alina460 03.01.16, 21:12 Kto jutro wraca do pracy? Jakie macie nastroje? Mój jest iście pogrzebowy. Koniec dobrego, miłego, spokojnego i wyspanego. Jednym słowem: koniec wolności Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krejzimama Re: Jutro do pracy 03.01.16, 21:16 Wolność to skończyła sie 25 października. Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: Jutro do pracy 03.01.16, 21:22 Ja wracam. 😕 po dwoch tygodniach. Dobrze ze to training day i dzieciakow nie bedzie.😈 Nasepny tydzien wolnego za 7 tyg. 😨 Odpowiedz Link Zgłoś
miodowa2 Re: Jutro do pracy 03.01.16, 22:31 Właśnie wróciłam z pracy - w tym roku zaliczyłam już trzy dni robocze. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Jutro do pracy 03.01.16, 22:32 Spoko. Chętnie wracam. Nie lubię takiego wielodniowego nieróbstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: Jutro do pracy 03.01.16, 22:33 A ja sie bardzo ciesze. Mam mnostwo pomyslow i juz sie nie moge doczekac, zeby zaczac je wdrazac! Uwielbiam moja prace A i 24/7 z dziecmi juz mi sie troche znudzilo Koniec brumkania na podlodze i czesania kucow pony! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Jutro do pracy 03.01.16, 22:39 Miałam prawie 2 tygodnie wolnego Bardzo odpoczęłam. Czas wracać do rzeczywistości. Za 6 tygodni znowu 2 tygodnie wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Jutro do pracy 03.01.16, 23:31 Idę tylko na 2 dni, a potem miesiąc urlopu w ciepełku Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Jutro do pracy 03.01.16, 23:39 Wracam i to jest OK. Nastepne tygodnie zapowiadaja sie bardzo ciekawie, glownie za sprawa nowego rzadu, ktory dziala jak nalezy wiec tacy jak ja juz maja i beda miec pelne rece roboty przez nastepnych kilka miesiecy a pewnie i lat. Poza tym dostalam w czasie wakacji troche texts od kolegow i kolezanek - duuuuzo fajnych plotek nas czeka Przez te 2 tygodnie wolnego troche sie u roznych ludzi podzialo wiec bedzie o czym pogadac. Praca jest OK, gorzej ze wstawaniem po ciemku, eh Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Jutro do pracy 03.01.16, 23:39 A ja nawet się cieszę, że wracam i znów zobaczę te wszystkie mordki. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy-luka Re: Jutro do pracy 04.01.16, 02:26 trzeba było sobie znaleźć taką pracę, która nie doprowadza do grobowego nastroju a tak serio - cieszę się na jutro bardzo, 2 tygodnie z dziećmi w domu to jednak hardcore jutro od 8.00 odpoczywam Odpowiedz Link Zgłoś
zlotonaiwnych Re: Jutro do pracy 04.01.16, 09:12 Ja jeszcze wolne - wyjeżdżamy w środę po śniadaniu. Miło nam upłynął czas, ale już za dużo tego wolnego. W tym roku wyjątkowo długo mamy przerwę - mały już zapomniał o szkole. Po takiej pauzie trudno wdrożyć się z powrotem do obowiązków. A za chwilę ferie zimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Jutro do pracy 04.01.16, 10:11 Ja wróciłam nawet chętnie, bo trochę mnie zmęczyły trzy dni kompletnego nieróbstwa Włączyli nam katalog, więc nareszcie mogę normalnie pracować. Jedyny minus, że nie ma koleżanek z pokoju, a przez 2 tygodnie zdążyłam się za nimi stęsknić Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_agadir Re: Jutro do pracy 04.01.16, 10:50 Ja miałam wrócić ale rozwinęła mi się angina,mam szyję świniaka i straciłam głos.Zostane wiec do środy na chorobowym.Dzieci i mąż też są w domu,w sumie niemal 2 tygodnie wolnego.Nawet jeśli się trochę ponudza, to dobrze,bo zwykle nie ma czasu na takie nicnierobienie. Odpowiedz Link Zgłoś