Dodaj do ulubionych

Ile jest prawicowych trolli na forum?

12.01.16, 21:48
Tych zajadłych, siejących te swoje zakłamane prawdy najprawdziwsze? Jak sądzicie? Ja obstawiam 2, maks 3 osoby jadące na iluś nickach. Zastanawiam się, czy to któreś zwykłe forumki zwariowały i sądzą, że ktoś tu łyknie te banialuki - czy nas naprawdę zaszczycają słynne opłacane trolliska?
Trochę już mnie męczą, ileż można wygaszać.
Obserwuj wątek
    • angeika89 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 12.01.16, 21:56
      Nie trafisz...
      Jedna osoba może mieć kilka nicków i w końcu człowiek się gubi...
      Ja też obstawiam z 3 osoby.
      O kilku się cicho zrobiło, a tym samym wiadomo, że zmienili nicki...
      I też mam tego dosyć, dużo wątków nawet nie otwieram.
      • ruda.anka2 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 12.01.16, 22:13
        Te wpisy mają w sumie jeden styl. Trollisko/trolliska 3 lub 2 bardzo chce/ą stworzyć wrażenie, że jest ich więcej. A im tymczasem im więcej jest tych wpisów, tym bardziej widać ich uderzające podobieństwo.
    • la_mujer75 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 12.01.16, 22:57
      Trudno policzyć. Oni -jak spod jednej sztancy- to samo tłuką na okrągło.
      • ruda.anka2 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 12.01.16, 23:52
        > Trudno policzyć. Oni -jak spod jednej sztancy- to samo tłuką na okrągło.
        Może wrażenie "spod jednej sztancy" bierze się stąd, że wpisy idą od jednej osoby?
        • kolter Pacynka 13.01.16, 00:06
          Pacynka to osobnik udający dwie(lub więcej) różne osoby piszący sam ze sobą.
          masz jakies wątpliwości to zgłoś ze podejrzewasz ze ktos tu pod kilkoma nickami występuje
          to zabronione, a osobnik dostaje buta
          • baltycki Re: Pacynka 13.01.16, 11:12
            > masz jakies wątpliwości to zgłoś ze podejrzewasz ze ktos tu pod kilkoma nickami
            > występuje
            > to zabronione, a osobnik dostaje buta

Regulamin Użytkownika Serwisów Internetowych Agory

11.5.(...) Niedopuszczalne jest zamieszczanie przez danego Użytkownika wpisów pod różnymi nickami w ramach jednego wątku.
            • alsk9 Re: Pacynka 24.01.16, 20:46
              Gdyby się moderacja postarała, to by bez trudu z niektórych wątków wywaliła zdublowane nicki.
    • iskierka3 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 12.01.16, 23:02
      Tez sadze, ze niewiele. Ale zmienia/ja styl trolowania z chamskiego na zatroskano/"nie jestem za pisem" ale... wink
      Wyrabiaja sie chlopcysmile
      • la_mujer75 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 12.01.16, 23:08
        Fakt smile Punkt za obserwację smile
      • paszczakowna1 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 12.01.16, 23:25
        Nie tylko na tym forum. Patrzę czasem sobie na onet (największa liczba pisowskich trolli) i tam też co drugi zaczyna: "Nie głosowalem na PiS, ale..." Gdzie się podzieli ci, co głosowali na PiS, zastanawiam się?
        • stephanie.plum Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 00:20
          nikt nie głosował na pis, wybory były sfałszowane.
          ;~)

no dobrze, ja głosowałam. nie wiem, może faktycznie tylko ja...?
          • paszczakowna1 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 00:31
            >no dobrze, ja głosowałam. nie wiem, może faktycznie tylko ja...?

Nie no, nie tylko ty, mój ojciec na przykład też. Tym niemniej, nie chcę cię urazić, ale podejrzewam, że po latach skończy się jak z Tymińskim - wszedł do drugiej tury z Wałęsą, ale teraz okazuje się, że głosowało na niego jakieś 2% obywateli (przynajmniej wedle ich pamięci). Cuda.
            • stephanie.plum Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 02:30
              ale Tymiński to była efemeryda, a pis jest od lat, tylko dopiero teraz zgarnął całą pulę, czego, szczerze mówiąc, się nie spodziewałam.

wiem, że to nie żaden dowód na słabość porównania, ale żadna z osób, o których wiem, że teraz głosowały na pis, wtedy nie głosowały na tymińskiego.
              • paszczakowna1 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 08:11
                Nie chciałam powiedzieć, że decyzja głosowania na PiS była równie irracjonalna jak na Tymińskiego: PiS w kampanii wyborczej prezentował się jako spokojna partia socjaldemokratyczna w sprwach gospodarczych, konswerwatywna obyczajowo - nic drastycznego.

Chodziło mi o to, że ludzie mają skłonności do "zapominania" o decyzjach politycznych, które z perspektywy czasu okazały się błędne. (Bez obrazy, byliśmy celem wyjatkowo intensywnej akcji propagandowej i dezinformacyjnej - sama oceniam swoją decyzję niebrania udziału w wyborach prezydenckich za spowodowaną propagandą i irracjonalną.)
          • zona_glusia Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 00:37
            stephanie.plum napisała:
            > no dobrze, ja głosowałam.
            Mam pytanie (nieagresywne), czy jesteś zadowolona z ich rządów?
            • stephanie.plum Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 02:25
              średnio.
    • rosapulchra-0 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 00:11
      Nie wiem ilu, ale po drugiej stronie też jest kilku ostro aktywnych, którzy tak naprawdę robią bardzo złą robotę tym, za którymi się opowiadają. M.in. krejzi - przez agresję tego trolla można się naprawdę mocno zniechęcić.
      • la_mujer75 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 00:32
        Ale krejzi jest od dawna smile A większość z nich pojawiła się na wiosnę zeszłego roku (przynajmniej na tyle wyraźnie, że ich dostrzegłam).
        • rosapulchra-0 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 28.01.16, 04:32
          To że jest od dawna, to nie oznacza, że ma prawo być chamski i agresywny. A on taki jest.
      • wioskowy_glupek Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 00:40
        Ale ona działa na 1 nicku, wiesz że krejzi to krezji i możesz się spodziewać tego co napisze.
        • rosapulchra-0 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 28.01.16, 04:33
          Nie, nie zawsze działa na jednym nicku.
    • ailia Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 00:29
      Zauwaz, ze rownoczesnie przestalo pisac pare fajnych babeczek. Tez pewnie mialy dosc troliszczy.
    • burina Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 00:55
      Co komu przeszkadzało widoczne ip?
    • dyzurny_troll_forum Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 09:23
      Ale co masz na myśli prawicowy troll? Czy taki popierający PiS? To pragnę zauważyć, że PiS będąc partią narodowo socjalistyczną, nie może być jednocześnie partią prawicową....
      • makurokurosek Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 12:52
        od kiedy Pis jest partią socjalistyczną ?
        • iskierka3 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 16:13
          Nie wiem od kiedy ale jest. Narodowo-socjalistyczna. Nazywanie ich prawica jest sporym naduzyciem.
          • livia.kalina Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 16:20
            Jest prawicowa w sensie obyczajowym: antykobieca, antymniejszościowa, reprezentuje kościelne interesy i jednocześnie socjalistyczna w sensie gospodarczym: rozdawnictwo, rozbudowany social, zwiększanie i wprowadzanie nowych podatków.
        • dyzurny_troll_forum Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 16:28
          Od kiedy zapowiada pochylanie się jedynie nad potrzebującymi i najbardziej potrzebującymi....

Od kiedy zapowiada rozdawnictwo wszystkiego wszystkim: 500 na dziecko, darmowe leki dla seniora...

Od kiedy zapowiada interwencjonizm w gospodarce: prewencyjny skup węgla....

Walka z wielkim kapitałem - banki czy markety - ta także ideologia marksistowska...

Sumując: obecny PiS to jest bardzo na lewo od SLD, a może nawet i od Razem!
          • lellapolella Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 21:16
            Partia szermująca hasłem "Bóg, Honor i Ojczyzna" nie ma nic wspólnego z lewicą.
            • kolter Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 22:13
              lellapolella 13.01.16, 21:16
              Partia szermująca hasłem "Bóg, Honor i Ojczyzna" nie ma nic wspólnego z lewicą.

no a dla którego to boga polska to ojczyzna ?
              • lellapolella Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 14.01.16, 14:37
                Kurczę, Kolter, za boga(obojętnie jakiego) nie rozumiem tego pytania. Po prostu bardzo mi się nie podoba kalanie lewicy PiSem i uważam je za nieuzasadnione. To, że COŚ jest socjalistyczne (lub takie udaje) nie oznacza z automatu, że jest lewicowe(p. narodowy socjalizm i NSDAP)
                • kolter Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 24.01.16, 20:42
                  lellapolella 14.01.16, 14:37
                  > To, że COŚ jest socjalistyczne (lub takie udaje) nie oznacza z automatu, że jest lewicowe(p. narodowy socjalizm i NSDAP)

powszechnym błędem wielu ludzi jest kojarzenie NSDAP z lewicą , fakt adolf dopuszczał tego typu poglądy u kilku prominentnych działaczy tej partii do roku 1934 potrzebował po prostu głosów w wyborach
                  jednak przestał udawać kogoś zatroskanego o tzw prosty lud w 1934 roku ,wtedy to wybił do nogi całą tzw lewą stronę swojej partii w tzw ;nocy długich noży .....
        • kolter Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 17:56
          makurokurosek 13.01.16, 12:52
          >od kiedy Pis jest partią socjalistyczną ?

od 29 maja 2001
    • kaz_nodzieja Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 09:26
      Tyle samo co lewicowych.
      • ruda.anka2 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 09:33
        E gazecia nie żartuj. Nie ma napływu nowych jednorazowych nicków opowiadających się przeciw PIS i udzielających się jedynie w wątkach politycznych. Przylazło coś i udaje, że jest wieloma osobami. Ty masz zdolność zmieniania "osobowości językowej" na przykład. Używasz kilku stylów, dlatego w poprzednim wcieleniu uważano, że pod tym samym nickiem pisało kilka osóbbig_grin Teraz jest odwrotnie - jedna osoba, wiele nicków.
        • marrant Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 10:04
          Daj przykłady na forum@agora.pl - sprawdzę. W wypadku tzw "ruskich trolli" i "web brygad" zmasowane ataki sztucznych nicków okazały się być teorią spiskową. Żeby coś takiego sprawdzić potrzebuję konkretnych loginów, a jak proszę o takowe, to ich nie dostaję.
          Od teorii spiskowych jest to forum: forum.gazeta.pl/forum/f,2012,2012.html
          • paszczakowna1 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 10:07
            >W wypadku tzw "ruskich trolli" i "web brygad" zmasowane ataki sztucznych nicków okazały się być teorią spiskową.

Tak? A na jakiej podstawie to stwierdzono? Bo zmienić IP to sprawa banalna.
            • marrant Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 10:20
              Nie każde, nie zawsze i na podstawie wielu czynników, które są dostępne administracji i były wystarczająco przekonujące dla dziennikarzy min Gazety Wyborczej. Czy mogę prosić o te konkretne loginy?
              • kolter Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 10:33
                marrant 13.01.16, 10:20
                .>Czy mogę prosić o te konkretne loginy?

to jest prawdopodobnie pacynaka

marianna1960 marycha1433
                • marrant Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 10:51
                  Nie jest. Sprawdzałam to wcześniej.
                  • kolter Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 10:53
                    marrant 13.01.16, 10:51
                    Nie jest. Sprawdzałam to wcześniej.

tzn.kto z wymienionych ?
              • rosapulchra-0 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 10:38
                gazeta_mi_placi i kaz_nodzieja
                • kolter Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 10:52
                  rosapulchra-0 13.01.16, 10:38
                  >gazeta_mi_placi i kaz_nodzieja

jednak nie przypominam sobie zeby ten nick pacykował ,raczej nie łamie regulaminu
                • marrant Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 10:59
                  Chcesz powiedzieć, że po tylu latach na forum nie znasz bardzo wyraźnych poglądów gazeciaka i uważasz, że ktoś jej płaci za pisanie pozytywne o czymkolwiek?
                  Pytam o "nowe" nicki, które uważacie za stworzone do prowadzenia jakiegoś rodzaju akcji marketingowej dla którejkolwiek z partii. Poglądy starych użytkowników są w większości wypadków znane od lat i jeżeli ich posądzacie o prowadzenie nieregulaminowych akcji marketingowych, to może jednak posądzajcie na forum 2012.
                  Piszę to, bo muszę bezsensownie wycinać całe gałęzie personalnych ataków w których się wyzywacie od pisowskich trolli (i gorzej) zapominając, że forum służy wymianie każdych (zgodnych z prawem) poglądów. Szanujmy się pomimo polityki.
                  • noname2002 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 12:44
                    Problem w tym że były to co chwilę nowe nicki, jednorazowe- a styl pisania był typowy dla fanatyków Pisu i najczęściej były to jakieś próby oczerniania polityków z innych partii.
                  • ola_dom Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 13:51
                    marrant napisała:

> Chcesz powiedzieć, że po tylu latach na forum nie znasz bardzo wyraźnych poglądów
                    > gazeciaka i uważasz, że ktoś jej płaci za pisanie pozytywne o czymkolwiek?

Gazeciak zniknął. Nie pisze od kilku miesięcy.
                    Czy troll to tylko ten opłacany przez kogoś?
                    • lauren6 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 15:32
                      Znaczy, że trolluje was od lat za darmo, z potrzeby serca big_grin

Uwielbiam te teorie spiskowe. Kto nie z nami, ten troll.
              • paszczakowna1 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 10:57
                Administracji i dziennikarzom pilnie polecam lekturę na przykład:

www.theatlantic.com/international/archive/2014/09/russia-putin-revolutionizing-information-warfare/379880/

kazwoy.wordpress.com/2015/11/21/internet-and-information-warfare-of-president-putin/

i zaprzestanie lekceważenia niebezpieczeństwa. Nicków ci nie podam, bo akurat na forum e-mama problem jest IMO marginalny.
                • marrant Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 11:05
                  U nas każdy "podejrzany" login był stałym, niepacynkującym użytkownikiem forum/portalu piszącym z rodzimego IP (lub stałym użytkownikiem forum/portalu i obywatelem krajów wschodnich o niezmiennych od lat poglądach). Proszę o te loginy lub przeniesienie się z tego typu tematami na forum 2012.
                  Rozumiem, że ciężko jest zaakceptować fakt, że ludzie są różni i mają różne podejście do świata, ale to forum między innymi po to istnieje.
                  • kolpik124 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 11:37
                    po prostu niektórzy forumowicze reprezentują druga stroną medalu, czyli fanatyzm i klapki "liberalno-lewicowe", czyli jeśli troll to tylko prawicowo-pisowo-zdewociały, natomiast siły dobra składają się z osób piszących pod jednym nickiem, kulturalnie, merytorycznie i lekką prozą big_grin
                    • ruda.anka2 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 11:48
                      O nieprawda, ja nie pisałam o trollach jako takich a o napływie nowych nicków, udzielających się wyłącznie w wątkach politycznych i z jednorodnymi poglądami.
                      Jednocześnie składam ukłon za pióro - pięknie napisane, dostarczyło radościwink
                  • misterni Och, cóż za mentorski ton 13.01.16, 11:55
                    To jest nasze forum i będziemy pisać tu o tym, o czym chcemy. Ty jesteś tu pracownikiem, ale nie szefem forumowiczów, żeby wskazywać im palcem co mogą, a co nie.

marrant napisała:

,lub przeniesienie się z tego typu tematami na forum 2012.
                    ,
                    • rosapulchra-0 Re: Och, cóż za mentorski ton 13.01.16, 13:28
                      Brawo Misterni! smile
                    • iskierka3 Re: Och, cóż za mentorski ton 13.01.16, 16:24
                      Bardzo slusznie slusznie. Jak nigdy nic nie mialam do moderacji to ta osoba wypowiada sie protekcjonalnie i jak pani w szkole do dzieci. Moze bez przesady z pouczaniem truizmami - ludzie sa rozni. Chyba ze do podstawowki - tam tego typu pouczenia sa bardzo na miejscu.
                  • paszczakowna1 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 13:43
                    Piszę przeciez wyraźnie, że na forum e-mama to jest problem marginalny. Natomiast jeśli ktos chce sobie obejrzeć putinowskie trolle w akcji, polecam na lekturę komentarzy (automatycznie plusowanych, więc na wierzchu) na przykłąd na onecie tu:

wiadomosci.onet.pl/nie-zyje-zdecydowany-przeciwnik-putina/vs8ghm

Ktoś chce mnie przekonywać, że to piszę normalni użytkownicy, i plusują ich normalni użytkownicy?
                    • marrant Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 14:03
                      Nie administruję Onetem. Jeżeli podasz przykład rodzimych komentarzy i przykładowe fałszywie plusowane lub minusowane posty, to z przyjemnością sprawdzę.
                      Normalni użytkownicy robią rzeczy o których się filozofom nie śniło.
                      • menodo Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 22:40
                        Nie administruję Onetem. Jeżeli podasz przykład rodzimych komentarzy i przykładowe fałszywie plusowane lub minusowane posty, to z przyjemnością sprawdzę.
                        Normalni użytkownicy robią rzeczy o których się filozofom nie śniło. '

Jezu, współczuję Ci takiej roboty.
                        Mam nadzieję, że dobrze Ci płacą smile
                      • mdro Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 14.01.16, 13:42
                        Wybacz, ale w sprawność administratorów gazeta.pl, którzy nie potrafią poradzić sobie z jednym spamerem (tym od strony, na której tanio kupił laptop), średnio mi się chce wierzyć... Bo np. fale plusowania i minusowanania komentarzy widać gołym okiem.
                        • owczarkini Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 14.01.16, 14:41
                          > Bo np. fale plusowania i minusowanania komentarzy widać gołym okiem.

No właśnie niesłychanie frapuje mnie to zjawisko. Patrzę sobie np. na interii - koment główny jak przeklejony ze skryptu Jarosława i powiedzmy + 250 ocen oraz - 204. Odpowiedzi do tego bardzo negatywne i ocen +kilkanaście. Dla mnie to wygląda jakby troll trollowi mógł dać powiedzmy +50 jednym kliknięciem a normalni ludzie pojedynczo nabijają minusy. Natomiast w odpowiedzi trolle nie mają czasu włazić i po nich widać opinie prawdziwych internautów.
          • ruda.anka2 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 11:50
            Ok, od tej chwili zapisuję sobie wszystkie tego typu nicki i wysyłam. na podany adres. O ile poczta powiązana z nickiem (jeszcze nie używałam) nie będzie wymuszała zjednoczenia z gmailem.
            • kolpik124 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 12:01
              ruda.anka2 napisała:

> Ok, od tej chwili zapisuję sobie wszystkie tego typu nicki i wysyłam. na podany
              > adres. O ile poczta powiązana z nickiem (jeszcze nie używałam) nie będzie wymu
              > szała zjednoczenia z gmailem.

jesteś bardzo zaangażowana w forum, musi mieć duże znaczenie w twoim życiu
              • iskierka3 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 16:27
                A przeszkadza Ci to? Bardzo dobrze robi, ciesze sie, ze jest ktos komu sie chce.
              • joanekjoanek Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 16:42
                kolpik124 13.01.16, 12:01

> jesteś bardzo zaangażowana w forum, musi mieć duże znaczenie w twoim życiu

Nie wiem, jak z nią, ale w moim na przykład ma spore znaczenie, mimo że nie uczestniczę jakoś bardzo aktywnie. To takie miłe miejsce w internetach, przywykłam, że ono najczęściej trzyma jakiś poziom, bawią mnie jatki, ciekawią mnie dyskusję i "lubię" wirtualnie wiele osób tu piszących. A te propisowskie dziwolągi wyskakują znienacka zza krzaka, pierdną, powietrze zepsują i znikają, to trochę przeszkadza w czytaniu. Nic strasznego, ale takie nieprzyjemne te pierdnięcia, nie wiem, po co to ma tu być, jeśli można by się tego jakoś pozbyć.
          • ruda.anka2 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 11:51
            Ps. zajrzałam na podanego linka. To bardzo nieżywe forumbig_grin
          • kaz_nodzieja Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 18:32
            Przy okazji proszę o odblokowanie mi możliwości zakładania tematów na forum Społeczeństwo. Byłem na marszu KOD i wołałem razem z Wami "Wolne media", a teraz co? Nie mogę założyć tematu bo na forum śmiałem krytykować tzw. uchodźców? WOLNE MEDIA BEZ CENZURY! Co za bezczelność.
            • rosapulchra-0 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 19:34
              kaz_nodzieja napisał(a):

> Przy okazji proszę o odblokowanie mi możliwości zakładania tematów na forum Spo
              > łeczeństwo.
              Byłem na marszu KOD i wołałem razem z Wami "Wolne media", a teraz c
              > o? Nie mogę założyć tematu bo na forum śmiałem krytykować tzw. uchodźców? WOLN
              > E MEDIA BEZ CENZURY! Co za bezczelność.

Oby nie!!
              • menodo Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 22:34
                Popieram kaz_nodzieję smile
            • paszczakowna1 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 22:41
              A właściwie jaki ty masz biznes w rozkręcaniu histerii odnośnie uchodźców? To tylko woda na młyn Putina, a społeczeństwo polskie i tak ma zdanie wyrobione.
            • alsk9 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 24.01.16, 20:53
              Kaz_nodzieja , ale zmieniłabyś nicka na inny. Ten ci nie pasuje.
              • edelstein Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 28.01.16, 11:47
                Na bez_nadzieja np.big_grin
        • baltycki Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 13.01.16, 11:02
          ruda.anka2 napisała:

> Ty masz zdolność zmieniania "osobowości językowej" na przykład.
          > Używasz kilku stylów, dlatego w poprzednim wcieleniu uważano,
          > że pod tym samym nickiem pisało kilka osóbbig_grin

Szefowej nie wierzysz?

zona_mi 30.08.15, 18:03

Gazeciarz się nie gubił w zeznaniach, tylko raz pisał on, a raz jego pani - ona taka sobie, spokojna, on silący się na cięte riposty, przekraczające często granice dobrego smaku, chamskie.
          Z biegiem lat coraz bardziej wysilone dowcipy w żaden sposób nie zdołały mnie do nich zachęcić, wręcz przeciwnie. Nudni byli i tyle, szczególnie on, bo ona ostatecznie jak przeciętna ematka, gdyby nie wspólny z nim nick, nie do zapamiętania. A ten coś tam usiłował.
    • 19.poludnik Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 24.01.16, 20:47
      Zawsze można odpłacić trollom pięknym za nadobne. Ich wylegarnie to "znane" portale "niezależne". Na takich portalach się karmią się nawzajem właśnie takimi banialukami itp. Korzystają z tego, że na większośći takich portali nie wymagana jest ŻADNA REJESTRACJA, więc nawzajem się tarzają w hejcie. Rzadko te fora są moderowane, więc można pisać naprawdę wszystko.
      Natomiast na gazecie faktycznie działa zorganizowana grupa, szczególnie korzystająca z minusujących aplikacji.
      Dzięki minusowaniu, sterują wyświetlaniem się komentarzy. Komentarze nieprzychylne grupie trolli lądują na końcu, natomiast hejt wybija się na pierwszą stronę.
      • paszczakowna1 Re: Ile jest prawicowych trolli na forum? 24.01.16, 21:10
        Grupy takie działają na wszystkich portalach. I jest to problem poważny, szczególnie że młodzież łyka to wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka