Dodaj do ulubionych

Serenity - tego potrzebujemy :)

03.12.15, 17:49
O modzie będzie smile Moda wychodzi naprzeciw naszym potrzebom i zapewni nam spokój i wytchnienie. Kobiety, nie czekajcie na wiosnę, tylko zakładajcie już teraz modne kolory i sprawdzajcie ich terapeutyczne działanie smile
Kto lubi pastele?

Znamy nowe kolory Pantone na 2016 rok. Poznajcie subtelny Rose Quartz i spokojny Serenity
Rose Quartz "nadaje łagodny ton, daje odczusie spokoju", za to Serenity jest jak kolor "sklepienia nieba, przynosząc uczucie wytchnienia nawet w tych burzliwych czasach".

www.elle.pl/moda/artykul/rose-quartz-i-serenity-kolory-pantone-na-2016-rok-1
Obserwuj wątek
    • oqoq74 Re: Serenity - tego potrzebujemy :) 03.12.15, 17:57
      O, to mam trochę różności w tych kolorachsmile
    • maggi9 Re: Serenity - tego potrzebujemy :) 03.12.15, 17:59
      O nie, moje najbardziej znienawidzone kolory. Roboczo nazywam je kolorem spranych gaci big_grin
      • lady-z-gaga Re: Serenity - tego potrzebujemy :) 03.12.15, 18:02
        Nie, na odpowiedniej osobie wyglądają ślicznie. Ja niestety nie jestem odpowiednia osobą, w pastelach wyglądam źle. W neonowych kolorach tez wyglądam źle. I w bieli. A to jest stała melodia każdej wiosny i lata, dlatego modna bywam wyłącznie jesienią i zimą smile
        • kandyzowana3x Re: Serenity - tego potrzebujemy :) 03.12.15, 18:08
          ja za to właśnie w pasteach wyglądam najlepiej smile i juz się ciesze, bo wbrew pozorom trudno cos fajnego w pasteach kupic
        • oqoq74 Re: Serenity - tego potrzebujemy :) 03.12.15, 18:10
          Ale przecież możesz dobrać inny kolor, w którym Tobie lepiej bliżej twarzy, a te pastele dać np. na dół.
    • jolie Re: Serenity - tego potrzebujemy :) 03.12.15, 18:23
      Ja wyglądam dobrze w pastelach. Najlepiej w jasnym łososiowym (za różem generalnie nie przepadam, w serenity byłoby mi dobrze). To w sumie raczej nietypowe, bo mam ciemnobrązowe włosy i intensywnie niebieskie oczy, jasną cerę, ale nie jestem zimą - czerń i biel to dla mnie zakazane kolory.
    • asia_i_p Re: Serenity - tego potrzebujemy :) 03.12.15, 18:41
      Kompletnie nie moja paleta.
      Z pasteli wyglądam dobrze w bladożółtym, morelowym i waniliowym.
    • lauren6 Re: Serenity - tego potrzebujemy :) 03.12.15, 18:45
      Wychodzi na to, że w 2016 będę niemodna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka