edelstein 22.12.15, 10:06 Zostala wydelegowana do zakupienia piesiowi prezentu gwiazdkowegopies maly i troche przyglupawy,juz tu go kiedys opisywalam.Lubi uzywane skarpetki syna pilki i myszy z ikei psie przysmaki ma w ogonieco temu psu kupic innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berdebul Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 10:19 Ikea ma bardzo fajne nowe zabawki, hitem dla mojego psa jest taki podłużny biało-czarny zwierzak. Kong Wubba w kształcie króliczka. Żółta kaczuszka też firmy Kong (z zapasową piszczałką). Nie znam psa, który nie lubiłby żwaczy, ale nie wiem co na to właściciele psa. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 10:58 Zadnych piszczalek,on to uzywa jak chce nas obudzić i piszczy nam tym ustrojstwem nad uchem.Przemoc normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 15:07 Daj spokój, są święta. Nie żałuj psu piszczałki. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 10:37 Ja swojemu ( i zaprzyjaznionym) pieke ciastka wątróbkowe. Moj pies nie jest zbyt chętny do zarcia, a za ciastka da sie pokroic Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:02 Daj przepis,kupilam sobie wlasnie maszyne Kuchena i ja chetnie testuje Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:08 wielkiezarcie.com/recipes/30026643 Tylko nie daje czosnku, psy nie powinny jest czosnku. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:47 Tak z ciekawosci,bo mój facet najpierw próbuje a potem pyta.Zjadliwe dla ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:54 Podejrzewam, ze jak sobie posoli to zjadliwe Pachna bosko Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 10:56 Moge podarowac kosc z golonki. Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 10:59 Kosci dostaje za free w znajomi masarninie ruszaja go juz,bo na kg tego dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 10:59 Jeśli nie zna się zamiłowań danego psa, to nie wiadomo jaka zabawka czy przysmak-gotowiec psu się nada. Większość psów lubi zabawki, ale są i takie co nie umieją się nimi bawić. A z tych umiejących - niektóre lubią gumowe i piszczące, inne wolą pluszowe/sznurkowe. Sporo psów nie gustuje w gotowych przysmakach dla psów. Natomiast bardzo mały procent psów, naprawdę nieliczne wyjątki nie ucieszą się z prawdziwej, świeżej, surowej kości (np. z cielęcej giczki). Radość murowana, w dodatku koszt prezentu praktycznie żaden Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:01 On lubi i piszczalek i plustig i sznurkowe,choc te ostatnie to zzera a potem jest rzyg Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:03 A jakaś pyszna wędlinka? Zawinięta w mnóstwo szarego papieru, żeby sobie sam "odpakował" Odpowiedz Link Zgłoś
aniadawid1 Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:06 ja mojemu kupiłam tabliczkę czekolady, psiej oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:10 Mój dostał bez okazji, ale wzgardził... W ogóle do pyska nie wziął Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:46 Ten tez wzgardzil,dostal na urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:48 Wedlinke to on jada pokorjona tylko na malutkie kawaleczki.Plaster szyne trzeba mu najpierw pokroic,wczesniej nie ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:17 prawie wczoraj pani gadżet zachwalała/reklamowała wyrzutnia piłek dla psa: Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:25 Ale nie kazdy pies biega za piłkami. Moj by nie pobiegł Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:49 Ten biega,tylko przyniesienie go przerasta Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 17:22 pani Gadżet gwarantuje, ze pies w koncu ogarnie o co kaman.... będzie nie tylko przynosił ale i do dziurki wrzucał.. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 18:42 Moj ogarnia lecącą piłke, ale nie przyniesie, ma 8 lat i nigdy nie przynosił latajacych piłek. Maskotke pluszową czy piszczącą gumowa tak, piłki nie. Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 19:27 Cytatnigdy nie przynosił la > tajacych piłek. A powinien. Przecież umie latać Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 11:34 Mój w zeszłym roku dostał nowy kocyk na legowisko, w tym roku może będzie nowa obroża. Pies mamy dostanie nowe miski. Koty dostaną po puszeczce Animondy, uwielbiają mokre żarcie, a zwykle dostają tylko suche. Odpowiedz Link Zgłoś
pir_anyai Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 12:02 ja naszym co roku pod choinkę kupuję nową zabawkę: w tym roku będzie to gumowa piszcząca przy naciśnięciu pomarańczowa świnia i wydający pohukujące odgłosy brązowy gumiś. Będą szaleć z zachwytu i od razy będą chciały urwać głowę gumisia i obgryźć raciczki śwince Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 12:29 Ja nie kupuję naszym psom prezentów pod choinkę - chyba że akurat czegoś potrzebują, np. w zeszłym roku dostały nowe obroże, a najstarszy wypaśne legowisko "ortopedyczne", co by wygodnie układać stare gnaty Natomiast dostają bez okazji tyle zabawek, że wala się toto po całym domu, ogrodzie, a nawet - po naszej ulicy Jedna z suk tak kocha zabawki, zwłaszcza piszczące i mrugające światełkiem, że duszę by za nie oddała. I mąż jej ulega, kupując coś nowego co chwila. Liczebność psich zabawek w naszym domu waha się w okolicach 50-60 sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
pir_anyai Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 12:45 Ja się mocno powstrzymuję , żeby im nie kupowac więcej, bo szalona radośc jak dostają NOWĄ zabawkę jest tak ujmująca, że też by cala sterta leżała gdyby temu ulegać Ale takiej ze światełkami jeszcze nie miały, więc na najbliższą "okazję" im poszukam Mają solidne szczęki więc zabawki dlugo nie wytrzymują, czasem też zgubią w terenie. A najlepsze są piszczące - do rzucania, ktore łapią i niszczą uparcie póki zabawka głos daje Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 14:44 Ze światełkiem są super, zwłaszcza teraz zimą, gdy dzień krótki - rzuconą zabawkę widać nawet po ciemku, a pies biegnący w ciemnościach z takim światłem w paszczy wygląda super, tak demonicznie Mini-pies Baskervillów A już hitem dla naszej suki była gumowa głowa potwora, z oczami, które po naduszeniu zębami wyskakiwały "na szypułkach" na zewnątrz, z towarzyszeniem przeraźliwego pisku i fioletowych błysków światła Suka mogła godzinami ściskać potwora zębami i obserwować efekty. Nam mniej się podobało .... Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 15:10 Gdzie takie sprzedają? Też chcemy! Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Co kupic psu?:-D 23.12.15, 07:47 Ja kupuję w CHT Marywilska (W-wa), od razu zaznaczam - nie w sklepie z art. dla zwierząt, tylko w zabawkarskim, nie są to więc zabawki przystosowane do gryzienia. Dla naszej suni są OK, bo ona bawiąc się, nie stara się zabawki "zamordować", obchodzi się dość delikatnie. Ale tu są takie dla psa: allegro.pl/pilka-swiecaca-piszczaca-zabawka-dla-psa-6-5-cm-i5516759084.html Odpowiedz Link Zgłoś
alchemy_alice Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 12:35 Porządny gryzak, którego nie załatwi przez dzień. Fajny pomysł to posłanie, jakieś duże i miękkie Moje szczury w tym roku dostały prezent wcześniej, posłanie właśnie i są zachwycone, najchętniej by z niego nie wychodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 12:44 Mój dostanie kurtkę zimową i smakołyki Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 14:54 przeciez sama napisałaś - dac skarpetke syna, piłke, mysze z Ikea. Chyba, że to ma być prezent nie dla psa tylko dla wlascicieli. Ale to wtedy napisz wyraźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 16:28 Nie znam psa, który pogardzi kongiem z jakimś swoim przysmakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 16:47 Zawsze jak mam kupić kongo, to zastanawiam się, jak bym się wkurzała jakby mi ktoś ptasie mleczko albo inną szoko tak podał...i nie kupuję tej głupiej zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 17:22 Mój dostanie nowe frisbee - uwielbia aportować, a stare frisbee już jest mocno zużyte. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 17:39 Moja dostanie bandankę w czerwonym kolorze z akcentami świątecznymi i zabawkę sznurkową piszczącą też w kolorach zielono-czerwono-białych. Z głową pingwina Koty dostaną po prostu najbardziej wypasioną puszkę karmy jaką znajdę a yorka mojego taty obrożę ledową. Prezent bardziej dla ojca Bo to on ma ją lepiej widzieć na spacerach ale co tam... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 19:50 no jak ma kosci i psie ciasteczka, to tylko perfum mu brakuje www.sexybeastperfume.com/buysexybeast.html Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: Co kupic psu?:-D 22.12.15, 23:58 Nie wygłupiać się, kupić piłeczkę i mysz z Ikei. To ma być frajda dla psa, a nie testowanie nowości. Ja nabyłam paczkę suszonych płucek [śmierdzi potwornie, ale co tam, "pies też człowiek", niech ma!], paczkę żwaczy [też cuchnie, ale jak wyżej], piękną piłeczkę "kolczastą" [nie piszczącą!] w kolorze jadowitej zieleni i słonika piszczącego potwornie [też używa jak czegoś chce w nocy, wiem, przemoc i terror z jego strony, ale w końcu są święta]. Mam nadzieję, że piszczące coś załatwi bardzo szybko, żeby przestało piszczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Co kupic psu?:-D 23.12.15, 09:39 > Co kupic psu? kota! Odpowiedz Link Zgłoś