Dodaj do ulubionych

Krem dla cery dojrzałej

04.12.15, 09:54
Ja wiem, że emamy wszystkie młode i piękne, ale zaryzykuję pytanie smile Czy polecacie jakiś krem (pod oczy, na dzień, na noc, serum, cokolwiek) do cery dojrzałej, czyli po prostu na zmarszczki, poprawiający napięcie skóry i wygląd cery. Macie jakieś hity? Mogą być z tych nieco droższych, bo to na prezent dla mamy. Próbowałam zrobić sama jakiś research w sieci, ale na większości filmików na youtube dziewczyny w wieku +/- 30 lat wklepują sobie te kremy i opowiadają o braku spektakularnych rezultatów - nic dziwnego skoro nie mają zmarszczek i innych oznak starzenia. Pomóżcie proszę bo chciałabym kupić coś naprawdę fajnego, mama nie ma cierpliwości do kosmetycznych zakupów, ale chętnie używa smile
Obserwuj wątek
    • kleszcz50 Re: Krem dla cery dojrzałej 04.12.15, 10:03
      To co prawda nie krem, ale polecam szczerze serum estee lauder perfectionist. Wygladza skore, drobne zmarszczki znikaja i w ogole jest supersmile)) Ja mam 31 lat, pierwsze zmarszczki, po paru tygodniach uzywania tego serum (razem z serum na noc, ale to co pare dni tylko) zniknely mi te najmniejsze, a reszta zdecydowanie zbladla. Tylko cena zabojcza, ale duza buteleczka (100 ml) wystarczy naprawde na dlugo. Oczywiscie to dziala tylko wtedy, kiedy sie tego stosuje, ale dzialasmile
    • lady-z-gaga Re: Krem dla cery dojrzałej 04.12.15, 10:20
      Kup mamie serum z wit. C. Nie musi byc najdroższe, doskonale sprawdza się Auriga, od siebie polecam serum koreańskie AnnaGaspi (bywa tylko w Hebe). Do tego dobry nawilżacz apteczny np Cetaphil DA i niech mama smaruje się takim zestawem co rano, na pewno zauważy różnicę smile
    • lili76 Re: Krem dla cery dojrzałej 04.12.15, 10:45
      Redemeric R na noc i wersja pod oczy. Serum z vit C lub E. Na dzień hitu wciąż nie mamy 😉
      • b-b1 Re: Krem dla cery dojrzałej 04.12.15, 15:05
        Kupiłabym z Cell fusion albo Peptide Nano Cream , albo V.I.A. Method 30% wit. C - serum-można też obydwa.smile
        • pole_koniczyny Re: Krem dla cery dojrzałej 04.12.15, 15:27
          To już jakieś wskazówki, dzięki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka