Dodaj do ulubionych

Plotkowo - urodowo tym razem o panach

• morgen_stern Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:14
      Już wiem, z czym mi się ten od Szulim kojarzy! To takie Kelly Family 20 lat później. Brrrrr
      • ola_dom Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:17
        morgen_stern napisała:

> Już wiem, z czym mi się ten od Szulim kojarzy! To takie Kelly Family 20 lat później. Brrrrr

Tak! big_grin
        • jola-kotka Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:22
          Ooo dokładnie tak smile
      • sanrio Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:20
        o właśnie! zachwytu nad tym nigdy nie mogłam pojąć:

https://api.ning.com/files/EM9jg7XoyboFAtTLfHs4h5ZjR1D4t8Elb4DnNpy1FrvNrcg-8siuB6qkZEvmmKCVZqEA3vs3GkLwjzRdsp9R*z4FH*0LKNSA/038f13222b_20951345_o2.jpg
        • morgen_stern Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:34
          OJP jakie to było straszne....
        • anetapzn Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 14:25
          sanrio napisała:

> o właśnie! zachwytu nad tym nigdy nie mogłam pojąć:
          >
          > [img]https://api.ning.com/files/EM9jg7XoyboFAtTLfHs4h5ZjR1D4t8Elb4DnNpy1FrvNrcg-
          > 8siuB6qkZEvmmKCVZqEA3vs3GkLwjzRdsp9R*z4FH*0LKNSA/038f13222b_20951345_o2.jpg[/im
          > g]

Toto i obok zdjecie Staraka i popłakałam się ze śmiechubig_grinbig_grin
      • nolus Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 17:44
        Bingo ! Mi się tak kojarzy od samego początku tak właściwie... Wypisz - wymaluj Angelo Kelly.
    • kolibeer2 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:16
      oprócz wymienionych tutaj, to jeszcze dorzucę Hakiela, budzi we mnie irracjonalna niechęć

https://media.jastrzabpost.pl/wp-content/uploads/2015/03/All-ONS_2016484-Katarzyna_Cichopek_Marcin_Hakiel.jpg
      • sidsidsid Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 19:53
        Ooo tak, też nie podoba mi się gościu i tu też mam dysonans wizualny - bo Cichopek może ma "pyzatą" urodę, ale ładna z niej kobieta.
    • ananas.89 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 15:49
      Ja choć mam słabość do długowłosych mężczyzn to tego gościa nie mogę zrozumieć... Dla mnie polskim numerem jeden jest Marcin Dorociński.
      • nangaparbat3 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 22:04
        Obejrzalam niedawno taki dość już stary film z mlodym Dorocińskim - Ogród Luizy - rzeczywiście, zniewalajacy smile
    • obrus_w_paski Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 16:11
      Porownanie narzeczonego Szulim do starego Angela Kelly jest niezwykle trafne! Wstretny budyniowy i rozlazly koles, no i z Szulim bardzo niefortunie razem wygladaja. Ona ogolnie wyglada na duzo starsza niz jest (typ Perfekcyjnej PD), on wyglada na zaniedbanego maturzyste. Ale jestem pewna, ze jeszcze nas zaskoczy i kiedy ploty ucichna to nagle ladnie schudnie i zetnie te wstretne klaki. Tak jak eks maz Edyty Gorniak, pamietacie, jeszcze ?niedawno? wygladal jak jakis gruby gnom ze pojedynczymi dlugimi i wiszacymi wlosami, a jak nagle schudl (dragi?) i scial te wlosy to zrobil sie taki nawet akceptowalny.
      Do tej samej kategorii dodam oczywiscie Karolaka, Figurskiego; wszyscy ci maja ten sam typ obtluszczonego wyrosnietego blondynka.Jesli chodzi o Szyca to jest oczywiscie brzydki, ale na sile jestem w stanie zrozumiec szal, bo ma w sobie jakas takie dzikie nieokrzesanie, ktore moze byc dla niektorych interesujace.
      Super jest natomiast Tomasz Kot (nie jest przystojny, ale jest meski) czy taki Dorocinski. A z zagranicy to uwielbiam Idris Elba, zwlaszcza jak w Lutherze w ty m pieknym szarym plaszczyku pomykal po City, ah
      • morgen_stern Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 16:19
        Ach, Dorociński... Jest on i dłuuugo, dłuuuugo nic...
      • heca7 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 16:38
        Starak wygląda jak Szwedes w Młodych Wilkach wink
        • sanrio Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 22:15
          weśśś nie obrażaj Szwedesa, choć moim idolem nigdy nie był
      • 18lipcowa3 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 18:54
        Dorocinski i Kot- oj tak
        • agaja5b Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:58
          A ja bym jeszcze dodała Piotra Stramowskiego, mimo że nie lubię brodaczy jemu jakoś pasuje taka dzicz.
      • killa_bunnies Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 10:51
        oo tak, elba jako luther jak pomyka w tych garniturach i płaszczykach, mmmm <rozmarzona>
        Dorociński faktycznie najlepszy, a cała reszta podpada pod kategorie antyideałów.
    • kawka74 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 16:33
      Narzeczony Szulim jest dokładnie z tej kategorii. Akurat to ten typ, który powinien zapomnieć o długich włosach na wieki wieków.
      Drugi to młody Królikowski, Antoni. Nie wiem, kto wymyślił, żeby tę bułę obsadzić w roli młodego Bodo, ale powinien za to odpokutować - długo i boleśnie.
      Trzeci (oraz czwarty, piąty itd.) to Ziobro, Błaszczak, Duda - bezpłciowe minionki, a nie mężczyźni.
      • nuta15 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 18:33
        Mam kilka anty typów - niechlujny grubas, wieczny chłoptaś i tu Starak pasuje idealnie , podstarzały hipis , wygolony mięśniak i laluś- goguś.
    • 18lipcowa3 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 18:52
      Adamczyk, Szyc, Karolak, tenże wyjżej też
    • kropkacom Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:33
      Gdyby miał inny image to by przeszły nawet dłuższe włosy. Wtłoczony w wąski garniturek wygląda dziwnie tongue_out Oni razem (ta Szulim i Woźniak-Starak) w ogóle wyglądają dziwnie. Bogaty paniczyk, średnio pewny siebie i lala bardzo pewna siebie w wersji blond. Tak ich widzę. Przykro mi...

Nie cierpię tak zwanych "śliskich" facetów. Może mieć ładną figurę, dobre ciuchy i ulizane modnie włoski, ale jak ma coś nieuczciwego w twarzy to odpada. Dwa przykłady: Martin Shkreli i Andrzej Duda. Naprawdę, wszystkie Karolaki, Barcisie i inni tu wymieni budzą jakąś tam sympatię. Tym, których wymieniłam z nazwiska, chce się dać z liścia. sad
      • karme-lowa Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:41
        Cezary Żak, Marcin Hakiel.
        • agaja5b Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:50
          Jeszcze Robert Janson i Michał Wójcik.
    • fornitta69 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:47
      Maslak i Jonkisz!
    • conena Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:48
      Stanisław Sojka. Uwielbiam jego muzykę i dużo go słucham ale jest straszliwie odpychający. Nawet jak jest odchudzony.
      • karme-lowa Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:52
        Adamczyk! Jak mogłam o nim zapomnieć big_grin?
      • agaja5b Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:54
        I Michał Milowicz aaaa
        • ga-ti Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 00:54
          Nie, no Milowicz może nie jest seksowny, ale jest przyjemny, taki wesolutki.
          Za to Adamczyk aseksualny całkowicie! Choćby nie wiem w jakich rolach go obsadzano, to niedobrze mi sie robi, gdy gra sceny męsko-damskie.
          • mamameg Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 09:31
            Też nie mogę zdzierżyć Adamczyka, tak samo jak Szyca. Łysiejący blondyni, brrr.
    • migona Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 19:58
      Chyba wszyscy już wymienieni załapią się, przy czym narzeczony Szulim najtragiczniejszy nie jest.

Jeszcze Michał Milowicz i Jarosław Jakimowicz.
    • drinkit Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 22:12
      Łatwiej mi powiedzieć, kto jest wg mnie ok. Dorociński, oczywiście.
      Oczywiście to nie tylko szołbiz, generalnie panowie w Polsce szału nie robią.
    • bleuet Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 22:21
      Janusz Radek - lubię słuchać, ale nie mogę na niego patrzeć
    • angeika89 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 22:35
      Sporo jest facetów, którzy budzą we mnie odpychające odczucia, na pewno wymienione przez koze w rajtuzach i jeszcze :
      Milowicz
      Kraśko
      Babiarz
      Karolak
      Michał Wiśniewski
      Figurski
      Meller
      Majdan
      Palikot
      Kubica
      Ibisz (wiecznie młody tongue_out)
      Hakiel
      Tomasz Lis (szanuję go jako dziennikarz etc, ale wizualnie nie)
      Krzysztof Krawczyk
      Wodecki (o zgrozo!)
      Barciś
      Grzegorz Halama
      Piotr Rubik
      Tomasz Ossoliński
      Michał Witkowski(jakby kiedyś zaczął woleć kobiety- nigdy przenigdy)
      Maleńczuk
      Piasek
      Michał Koterski
      Jarosław Boberek
      Zbigniew Suszyński
      Łukasz Płoszajski (ma dziwnie kwadratowe czoło i jakiś taki nie proporcjonalny)
      Fronczewski
      Tym
      Piotr Gąsowski
      Adamczyk
      • conena Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 23:02
        Ej no, młody Fronczewski? Z takim głosem? U mnie jest w pierwszej dziesiątce seksownych facetów.
        • angeika89 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 23:32
          A no jeszcze zależy kiedy, bo tu to był całkiem całkiem:

audiovis.nac.gov.pl/i/PIC/PIC_42-L-114-6.jpg

Ale już kolejne lata, to jestem na nie.
        • cosmetic.wipes Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 11:05
          Ja mam tak z Maleńczukiem. Patrzeć na goscia nie mogę, ale jak go słyszę to mi kolana miękną.
          • menodo Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 11:22
            Bo to IMO typ brzydala, który niedostatki urody nadrabia talentem, inteligencją i osobistym urokiem.
    • mynia_pynia Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 23:09
      Ej... nie wiem na co ja patrzę ale tak w obrazku osoby to ciężko mi dopatrzyć się wad czy zalet. Ponieważ obecnie powala mnie z nóg facet o którego bym się niepodejrzewała to śmiem twierdzić, że wizualizacja przechodzi na odległy plan przy bliższych relacjach. Są ludzie których lubię i tacy których bardzo lubię, mogą być brzydcy a i tak bym ich zabrała na inną planetę celem przetrwania gatunku, są też cudownie piękni betonowi ludzie przy których się duszę.
      • angeika89 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 01.03.16, 23:27
        Tak, zgadzam się z Tobą.
        Znam również wiele facetów co nie są zbyt urodziwi, ale maja super charakter i mogłabym wylądować z nimi na bezludnej wyspie, pomimo, że zewnętrznie mnie nie pociągają.
        Jednakże odbieram ten wątek jako wskazanie konkretnych osób które nam się nie podobają w polskim show biznesie, nawet jesli prywatnie sa fajni(a przecież tego nie wiemy jacy są, wię wskazujemy tylko wygląd zewnętrzny)...
    • sowowa1 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 00:32
      Bez jaj... Mozna mieć dlugie wlosy i wygladac jak Starak lub tak:

www.thestar.com.my/lifestyle/women/fashion/2013/08/08/famous-new-faces-the-final-chapter/

Szulim zdecydowanie nie wyglada na laskę, która zawiesiłaby oko na takim typie urody. Ale konto ma apetyczne smile
    • asia_i_p Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 01:00
      Nie lubię facetów o klasycznej aparycji modela i kulturystów.
    • 71tosia Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 01:06
      ona tylko ladna za to on pieknie bogaty co pewne niedociagniecia urody jednak niweluje wink
    • m_incubo Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 01:56
      A dla mnie Starak jest nawet OK smile
      Za to skóra mi cierpnie na samą myśl o Radku Majdanie (podwójnie cierpnie, bo nienawidzę też tego imienia tak, że słów brak), jest bezkonkurencyjny w kategorii nigdy, nigdy, nigdy w życiu. I jeszcze Mikołaj Krawczyk, no taka piz.a że szkoda gadać wink
      • obrus_w_paski Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 09:09
        Ktoś wspomniał jakimowicza, jak mogłam o nim zapomnieć. Jego zdjecie mogłoby występować w palecie kolorów, jest tak jednolicie beżowy...

Hakiel jest troche przerazajacy.

Adamczyk jakis taki obślizgły.

Z Mikołajem krawczykiem ciekawa sprawa, bo ma w sumie predyspozycje na bycie przystojnym ale jest z nim cos mocno nie tak i trudno mi wyczuć co. Jest chyba strasznie sztuczny, albo moze mimikę ma twarzy ma beznadziejna? Moze cos z kształtem szczęki? Moze ten jego ubiór-przebranie (temu gościowi nic nie pasuje!) tak o zmienia?
        No i ta fryzura "na cipke", nie rozumiem jak w XXI wieku mężczyzna w niekrotkich włosach moze robic sobie przedziałek na środku...
        • swiecaca Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 09:39
          obrus_w_paski napisała:

> Ktoś wspomniał jakimowicza, jak mogłam o nim zapomnieć. Jego zdjecie mogłoby w
          > ystępować w palecie kolorów, jest tak jednolicie beżowy...

a mi się szalenie podobał w Młodych wilkach
        • gama2003 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 10:51
          Krawczyk jest taki poprawnie lalkowaty, taki Ken barbiowaty, mały nosek, taka,, mała,, twarz.
          Mnie autentycznie odrzuca. Mateusz Damięcki ma to samo wizerunkowo. Do tego talenty dyskusyjne wink
      • killa_bunnies Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 10:56
        no to jak już przy Radkach jesteśmy, to Sikorski - niby przystojny, ale jakiś taki obleśny, tłuste włosy, blady i wieczny wkurw na twarzy suspicious
    • minor.revisions Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 03:40
      Tomasz Terlikowski. Ted Cruz.
    • jowita771 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 09:05
      Nie jestem obiektywna, bo nie mogę patrzeć na Szulim, ona jest dla mnie odpychająca i w parze z nią Starak też mi się nie podoba. Ale pamiętam, jak zobaczyłam pierwszy raz jego zdjęcia, jak pisano o nim i ABC. Wtedy pomyślałam, że fajny facet. Fakt, włosy miał nieco krótsze i był szczuplejszy, ale to jest do zrobienia.
    • jak-kania-dzdzu Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 10:06
      Pan Woźniak-Starak to ma te włosy po prosty zniszczone, przesuszone. I cera też taka jakaś nieświeża, niedogolony na tym zdjęciu, nadwaga. Jeszcze przy przesadnie 'zrobionej' Szulim to niezadbanie się wyjątkowo rzuca w oczy. Z takimi pieniędzmi i taką chęcią bywania ten pan powinien zainwestować trochę więcej we fryzjera i kosmetyczkę.
      A co do moich typów panów całkowicie antyseksualnych, to nr 1 jest dla mnie Cezary Pazura:
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/af/Cezary_Pazura_%282%29.jpg/170px-Cezary_Pazura_%282%29.jpg
      Podobny typ urody do Pazurowego prezentuje Gordon Ramsay, no dla mnie nie, nie i jeszcze raz nie.
      Drugie miejsce ma Piotr Rubik i jego dziwny kształt twarzy i jeszcze te fryzury ani w blondzie, ani w prostych, ani w kręconych i ciemnych nie wygląda dobrze.
      https://www.judytapapp.com/rubik/01.jpg
      https://blogiceo.nq.pl/daria/files/2013/03/Piotr-Rubik-300x224.jpg
      • morgen_stern Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 10:23
        O matko, zapomniałam o Rubiku. Tak, on jest straszny, straszny, kompletnie aseksualny.
        • jak-kania-dzdzu Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 10:29
          A im chudszy, tym bardziej przerażający, chyba przez te oczy. Dla mnie to taki androgyniczny typ, czyli (moim zdaniem) kompletnie aseksualny. Ni to męska, ni kobieca twarz.
      • jolie Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 10:41
        Ja przyznam, że Cezary Pazura nawet podobał mi się w serialu "Pogranicze w ogniu" (może też przez rolę, którą grał). On się strasznie starzeje.
        Gordon Ramsay - zgadzam się w zupełności, jest okropny, nigdy mi się nie podobał, nie rozumiem zachwytów (były takie na forum).
        Rubik - aseksualny do kwadratu. Ale te jego córeczki są całkiem ładne, uroda na szczęście po matce.
    • julita165 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 10:20
      No właśnie takie jak na zdjęciu smile
      Mój ideał faceta to wysoki ( ale bez przesady, ok 185-190 cm ), szczupły ( ale nie chudy ! ) krotko ścięty, z mocno zarysowaną szczęką smile
    • menodo Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 10:41
      Nie wiem, czy był już wymieniony Zamachowski ?

https://www.gala.pl/upload/galleries/63/zbigniew-zamachowski-nie-ma-co-liczyc-63681_l.jpg
      • cosmetic.wipes Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 11:02
        Faktycznie mumin big_grin
        • maslova Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 11:07
          Raczej Shrek wink
      • angeika89 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 14:41
        Tak, tak...
        Dla mnie on też.
    • ananas.89 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 13:54
      A mi przypomniał się jeszcze Robert Gonera - kiedyś bardzo go lubiłam i według mnie miał w sobie to coś. Nie wiem jak jest teraz, bo go praktycznie nie widać i nic o nim nie słychać, a szkoda. Heh, wychodzi na to, że nasze "gwiazdy" to aseksualne brzydale big_grin
      • mozambique Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 14:14
        no niesttey - takie "mocno intensywne" urody brzydko sie starzeją
        Gonera wyglada teraz jak zwyły cygan , za 10 lat bedzie jeszzce gorzej

podobny przypadek panny ROsatówny - jako młoda dziewczyna mnia mniam, uroda nie wymagajaca grama makijażu ale teraz jzu zaczyna przypominac zniszczoną meksykanską ulicznicę a ma chyab dopiero 30 lat
        • morgen_stern Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 14:27
          >podobny przypadek panny ROsatówny - jako młoda dziewczyna mnia mniam, uroda nie wymagajaca grama makijażu ale teraz jzu zaczyna przypominac zniszczoną meksykanską ulicznicę a ma chyab dopiero 30 lat

No już bez przesady
          • mozambique Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 14:38
            ocdn.eu/images/pulscms/YjM7MDMsMmU0LDAsMSwx/d60c880404faabbba579b8af19ef5787.jpg

nie wiem ile tu miala lat ale wygląda na rasową czterdziechę aona jest rocznik 84'
            • morgen_stern Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 14:42
              Ona ma specyficzny typ urody i zawsze będzie wyglądała poważniej, to raz. A dwa, to kwestia zdjęcia, mam takie, na których wyglądam na 30 oraz takie, jak nieco młodsza siostra mojej mamy wink a i tak nigdy nie będę tak ładna jak ona.
            • angeika89 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 14:46
              Kwestia zdjęcia i ujęcia.
              Tu nie wygląda na 40:

payload120.cargocollective.com/1/9/290629/4706507/2_980.jpg
              • mozambique Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 14:52
                litosći !!! - porwnujesz wygląd real-life z dwutygodniową pracą fotoszopu który i z MAdonny zrobi 20-latkę?
                • angeika89 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 14:58
                  Jest dużo zdjęć na których bez pracy foto shopu wygląda całkiem fajnie, nie na 40 lat:

e5.pudelek.pl/7ffb3ea06e18e305f524ef175d7adf96a2421b6d.jpg

www.zeberka.pl/img_new/2015/12/06/weronikaa-62.jpg

e5.pudelek.pl/c9d7df67a90b104e3a55bdd2610e4c286e06c659
                  • triss_merigold6 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 19:58
                    Ma większa zmarchy niż ja, a jest dekadę młodsza. Ale to taki niefart kobiet o południowej urodzie, szybko się sypią.
                    • kaz_nodzieja Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 20:13
                      A dlaczego? To znaczy rozumiem życie w cieplejszym klimacie, to wpływa na szybsze wysuszenie się na wiórkę. Ale dlaczego te o południowej urodzie, ale żyjące w innym klimacie też się sypią??
                    • angeika89 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 21:37
                      Jak nie uważam jej za piękność, ale z pewnością ma coś w sobie i przykuwa uwagę.
                      Na pewno nie jest brzydka.
                      • angeika89 Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 21:44
                        Ja nie uważam....
    • sidsidsid Re: Plotkowo - urodowo tym razem o panach 02.03.16, 19:52
      Wszystkie typy kartoflane, np. Karolak. Kiedy widziałam jego zdjęcia z Kołakowską i zwłaszcza z Boczarską, to zawsze miałam dysonans wizualny. I typy niemęskie, np. Rubik - czyli tacy faceci, którzy wydają mi się drobniejsi ode mnie, a mam niewiele ponad 160 cm wzrostu i noszę rozmiar 36. Po ostatnich zdjęciach z jakiejś imprezy, wrzucam do tej kategorii Piotra Głowackiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka