Dodaj do ulubionych

Anna Field - rozmiarówka

29.11.15, 13:44
Ma któraś coś z tej firmy? Jak wypada rozmiarówka? Na zalando z każdej firmy tabela rozmiarów taka sama, a przecież może się to bardzo różnić między poszczególnymi markami... Ktoś coś?
Obserwuj wątek
    • tereska.z.bombaju Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 13:50
      Kupiłam kiedyś na zalando botki tej firmy i o ile dł. wkładki się zgadzała to buty pasowały na dość szeroką stopę i były zwyczajnie za luźne
    • ola_dom Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 14:02
      Ale na Zalando to chyba akurat najmniejszy problem sprawdzić i przekonać się osobiście?
      No chyba, że jest kłopot z odbiorem/nadaniem paczki kurierowi, wtedy rozumiem.
    • agni71 Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 14:23
      Ja mam tylko wysokie trampki dla córek i moim zdaniem są szczuplejsze. W każdym razie niskie Vansy w tym samym rozmiarze były zdecydowanie luźniejsze.
    • za_mszowe Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 14:28

anna field to nie tylko buty, ale i odziez. mam kilka bluzek tzw basic'ów, niestety zle sie nosza kilku praniach; cos jak najgorsza tandeta z Primarka. na zalando mozesz wymienic albo zwrocic bez problemu po zakupie, jezeli nie trafisz rozmiarem.

czasem pomagaja tez opinie na temat konkretnego ciucha czy modelu butow.
      • oteczka Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 16:22
        trzeba brać roz mniejszy ,zamówiłam kurtkę M i cała się nią dwa razy owinęłam a noszę M/L bez problemu wymieniłam na S kurier odbiera zero kosztów ,także nie ma co się martwić przesyłka i zwrot gratis
    • mikams75 Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 16:36
      generalnie rozmiarowka jest duza ale i wyjatki sie zdarzaja i cos jest waskie, wg mnie rozmiarowka jest nierowna i zalezy od samego modelu. Buty na moja szeroka stope sa idealne ale np. trampki odeslalam bo byly za szerokie, co mi sie jeszcze nie zdarzylo, zeby buty byly za szerokie.
    • kj-78 Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 20:35
      Mam kilka rzeczy tej firmy i moim zdaniem rozmiarowka normalna. Tn kupuje taki sam rozmiar jak w wiekszosci innych sklepow. Moim zdaniem fajne ubrania za przystepna cene
    • butch_cassidy Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 21:36
      Mam sukienki. Wg mnie jest normalna, mniej więcej taka jak w Kappahlu czy M&S, czyli nie młodzieżowa a damska.
      • una_mujer Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 22:34
        Mam ich 3 spódnice, normalna damska rozmiarówka, minimalnie może zawyżona. Tzn. kiedyś bez problemu mieściłam się we wszystkie 38, w tym roku troche przytyłam i gdzieniegdzie już muszę 40, a Annne Field to ciągle 38....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka