Dodaj do ulubionych

Mój piękny panie raz zobaczony...

13.02.16, 17:58
… ok, w Blu-rayu, bo technika poszła naprzód wink Nie piszę listów, nie roję o ślubie, ale i tak research i rozmyślania na temat owego pana zajmują za dużo miejsca w moim życiu i sercu. Wytapetowałam Facebooka jego zdjęciami – koleżanki się ze mnie nabijają, ale w sumie dość życzliwie – obejrzałam setki filmów na YT, przeczytałam dziesiątki wywiadów. I nie wiem, czy mam już zacząć się leczyć, czy innym kobietom w wieku ponastoletnim też się to zdarza. Krótko mówiąc, potrzebuję grupy wsparcia – podzielcie się swoimi doświadczeniami, jeśli wam też się coś takiego przytrafiło. Kto się wstydzi, może pisać na priv.
Taki alternatywny wątek na Walentynki smile
Obserwuj wątek
    • vre-sna Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 18:10
      Ja kiedys "kochalam" sie w Housie. Ha, byl taki odcinek, gdzie wzial jakies tabletki, pozniej widzial na kolorowo swiat i wzial prysznic. Po czym po prysznicu byl tak seksownie zamotany we wlasnych omamach. big_grin
    • oqoq74 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 18:13
      Ej, no ale nie zdradziłaś najważniejszego, Któż to?
      • echtom Skupmy się na zjawisku, nie nazwisku ;) 13.02.16, 18:42
        Na to może przyjdzie czas potem. Powiem tyle, że nie jakaś megagwiazda typu Johnny Depp czy Brad Pitt wink
        • oqoq74 Re: Skupmy się na zjawisku, nie nazwisku ;) 13.02.16, 19:04
          Lepiej powiedz, że nie chcesz konkurencjitongue_out
          • echtom Re: Skupmy się na zjawisku, nie nazwisku ;) 13.02.16, 19:45
            Tej mam już pełno - po YT krążą setki filmów i picshowów zakochanych fanek tongue_out
            • oqoq74 Re: Skupmy się na zjawisku, nie nazwisku ;) 13.02.16, 20:10
              No nie bądź taka, zdradź w końcu. smile

• echtom Re: Skupmy się na zjawisku, nie nazwisku ;) 13.02.16, 20:22
                No nie bądź taka niecierpliwa, daj szansę tym, które chcą pozgadywać smile W wątkach z ostatnich dwóch miesięcy jest parę luźnych tropów wink
                • oqoq74 Re: Skupmy się na zjawisku, nie nazwisku ;) 13.02.16, 20:42
                  Nie, no nie jestem aż tak ciekawa, by przekopywać wątki c dwóch miesięcy...
                  • echtom Re: Skupmy się na zjawisku, nie nazwisku ;) 13.02.16, 21:36
                    Wrzuciłabym zdjęcie, ale trudno mi wybrać spośród tych 500, które mam w kompie...
                    • dziennik-niecodziennik Re: Skupmy się na zjawisku, nie nazwisku ;) 13.02.16, 21:37
                      Dawaj dawaj smile
                      • echtom Nie umiem wybrać, więc wrzucam picshow z YT 13.02.16, 23:12
                        z czasów, kiedy był piękny i młody (zdjęcie bez koszuli to fakewink):

www.youtube.com/watch?v=oPR2bDxlODI
                        • dziennik-niecodziennik Re: Nie umiem wybrać, więc wrzucam picshow z YT 14.02.16, 00:18
                          Eeej, slodziutki!... Do jednej lawki go posadzic z Joshem Grobanem smile
                          • echtom Re: Nie umiem wybrać, więc wrzucam picshow z YT 14.02.16, 00:43
                            Nie widzę podobieństwa, ale niech Ci będzie smile
                            • dziennik-niecodziennik Re: Nie umiem wybrać, więc wrzucam picshow z YT 14.02.16, 14:40
                              takie same słodziaki smile
                            • dziennik-niecodziennik Re: Nie umiem wybrać, więc wrzucam picshow z YT 14.02.16, 14:43
                              www.youtube.com/watch?v=XGggNKqINjk
                              • echtom Re: Nie umiem wybrać, więc wrzucam picshow z YT 14.02.16, 15:12
                                O, dzięki, nie znałam smile Sorry, ale Urs ma bardziej klasyczną urodę - te obłędne kości policzkowe i intrygujące skośne oczy wink
                                • dziennik-niecodziennik Re: Nie umiem wybrać, więc wrzucam picshow z YT 14.02.16, 15:27
                                  e, nieważne, obaj śliczni, kazdy po swojemu smile i supergłosy. to najważniejsze.
                                  • echtom Re: Nie umiem wybrać, więc wrzucam picshow z YT 14.02.16, 16:34
                                    W kwestii głosu jestem od ponad 30 lat wierna innemu panu - ok, zdarzają mi się skoki w bok smile Wspomniałam o nim w rozmowie z Nenią.
                        • oqoq74 Re: Nie umiem wybrać, więc wrzucam picshow z YT 14.02.16, 09:54
                          Czekałam, czekałam, aż poszłam spać. No ale teraz już rozumiemsmile
            • mamusia1999 Re: Skupmy się na zjawisku, nie nazwisku ;) 13.02.16, 22:00
              a fanek czy bitches?
    • kamunyak Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 18:18
      nie, nigdy nie miałam takich odlotow.
      A juz wiek ponadnastoletni skutecznie mnie z nich wyleczył, jakby, nie daj bóg, przyszło mi cos do głowy.
      Moge tak miec z facetem z krwi i kosci, ale z obrazkiem?
    • madame_edith Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 18:21
      Ja tak nie mam od lat (kiedys marzylam o Piersie Brosnanie, bez wzajemnosci niestety), ale
      Po tym wpisie lubie Cie jeszcze bardziej big_grin Marz i snij na zdrowie
    • chocolate_cake Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 18:24
      Nie mam tak a może szkoda wink
      Fajny ten facet? smile
      • echtom Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 18:57
        > Fajny ten facet? smile

Ale pod jakim względem? smile
        • chocolate_cake Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 19:13
          No wizualnie wink
          Dobra, wiem o kogo chodzi wink
          Przystojny jest smile
          • echtom Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 19:47
            Masz mnie wśród znajomych na FB? tongue_out
            • chocolate_cake Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 19:49
              A tylko znajomi go widzą? smile
    • cosmetic.wipes Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 18:30
      Ale żeś zrobiła napięcie. Kto zacz?
    • kkalipso Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 18:32
      Miałam tak kilka lat, ale dawno temu (25/30) piosenkarz.
      Matulu, co ja przeszłam koncerty/wycinki z gazet/wywiady. Przy każdej piosence wzruszałam się niesamowicie. Musieli je grać w dyskotekach, najnowszą płytę pierwsza miałam. Uparłam się i zdobyłam autograf, nawet pogadaliśmy chwilkę. Później mi przeszło ..... Teraz mam kilku aktorów których uwielbiam często oglądam ukochane scenki na yt.
    • bei Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 18:36
      Az tak to nieeeesmile
      Ale fajńie sie zakrecilassmile- super, to oznaka, ze wiosna tuz tuzsmile
    • aknaszilak Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 18:43
      Miewamsmile teraz wychodzę powoli z 'żałoby' po Alanie Rickmanie, którego uwielbiam o 20 lat z okładem. Z tym, że u mnie jest to zwykle zachwyt kunsztem i osobowością, a nie fizycznością.
      • montechristo4 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:58
        miałam tak kiedyś. Uwielbiałam faceta i widziałam wszystko, w czym zagrał - przeczytałam każdy wywiad, jakiego udzielił.
        Co więcej - umówiłam się z nim kiedyś na kawę - bo to polski aktor. Było miło, dobrze się rozmawiało, ale on nie podjął tematu, a ja nie chciałam się narzucać. Ech.... big_grin
    • eliszka25 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 18:50
      nie, w czasam ponastoletnich tak nie mialam. kiedys kochalam sie bardzo w wokaliscie europe, a pozniej w tym panu
      facet.onet.pl/michael-praed-najslynniejszy-robin-hood-w-historii-telewizji/2e5dd
      w ogole do dzis uwazam, ze byl to najlepszy robin hood, no i najprzystojniejszy oczywiscie wink

a piosenke bardzo lubie smile
      www.youtube.com/watch?v=419Qr2o_Axg
      • landora Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:58
        O, ja też się kochałam bez pamięci w Michaelu Praedzie. Jedyny prawdziwy Robin Hood!
        • krisdevalnor Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 22:25
          I ja tezsmile
        • zona_glusia Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 22:46
          O tak, wszyscy inni to podróby smile
          Do dzisiaj mam jego zdjęcie z Marion wycięte z jakiejś gazety.
          • eliszka25 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 14.02.16, 03:53
            ja sobie nawet kupilam fotografie z nim i marion za pol mojego kieszonkowego, ktore mialam na koloniach w warszawie wtedy. stal przez ladnych kilka lat za szyba w moim pokoju smile.
            • echtom Eliszka 14.02.16, 09:23
              Ty gdzie w Szwajcarii mieszkasz?
              • kaz_nodzieja Re: Eliszka 14.02.16, 09:31
                Tak.
                • eliszka25 Re: Eliszka 14.02.16, 09:51
                  w szwajcarii nie ma miejscowosci "tak", a przynajmniej ja o takiej nie slyszalam big_grin
              • eliszka25 Re: Eliszka 14.02.16, 09:50
                mieszkam w kantonie luzern, calkiem niedaleko miejsca urodzenia twojego pieknego pana smile. do willisau mamy niedaleko. z tej samej miejscowosci pochodza kultowe szwajcarskie ciasteczka, czyli willisauer ringli, ktore uwielbiaja moje dzieciaki
                www.google.ch/search?q=willisauer+ringli&biw=1262&bih=633&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiT1sGP7_bKAhXiFJoKHQpAANQQsAQIMw
                w sumie nawet pasuje, bo pan tez niezle ciacho wink, do tego w wieku mojego meza.
                • echtom Re: Eliszka 14.02.16, 10:06
                  O, to super - zapytam o parę szczegółów logistycznych, jak będę się wybierać smile
                  • eliszka25 Re: Eliszka 14.02.16, 10:22
                    nie ma sprawy, mozesz pytac smile, a jak juz przyjedziesz, to ciasteczka tez sobie kup, bo dobre. w ogole mozesz wybrac sie do fabryki zobaczyc, jak powstaja i nakupowac sobie pysznosci, bo wszystkie ciasteczka z huga swietne sa. mamy blisko druga ich fabryke i jak wejde do sklepu firmowego, to zawsze majatek zostawie smile
    • ga-ti Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 18:51
      Ostatni raz w podstawówce smile
      Ale chyba przez tę szaro-burą pogodę zaczęłam przypominać i wspominać moje zauroczenia i miłostki od czasów podstawówki począwszy wink ech, człowiek młody był i głupiutki smile Jednego nie mogę sobie przypomnieć, był, przyjeżdżał, wiem mniej więcej kiedy, nawet pamiętam jak pachniał, a imienia ani twarzy sobie przypomnieć nie mogę. Macie takie 'dziury' w pamięci? Mąż się śmieje, że gość marny był i wyparłam go ze świadomości big_grin
    • magiczna_marta Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 19:00
      Od prawie 20 lat w wokaliście DM wink
    • gama2003 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 19:01
      A tam, jak tylko masz z tego frajdę jest ok wink.
    • kropkacom Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 19:25
      Mój mąż się śmieje, że mam same swoje ulubione piosenki, artystów i filmy. Nie tapetuje sobie niczego, ale okresowo słucham częściej jakieś piosenki na przykład.
      • wioskowy_glupek Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 19:42
        Ja tak mam od lat z DiCaprio big_grinbig_grin zamierzam mu się wkrótce oświadczyć wink
        • bergamotka77 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 21:46
          haha glupek ja mam tak samo z DiCaprio, mam obsesje na jego punkcie, wiec uwazaj na rywalke big_grin Niedawno bylam na "Zjawie" i znowu zachwyt, bo on non stop na ekranie, nawet jesli toczy piane z ust wink
          • bergamotka77 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 21:55
            https://www.google.pl/search?q=dicaprio&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjPuc2bz_XKAhVDPBoKHZY3DooQ_AUIBygB&biw=1366&bih=657#imgrc=8XvzA0FLJzhlCM%3A

Jest boski - meski, magnetyczny, utalentowany, do tego ekolog i genialny aktor. I jak nie dostanie niebawem Oscara to wpadne do LA i zrobie demolke wink
            • wioskowy_glupek Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 14.02.16, 17:36
              Ej no ręce z dala od mojego Leosia big_grin Ja już na zapowiedzi dałam big_grin
    • drobnostka7 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 19:42
      Od 1 wejrzenia wzdycham do Keanu Reevesa, pierwszy pocałunek odbył mi się z chłopakiem, który ma b. podobne do Keanu gesty, ruszają się prawie identycznie, ale eMek wcale KR nie przypomina smile Takie uwielbienia do postaci z TV są chyba w miare bezpieczne, dopóki dystans się drastycznie nie zmniejszy i zaczniemy sobie "coś" roić wink
    • anty_nick Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 19:47
      oczywicie , że mam takiego wink
      David Duchovny tongue_out
    • nenia1 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:06
      Jasne, że tak mam, po pierwsze jestem wzrokowcem, po drugie jestem temperamentna i faceci mi się podobają, po prostu, na ogół mój typ łączy jedno - szczupła prawie chuda budowa ciała. Do tego wysoki wzrost i szaleństwo w oczach. Moja wielka trójka to Vincent Casell, od czasu jak go pierwszy raz zobaczyłam w Dobermanie, większość zachwyca się Bellucci, dla mnie w tej parze to on jest piękny, energiczny, niebanalny, szalony smile

https://chroniquesduplaisir.typepad.fr/chroniques_du_plaisir/images/2007/07/07/vincent_cassel_par_steve_iuncker.jpg

Potem drugi Vincent, ty razem Gallo, od czasu filmu Buffalo'66, świetnie tam zagrał z Ricci.

https://spectrumculture.com/files/import/745-buff66.jpg

no i ostatni z wielkiej trójki, Lars Mikkelsen

https://twitchfilm.com/assets_c/2013/07/LarsMikkelsen-thumb-300xauto-40697.jpg

tu było późniejsze odkrycie, bo od filmu Headhunter.

Przy okazji, polecam wszystkie 3 filmy, choć już trochę lat mają, szczególnie pierwsze dwa.

• kaz_nodzieja Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:15
        A Twój konkubent to który?
        • nenia1 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:24
          Żaden z nich, ale w tym typie smile Pierwsze na co zwróciłam uwagę to jego szczupła, wysoka sylwetka, jeszcze ubrany cały na czarno, w czarnej skórze, ech jak sobie przypomnę...
          • kaz_nodzieja Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:34
            Dawno to było?
            • nenia1 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:38
              No zależy jak zdefiniujemy dawno smile w skali życia ludzkiego dość dawno, ale dalej szczupły choć włosów mniej, ale faceci z testosteronem szybciej tracą włosy smile
      • echtom Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:16
        O matko, Vincent Gallo to miłość (nie wiem, czy jeszcze aktualna wink) jednej z moich córek smile Z filmu znam tylko tę scenę, bo w tle śpiewa moja największa od ponad 30 lat miłość wokalna:

www.youtube.com/watch?v=oAusDxT4TSQ
        • nenia1 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:26
          No patrz, najczęściej ludzie nie wiedzą kogo mam na myśli, za bardzo znany to on w Polsce nie jest, a tu nagle bratnia dusza smile
        • nenia1 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:36
          aaaaaaaa, dopiero teraz zobaczyłam, że chodzi o King Crimson, o kurcze, uwielbiam nade wszystko Red i Discipline, o rany Fripp jest świetny, kiedyś na okrągło słuchałam Elephant Talk, totalny odlotsmile
          • echtom Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:42
            Dla mnie istnieją tylko dwie pierwsze płyty smile
      • chocolatemonster Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 22:56
        Czy Lars nie zagral Magnussona w ostatnim odcinku Sherlocka?
        • nenia1 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 23:35
          Magnussena. Tak, to on, ale wolę go w The Killing.
          • chocolatemonster Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 23:43
            Genialnie zagral! Musze sie nim zainteresowac!
    • kaz_nodzieja Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:09
      Chłopa Ci trzeba i tyle.
      • rosapulchra-0 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 22:36
        kaz_nodzieja napisał(a):

> Chłopa Ci trzeba i tyle.

Powiedział chłop..ek big_grin
    • onnomatopeja Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:15
      Też mam faceta, którego skrycie uwielbiam - za poczucie humoru, sposób bycia, to nieokreślone "coś". Nigdy nic nie będzie, on żonaty, ja szczęśliwa mężatka, ale różne sny z nim w roli głównej miewam....
      • kaz_nodzieja Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:16
        Oj tam , spróbuj. Co Ci szkodzi.... Nie musicie od razu wszystkiego rozwalać, możecie raz na czas spotkać się w wiadomym, a miłym celu i tyle.
    • viridiana73 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:21
      Wstydzę się, ale napiszę. Ja mam jeszcze gorzej niż echtom, bo zakochuję się w... bohaterach literackich. Pierwszy raz jako nastolatka... w Sherlocku Holmesie. Oczywiście w moich marzeniach wszystko się pięknie układało, mój idol przestawał być takim strasznym mizoginem i... tegosmile Wiele było tych fascynacji w moim życiu, ale ostatnio zakochałam się w Teodorze Szackim. Taka monotematyczna jestem, jak nie detektyw, to policjant lub prokuratorsmile Czy ktoś też tak ma?
      • landora Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 21:00
        Kochałam się w Bohunie, Atosie i Gandalfie wink
        • arwena_11 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 21:50
          No ja w Bohunie też sie kochałamsmile Do dziś nie wiem, co ta kretynka Helena widziała w Skrzetuskim. Kolejna miłość to Aragorn. Z komiksowych to jako nastolatka w Thorgalu.

Uwielbiam Damona z Pamiętników Wampirów.
        • zona_glusia Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 22:50
          Ja też w Atosie i jeszcze wcześniej we Winnetoe.
          • kaz_nodzieja Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 22:53
            A ja w szkapie z "Naszej szkapy" i Łysku z pokładu Idy, czy coś ze mną nie tak>
            • dziennik-niecodziennik Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 14.02.16, 00:22
              Nie, wszystko ok. W sumie to spodziewalysmy sie tego wiec...
              wink
            • gama2003 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 14.02.16, 00:29
              A Karino ? Miał jakieś szanse ?wink
              • rosapulchra-0 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 14.02.16, 14:23
                gama2003 napisała:

> A Karino ? Miał jakieś szanse ?wink

big_grinbig_grinbig_grin
        • wioskowy_glupek Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 14.02.16, 19:48
          w Gandalfie big_grin Ile on miał lat z 1000 wink toż to nie uchodzi tongue_out
          • echtom Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 14.02.16, 21:06
            Gerontofilia tongue_out
      • dziennik-niecodziennik Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 21:29
        Alez kochana
        Jako dziecko pare ladnych lat kochalam sie w Kajku z 'Kajko i Kokosz'...
        big_grin
        • viridiana73 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 22:13
          smilesmile
          Ulżyło mi.
      • aandzia43 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 22:53
        Ja w Wokulskim, Petroniuszu w wieku bardzo młodym a po trzydziestce w Wiedźminie smile
        • szarsz Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 14.02.16, 10:35
          Petroniusz, o tak smile Żadne tam rozmemłane Winicjusze, Petroniusz był świetną postacią. Tylko dla niego tyle razy czytałam Quo Vadis.
    • claudel6 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:42
      ja się kocham w Chrisie Cornellu.
      • simply_z Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:48
        ja też ehh
        • claudel6 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:57
          chodzący ideał. przyjeżdża na trasę koncertową w tym roku do Europy, ale niestey omija Polskę.
          • konwalka Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 14.02.16, 15:41
            włąsnie mój mąż zrobił mi niespodzianke i kupil bilety na jego koncert do royal albert hall

ide, ale prawdopodobnie umre z nudów, jak to mialo miejsce na nicku cave
            gdyby to nie było nie fair wobec chlopa to bym ci odstapila bilet suspicious
    • koronka2012 Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 20:55
      Oj, mam takie fascynacje, pewnie dlatego że w prawdziwym życiu nie ma na kim oka zawiesić...
      Co prawda u mnie sprowadza się to do żądzy w czystej postacismile, guzik mnie obchodzi co mają do powiedzenia w wywiadach ani nie oklejam pokoju zdjęciami, za to wyobraźnia pracujetongue_out
      • kaz_nodzieja Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 21:02
        A mąż?
    • dziennik-niecodziennik Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 21:37
      Nie tapetuje FB itd, ale mam to samo z Davidem Tennantem. Nie trzeba bylo ogladac Doktora. Co ciekawe, generalnie z 'moim' typem faceta ma tyle wspólnego ze jest pięknym brzydalem.
      A naprawde trudne chwile przezylam jak spotkalam faceta wyglądającego DOKLADNIE jak on. Widzialam go dziesiec minut, zamienilismy piec zdan, on poszedl i zabral czesc mojego serca. Nie powiem, dochodzilam do siebie dosc dlugo.
      • kropkacom Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 22:00
        A widziałaś Jessicę Jones?
        • dziennik-niecodziennik Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 22:03
          A zeby to raz...
          • kropkacom Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 22:10
            Mi tam raz starczy smile Chociaż nawet jak gra arcydrania to jest świetny.
            • dziennik-niecodziennik Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 22:16
              Jest wspanialy. Jako dran, z tym diabolicznym usmiechem, swietnie zrobionym szalenstwem w oku - nie do przebicia.
              Ale nie twierdze ze jestem obiektywna wink
      • obrus_w_paski Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 14.02.16, 10:33
        Omg ja tez David Tennant, a po jego fantastycznej roli Kilgrave przesłuchałam wszystkie jego słuchowiska (bo jest tez voice actor), wrocilam do doktora, nawet broadchurch wytrzymałam... Fantastyczny!

No i oczywiscie David gaham zawsE bedzie miał miejsce w moim serduszku wink
        • dziennik-niecodziennik Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 14.02.16, 14:42
          co to znaczy ze Broadchurch wytrzymalas? to bardzo fajny serial przeciez...
    • kropkacom Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 21:57
      No to tylko dopiszą Tylko kochankowie przeżyją i Tom Hiddleston.
      • kropkacom Re: Mój piękny panie raz zobaczony... 13.02.16, 21:58
        Dopiszę miało być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka