Dodaj do ulubionych

Ferie - Mazury

04.01.16, 19:43
Dziewczyny, czy polecicie jakieś miejsce na Mazurach na wypad 2-3 dniowy w ferie? Czy to w ogóle ma sens? marzy mi się śnieg, kulig, spacery, wieczory przy kominku. W góry bym chciała, ale kawał drogi i tam trzeba pewnie na tydzień conajmniej a ja bym chciała krótki wypad, za który nie zapłacę jak za zboże. z góry dziękuję za rady i namiary
Obserwuj wątek
    • kina1 Re: Ferie - Mazury 04.01.16, 21:51
      Podnoszę, na pewno znacie jakieś fajne miejsca
    • trzy_szczurki Re: Ferie - Mazury 04.01.16, 21:55
      Warto. Chociażby klimat zmienić

Pensjonat Łabędzi w pięknej górze (domki całoroczne z kominkiem mają)
      Siedlisko kruklin
      To takie dwa miejsca na szybko
      • ada16 Re: Ferie - Mazury 04.01.16, 21:56
        Łękuk
    • matkapolka21 Re: Ferie - Mazury 29.01.16, 00:41
      Rozpisałam się ale skasowało mi się przy wklejaniu linka więc teraz w skrócie: Polecam hotel Santa Monica w Mikołajkach, byłam tam z trójką moich urwisów. Cena super, dla dzieci są 2 sale zabaw więc jest co robić. Otworzyli niedaleko stok narciarski z czteroosobową kanapą, moja najmłodsza korzystała ze szkółki. Wieczorem aquapark i dzieci padały ze zmęczenia. Polecam!

www.hotelsantamonica.pl/
    • lewapinger Re: Ferie - Mazury 29.01.16, 01:33
      Ja polecam Podlasie Kiermusy.
      Cisza, spokój, żubry, duży basen tylko dla ciebie, baleja na podwórku, bez telewizora, wokół lasy, swojskie pyszne żarcie i, kulig ta atmosfera daaawnych czasów??
      zobacz: kiermusy.com.pl/pl/
      • lewapinger Re: Ferie - Mazury 29.01.16, 01:34
        Kominek też jest a domki przecudne!
    • piepe Re: Ferie - Mazury 29.01.16, 01:41
      A pociągi teraz nie pędzą w góry w kilka godzin? Nie sprawdzałam, ale coś mi się obiło, że jest lepiej i spokojnie znajdziesz na 2 dni.
    • rosapulchra-0 Re: Ferie - Mazury 29.01.16, 02:31
      Maróz.
      Tam miałam najlepsze ferie zimowe jako dziecko i wróciłam tam jako dorosła i było dokładnie tak, jak podczas dziecięcych czasów, te same krajobrazy i klimat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka