Dodaj do ulubionych

najgorszy sort...

13.12.15, 22:19
mimo ze bardzo daleko mi do zwolenników pis...widze jak łatwo manipulowac masami
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: najgorszy sort... 13.12.15, 22:22
      To samo dzisiaj pomyślałam słuchając wystąpienia prezesa.
      • saszanasza Re: najgorszy sort... 13.12.15, 22:51
        Niestety ciemnemu społeczeństwu można wmówić wszystko, nawet to, że TK pięćsetki rozdajebig_grin
        • aniani7 Re: najgorszy sort... 13.12.15, 22:57
          Kaczyński nie może się pogodzić z faktem, że jego partia przestała być w opozycjibig_grin
          • lauren6 Re: najgorszy sort... 13.12.15, 23:25
            Skończyły mu się pomysły na sterowanie owieczkami, gdy zabrakło złego wilka, którym można je było straszyć. Trzeba było na predce wymyślić nowego wroga narodu.
    • rosapulchra-0 Re: najgorszy sort... 14.12.15, 08:11
      becbecbec napisał(a):

> mimo ze bardzo daleko mi do zwolenników pis...widze jak łatwo manipulowac masam
      > i

Racja.
    • glowka-sodowka Re: najgorszy sort... 14.12.15, 13:37
      za wczorajsze epitety Kaczusia wobec uczestników marszu sobotniego, że to komuniści i zlodzieje ktoś mu powinien dać publicznie w twarz
      • beataj1 Re: najgorszy sort... 14.12.15, 13:39
        Czy ja wiem. Zaczynam mieć odczucie że bycie nazywanym przez PiS złodziejem czy komuchem nobilituje.
        Gość żyje w tak alternatywnej rzeczywistości że to w jego ustach może być uznane za komplement.
        • glowka-sodowka Re: najgorszy sort... 14.12.15, 14:20
          jutro w Sejmie powinni mu to wykrzyczeć w twarz i żądać przeprosin dla tych 50.000 zwykłych obywateli co w sobotę byli na marszu
    • hipinka Re: najgorszy sort... 14.12.15, 14:07
      To chyba jednak bardzo blisko ci do zwolenników pis, jeśli nie widzisz kto tu kim manipuluje
      • thaures Re: najgorszy sort... 14.12.15, 14:59
        Zaczynam mieć odczucie że bycie nazywanym przez PiS złodziejem czy komuchem nobilituje.

He, he- no właśnie. Właśnie zamówiłam koszulkę- Jestem gorszego sortu!
    • gaskama Re: najgorszy sort... 14.12.15, 15:06
      A ja z jednej strony bardzo ubolewam nad tak ostrymi słowami. Doprowadza to do antagonizowania społeczeństwa, które i tak już jest dosyć podzielone.
      A z drugiej strony się cieszę. Tak wyraźne stygmatyzowanie wszystkich tych, którzy są niepewni, kogo poprzeć lub tych, którzy głosowali na PiS tylko "przeciwko" PO będzie odbierało głosy tzw. miękkiego elektoratu. Tak mi się przynajmniej wydaje.
    • hermenegilda_zenia Re: najgorszy sort... 14.12.15, 15:55
      I zauważyłaś to dopiero jak KOD skrzyknął ludzi, a nie widziałaś jak mohery i inni pisowcy od lat zbierali się np. Krakowskim Przedmieściu czy gdzie indziej robili zadymy z rękoczynami w pakiecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka