Dodaj do ulubionych

Druga Szansa

15.02.16, 20:30
Dziś premiera, będziecie oglądać?
Nie przepadam za serialami zawsze zapominam obejrzeć. Dziś już sobie nastawiłam nagrywanie jakby inne obowiązki wzywały.
Obserwuj wątek
    • arwena_11 Re: Druga Szansa 15.02.16, 21:14
      Jestem ciekawa czy będzie dobry. Reklamują bardzo
    • madi138 Re: Druga Szansa 15.02.16, 22:35
      Mnie odstrasza Kożuchowska. Jest tyle ciekawych i utalentowanych aktorek, a wszędzie wciskają akurat ją. Ja akurat nie jestem fanką jej aktorskiego kunsztu, drażni mnie jej gra i dlatego pewnie raczej nie będę oglądać.
      • lauren6 Re: Druga Szansa 15.02.16, 22:40
        Ja z tego samego powodu odpuscilam sobie ten serial. Aktorka, która już zawsze będzie mi się kojarzyć z kartonami.
        • madi138 Re: Druga Szansa 15.02.16, 23:11
          Hanka forever! big_grin
        • kardiolog Re: Druga Szansa 16.02.16, 22:36
          Mam dla Was lepszy film. Kazdy odcinek trwa tylko kilka minut. Kapitel 1. Lara. Mój ulubiony nr 5 kostiuem
          tagm.youtube.com/results?q=Lara%20-%20Kapitel%201%20-%20FAMILIE%20BRAUN%20%7C%20ZDF&sm=12
    • rafwar02 Re: Druga Szansa 15.02.16, 22:40
      żona mówi: oglądamy. No to oglądałem. Nic specjalnego ale dało się przebrnąć przez pierwszy odcinek.

www.clixsense.com/?7417750
      dorabiaj na wypełnianiu ankiet
    • kkalipso Re: Druga Szansa 15.02.16, 22:42
      Ja nie obejrzałam bo się zagadałam na skype..nic jutro.
    • gama2003 Re: Druga Szansa 15.02.16, 23:07
      Obejrzałam, dam im szansę.
      Kożuchowska mnie drażni dziwną manierą mówienia, jakby cedziła słowa przez zęby - tak ją słyszę w wywiadach, itd. Specjalnie dziś nasłuchiwałam - gra ,, bez,, tego w tym serialu. Czyli jak reszta będzie fajna - wytrzymam.
      • 3-mamuska Re: Druga Szansa 15.02.16, 23:49
        Widziałam ,scena aresztowania beznadziejna, gra Kożuchowskiej mnie odstrasza ,nie lubie jej sposobu bycia.
        Moze uda mi sie obejrzeć jak nie zapomnę.

Natomiast skutecznie obrzydzilo mi ten fil TVN trąbiąc o nim od tygodnia, conajmniej jakby światowa premiera filmu była z największymi gwiazdami.
        Wywiady, programy, kulisy, blee za duzo az zniechęca.
        • arwena_11 Re: Druga Szansa 16.02.16, 08:54
          Od tygodnia? Co najmniej od 3 tygodni. Na początku byłam pewna, że pierwszy odcinek puszczą w nasze warszawskie ferie, tak te reklamy puszczali

Oglądałam wczoraj jednym okiem i nie od początku, bo zazębił mi się ze Stepami puszczanymi na 1
    • gaga-sie Re: Druga Szansa 15.02.16, 23:47
      Z racji sentymentu do Prawa Agaty zaplanowałam oglądanie, z nadzieją, że będzie serial na podobnym poziomie. Po pierwszym odcinku skojarzenia mam raczej w kierunku Brzyduli, czy aktualnej Singielki- nie moje klimaty. Ale nie skreślam go jeszcze-ocenię po kilku odcinkach.
    • rosapulchra-0 Re: Druga Szansa 15.02.16, 23:52
      A o czym to jest?
      • 3-mamuska Re: Druga Szansa 16.02.16, 00:48
        Mniej więcej ,O kobiecie ktora jest menadzerem gwiazd, i zostaje zatrzymana z prochami w aucie.
        Ktoś ja wrobił , zeby uciszyć skandal i nie stracić inwestycji na gruba kase, postanawia sie przyznać.
        Pozniej po podpisaniu umowy miała sie odwołać i oczyścić dobre imie.
        Traci wszystko faceta przyjaciół prace i zaczyna w ramach kary pracować w szpitalu jako salowa.
    • kkalipso Re: Druga Szansa 16.02.16, 19:47
      Obejrzałam. Ona w tym filmie jako 40 latka wcale mi nie pasuje (bardziej teściową mi przypomina 60 letnią), stylizacje ma tragiczne i ta fryzura straszna. Nawet wiarygodnie, dobrze gra, a sam scenariusz może i się rozkręci.
      Ktoś wie kiedy następny odcinek?
      • beata985 Re: Druga Szansa 16.02.16, 20:07
        kkalipso napisała:

Ktoś wie kiedy następny odcinek?

yyyyy no, za tydzień??? big_grin
        >
        • mysz1978 Re: Druga Szansa 16.02.16, 20:08
          pierwszy odcinek byl taki jakis malo zachecajacy, no ale dam serialowi szanse i jak bede pamietac to rzuce okiem na drugi.

Przeoczylam tylko jak w jej posiadaniu znalazly sie te narkotyki? Oswieci mnie ktos??? wink
          • kkalipso Re: Druga Szansa 16.02.16, 20:12
            Dostała je (przemycone) w prezentach urodzinowych.
            • mysz1978 Re: Druga Szansa 16.02.16, 20:14
              ale wiadomo od kogo??? to jakies dziwne bylo - wyszlam na chwile z pokoju i nie widzialam momentu z prezentami big_grin
              • kkalipso Re: Druga Szansa 16.02.16, 20:21
                Toż to pewnie na koniec serialu się okaże, bądź cierpliwa.
              • thea19 Re: Druga Szansa 16.02.16, 20:22
                no nie wiadomo. asystentka dala jej stosik pudelek.
                • beata985 Re: Druga Szansa 16.02.16, 20:34
                  asystentka przekazała, od kogo było które pudełko nie wiadomo.
        • kkalipso Re: Druga Szansa 16.02.16, 20:11
          Czyli raz tygodniu tylko.
          • beata985 Re: Druga Szansa 16.02.16, 20:16
            tak, powtórki w niedziele około południa
    • anty_nick Re: Druga Szansa 16.02.16, 20:34
      no obejrzałam...Normalnie bym nie wiedziała, że cos ma "lecieć", ale przyjacólka mówiła, że bedzie oglądać, to tez zerknęłam.
      Doopy nie urywa.
    • ga-ti Re: Druga Szansa 16.02.16, 20:37
      Miałam gości i zapomniałam.
      W którymś wydaniu DDTVN jako gość był zaproszony aktor grający szwagra Kożuchowskiej (Wojciech Mecwaldowski), wypytywali go, jak się gra z taką gwiazdą, jak to wspaniale i cudownie ... a ten szczerze, że marzył o grze z Mają Ostaszewską wink
      • niennte Re: Druga Szansa 16.02.16, 22:24
        Litości! jaka znów gwiazda uncertain
        Mencwaldowski i Ostaszewska to aktorzy duuużo wyższej klasy niż Kożuchowska.
    • angazetka Re: Druga Szansa 16.02.16, 22:02
      >> Nie przepadam za serialami zawsze zapominam obejrzeć. Dziś już sobie nastawiłam nagrywanie jakby inne obowiązki wzywały

Ale wiesz, że odcinki są normalnie legalnie w necie, prawda? big_grin
      • kkalipso Re: Druga Szansa 16.02.16, 22:17
        A Ty wiesz że ten był pierwszy!
        Się cieszysz jak głupia..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka