Dodaj do ulubionych

notoryczny antysemita w TVP Info

23.02.16, 20:18
natemat.pl/172277,pisal-o-chwilowo-nieczynnym-obozie-w-oswiecimiu-dzisiaj-tvp-info-zaprasza-go-do-programu
dobra zmiana, nie ma co
Obserwuj wątek
    • paszczakowna1 Re: notoryczny antysemita w TVP Info 23.02.16, 20:52
      Koszmar. Ale tego sie spodziewałam.
      • gogologog Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 21:52
        Michalkiewicz jest fe-no-me-nal-ny, po prostu.
        Kazdy myslacy czlowiek lubi go posluchac, niekoniecznie trzeba sie zgadzac
        • kolter Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 22:51
          gogologog 24.02.16, 21:52
          Michalkiewicz jest fe-no-me-nal-ny, po prostu.
          Kazdy myslacy czlowiek lubi go posluchac, niekoniecznie trzeba sie zgadzac

każdy kogo myślenie boli big_grin
    • misiu-1 Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 06:50
      Jeśli definicję "antysemity" rozumieć jako "ktoś, kogo Żydzi nie lubią", to faktycznie można by taką łatkę Michalkiewiczowi przykleić. Ale człowiek myślący rozumie, że Żydzi mogą mieć swoje interesy, że te interesy mogą być sprzeczne z Polskimi, że mogą być sprzeczne także z prawem i że ich krytyka to nie jest żaden "antysemityzm". Nadążasz? A jeśli do publicznej telewizji zaczęli zapraszać innych niż tylko lewicowych komentatorów politycznych i to tak wybitnych, jak Michalkiewicz, to to jest bardzo dobra zmiana, bo spektrum opinii się poszerzyło. Ja bym sobie życzył, żeby zapraszali go jak najczęściej.
      • kropkacom Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 07:36
        "Michalkiewicz napisał o "chwilowo nieczynnym obozie" w kontekście wyjazdowego posiedzenia izraelskiego parlamentu, które odbędzie się w Polsce. Tomasz Terlikowski już kilka godzin po publikacji jego tekstu pospieszył z wyjaśnieniem, w którym przeprosił i przyznał, że przytoczenie słów Michalkiewicza było "poważnym błędem". "Zapewniam, że tego typu poglądy nigdy nie były bliskie portalowi poświęconemu, i że w przyszłości nie będą na nim prezentowane. Nie będziemy już także przedrukowywać tekstów redaktora" ? zadeklarował. "

Nie lubią... Rozumiem, że ty byś lubił i lubisz.
        • misiu-1 Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 08:43
          O, ja wielu ludzi nie lubię, ale to jeszcze nie jest wystarczająca przesłanka, aby przypisywać im antypolonizm. Podobnie lęki Terlikowskiego i powód, dla którego tak się boi narazić Żydom, nie czynią jeszcze z nikogo antysemity. Nie rozumiem też, dlaczego wzmianka o "chwilowo nieczynnym obozie" miałaby być akurat antysemityzmem, a nie antypolonizmem? Cóż to, Polacy nie ginęli w Oświęcimiu? A już szczególnie po wojnie, kiedy komuniści, nadzwyczaj często pochodzenia żydowskiego, przetrzymywali tam "wrogów ludu"? Zresztą po zakwaterowaniu imigrantów przez Niemców w byłych obozach w Dachau i Buchenwaldzie, słowa Michalkiewicza okazały się prorocze.
          • kropkacom Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 10:48
            Dlaczego? Właśnie to się zarzuca wielu środowiskom żydowskim? Hello!
            >O, ja wielu ludzi nie lubię, ale to jeszcze nie jest wystarczająca przesłanka, aby przypisywać
            > im antypolonizm.

Antysemityzm traktowany jest podobnie jak rasizm w pewnych środowiskach. Ja rasista? Ja antysemita? No skąd, ja tylko sobie coś chlapnę i pomyśl, ale przecież nikomu nic złego nie zrobiłem. Pytanie, czym jest antysemityzm wobec tego? I tu zacytujmy na przykład Wikipedię:

Antysemityzm ? postawa wyrażająca uprzedzenie, niechęć, wrogość i dyskryminację Żydów oraz osób pochodzenia żydowskiego, postrzeganych jako grupa religijna, etniczna lub rasowa, argumentowana powodami religijnymi, gospodarczymi lub politycznymi.

To jak nazwać postawę Michalkiewicza?
            • misiu-1 [...] 24.02.16, 12:28
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • kolter Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 12:46
                misiu-1 24.02.16, 12:28
                >To znaczy - co się zarzuca?

tobie podobni ,każdy grzech tego świata

>Postawę Michalkiewicza można nazwać odwagą i uczciwością - nie boi się mówić prawdy.

hitler tez miał swoje prawdy
                • dyzurny_troll_forum Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 12:52
                  kolter napisał:

> >Postawę Michalkiewicza można nazwać odwagą i uczciwością - nie boi się mów
                  > ić prawdy.
                  >
                  > hitler tez miał swoje prawdy

Jeżeli coś wiesz więcej o Michalkiewiczu to prokurator zaciera ręce.

Natomiast przypominam notorycznemu lewakowi, że w wolnym kraju nie ma cenzury prewencyjnej, każdy się może wypowiedzieć. A odpowiedzialność ponosi się po wypowiedzi....

Zobacz, lewacy to notoryczni złodzieje, a jednak wpuszcza się ich do sklepów, prawda?
                  • kolter Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 13:24
                    dyzurny_troll_forum 24.02.16, 12:52
                    kolter napisał:

> >Postawę Michalkiewicza można nazwać odwagą i uczciwością - nie boi się mów
                    > ić prawdy.
                    >
                    > hitler tez miał swoje prawdy

Jeżeli coś wiesz więcej o Michalkiewiczu to prokurator zaciera ręce.

Natomiast przypominam notorycznemu lewakowi, że w wolnym kraju nie ma cenzury prewencyjnej, każdy się może wypowiedzieć. A odpowiedzialność ponosi się po wypowiedzi....

Zobacz, lewacy to notoryczni złodzieje, a jednak wpuszcza się ich do sklepów, prawda?

nie znam twoich znajomych ,więc trudno mi to ocenić
              • kropkacom Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 13:58
                Kim jest dla ciebie antysemita?
                • misiu-1 Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 14:58
                  Kimś, kto prowadzi działalność antyżydowską motywowany bezinteresowną niechęcią do Żydów, wynikająca z samej ich przynależności etnicznej bądź religijnej. W szczególności nie jest antysemitą ktoś, kto Żydów, co prawda, nie lubi, ale w żadną wymierzoną przeciwko Żydom aktywność się nie angażuje. Także nie ten, kto, co prawda, występuje przeciwko jakimś Żydom, ale nie z powodu ich przynależności etnicznej bądź religijnej, tylko z powodu niegodziwości, jakich się dopuszczają.
                  Czy odpowiedź Cię satysfakcjonuje?
                  • kolter tak jak rycho bender 24.02.16, 15:25
                    misiu-1 napisał:

> Kimś, kto prowadzi działalność antyżydowską motywowany bezinteresowną niechęcią
                    > do Żydów, wynikająca z samej ich przynależności etnicznej bądź religijnej.

niech mu żydowski bóg wyznaczy kare na jaka sobie zapracował big_grin

Ryszard Bender był profesorem KUL. Przed laty w Radiu Maryja obwieścił: "Oświęcim nie był obozem zagłady, lecz obozem pracy. Żydzi, Cyganie i inni byli tam niszczeni ciężką pracą; zresztą nie zawsze ciężką i nie zawsze byli niszczeni, bo są relacje, iż w obozie posiłki bywały trzy razy dziennie".

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19672374,nie-zyje-ryszard-bender-kontrowersyjny-polityk-mial-84-lata.html#BoxNewsLink
                    • kropkacom Re: tak jak rycho bender 24.02.16, 18:49
                      On tylko mówi przecież. Nie rozumiesz... To nie on uruchamiał komory gazowe, których nie było.
                      • kolter Re: tak jak rycho bender 24.02.16, 19:36
                        kropkacom 24.02.16, 18:49
                        On tylko mówi przecież. Nie rozumiesz... To nie on uruchamiał komory gazowe, których nie było.

taa a więzień obozu żył w obozie średnio 3 miesiące ,no a zawdzięczał to temu ze biały chlebek i mleczko konsumował....

"Oświęcim nie był obozem zagłady, lecz obozem pracy. Żydzi, Cyganie i inni byli tam niszczeni ciężką pracą; zresztą nie zawsze ciężką i nie zawsze byli niszczeni, bo są relacje, iż w obozie posiłki bywały trzy razy dziennie, a chorzy dostawali delikatną zupę, mleko i biały chleb, a Żydzi często pełnili różne funkcje obozowe."

Czytaj więcej: www.dziennikzachodni.pl/polska-i-swiat/a/zmarl-prof-ryszard-bender-polityk-i-wykladowca-kul,9432584/
                  • kropkacom Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 18:48
                    Aha, jak wygodnie. Nie wprowadzasz osobiście w życie swoich myśli i już nie jesteś antysemitą, rasistą i tak dalej. Hmm.. To może wielu faszystów tez nie było antysemitami. Powtórzę - wygodnie.
                    • kolter Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 19:38
                      kropkacom 24.02.16, 18:48
                      > To może wielu faszystów tez nie było antysemitami. Powtórzę - wygodnie.

wielu było ,ale we Włoszech, tam nie było chorobliwego antysemityzmu na taką skalę jak w niemcach ...
                    • misiu-1 Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 20:52
                      To nie ma nic wspólnego z wygodą. Wręcz przeciwnie - to kwintesencja TOLERANCJI - w imię wyższych racji cierpliwie znosimy coś, czego nie lubimy.
                      Bycie ANTYsemitą, jak sama nazwa wskazuje, musi wynikać z działania. Być anty- oznacza czynnie zwalczać.
                      • kropkacom Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 21:33
                        Anty - przeciwdziałający, występujący przeciw ale też przeciwny. Niestety nie masz więc racji. Zresztą definicja antysemityzmu jest dostępna i zrozumiała. Nie trzeba kombinować. Antysemityzm jest pojęciem pejoratywnym.
                        • misiu-1 Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 22:41
                          No właśnie mam. Nawet słownik wyraźnie wskazuje na działanie. Występowanie przeciw. Ja nie muszę tu niczego kombinować.
                          Antysemityzm, tak jak go interpretuje polityczna koszerność, nie jest pojęciem pejoratywnym, a wręcz przeciwnie - oznacza odwagę, niezależność sądów, spostrzegawczość i sprawiedliwość.
                          • kropkacom Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 22:49
                            Trochę pokory Misiu. Naprawdę. Przytoczyłam trzy znaczenia słowa anty i jest tam też sam "sprzeciw" a nie tylko "przeciwdziałający". Dlatego wiesz... Możesz teraz wyzwać mnie od lewczek (czy jak tam lubisz smile ), ale nadal nie masz racji. No chyba, ze nie umiesz czytać lub czytasz wybiórczo. Bywa i tak.

"Antysemityzm, tak jak go interpretuje polityczna koszerność, nie jest pojęciem pejoratywnym, a wręcz przeciwnie - oznacza odwagę, niezależność sądów, spostrzegawczość i sprawiedliwość."

Proszę, nie rób sobie jaj big_grin
                            • misiu-1 Re: notoryczny antysemita w TVP Info 25.02.16, 08:09
                              kropkacom napisała:

> Trochę pokory Misiu. Naprawdę. Przytoczyłam trzy znaczenia słowa anty i jest ta
                              > m też sam "sprzeciw" a nie tylko "przeciwdziałający". Dlatego wiesz... Możesz t
                              > eraz wyzwać mnie od lewczek (czy jak tam lubisz smile ), ale nadal nie masz racji.
                              > No chyba, ze nie umiesz czytać lub czytasz wybiórczo. Bywa i tak.

Umiem czytać i mam rację. Sprzeciw to także działanie.

sprzeciw
                              1. «niezgadzanie się, protest»
                              2. «żądanie ponownego rozpoznania sprawy przez stronę, w której sprawie zapadło orzeczenie podczas jej nieobecności»
                              sprzeciwić się — sprzeciwiać się
                              1. «wystąpić przeciw komuś lub czemuś»
                              2. «nie zgodzić się na coś»
                              3. «być niezgodnym z czymś»

Jeśli kogoś tylko nie lubisz, to to wcale nie oznacza żadnego sprzeciwu.

> Proszę, nie rób sobie jaj big_grin

Nie robię sobie żadnych jaj. Jeśli ktoś słusznie krytykuje jakichś Żydów (na przykład z WJC) z powodu ich niegodziwości (na przykład "atakowania i upokarzania Polski na arenie międzynarodowej" w celu wyłudzenia nienależnych świadczeń) to naraża się na fałszywy zarzut antysemityzmu, rozumianego w opisany przeze mnie sposób. Ponieważ zarzut taki, ze względu na panoszenie się politycznej poprawności, ma duży ciężar i naraża krytykującego na rozliczne nieprzyjemności, w tym opinię "notorycznego antysemity", krytyka jest bezsprzecznie aktem odwagi i niezależności sądów w imię sprawiedliwości. Skoro zaś niewielu zauważa, że roszczenia WJC są bezprawne, krytyka dowodzi spostrzegawczości.
                              • kolter Re: notoryczny antysemita w TVP Info 25.02.16, 08:14
                                misiu-1 25.02.16, 08:09
                                Jeśli kogoś tylko nie lubisz, to to wcale nie oznacza żadnego sprzeciwu.

taa szczególnie wtedy kiedy jako klecha te swoje nienawistne tezy stawiasz na spędach nazistów ,tak jak to robił ten twój koleś w czarnej sukience , na 200% nie jest to antysemityzm big_grin
                              • kropkacom Re: notoryczny antysemita w TVP Info 25.02.16, 08:47
                                To już lepiej trzymaj się definicji zamiast pisać o "nie lubieniu". Będziesz jednak wtedy może nie posądzany o antysemityzm. Merytoryczna krytyka jakiegoś zjawiska (słowo klucz) jest akceptowalna zawsze, ale już postawa niechęci bądź wrogości do wybranej rasy czy narodu (słowa klucze) zawsze będzie oceniana jako antysemityzm, rasizm i tak dalej. Na tym forum często czytałam zarzut o antypolskości środowisk żydowskich. Jakoś wtedy się nie ujawniałeś i nie robiłeś scen. Prawda? To co napisał/powiedział pan, od którego przywołania wypowiedzi zaczął się wątek, na pewno nie jest krytyką. No chyba, ze zamierzasz teraz i tutaj tego bronić? Jak najbardziej znam ludzi, którym nie raz nie podobała się polityka państwa Izrael i nigdy nie czułam, ze rozmawiam z antysemitą. Dlatego jeszcze raz, wybacz, znam różnicę. No ale możemy napisać nowe definicje i manipulować starymi, obrażać się, bo to przecież lepsze niż ta okropna polityczna poprawność lub w ogóle jakkolwiek poprawność. [sarkazm]

Nic więcej nie mam do dodania w temacie.
                                • misiu-1 Re: notoryczny antysemita w TVP Info 25.02.16, 10:24
                                  O tym Ci przecież piszę, że ta politycznie poprawna definicja jest fałszywa. Jest owiniętym w bawełnę zakazem jakiejkolwiek krytyki pod adresem Żydów, bo każda zostanie zinterpretowana jako motywowana uprzedzeniami i nienawiścią. Dlatego ją odrzucam. Masz rację, że to, co napisał Michalkiewicz, nie jest nawet krytyką. Dostrzeganie w tym antysemityzmu dowodzi obsesyjnego przewrażliwienia. A antysemityzmem jest już nazywane każde zdanie zawierające odniesienie do Żyda i nie będące hymnem pochwalnym. Nie tak dawno za antysemickie uznane zostało stwierdzenie, że w polskim MSZ większość stanowią Żydzi, a profesora Jasiewicza, wybitnego badacza i znawcę historii Żydów, za oparte na historycznej wiedzy stwierdzenie, że na holocaust pracowały całe pokolenia Żydów, odsądzono od czci i wiary, okrzyknięto antysemitą, wyrzucono z PAN i złożono doniesienie do prokuratury. Zaprotestowało Centrum Wiesenthala i ambasada Izraela. Nikt nawet nie próbował podjąć merytorycznej krytyki, wykazać fałszu w jego wywodzie. Jak w czasach Chrystusa: "podnieśli wielki krzyk, zatkali sobie uszy i rzucili się na niego wszyscy razem: (Dz 7:57) Wychodzi więc na to, że politycznie poprawna definicja antysemityzmu jest bezpośrednim atakiem na na wolność słowa i badań naukowych. Nie wolno dawać jej sobie narzucić.
    • misiu-1 Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 07:18
      Jeszcze mi tylko powiedz, jak to w ogóle możliwe, że ktoś, kogo nazywasz "notorycznym antysemitą", a zatem przypisujesz mu obsesyjną nienawiść do Żydów, w obszernym, 20-minutowym wywiadzie, ani razu nawet nie zająknął się, nawet cienkiej aluzji nie rzucił, na ich temat?
      • kolter Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 12:44
        misiu-1 24.02.16, 07:18
        Jeszcze mi tylko powiedz, jak to w ogóle możliwe, że ktoś, kogo nazywasz "notorycznym antysemitą", a zatem przypisujesz mu obsesyjną nienawiść do Żydów, w obszernym, 20-minutowym wywiadzie, ani razu nawet nie zająknął się, nawet cienkiej aluzji nie rzucił, na ich temat?

bo mu kazali ryj trzymać na krótko w publicznej TVPIS...
        • dyzurny_troll_forum Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 12:47
          kolter napisał:

> bo mu kazali ryj trzymać na krótko w publicznej TVPIS...

Wydaje mi się, że Michalkiewicz bardziej szanuje swoje poglądy niż występ w TVP. Jakby miał coś do powiedzenia w tym temacie to by powiedział. On nie ma parcia na szkło, to nie jest idiota pokroju Powiatowego....
          • kolter Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 13:22
            dyzurny_troll_forum 24.02.16, 12:47
            kolter napisał:

> bo mu kazali ryj trzymać na krótko w publicznej TVPIS...

Wydaje mi się, że Michalkiewicz bardziej szanuje swoje poglądy niż występ w TVP. Jakby miał coś do powiedzenia w tym temacie to by powiedział. On nie ma parcia na szkło, to nie jest idiota pokroju Powiatowego....

typ tez nie jest idiota ,doskonale wie ze jeden głupi tekst może mu drogę nawet do TVPis zamknąć
    • dyzurny_troll_forum Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 12:44
      maadzik3 napisała:

> dobra zmiana, nie ma co

A to jest akurat naprawdę dobra zmiana, która cieszy. Chyba zacznę oglądać TVP!

natemat natomiast wyjątkowo kłamliwego paszkwila popełniło...

poza tym, było już o tym wydarzeniu!
    • margierita Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 12:47
      Teraz sobie wyobraziłam, że niemiecka publiczna telewizja robi komentatora z jakiegoś "entuzjasty" Polski i Polaków. Oj, działo by się u nas...

Rozszerzając tę analogię- to o co był u nas taki wrzask, kiedy Niemcy w serialu "nasze matki, nasi ojcowie" przedstawili Polaków jako "entuzjastów" Żydów?
      • wtop.ek Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 13:01
        margierita napisała:

> Teraz sobie wyobraziłam, że niemiecka publiczna telewizja robi komentatora z ja
        > kiegoś "entuzjasty" Polski i Polaków. Oj, działo by się u nas...
        >

pani Steinbach (wiesz kto to taki?) często i gęsto komentowała w publicznej ARD i ZDF...
        • margierita Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 13:07
          I jak rozumiem nic_a_nic nas to nie obeszło? Żadnej krytyki, już nawet nie entuzjazm, ale nawet uprzejma obojętność?
          • wtop.ek Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 13:19
            margierita napisała:

> I jak rozumiem nic_a_nic nas to nie obeszło? Żadnej krytyki, już nawet nie entu
            > zjazm, ale nawet uprzejma obojętność?

nie o tym mowa
            • margierita Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 13:34
              wtop.ek napisał(a):
              nie o tym mowa

Nie wiem, o czym Ty mówisz, bo ja piszę o polskiej podwójnej moralności
              • wtop.ek Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 13:39
                margierita napisała:

> wtop.ek napisał(a):
                > nie o tym mowa
                >
                > Nie wiem, o czym Ty mówisz, bo ja piszę o polskiej podwójnej moralności

no to ja o niemieckiej big_grin
                • margierita Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 14:28
                  Aaaa, bo jak inni (Niemcy, Zydzi etc.) reprezentują podwójną moralność to źle, ale jak Polacy to dobrze...
                  Kali wiecznie żywy i ma się świetnie sad
        • kolter Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 13:27
          wtop.ek 24.02.16, 13:01

pani Steinbach (wiesz kto to taki?) często i gęsto komentowała w publicznej ARD i ZDF...

ta pani jest jakby rzecznikiem ponad 20 milionów Niemców ,przesiedleńców i ich potomków
          w Polsce ponoć nie ma antysemityzmu ,wystarczy tu na forum kilku prawaków poczytać żeby sie tego dowiedzieć ,wiec czyje interesy przedstawia naziolek michałkieewicz ?
          • wtop.ek Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 13:40
            zawsze możesz zmienić jehowictwo na judaizm, to wolny kraj big_grin
            • kolter Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 13:52
              wtop.ek 24.02.16, 13:40
              zawsze możesz zmienić jehowictwo na judaizm, to wolny kraj

jesteś pewne ze nie miałeś z gumą do śmietnika trafić ?
          • dyzurny_troll_forum Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 14:02
            kolter napisał:

> tać żeby sie tego dowiedzieć ,wiec czyje interesy przedstawia naziolek michałk
            > ieewicz ?

W kwestii formalnej. Michalkiewicz reprezentuje libertarianizm. Libertarianie zwalczają na równi faszystowskie bydlęta i lewicowych złodzieji.
            • kolter Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 14:15
              dyzurny_troll_forum 24.02.16, 14:02

W kwestii formalnej. Michalkiewicz reprezentuje libertarianizm. Libertarianie zwalczają na równi faszystowskie bydlęta i lewicowych złodzieji.

więc jak trafił do PISowskiej TVP trafił ? ,przecież oni tam swoich wrogów nie prezentują ....
              • dyzurny_troll_forum Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 14:21
                kolter napisał:

> więc jak trafił do PISowskiej TVP trafił ? ,przecież oni tam swoich wrogów nie
                > prezentują ....

A to jest właśnie #dobrazmiana mój przyjacielu Kolter... wolność, pluralizm, swoboda wypowiedzi....
                • kolter Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 14:34
                  dyzurny_troll_forum 24.02.16, 14:21
                  kolter napisał:

> więc jak trafił do PISowskiej TVP trafił ? ,przecież oni tam swoich wrogów nie
                  > prezentują ....

A to jest właśnie #dobrazmiana mój przyjacielu Kolter... wolność, pluralizm, swoboda wypowiedzi....

ciekawe czemu Lis nie zaznał tego pluralizmu big_grin no i ze 30 dziennikarzy pracujący tam od 20-30 lat ??
                  • dyzurny_troll_forum Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 14:36
                    kolter napisał:

> ciekawe czemu Lis nie zaznał tego pluralizmu big_grin no i ze 30 dziennikarzy pracują
                    > cy tam od 20-30 lat ??

Niby zadałeś pytanie a sam sobie odpowiedziałeś....
                    • kolter Re: notoryczny antysemita w TVP Info 24.02.16, 14:51
                      dyzurny_troll_forum 24.02.16, 14:36
                      kolter napisał:

> ciekawe czemu Lis nie zaznał tego pluralizmu big_grin no i ze 30 dziennikarzy pracują
                      > cy tam od 20-30 lat ??

Niby zadałeś pytanie a sam sobie odpowiedziałeś....

ta czyli wolność wypowiedzi jest dla prawactwa i ich kundelków big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka