11.15, 16:21 alez co my tam wiemy glupie blondynki(kurcze ejstes blondynką?)asralilis w promocjach spodnie za dyszke kupuje bo dwie to tak drogo, że mdleje Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: black friday 28.11.15, 18:39 Ależ mam te kartę, sobie upolowalam kaszmirowy sweter za 30, synowi świetna kurtkę za 70, ale wiem ze rozmiarówka bardzo przebrana i trzeba trafić, ze spodniami cieżko upolować akurat to co mi trzeba. W przypadku gór rozpiętość 3 rozmiarów dla dziecka nie robi różnicy, spodnie musza byc dopasowane. No i tez nie 20, bo cena wyjściowa spodni tam, to około setki Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: black friday 28.11.15, 19:36 Jesli spodnie były przecenione na 40 zł i można było kupić 2 pary w cenie jednej, to wychodziło właśnie 20 zł za parę. Że trzeba trafic, to fakt. Mnie się jakoś szczęśliwie w tym roku ze dwa-trzy razy udało u nich trafić na naprawdę dobre ceny. Jak komus na czyms bardziej zależy, to warto kupić juz kiedy jest -20% na przecenę. Odpowiedz Link Zgłoś
fin-dus Re: black friday 28.11.15, 08:55 Nakupiłam koszulek za ponad 400 zł. Dla siebie, męża i brata. Przecenione o prawie 50%, a jak się wydało 100 $, to darmowa wysyłka do Polski (normalnie przy takiej ilości pewnie wysyłka kosztowałaby ze 25 $). Ale oczywiście to w USA, przez net. W Polsce to pic na wodę. Tzn. w wielu sklepach stacjonarnych było wczoraj -20% (byłam, widziałam), ale nie zawsze na cały asortyment. Poza tym mam już większość prezentów, więc już mi się nie chciało chodzić. Na przeceny ciuchowe czekam do stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 09:59 in-dus napisała: > Nakupiłam koszulek za ponad 400 zł. Dla siebie, męża i brata. Przecenione o pra > wie 50%, a jak się wydało 100 $, to darmowa wysyłka do Polski (normalnie przy t > akiej ilości pewnie wysyłka kosztowałaby ze 25 $). Ale oczywiście to w USA, prz > ez net. A co z clem?- pewnie ci przywala i jeszcze z oplatami manipulacyjnymi to zakup wyjdzie o wiele drozej.... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: black friday 28.11.15, 17:40 Cło od 200$. 400pln spoko bez cła przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: black friday 28.11.15, 19:21 O,to przepisy zmieniają się jak w kalejdoskopie, na kosmetyki za 150$ w lutym bulilam cło. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: black friday 28.11.15, 20:54 za_mszowe napisał: > O,to przepisy zmieniają się jak w kalejdoskopie, na kosmetyki za 150$ w lutym b > ulilam cło. No wlasnie, mi sie tez wydaje ze clo naliczaja juz od mniejszych kwot zakupow, przez to nie oplaca sie za bardzo zamawiac ze stanow Odpowiedz Link Zgłoś
hybriska Re: black friday 28.11.15, 23:21 Cło to jedno, a jest jeszcze VAT ". Przesyłki o wartości powyżej 45 EUR(ok. 60 $) podlegają opodatkowaniu VAT w wysokości 23%" A jeśli chodzi tu o te różnice w waszych kwotach wolnych od cła to wydaje mi się że przyczyna może być kurs dolara który parę miechów temu był 3,2 a teraz ponad 4. Gdyż, ponieważ, iż w przypadku USA : "Z opłaty celnej zwolnione są zakupy o wartości do 150EUR, a także wiele różnych towarów przekraczających tę kwotę. Np. cło na elektronikę z USA wynosi 0%" wiec po przeliczeniu walut wyjdą różnice. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: black friday 28.11.15, 20:15 fin-dus na jakiej stronie / w jakim sklepie kupowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: black friday 28.11.15, 09:03 Nie wiem, jak boga kocham gdzie w polsce byl black friday z prawdziwego zdarzenia, to jakies kpiny i wycieranie sobie geby tekstem, ktory w polsce nic nie znaczy. na zwyklych promocjach sa lepsze promocje niz na "black friday" Odpowiedz Link Zgłoś
enatealie Re: black friday 28.11.15, 20:33 No dokładnie. Zalando dało raptem 15%, na co tu się kusić. Teraz jest tyle weekendowych promocji, że black friday wcale nie robi wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: black friday 28.11.15, 10:03 Tak,klodke do roweru upolowalam taniej,a tak to wszystkie interesujace mnie rzeczy wcale tanze nie byly albo wcale ich w zadnej promocji nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: black friday 28.11.15, 10:48 Nie korzystam dla mnie to święto śmieciarzy, polujących na pseudo okazje ważne że trochę tańsze a potem te rzeczy zagracają mieszkanie albo lądują na śmietniku. Dla tych ludzi ważne jest mieć niż być chora cywilizacja konsumpcjonizmu, zaraz zacznie kupowanie niepotrzebnych śmieci potocznie nazywanych prezentami Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: black friday 28.11.15, 11:26 Ojejkujejku! Ależ ty mądra jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: black friday 28.11.15, 18:59 Widocznie ona nie ma dzieci (a jak ma/miała to nalezy im co najmniej wspolczuc) a poza tym jest 100% ascetka. I pisze z kompa w pracy (bo w domu to zło i dzieło szatana ) Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: black friday 28.11.15, 12:45 Miałam na oku sweter i buty, bardzo ładnie przecenione i zapomniałam, nie zdążyłam, wszystko przez Mankella....Szlag by trafił, zaczytałam się niemozliwie. A dziś juz w normalnej cenie. Nic, poczekam do kolejnej okazji albo uznam ze niekoniecznie mi potrzebne te zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: black friday 28.11.15, 13:38 Nie, bardziej opłaca się kupować po BN. A małem u nie kupuję na zapas, za szybko rośnie i okazuje się, że kupione na jesień było w sam raz w lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
blekitny.zamek Re: black friday 28.11.15, 16:12 U nas nie ma fajnych promocji,a black friday to wielka ściema. Najpierw podnoszą ceny,a potem jest niby promocyjna cena,Albo robią przeceny w sieciówkach za granicą,a Polskę mają w dupie,bo tutaj przecież tylko bogacze mieszkają i mogą sobie za pełną cenę kupować Odpowiedz Link Zgłoś
regego Re: black friday 28.11.15, 18:24 Jakoś bez przekonania do tego podchodzę bo nie widzę żadnych konkretnych promocji. Chociaż dziś w h&m kupiłam dwie pary rękawiczek polarowych dla małego z angry birds za 4zł przecenione z 22,90 za parę (nic nadzwyczajnego ale mały lubi gubić rękawiczki) i czapkę oczywiście też z ab ciepłą na polarze za całe 5zł(przecena z 24) Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: black friday 28.11.15, 20:14 zupełnie przypadkiem skończyłam prace wcześniej i leciałam z jęzorem wywieszonym do marketu bo w domu nic na obiad nie miałam i owszem były przeceny (ale mnie zaćmiło i nie skojarzyłam, ze to "z tej okazji") oprócz normalnych rzeczy na obiad wzięłam: - puzzle dla dziecka (na teraz nie pod choinkę - normalnie są w cenie 10-11zł a były za 4,50) - puzzle pod choinkę (w normalnej cenie - te akuratnie nie były przecenione ale wzór mi odpowiadał) - 2 chleby tostowe (planowałam jeden) - 5 puszek tuńczyka (był dużo tańszy) nie miałam czasu na większe kręcenie się po sklepie (bo dzieci ze żłobka niedługo miały wrócić) - pomyślałam, że jak by coś to wrócę jutro (wiem, wiem... nie wrócę) i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: black friday 29.11.15, 01:15 stara-a-naiwna napisała: > zupełnie przypadkiem > > skończyłam prace wcześniej i leciałam z jęzorem wywieszonym do marketu bo w dom > u nic na obiad nie miałam > ale to wciąż nie black friday, tylko jakaś zwykla promocja w markecie. tam co tydzien bywa jakieś parę produktów z dość znaczącą obniżką. urodziłaś się wczoraj czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: black friday 29.11.15, 22:10 promocja była jednodniowa więc raczej black friday i przeceny na niektóre produkty naprawdę spore ja oprócz tego co planowałam kupiłam 2 rzeczy dodatkowo więcej (o trzy: puzzle, tuńczyka i zamiast jednego dwa chleby tostowe- nie poszalałam czyli) Odpowiedz Link Zgłoś