mia_siochi 23.02.16, 19:00 Było? trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/1,35636,19662839,pis-chce-referendum-w-sprawie-nazwy-lotniska-im-lecha-walesy.html A co tam, jak szaleć to szaleć Chryste, co za idioci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniusiapobuleczki Re: Referendum :D 23.02.16, 19:24 Imienia Lecha Kaczyńskiego to jest to. Zresztą Walentynowicz też niczego sobie. Nie dośc, że sprawiedliwa to zginęła w tej samej katastrofie lotniczej. Trudny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Referendum :D 23.02.16, 19:38 Ja nie wiem czemu obrońcom Bolesława wszystko się z Kaczyńskimi kojarzy, współczuję. Od początku nazwa była chybiona. Zenujace jest w ogóle to wyjaśniać, ze Kaczyński też był za mała postacią na lotnisko, bez przesady. To może od razu im.Wojciecha Jaruzelskiego, dla wielu bohater ? Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Referendum :D 23.02.16, 21:07 Nie, żenujące jest to, ze w czyjejś (ciekawe czyjej?) chorej głowie moze w ogóle powstać pomysł, ze Lech Kaczyński był tak wielka postacią, ze zasługuje na lotniska/place/ulice. Moznaby pęknąć ze śmiechu, gdyby to nie bylo straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Referendum :D 23.02.16, 21:14 No, ja ciągle czytam propozycje "Jarkacza", " Kaczyńskiego", "Jarusia", to nie w mojej głowie siedzą takie pomysły, dlatego wspolczuje tym, którym wszystko się z Kaczyńskim i kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Referendum :D 23.02.16, 20:00 teraz to już powinni nazwać im. gen. kiszczaka....i nie żyje, i pokazał prawdę....został w końcu pośmiertnie doceniony a lotnisko jego imienia to byłoby cos..... Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Referendum :D 23.02.16, 20:17 a może od razu dać temu lotnisku od razu imię kota Jarkacza? co za żenada.... Odpowiedz Link Zgłoś
rafwar02 Re: Referendum :D 23.02.16, 20:53 Lotnisko imienia kota alika... byłoby ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Referendum :D 23.02.16, 22:27 Żenada... A co chcą nadać imię Jarosława, czy może jego kotka? A co to komu przeszkadza... Szczerze mówiąc to totalnie nie przywiązuję wagi do nazw ulic, czy lotnisk... Odpowiedz Link Zgłoś