wisniowy_sad 29.11.15, 13:44 Ma któraś coś z tej firmy? Jak wypada rozmiarówka? Na zalando z każdej firmy tabela rozmiarów taka sama, a przecież może się to bardzo różnić między poszczególnymi markami... Ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereska.z.bombaju Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 13:50 Kupiłam kiedyś na zalando botki tej firmy i o ile dł. wkładki się zgadzała to buty pasowały na dość szeroką stopę i były zwyczajnie za luźne Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 14:02 Ale na Zalando to chyba akurat najmniejszy problem sprawdzić i przekonać się osobiście? No chyba, że jest kłopot z odbiorem/nadaniem paczki kurierowi, wtedy rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 14:23 Ja mam tylko wysokie trampki dla córek i moim zdaniem są szczuplejsze. W każdym razie niskie Vansy w tym samym rozmiarze były zdecydowanie luźniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 14:28 anna field to nie tylko buty, ale i odziez. mam kilka bluzek tzw basic'ów, niestety zle sie nosza kilku praniach; cos jak najgorsza tandeta z Primarka. na zalando mozesz wymienic albo zwrocic bez problemu po zakupie, jezeli nie trafisz rozmiarem. czasem pomagaja tez opinie na temat konkretnego ciucha czy modelu butow. Odpowiedz Link Zgłoś
oteczka Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 16:22 trzeba brać roz mniejszy ,zamówiłam kurtkę M i cała się nią dwa razy owinęłam a noszę M/L bez problemu wymieniłam na S kurier odbiera zero kosztów ,także nie ma co się martwić przesyłka i zwrot gratis Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 16:36 generalnie rozmiarowka jest duza ale i wyjatki sie zdarzaja i cos jest waskie, wg mnie rozmiarowka jest nierowna i zalezy od samego modelu. Buty na moja szeroka stope sa idealne ale np. trampki odeslalam bo byly za szerokie, co mi sie jeszcze nie zdarzylo, zeby buty byly za szerokie. Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 20:35 Mam kilka rzeczy tej firmy i moim zdaniem rozmiarowka normalna. Tn kupuje taki sam rozmiar jak w wiekszosci innych sklepow. Moim zdaniem fajne ubrania za przystepna cene Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 21:36 Mam sukienki. Wg mnie jest normalna, mniej więcej taka jak w Kappahlu czy M&S, czyli nie młodzieżowa a damska. Odpowiedz Link Zgłoś
una_mujer Re: Anna Field - rozmiarówka 29.11.15, 22:34 Mam ich 3 spódnice, normalna damska rozmiarówka, minimalnie może zawyżona. Tzn. kiedyś bez problemu mieściłam się we wszystkie 38, w tym roku troche przytyłam i gdzieniegdzie już muszę 40, a Annne Field to ciągle 38.... Odpowiedz Link Zgłoś