Dodaj do ulubionych

Jutro do pracy

03.01.16, 21:12
Kto jutro wraca do pracy? Jakie macie nastroje?
Mój jest iście pogrzebowy. Koniec dobrego, miłego, spokojnego i wyspanego. Jednym słowem: koniec wolności sad
Obserwuj wątek
    • krejzimama Re: Jutro do pracy 03.01.16, 21:16
      Wolność to skończyła sie 25 października.
      • najma78 Re: Jutro do pracy 03.01.16, 21:22
        Ja wracam. 😕 po dwoch tygodniach. Dobrze ze to training day i dzieciakow nie bedzie.😈 Nasepny tydzien wolnego za 7 tyg. 😨
    • miodowa2 Re: Jutro do pracy 03.01.16, 22:31
      Właśnie wróciłam z pracy - w tym roku zaliczyłam już trzy dni robocze.
    • tereska.z.bombaju Re: Jutro do pracy 03.01.16, 22:32
      Spoko. Chętnie wracam. Nie lubię takiego wielodniowego nieróbstwa.
    • kj-78 Re: Jutro do pracy 03.01.16, 22:33
      A ja sie bardzo ciesze. Mam mnostwo pomyslow i juz sie nie moge doczekac, zeby zaczac je wdrazac! Uwielbiam moja prace smile A i 24/7 z dziecmi juz mi sie troche znudzilo wink Koniec brumkania na podlodze i czesania kucow pony!
      • chocolate_cake Re: Jutro do pracy 03.01.16, 22:39
        Miałam prawie 2 tygodnie wolnego smile
        Bardzo odpoczęłam.

Czas wracać do rzeczywistości. Za 6 tygodni znowu 2 tygodnie wolnego.
    • hermenegilda_zenia Re: Jutro do pracy 03.01.16, 23:31
      Idę tylko na 2 dni, a potem miesiąc urlopu w ciepełku
      • bi_scotti Re: Jutro do pracy 03.01.16, 23:39
        Wracam i to jest OK. Nastepne tygodnie zapowiadaja sie bardzo ciekawie, glownie za sprawa nowego rzadu, ktory dziala jak nalezy wiec tacy jak ja juz maja i beda miec pelne rece roboty przez nastepnych kilka miesiecy a pewnie i lat. Poza tym dostalam w czasie wakacji troche texts od kolegow i kolezanek - duuuuzo fajnych plotek nas czeka wink Przez te 2 tygodnie wolnego troche sie u roznych ludzi podzialo wiec bedzie o czym pogadac. Praca jest OK, gorzej ze wstawaniem po ciemku, eh suspicious
    • leanne_paul_piper Re: Jutro do pracy 03.01.16, 23:39
      A ja nawet się cieszę, że wracam i znów zobaczę te wszystkie mordkiwink.
    • lucy-luka Re: Jutro do pracy 04.01.16, 02:26
      trzeba było sobie znaleźć taką pracę, która nie doprowadza do grobowego nastroju big_grin
      a tak serio - cieszę się na jutro bardzo, 2 tygodnie z dziećmi w domu to jednak hardcore smile jutro od 8.00 odpoczywam big_grin
      • zlotonaiwnych Re: Jutro do pracy 04.01.16, 09:12
        Ja jeszcze wolne - wyjeżdżamy w środę po śniadaniu. Miło nam upłynął czas, ale już za dużo tego wolnego. W tym roku wyjątkowo długo mamy przerwę - mały już zapomniał o szkole. Po takiej pauzie trudno wdrożyć się z powrotem do obowiązków. A za chwilę ferie zimowe.
    • echtom Re: Jutro do pracy 04.01.16, 10:11
      Ja wróciłam nawet chętnie, bo trochę mnie zmęczyły trzy dni kompletnego nieróbstwa tongue_out Włączyli nam katalog, więc nareszcie mogę normalnie pracować. Jedyny minus, że nie ma koleżanek z pokoju, a przez 2 tygodnie zdążyłam się za nimi stęsknić wink
    • beauty_agadir Re: Jutro do pracy 04.01.16, 10:50
      Ja miałam wrócić ale rozwinęła mi się angina,mam szyję świniaka i straciłam głos.Zostane wiec do środy na chorobowym.Dzieci i mąż też są w domu,w sumie niemal 2 tygodnie wolnego.Nawet jeśli się trochę ponudza, to dobrze,bo zwykle nie ma czasu na takie nicnierobienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka