Dodaj do ulubionych

Wszedłem....

29.12.15, 15:29
....na portal dla zwolenników, zobaczyć jak tam nowa wersja 500+ jest odbierana. A tam co? A tam cisza!

W zamian za to.... Podsycanie nienawiści chama trwa w najlepsze - tym razem rosołem z bażanta i perliczkami:

wpolityce.pl/polityka/276509-tylko-u-nas-rzekomo-zgnebiony-trybunal-szykuje-wielka-fete-jubileuszowa-za-750-tys-zl-luksusowy-hotel-a-w-menu-rosol-z-bazanta-i-perliczki-z-koldunami

Jak zwykle polecam komcie po artykulikiem!
Obserwuj wątek
    • kaka-llina Re: Wszedłem.... 29.12.15, 15:48
      słabo się robi jak sie te komentarze czyta....
      • przystanek_tramwajowy Re: Wszedłem.... 29.12.15, 15:50
        kaka-llina napisała:

> słabo się robi jak sie te komentarze czyta....

Goście z zagranicy powinni przyjechać z własnymi kanapkami i herbatą w termosie, w końcu PO zrujnowało Polskę.

---
        Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
        • morekac Re: Wszedłem.... 29.12.15, 16:02
          A piszą tam, kiedy Tupolewa sprowadzą czy też się już tym nie interesują?
          • ruczki_dwie Re: Wszedłem.... 29.12.15, 20:49
            Fakt, ten temat jakby wymarł na portalu braci Karskich. Z dekadę dni temu temat Smoleńska bohatersko pociągnął niejaki H. Skwarczyński z imponującą listą znajomych:

wpolityce.pl/smolensk/275618-w-polsce-pojawia-sie-szansa-na-to-co-zapoczatkowala-solidarnosc-z-jej-cienia-wylania-sie-niczym-duch-tych-ktorzy-zgineli-sprawa-smolenska
            Plan majstersztyk.
        • salinas Re: Wszedłem.... 29.12.15, 19:06
          > Goście z zagranicy powinni przyjechać z własnymi kanapkami i herbatą w termosie
          > , w końcu PO zrujnowało Polskę.

A ja się pytam po co ta feta? Co to za specjalna okazja , żeby wydać prawie milion z publicznych pieniędzy? Trzydziestolecie? A zakasać rękawy i do roboty! I to byłoby najlepsze uczczenie czegoś tam.Czy władza taka, czy siaka to bizantyjski styl życia prowadzi za pieniądze podatników. Władza nie podetnie gałęzi , na której siedzi. W moim mieście czy rządziło PO , czy PiS dwa miliony złotych wydaje się rocznie na utrzymanie służbowych autek . A miasto zapyziałe i prowincjonalne. Policzyć teraz we wszystkich miastach wojewódzkich i w stolicy, dodać do tego służbowe kolacyjki, dietki, kilometrówki, komóreczki wyszłaby horrendalna kwota. Starczyłoby na refundacje leków, na 500 na dziecko i co tam jeszcze ...

> > słabo się robi jak sie te komentarze czyta....

A mi się słabo zrobiło nie po komentarzach a kwocie , którą przejedzą uczestnicy tej niepotrzebnej imprezy.Widać chamem bolszewickim jestem, bo mnie bulwersuje wyrzucanie pieniędzy w błoto.
          • kamunyak Re: Wszedłem.... 29.12.15, 20:08
            W moim mieście czy rządziło PO , czy PiS dwa miliony złotych
            > wydaje się rocznie na utrzymanie służbowych autek

a przepraszam, kto głosuje w wyborach samorzadowych? na burmistrza na przyklad?
            wiedzie hulaszcze zycie na koszt podatnika to popędzic w diabły.
            Dodałabym do tego jeszcze ochrone wielce nam panującego prezia, na co idzie 1,5 mln zł rocznie. też by sie przydało na dzieci.
    • mid.week Re: Wszedłem.... 29.12.15, 19:18
      Podobają mi się najwazniejsze osiagnięcia autora z jego wizytowki
      Urodzony w 1964 roku. Dziennikarz, autor książek. Publikował m.in. w "Życiu", "Newsweeku", "Fakcie". Był w Smoleńsku i Katyniu 10 kwietnia 2010 r.
      No jak był w Smoleńsku i Katyniu to je autorytet.
    • ruczki_dwie Re: Wszedłem.... 29.12.15, 20:53
      Komentarze dlatego takie "dobre", bo ostro selekcjonowane. wink Rzuciła mi się w oczy kiedyś na niezalezna.pl skarga jakiegoś sympatyka obecnej władzy, że takiej cenzury jak na wpolityce.pl to nawet na interii czy onecie nie ma.
    • paloma_blauwinder Re: Wszedłem.... 29.12.15, 21:56
      No nie taka całkiem cisza:
      wpolityce.pl/gospodarka/276407-500-zl-na-dziecko-otrzymaja-takze-rodziny-zastepcze-srodki-sa-zabezpieczone-w-budzecie
      Z komciów wynika, że portal jest za tym, żeby wliczać do dochodubig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka