marusia_ogoniok_102 17.12.15, 02:28 Wyszydełkowałam następną rzecz: Ematki, co by jej jeszcze dodać, żeby wyglądała na ematkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bi_scotti Re: Miś - ematka 17.12.15, 02:34 Sweet Dodac koniecznie: bidet & problem z tarczyca. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Miś - ematka 17.12.15, 02:36 A jak wyszydełkować/uszyć problem z tarczycą? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Miś - ematka 17.12.15, 02:42 Niektorzy zyja z szycia takich zabawek, moze Cie zainspiruja Jak Ci dobrze pojdzie to nawet ematka ze zlamanym sercem sie moze przytrafic Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Miś - ematka 17.12.15, 08:06 Zależy jaki, nadczynność zwłaszcza z monstrualnym wolem lub wytrzeszczem powinna być prosta do przedstawienia. Gorzej z taką niedoczynnością... Gruba, wyłysiała i o opuchnięta na buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miś - ematka 17.12.15, 08:23 jako wzorowa ematka specjalistka z niedoczynnoscia tarczycy zglaszam protest. Nie jestem ani gruba ani opuchnieta a i kudly jak na swoj wiek mam calkiem niezle. Owszem ciezko schudnac ale nie przesadzajmy z otyloscia 1 na 3 kobiety po 25 roku zycia ma mniejsze czy wieksze problemy z tarczyca. Czernobyl czy co kie wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Miś - ematka 17.12.15, 02:34 Piekne,ale to jakas pra,pra babcia a nie ematka. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Miś - ematka 17.12.15, 02:36 Więc co proponujesz zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Miś - ematka 17.12.15, 02:44 sukienkę skrócić i odchudzić odrobinę . piękny miś Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Miś - ematka 17.12.15, 04:46 zetrzeć szminkę i założyć koszulkę z nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miś - ematka 17.12.15, 08:24 no i koniecznie jakas omawiana torebke Korsa czy Furli dodac. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Miś - ematka 17.12.15, 05:59 marusia_ogoniok_102 napisała: Miś - ematka Ten miś. Ta ematka. Płeć się nie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Miś - ematka 17.12.15, 06:20 wdzianko na bardziej trendy i w żywszych kolorach. Ematka nie nosi takich bladych bezwyrazowych chałatów tylko ubiera się modnie i twarzowo. I zamiast guzika-może jakaś broszka? Broszki robią się trendy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Miś - ematka 17.12.15, 08:11 Guzików powinno być dwa, i każdy z nich bardziej z boku, jeden po lewej stronie, drugi po prawej. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Miś - ematka 17.12.15, 08:12 Zmień kołnierzyk w duży dekolt, sukienkę skróc j doszyj cekiny Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Miś - ematka 17.12.15, 08:14 I w rękę włóż torebkę z napisem Majkel Kors. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Miś - ematka 17.12.15, 08:17 Szpilki dorób. wiadomo, ze rasowa ematka sprząta bidet w szpilkach XD Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Miś - ematka 17.12.15, 08:23 Niech dorobi drugiego mniejszego, skromniejszego, zabiedzonego Misia - to będzie Ukrainka E-mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miś - ematka 17.12.15, 08:24 to ematki maja wlasne Ukrainki?? lol Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Zglaszam sie :P 17.12.15, 08:32 princesswhitewolf napisała: > to ematki maja wlasne Ukrainki?? lol Jakby cos, to ja jestem wolna - mozna mnie brac na forumowa wlasnosc Skromna jestem, nie wiem tylko czy zabiedzona ... Rosa musialaby sie wypowiedziec, ona mnie ostatnio "na zywo" widziala. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Miś - ematka 17.12.15, 08:29 Napisy lepiej zrób farbką do tkanin (proponuję akrylową konturówkę), inaczej zahaftujesz się na śmierć, tyle ematka ma szczególnych właściwości ;p Koniecznie dodaj metkę wystającą spod ubrania, atrybut imho obowiązkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Miś - ematka 17.12.15, 08:39 dowód w łapkę temu misiu, bo jak on biedaczek, do sklepu pójdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Miś - ematka 17.12.15, 10:04 Rajstopy 15 den brońcieborzekolorowe. bidet superextrazdolne dziecko, ale nie w przebraniu jasełkowym! Lepiej w spodniach za więcej niż 20 zł kot żadnego makijażu i niech wygląda na 13 lat - świeżo i zalotnie rozmiar 36 (no, 38 tale o wyłącznie w jędrnym biuście) teściowa i wredna szwagierka ukraińskie Danonki i zasadzające się na nie wielodzietne przebiegłe bałaganiarskie pięciolatki Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Miś - ematka 17.12.15, 10:04 Rajstopy 15 den brońcieborzekolorowe. bidet superextrazdolne dziecko, ale nie w przebraniu jasełkowym! Lepiej w spodniach za więcej niż 20 zł kot żadnego makijażu i niech wygląda na 13 lat - świeżo i zalotnie rozmiar 36 (no, 38 tale o wyłącznie w jędrnym biuście) teściowa i wredna szwagierka ukraińskie Danonki i zasadzające się na nie wielodzietne przebiegłe bałaganiarskie pięciolatki Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Miś - ematka 17.12.15, 10:05 Rajstopy 15 den brońcieborzekolorowe. bidet superextrazdolne dziecko, ale nie w przebraniu jasełkowym! Lepiej w spodniach za więcej niż 20 zł kot żadnego makijażu i niech wygląda na 13 lat - świeżo i zalotnie rozmiar 36 (no, 38 tale o wyłącznie w jędrnym biuście) teściowa i wredna szwagierka ukraińskie Danonki i zasadzające się na nie wielodzietne przebiegłe bałaganiarskie pięciolatki Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Miś - ematka 17.12.15, 10:05 Widać, że mi się formularz forumowy zawiesił? Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Miś - ematka 17.12.15, 10:55 O jaaaka wtopa. Jasne że pączochy Rajstopy grrryyyyzą i fogle, po prostu fogle sobie nie wyobrażam jak można je nosić pod spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Miś - ematka 17.12.15, 10:47 Na plecach musisz wyszydełkować "Robię anala za sukienkę" Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Miś - ematka 17.12.15, 10:52 Cudny misiu Tylko jeśli to ma być emama to skróć kieckę i koniecznie dorób jej kota. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Miś - ematka 17.12.15, 12:01 Cudna Logo- te kropeczki gazety domaluj Nie wyszczuplaj jej, juz widac, ze jest wonska Odpowiedz Link Zgłoś