wielceszanownypan 02.01.16, 08:46 Zdradziłem forum emama. W chwili słabości wszedłem na forum Kobieta. Ale zaraz wyszedłem. Proszę o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielceszanownypan Re: Zdradziłem... 02.01.16, 15:19 anilka napisała: > a co na to żona ? Która żona? Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: Zdradziłem... 02.01.16, 17:28 no chyba twoja? Masz więcej niż jedną? Czy to nie ty pisałeś, ze jesteś mężem żony - ematki Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Zdradziłem... 02.01.16, 18:00 anilka napisała: > Czy to nie ty pisałeś, ze jesteś mężem żony - ematki Cytuję sam siebie: "Jestem partnerem/chłopem/mężem ematki." Czyli pisałem pisałem ale, że tak raczej może w przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Zdradziłem... 02.01.16, 15:05 Wybaczamy nie zapominamy. Sam poród na Kobiecie to wystarczająca katorga. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Zdradziłem... 02.01.16, 16:46 Nie przejmuj się, może i pierwszy ale nie ostatni raz ... później już nie będziesz miał potrzeby omawiania tego w szerokim gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Zdradziłem... 02.01.16, 17:46 > W chwili słabości wszedłem (....). Ale zaraz wyszedłem. chwila wystarczy, aby potem alimenty płacić..... Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Zdradziłem... 02.01.16, 18:04 lady-z-gaga napisała: > chwila wystarczy, aby potem alimenty płacić..... Oożeesz, będę chyba musiał prosić o skasowanie wątku, żeby dowodów nie było. Ematki, które zdążyły przeczytać przecież mnie nie wsypią, chyba, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Zdradziłem... 02.01.16, 18:08 już za późno, screeny co po niektóre już zrobiły i tylko poczekają i wypomną ci to za rok, dwa a nawet 10 lat . Ematka może i wybacza ale nigdy nie zapomina Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Zdradziłem... 02.01.16, 21:46 A ja się w sumie dziwie skąd u Ciebie takie ciągotki na fora kobiece Ja się bynajmniej nie gniewam... A jeśli chodzi o "wchodzenie i wychodzenie" to lepiej z tym uważać niż potem alimenty płacić Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Zdradziłem... 03.01.16, 09:49 angeika89 napisał(a): > A ja się w sumie dziwie skąd u Ciebie takie ciągotki na fora kobiece Nie na fora a na jedno forum. No bo ten mały skok w bok się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap2.0 Re: Zdradziłem... 03.01.16, 09:55 Wszedłeś w forum kobieta? Co za perwersja... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zdradziłem... 03.01.16, 10:10 jak w gumce albo oralny to nie zdrada Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Zdradziłem... 03.01.16, 10:45 Anal na pewno był. O ile pamiętam, na tamtym forum wchodzenie w d..... męskim nickom było normą. Odpowiedz Link Zgłoś