wielceszanownypan 08.01.16, 14:03 1) Partnerka nie odeszła ode mnie. 2) Kaloryfery grzeją. 3) Komputer śmiga jak nowy. 4) Właśnie słucham sobie Hendrixa na prawie trzydziestoletniej wieży Diora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuleyka.z.talgaru Re: Jasna seria 08.01.16, 14:15 1) Udało mi się umówić dziecko do dobrego neurologa. 2) Zrobiłam pyszny obiad. 3) Pozjeżdżałam na sankach z górki. 4) W głośnikach bootleg Pearl Jam z koncertu poślubnego. 5) Świeci słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Jasna seria 08.01.16, 14:19 zuleyka.z.talgaru napisała: W głośnikach bootleg Pearl Jam z koncertu poślubnego. Pearl Jam jest świetny. Ale Heniek przebija wszysko. vimeo.com/22527751 Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Jasna seria 08.01.16, 14:23 Zgadzam się. Ale dostałam na gwiazdkę tego bootlega i w końcu mam czas, żeby w całości odsłuchać (: Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Jasna seria 08.01.16, 14:33 uleyka.z.talgaru napisała: >dostałam na gwiazdkę tego bootlega i w końcu mam czas, żeby w > całości odsłuchać (: Ode mnie bez okazji www.youtube.com/watch?v=8XlatbZ5k-k Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Jasna seria 08.01.16, 14:53 1. Piatek 2. Dostalam podwyzke (na waciki ale zawsze to podwyzka) 3. Piatek 4. Jutro jezdze caly dzien na nartach 5. Piatek Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Jasna seria 08.01.16, 14:55 p.s. Gazetka, ile ty masz nowych wcielen? Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Jasna seria 08.01.16, 14:59 zlotarybka_1 napisała: > p.s. Gazetka, ile ty masz nowych wcielen? A ty ile masz? Tylko tobie dedykuję ZIYO - Magiczne Słowa Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Jasna seria 08.01.16, 15:06 nie do konca moj klimat, ale dziekuje. Dopisuje do jasnej listy punkt 6. Dedykacja od ematki. Milego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Jasna seria 08.01.16, 15:23 zlotarybka_1 napisała: > nie do konca moj klimat No to lecim dalej w nie twoim klimacie. Facet się powiesił, ale fajnie śpiewał. Universe - Wołanie przez ciszę / W taką ciszę / Cisza i pustka dookoła live Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Jasna seria 08.01.16, 15:31 blaaaagam... jeszcze jedna taka dedykacja i tez sie powiesze. P.S. serio sie powiesil? Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Jasna seria 08.01.16, 15:31 "Facet się powiesił, ..." No co ty? Nie wiedziałam Nie mój klimat też, ale pamiętam, pamiętam.... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Jasna seria 08.01.16, 15:34 to ja tez wrzucam cos fajnego. Nie bede pisac, ze dedykacja, bo tekst troche przasny, ale zycze milego sluchania www.youtube.com/watch?v=1iAYhQsQhSY Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Jasna seria 08.01.16, 16:17 1. Popłakałam się z wścieku, ale dokończyłam projekt. 2. Zachód słońca niczego sobie. 3. Reszta stada wraca późno, więc jeszcze złapię chwilę oddechu. 4. Zanim wyszoruję z wigorem kibel. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Jasna seria 08.01.16, 16:20 Aha, oprawa muzyczna: Paul Simon - Graceland Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Jasna seria 08.01.16, 16:27 1 ."przyklepałam" nowe zlecenie- tym sposobem do czerwca nie mogę przyjąć juz NIC nowego, żadnego nowego klienta. 2. córka przyniosła dziś kilka bardzo dobrych stopni, to znaczy, że po serii niepowodzeń ogarnęła się w szkole (Igim.więc duża zmiana), i na semestr będzie mieć naprawdę fajne oceny. 3. na obiad była pizza 4. kupiłam sobie super buty Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Jasna seria 08.01.16, 16:34 A muzyka...Skoro jasna seria, to oczywiście tęcza na niebie i takie tam Jermaine Jackson & Pia Zadora - When The Rain Begins to Fall Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Jasna seria 08.01.16, 16:31 1. moj maz ma jutro okragle urodziny i zaplanowalam (umiarkowane) niespodzianki 2. mam do wyslania koszmarny (dla tego, kogo opiniuje) raport i od dwoch dni mam bole brzucha i sie zastanawiam, czy dostalam dobre dokumenty do oceny... ale wlasnie jedna z "niedorobek" okazala sie zniknac, mniej krytyki do napisania... na bezrybiu i rak ryba, LOL Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Jasna seria 08.01.16, 18:09 1) wynajęliśmy mieszkanie bez przestoju 2) zaproponowano mi bardzo dobrą pracę 3) mąż zniósł moje ostatnie fochy 4) jeszcze mam urlop Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Jasna seria 08.01.16, 21:50 1. Syn powoli zdrowieje 2. Z mężem się układa 3. Kaloryfery też grzeją 4. Zrobiłam pyszny obiad 5. Byłam u kosmetyczki zrobić sobie brwi 6. Kupiłam już teściowi prezent na imieniny i mam z głowy 7. Zamówiłam dziecku kilka super ciuszków Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Jasna seria 08.01.16, 22:44 1. Puścił mróz 2. Odebralismy radio samochodowe z naprawy i sluchalismy D.Bowie na cały regulator. 3. Dostalam klienta, dzięki któremu zarobię duży pieniądz 4. Weeeeekend! 5. Zaważyłam się dziś po świętach, bo tak coś czułam i miałam rację - schudłam! 6. Nakupowałam dziś trochę w Ikei, więc się jaram. 7. I kilku moich (dobrych) znajomych zmienia pracę na nową, co jest bardzo ok 8) Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: Jasna seria 08.01.16, 22:55 1- po schodzeniu nóg w cholerę, wreszcie kupiłam mojej mamie prezent 2- jutro urodziny mamy 3- zjedzie sie moje rodzeństwo z rodzinami 4- zadowoliłam dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś