angazetka 06.01.16, 22:08 Już się można rejestrować Cudownie. Lubię być uczciwa i na bieżąco z najlepszym serialami zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peonka Re: Netflix 06.01.16, 22:13 A jak to jest: jeśli mieszkam w UK i tu wykupie dostęp, to czy będę mogła ogladac polskie programy i filmy? Nie mam dostępu do netflix.pl, automatycznie włącza mi się angielska strona. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Netflix 07.01.16, 09:59 vpn rozwiązuje takie problemy. btw na amerykańskim IP mieliśmy dostęp do pełnej oferty netflix usa Ja akurat maniaczka serialowa nie jestem i w netfixie niewiele ciekawych rzeczy znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Netflix 09.11.19, 05:07 Dla mnie lepszy jest Amazon Prime z genialnym serialami Fleabag, Carnival Row, The Boys Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Netflix 06.01.16, 22:29 Zaczynają w Polsce na pół gwizdka. Słaby wybór filmów. Przez Xbox360 nie udało mi się nic otworzyć, tylko na telefonie. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Netflix 06.01.16, 23:39 Tak, jeszcze malo filmow Dobrze, ze napisy ang, dziecko musialo podolac i niezle mu poszlo Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Netflix 07.01.16, 00:51 Można gdzieś zobaczyć, co aktualnie jest w ofercie? Mój facet uwielbia seriale o których ja w życiu nie słyszałam, mnie czasem też na coś najdzie - o Sherlocku na przykład słyszałam same zachwyty, ale jakoś nie miałam okazji. Repertuar się zmienia jak np. w HBO GO, czy jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
alchemy_alice Re: Netflix 07.01.16, 01:30 Powinnam spać, a oglądam ciurkiem Sense8 Dziecię śpi, mąż śpi, tylko ja ze szczurami wgapieni w komputer. Nareszcie mogę legalnie oglądać to co lubię. Jak weszło do Polski Spotify to byłam pierwsza, która kupiła abonament w rodzinie. Teraz reszta też kupiła i nie wyobrażają sobie ściągania nielegalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Netflix 07.01.16, 03:18 A wiadomo, czy seriale będą oferowane z oryginalną ścieżką dźwiękową? Jeżeli nie będzie można wyłączyć polskich napisów, lub co gorsza lektora, to to nie będzie oferta skrojona na potrzeby większości serialomaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Netflix 07.01.16, 03:35 Jak na razie - ogromna większość tylko po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Netflix 07.01.16, 06:39 Co mi z tego jak nie oferują napisów w języku (w moim przypadku) czeskim? Bo owszem jako opcja dla oglądaczy seriali fajna. No i legalna, niedroga. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Netflix 07.01.16, 07:31 W ogóle oferta na UE jest podła. Klienci z innych krajów narzekają, że najlepszych filmów i seriali nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Netflix 07.01.16, 09:49 milka_milka napisała: > W ogóle oferta na UE jest podła. I tak jest zawsze (prawie) z ofertą dużych amerykańskich koncernów. Myślą, że tu jest trzeci świat, że rzuci się kilka koralików i wszyscy aż przysiądą na tylnych łapkach. I jeszcze zapłacą za to kupę kasy. A potem się kończy tak jak eBay na przykład. Cóż, dopóki się nie ogarną pozostaje szwedzka wypożyczalnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Netflix 07.01.16, 06:52 Najnowszych sezonow i tak nie udostepnia. I polskie seriale tylko w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Netflix 07.01.16, 11:24 > Cudownie. Lubię być uczciwa i na bieżąco z najlepszym serialami zarazem. Ja się cieszyłam, póki nie zobaczyłam oferty na seriale Nie wykupię dostępu, póki nie będzie dobrej oferty Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Netflix 07.01.16, 11:34 a ja to wygląda? ile się płaci i co za to dostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Netflix 07.01.16, 11:42 www.spidersweb.pl/2016/01/netflix-polska-cena.html Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Netflix 07.01.16, 13:14 Cóż za piękna reklama na emamie. Już biegnę sie rejestrować Odpowiedz Link Zgłoś
wierzb4 Re: Netflix 09.11.19, 02:38 jak to jest z tymi blokadami regionalnymi, czy jest tak jak tutaj piszą: bezpiecznyvpn.pl/jak-ogladac-amerykanskiego-netflixa-dzieki-vpn/ że zagranicą nie ma polskich napisów, jeśli nie zmienimy IP? Odpowiedz Link Zgłoś