anty_nick 11.01.16, 08:03 nie zyje. Dopiero co obchodził urodziny i wydał płytę. jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: David Bowie 11.01.16, 08:08 Bardzo smutna wiadomość. Lubiłam go. No i legenda rocka bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: David Bowie 11.01.16, 08:11 Wielcy odchodzą - najpierw Lemmy Kilmister, teraz David Bowie. Przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: David Bowie 11.01.16, 08:14 Kurczę, nie wiedziałam, że był chory. Jeden z moich ulubionych artystów. "Kontrola lotu do majora Toma Odliczanie rozpoczęte. Silniki włączone. Kontrola zapłonu i niech Bóg ma Cię w opiece!" Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: David Bowie 11.01.16, 08:15 Ciężko mi w to uwierzyć...odszedł jeden z Wielkich Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: David Bowie 11.01.16, 08:23 Cholera jasna jak zobaczyłam tu jego nazwisko i wątek od razu wiedziałam ze nie żyje pewnie szkoda szkoda - Moja pierwsze miłość... Tak tak kochałam sie w Królu Goblinów.... Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: David Bowie 11.01.16, 08:41 Ja pomyślalam, że to o jego nowej płycie... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: David Bowie 11.01.16, 08:24 tez jestem w szoku, nie wiedzialam, ze jest chory. odszedl wielki artysta Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: David Bowie 11.01.16, 08:43 wlasnie uslyszalam w radio bardzo smutna wiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: David Bowie 11.01.16, 09:02 Chyba wszyscy są w szoku. Wrzućmy coś: David Bowie ? Space Oddity [;OFFICIAL VIDEO]; Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: David Bowie 11.01.16, 09:06 Chorował na raka. Szkoda człowieka, artysty, legendy muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: David Bowie 11.01.16, 09:12 www.youtube.com/watch?v=9G4jnaznUoQ w piatek chyba na jakimś kanale oglądałam ten teledysk i myślałąm sobie,że sie trzymają, że to była muzyka i w ogóle. A tu kutwa taka wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: David Bowie 11.01.16, 09:45 Bardzo smutna wiadomość Miał wiele pięknych utworów, szczególnie lubię utwór z filmu Sokół i koka, piękny film, piękna muzyka, piękny wokal. www.youtube.com/watch?v=MJRF8xGzvj4 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: David Bowie 11.01.16, 09:50 Tak, to była przez długie lata moja ulubiona piosenka. Film też znam. Odpowiedz Link Zgłoś
apfelstrudel Re: David Bowie 11.01.16, 09:50 Matulu, dopiero Lemmy'ego pochowali, a tu już następny. Coś przyspieszyło ostatnio . Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: David Bowie 11.01.16, 14:16 I chyba lepiej nie będzie Panowie koło 70-tki, a większość się nie oszczędzała. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: David Bowie 11.01.16, 10:01 w sumie szok, nie wiedziałam że choruje nie byłam jego wielką fanką, ale to była wielka ikona i bardzo cenię jego twórczość Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: David Bowie 11.01.16, 14:19 > nie byłam jego wielką fanką, ale to była wielka ikona i bardzo cenię jego twórczość Mam tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: David Bowie 11.01.16, 10:54 Mój idol wszechczasów (( Za wcześnie Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: David Bowie 11.01.16, 11:16 Strasznie smutna wiadomość. Parę dni temu pisalam, jaką radością było słuchać jego płyty w samochodzie. To jeden z tych Artystów, który zmieniał świat. Ashes to ashes... Odpowiedz Link Zgłoś
azurana Re: David Bowie 11.01.16, 11:55 Bardzo smutne, nie wiedziałam, że chorował. Wykorzystał swój czas do końca. A tu ostatni teledysk. "Lazarus". I was living like a king This way or no way You know I'll be free Ain't that just like me www.youtube.com/watch?v=y-JqH1M4Ya8 Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: David Bowie 11.01.16, 12:14 Kurcze, jaki zal A jeszcze wczoraj ogladalam jego ostatni teledysk "Lazarus" i tak sobie myslalam, ze strasznie starutko wyglada. Nie wiedzialam o raku... Mam jego wszystkie plyty, czesto sobie zagladam do przeroznych jego utworow z rozmaitych okresow... Nawet nie wiem co napisac, moze niesmiertelny fragment Space Oddity tutaj pasuje? Ground control to major Tom Your circuits dead, there's something wrong Can you hear me, major Tom? Can you hear me, major Tom? Can you hear me, major Tom? Can you.... Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: David Bowie 11.01.16, 13:17 Strasznie mi przykro, to był wielki Pan od Muzyki. Zawsze mam jakąś jego płytę w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: David Bowie 11.01.16, 13:49 I kto teraz bedzie spiewal dla mojego pokolenia freaks, weirdos, introverts, strange birds? No kto? Jakos pusciej na swiecie, eh. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: David Bowie 11.01.16, 14:28 Odszedł geniusz, wielka postać - jak John Lennon, Freddie Mercury. Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: David Bowie 11.01.16, 19:42 Napisałam długiego posta, a potem go skasowałam, cieżko wyrazić żal, gdy odchodzi Artysta... Numer jeden z wielu numerów jeden: www.youtube.com/watch?v=YYjBQKIOb-w i cover, który kiedyś mnie wbił w ziemie i nie odpuścił (prosze posłuchajcie w absolutnej ciszy, najlepiej w sluchawkach) www.youtube.com/watch?v=ylhnqG3MxPI Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 a ten cover mnie wbił w ziemię... 11.01.16, 21:33 a usłyszałam go po raz pierwszy 5 minut temu ... David Bowie - Port Of Amsterdam Odpowiedz Link Zgłoś